Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
564 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 564 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:
MariaM έγραψε:Αλλά δεν τολμούν να ... κάνουν διακρίσεις και να κόψουν το ρεύμα μόνο των υπουργών...

Μαρία μου... σε κάποιες περιοχές των Β. Προαστίων, δεν έχει κοπεί ακόμα ούτε μια φορά!
Είμαι τυχερή που μετακόμισα στο Άνω Χαλάνδρι και αυτή τη στιγμή έχω ρεύμα, το οποίο δεν μου έχει διακοπεί ακόμα ούτε μια φορά, γιατί πέρσι που έμενα στους Αμπελόκηπους και επι εποχής απεργιών, μου το έκοβαν κάθε μέρα για 2 και 3 ώρες!
Το συμπέρασμα δικό σου, περί διακρίσεων μεταξύ Υπουργών και πολιτών... Wink
αυτοι γιατι να χασουν την δροσια του κλιματιστικου?γιατι να μην εχουν φαγακι να φανε τα pig ισα και ομοια ειμαστε!εμεις ειμαστε απλα αυτοι που πληρωνουν αυτοι ειναι "ανθρωποι"μη χε@@.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι ωραιο που ειναι το παγωτο που τρωω! τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 912791 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 912791 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 912791

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σκεφτομαι οτι μπορει να ειχαν συμβει χειροτερα .μπροστα απο την τηλεοραση εχω μια μπαλα διακοσμητικη του μικρου του ελαγα μην πηγαινεις εκει τιποτα .την εριξε καταλαθως .ευτηχως δεν κοπηκε πηγα εγω η εξυπνη για μην την πεταξω να βγαλω το γυαλι και εκοψα το χερι μου και τοσο καλά ουφ

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αnna1975 έγραψε:μας εγινες χαι σο σαιτ χαχα και τωρα μια χαρα.αμε που να κοψουν εκει που μενουν οι υπουργοι και τα λαμογια.νενα μαζι με το βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα

Χαχαχαχα Άννα μου!
Εδώ, σκέφτομαι να στείλω mail στην Χρυσή Ευκαιρία, να τους προτείνω να δημιουργήσουν καινούρια στήλη με ενοικιάσεις κατοικιών που γειτονεύουν με οικίες Υπουργών, Βουλευτών, μεγαλοδικηγόρων, μεγαλογιατρών, στελεχών τραπέζης κλπ κλπ κλπ.
Γιατί, άσχημα είναι? Όπως ψάχνεις με κριτήριο τα τετραγωνικά ή αν το σπίτι έχει αυτόνομη θέρμανση, θα κοιτάς και με ποιόν συνορεύει, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και το ρεύμα σου πάντα ενεργό Wink Razz

Για πρώτη φορα χαίρομαι τόσο πολύ που αισθάνομαι ως η γλάστρα της υπόθεσης χαχαχαχαχα δεδομένης της κατάστασης... Razz

giouli73 έγραψε: Νένα να πω κάτι? Δεν ξέρω με ποια κριτήρια κόβει η ΔΕΗ το ρεύμα αλλά έχω να αναφέρω 2 παραδείγματα. Το πατρικό μου ήταν Καλογρέζα... δεν ήταν κανένας πλούσιος δήμος αλλά ούτε και υποβαθμισμένη περιοχή. Έμενα εκεί 30 χρόνια. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου δεν είχε κοπεί το ρεύμα σχεδόν ποτέ. Λέγανε ότι είχαμε ίδια γραμμή με την Αγία όλγα το νοσοκομείο και ίσως για αυτό. Όταν παντρεύτηκα έμενα λυκόβρυση για 2 χρόνια. Είναι από τις καλές περιοχές. Εκεί μας κοβόταν τουλάχιστον 1 φορά το μήνα, ή αν είμαι υπερβολική πολύ συχνά. Στον ίδιο δρόμο ίδιος δήμος δεν τους είχε κοπεί ποτέ. Αφού μου είχαν σπάσει τα νεύρα. Όποτε κοβόταν βράδυ αμέσως κοίταγα απέναντι να δω αν έχουν και πάντα είχαν.

Γιούλη μου, δε θα διαφωνήσω... Μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν το κριτήριο με το οποίο κατεβάζουν τους διακόπτες, αλλά θα ήθελα να χρησιμοποιούν επίσης κριτήρια όταν πρόκειται να κατεβάζουν διακόπτες σε άτομα που καθυστέρησαν τις οφειλές τους, γιατί δεν είχαν να τις πληρώσουν.
Έτυχα σε συμβάν, στην ΔΕΗ Χαλανδρίου, που μια παχύσαρκη Κυρία, γονυπετής εκλιπαρούσε να μην της κόψουνε το ρεύμα, γιατί δεν την έπαιρνε κανείς στην δουλειά, δεν είχε χρήματα, είχε δύο παιδιά που σπούδαζαν και βρισκόταν σε απόγνωση. Εκεί δεν γινόταν να δείξουν κατανόηση, από εμάς όμως την απαιτούν για τις απεργίες τους....
....ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν την ζητούν, την απαιτούν! Γιατί σε κανέναν μας δεν χτύπησαν την πόρτα να ρωτήσουν... «Ξέρετε, θα θέλαμε να κόψουμε το ρεύμα σας για να διαμαρτυρηθούμε... θα θέλατε να συμμετάσχετε στην απεργία μας?», παρά κατέβασαν τους διακόπτες με το έτσι θέλω και ζητούν την κατανόηση μας.
Παρ’ όλα αυτά και μιλώντας για τον εαυτό μου, που μόνο για μένα μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά, γνωρίζοντας το πόσο συνεπής στους λογαριασμούς μου είμαι, θα αναφέρω τη ρήση «Με τον παρά μου και την Κυρά μου...»... Από τη στιγμή που εγώ είμαι εντάξει και πληρώνω, κανένας αγύρτης δεν μπορεί να μου κόψει το ρεύμα ΜΟΥ και πόσο μάλλον με το έτσι θέλω... δεν κατάλαβα... ο καθείς κουμάντο στο τσιφλίκι του.

Τα παραδείγματά σου εύστοχα και μιας και το ανέφερες, μου θύμησες και μένα να πω ένα...
Όταν μέχρι πέρσι έμενα στην Αθήνα και για να καταλαβαινόμαστε στο Κέντρο, για τους εκτός λεκανοπεδίου Αττικής Razz, το σπίτι μου βρισκόταν στα σύνορα Αμπελόκηποι με Νέα Φιλοθέη, πάνω από το γηροκομείο. Βασικά, η πλευρά της γειτονιάς όπου βρισκόταν και το σπίτι μου, άνηκε στους Αμπελόκηπους και η απέναντι στην Νέα Φιλοθέη.
Ε λοιπόν βρε Γιούλη μου, είχαν ξεσκιστεί με τις απεργίες... κάθε βράδυ τσάααακ, κάτω ο διακόπτης σε όλους τους αμπελόκηπους και στην απέναντι πλευρά της γειτονιάς η ηλεκτροδότηση να συνεχίζετε κανονικά. Ποτέ δεν θυμάμαι να τους έκοψαν το ρεύμα. Μάλιστα η εκεί γειτόνισσα μου που έμενε απέναντι από μένα, μου έκανε και καζούρα. Αργότερα βέβαια έμαθα ότι, λίγες γειτονιές παραπάνω, διέμεναν «εξέχοντα» στελέχη της ΔΕΗ.... ας πούμε ότι ήταν μια τραγική σύμπτωση, για να μην πάρουμε και την αμαρτία τσάμπα Razz Laughing

Τι να πεις κοπέλα μου... σημασία έχει πως άλλοι χρωστάνε και άλλοι πληρώνουν, όποια και να’ ναι τα κριτήρια...το μόνο προφανές είναι ότι πρέπει να τα ξανά εξετάσουν, γιατί δεν μου φαίνονται και πολύ δίκαια... Wink

Ευάκι έγραψε:...κι επιπλεον νενακι μου αφου τα πληρωνουμε ολα αυτα ας μας πει καποιος κος κος απο αυτους που κλεινουν διακοπτες την τηλεοραση μου αμα χαλασει ή τα αρχεια του ηυ μου που χανονται ποιος θα μου τα πληρωσει????????????????????? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΑ Ευάκι μου!
Μάλιστα να αναφέρω ότι, λόγω διακοπής μου έχουν καεί στο παρελθόν 2 pc και λόγω της χαμηλής τάσης του ρεύματος, έχω χάσει πολύτιμα δεδομένα κατά καιρούς. Η ανικανότητα της ΔΕΗ είναι και ο βασικός λόγος που πλέον ως προσωπικό υπολογιστή χρησιμοποιώ λαπ-τοπ! Και στην αρχή σκεφτόμουν και γω να εξοπλιστώ με Ups, αλλά και καινούριο υπολογιστή και ups μου έπεφτε βαρύ οικονομικά και μιας και αυτοί που τράβηξαν τον διακόπτη, δεν έδειξαν και ιδιαίτερη προθυμία να μου αντικαταστήσουν τα «σπασμένα», κατέληξα στην πιο οικονομική λύση... λαπ-τοπ και πάντα φορτισμένο Wink

Ποια Κατανόηση μου αναφέρουν μετά.... Κατανόηση???.... μη χέσω και να με συμπαθάτε!
Στα κισσέ της ΔΕΗ Χαλανδρίου, δίπλα στου Βερόπουλου, κάπου κοντά στο Πάσχα έγινε ληστεία και λόγω αυτού του περιστατικού και μέχρι πριν 2 βδομάδες που πέρασα εγώ απο κει να πληρώσω τον λογαριασμό μου, ήταν τα ρολά κατεβασμένα... λόγω ληστείας κάπου στον Απρίλη του 2011, έλεγε το χαρτί! Δύο μήνες και ακόμα δεν λειτουργούν λόγω ληστείας και ο κόσμος να τρέχει και να ταλαιπωρείται στις ουρές στις τράπεζες και να πληρώνει επιπλέον προμήθειες.
Για να μην πω και για το ότι οι πόρτες σφραγίζουν στη 13.00, για να μην μπει άλλος κόσμος και να σχολάσουν στις 14.00.

Εδώ στην Μαρφίν, κάηκαν ζωντανοί 2 άνθρωποι και μια αγέννητη ψυχούλα και την επόμενη εβδομάδα οι υπάλληλοί που σώθηκαν, μέσα απο το πένθος τους και το ψυχικό σοκ, βρίσκονταν ήδη στα πόστα τους, σε άλλα καταστήματα και δούλευαν κανονικά εξυπηρετώντας τον κόσμο. Και τα κισσέ της ΔΕΗ, δύο μήνες μετά, εφτασφράγιστο μυστικό επειδή έγινε μια ληστεία το Πάσχα...

...Βρε ΟΥΣΤ που μου ζητάν να κατανοήσω και τα ακατανόητα τους!
Μια ταλαιπωρία σκέτη είναι!!!

Έκλεισα!... σιχτήρ Razz

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
Lilliput έγραψε:
MariaM έγραψε:
Lilliput έγραψε:
MariaM έγραψε:
Lilliput έγραψε:τα ωραιότερα πράγματα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις.... ακριβώς αυτό!! τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 868444 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 868444 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 868444 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 868444 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 377361

Ωπ, βρέχει καρδούλες, βλέπω... Ή μήπως βγήκαν τα αποτελέσματα;

τα αποτελέσματα βγήκαν χθες ακριβώς μετά το βρίσιμο!! γενετική 10 και ψυχολογία 10!! Laughing αλλά βρέχει και καρδούλες , γιατί σήμερα είμαι χαρούμενη!!

Καλέ εσύ αρίστευσες! Μπράβο! Πρέπει να σου αρέσει πολύ αυτό που σπουδάζεις!

ναι ευτυχώς κάτω απο 8,5 δεν έχω πέσει ποτέ! όχι απλά μου αρέσει..... τρελλαίνομαι!!!! τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 379767

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!Κ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΛΔ ΕΣΚΙΣΕΣ.. τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 50580 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 50580 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 50580 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 50580 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 50580 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 50580 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 50580 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 50580 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 50580

ευχαριστώωωω αγάπη μου !!!!!!! τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 334590

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σκέφτομαι πολύ σοβαρά ότι θέλω να γίνω μανούλα! τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 727892 του χρόνου τέτοια εποχή νομίζω θα είναι πολύ καλά!! τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 804467

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:
Αnna1975 έγραψε:μας εγινες χαι σο σαιτ χαχα και τωρα μια χαρα.αμε που να κοψουν εκει που μενουν οι υπουργοι και τα λαμογια.νενα μαζι με το βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα

Χαχαχαχα Άννα μου!
Εδώ, σκέφτομαι να στείλω mail στην Χρυσή Ευκαιρία, να τους προτείνω να δημιουργήσουν καινούρια στήλη με ενοικιάσεις κατοικιών που γειτονεύουν με οικίες Υπουργών, Βουλευτών, μεγαλοδικηγόρων, μεγαλογιατρών, στελεχών τραπέζης κλπ κλπ κλπ.
Γιατί, άσχημα είναι? Όπως ψάχνεις με κριτήριο τα τετραγωνικά ή αν το σπίτι έχει αυτόνομη θέρμανση, θα κοιτάς και με ποιόν συνορεύει, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και το ρεύμα σου πάντα ενεργό Wink Razz

Για πρώτη φορα χαίρομαι τόσο πολύ που αισθάνομαι ως η γλάστρα της υπόθεσης χαχαχαχαχα δεδομένης της κατάστασης... Razz

giouli73 έγραψε: Νένα να πω κάτι? Δεν ξέρω με ποια κριτήρια κόβει η ΔΕΗ το ρεύμα αλλά έχω να αναφέρω 2 παραδείγματα. Το πατρικό μου ήταν Καλογρέζα... δεν ήταν κανένας πλούσιος δήμος αλλά ούτε και υποβαθμισμένη περιοχή. Έμενα εκεί 30 χρόνια. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου δεν είχε κοπεί το ρεύμα σχεδόν ποτέ. Λέγανε ότι είχαμε ίδια γραμμή με την Αγία όλγα το νοσοκομείο και ίσως για αυτό. Όταν παντρεύτηκα έμενα λυκόβρυση για 2 χρόνια. Είναι από τις καλές περιοχές. Εκεί μας κοβόταν τουλάχιστον 1 φορά το μήνα, ή αν είμαι υπερβολική πολύ συχνά. Στον ίδιο δρόμο ίδιος δήμος δεν τους είχε κοπεί ποτέ. Αφού μου είχαν σπάσει τα νεύρα. Όποτε κοβόταν βράδυ αμέσως κοίταγα απέναντι να δω αν έχουν και πάντα είχαν.

Γιούλη μου, δε θα διαφωνήσω... Μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν το κριτήριο με το οποίο κατεβάζουν τους διακόπτες, αλλά θα ήθελα να χρησιμοποιούν επίσης κριτήρια όταν πρόκειται να κατεβάζουν διακόπτες σε άτομα που καθυστέρησαν τις οφειλές τους, γιατί δεν είχαν να τις πληρώσουν.
Έτυχα σε συμβάν, στην ΔΕΗ Χαλανδρίου, που μια παχύσαρκη Κυρία, γονυπετής εκλιπαρούσε να μην της κόψουνε το ρεύμα, γιατί δεν την έπαιρνε κανείς στην δουλειά, δεν είχε χρήματα, είχε δύο παιδιά που σπούδαζαν και βρισκόταν σε απόγνωση. Εκεί δεν γινόταν να δείξουν κατανόηση, από εμάς όμως την απαιτούν για τις απεργίες τους....
....ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν την ζητούν, την απαιτούν! Γιατί σε κανέναν μας δεν χτύπησαν την πόρτα να ρωτήσουν... «Ξέρετε, θα θέλαμε να κόψουμε το ρεύμα σας για να διαμαρτυρηθούμε... θα θέλατε να συμμετάσχετε στην απεργία μας?», παρά κατέβασαν τους διακόπτες με το έτσι θέλω και ζητούν την κατανόηση μας.
Παρ’ όλα αυτά και μιλώντας για τον εαυτό μου, που μόνο για μένα μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά, γνωρίζοντας το πόσο συνεπής στους λογαριασμούς μου είμαι, θα αναφέρω τη ρήση «Με τον παρά μου και την Κυρά μου...»... Από τη στιγμή που εγώ είμαι εντάξει και πληρώνω, κανένας αγύρτης δεν μπορεί να μου κόψει το ρεύμα ΜΟΥ και πόσο μάλλον με το έτσι θέλω... δεν κατάλαβα... ο καθείς κουμάντο στο τσιφλίκι του.

Τα παραδείγματά σου εύστοχα και μιας και το ανέφερες, μου θύμησες και μένα να πω ένα...
Όταν μέχρι πέρσι έμενα στην Αθήνα και για να καταλαβαινόμαστε στο Κέντρο, για τους εκτός λεκανοπεδίου Αττικής Razz, το σπίτι μου βρισκόταν στα σύνορα Αμπελόκηποι με Νέα Φιλοθέη, πάνω από το γηροκομείο. Βασικά, η πλευρά της γειτονιάς όπου βρισκόταν και το σπίτι μου, άνηκε στους Αμπελόκηπους και η απέναντι στην Νέα Φιλοθέη.
Ε λοιπόν βρε Γιούλη μου, είχαν ξεσκιστεί με τις απεργίες... κάθε βράδυ τσάααακ, κάτω ο διακόπτης σε όλους τους αμπελόκηπους και στην απέναντι πλευρά της γειτονιάς η ηλεκτροδότηση να συνεχίζετε κανονικά. Ποτέ δεν θυμάμαι να τους έκοψαν το ρεύμα. Μάλιστα η εκεί γειτόνισσα μου που έμενε απέναντι από μένα, μου έκανε και καζούρα. Αργότερα βέβαια έμαθα ότι, λίγες γειτονιές παραπάνω, διέμεναν «εξέχοντα» στελέχη της ΔΕΗ.... ας πούμε ότι ήταν μια τραγική σύμπτωση, για να μην πάρουμε και την αμαρτία τσάμπα Razz Laughing

Τι να πεις κοπέλα μου... σημασία έχει πως άλλοι χρωστάνε και άλλοι πληρώνουν, όποια και να’ ναι τα κριτήρια...το μόνο προφανές είναι ότι πρέπει να τα ξανά εξετάσουν, γιατί δεν μου φαίνονται και πολύ δίκαια... Wink

Ευάκι έγραψε:...κι επιπλεον νενακι μου αφου τα πληρωνουμε ολα αυτα ας μας πει καποιος κος κος απο αυτους που κλεινουν διακοπτες την τηλεοραση μου αμα χαλασει ή τα αρχεια του ηυ μου που χανονται ποιος θα μου τα πληρωσει????????????????????? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΑ Ευάκι μου!
Μάλιστα να αναφέρω ότι, λόγω διακοπής μου έχουν καεί στο παρελθόν 2 pc και λόγω της χαμηλής τάσης του ρεύματος, έχω χάσει πολύτιμα δεδομένα κατά καιρούς. Η ανικανότητα της ΔΕΗ είναι και ο βασικός λόγος που πλέον ως προσωπικό υπολογιστή χρησιμοποιώ λαπ-τοπ! Και στην αρχή σκεφτόμουν και γω να εξοπλιστώ με Ups, αλλά και καινούριο υπολογιστή και ups μου έπεφτε βαρύ οικονομικά και μιας και αυτοί που τράβηξαν τον διακόπτη, δεν έδειξαν και ιδιαίτερη προθυμία να μου αντικαταστήσουν τα «σπασμένα», κατέληξα στην πιο οικονομική λύση... λαπ-τοπ και πάντα φορτισμένο Wink

Ποια Κατανόηση μου αναφέρουν μετά.... Κατανόηση???.... μη χέσω και να με συμπαθάτε!
Στα κισσέ της ΔΕΗ Χαλανδρίου, δίπλα στου Βερόπουλου, κάπου κοντά στο Πάσχα έγινε ληστεία και λόγω αυτού του περιστατικού και μέχρι πριν 2 βδομάδες που πέρασα εγώ απο κει να πληρώσω τον λογαριασμό μου, ήταν τα ρολά κατεβασμένα... λόγω ληστείας κάπου στον Απρίλη του 2011, έλεγε το χαρτί! Δύο μήνες και ακόμα δεν λειτουργούν λόγω ληστείας και ο κόσμος να τρέχει και να ταλαιπωρείται στις ουρές στις τράπεζες και να πληρώνει επιπλέον προμήθειες.
Για να μην πω και για το ότι οι πόρτες σφραγίζουν στη 13.00, για να μην μπει άλλος κόσμος και να σχολάσουν στις 14.00.

Εδώ στην Μαρφίν, κάηκαν ζωντανοί 2 άνθρωποι και μια αγέννητη ψυχούλα και την επόμενη εβδομάδα οι υπάλληλοί που σώθηκαν, μέσα απο το πένθος τους και το ψυχικό σοκ, βρίσκονταν ήδη στα πόστα τους, σε άλλα καταστήματα και δούλευαν κανονικά εξυπηρετώντας τον κόσμο. Και τα κισσέ της ΔΕΗ, δύο μήνες μετά, εφτασφράγιστο μυστικό επειδή έγινε μια ληστεία το Πάσχα...

...Βρε ΟΥΣΤ που μου ζητάν να κατανοήσω και τα ακατανόητα τους!
Μια ταλαιπωρία σκέτη είναι!!!

Έκλεισα!... σιχτήρ Razz

ααααα θα σε χειροκροτησω Νενάκι! cheers

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σκεφτομαι οτι σημερα χαρηκα πολυ που πηρα ενα μηνυμα...και οτι χαιρομαι και που θα δω ταινιουλα με τον αντρα μου,δλδ αυτος θα δει εγω θα κρυβομαι κατω απο το σεντονι αλλα χαλαλι μια που θα ειμαστε αγκαλιτσα!!!!!

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευάκι έγραψε:...και οτι χαιρομαι και που θα δω ταινιουλα με τον αντρα μου,δλδ αυτος θα δει εγω θα κρυβομαι κατω απο το σεντονι αλλα χαλαλι μια που θα ειμαστε αγκαλιτσα!!!!!

Τώρα δηλαδή, αυτό πως να το εκλάβουμε...
Μπορεί να σημαίνει δύο πράματα...
ή ότι η ταινία είναι θρίλερ, οπότε τη μισή θα την δεις κάτω απο το σεντόνι από την τρομάρα σου ή ότι είναι.... αχμμμμ εκπαιδευτική ταινία για ενηλίκους Wink και οπότε, θα πιάσεις "δουλειά" κάτω από το σεντονάκι... Wink και πολύ ΟΡΘΩΣ θα πράξεις σε αυτήν την περίπτωση νεαρή μου κορασίς! Razz Laughing

...μια φορά κάτω από το σεντόνι θα είσαι χαχαχαχαχα Razz

Μας έβαλες σε σκέψεις... Rolling Eyes Laughing

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koukida έγραψε:ααααα θα σε χειροκροτησω Νενάκι! cheers

Κουκιδούλα μου Very Happy
Δεκτές οι επευφημίες, ειδικά όταν είναι από σένα... τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 417472 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 417472 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 417472

adeline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
...σκέφτομαι ότι έχουμε χρεωκοπήσει σαν κράτος και είμαστε με το χέρι σαν τους ζητιάνους στους Ευρωπαίους και ζητάμε και άλλα και άλλα και άλλα..."ω τι κόσμος μαμά" θα γυρίσει να μου πει το παιδάκι μου, όταν θα αντιλαμβάνεται...τότε τι θα του πω; Crying or Very sad ότι αυτή την χώρα την κατάντησαν ψαροκώσταινα εδώ και χιλιάδες χρόνια οι προύχοντες...από βασιλιάδες και παπάδες μέχρι πρωθυπουργούς και βουλευτές...επιχειρηματίες...μεγαλοκαρχαρίες με μία λέξη....αχ βλέπω μία εκπομπή τώρα για την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και πέφτω σε κατάθλιψη.

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το ότι μου παίρνετε κι άλλα λεφτά, δεν με πειράζει..
πάντα κλέφτες ήσασταν..
το ότι μου αποκρύπτετε την αλήθεια,
δεν με πειράζει..
πάντα ψεύτες ήσασταν..
το ότι ξεπουλάτε, όμως τη χώρα μου
χωρίς ίχνος ντοπής...
εεεε αυτό με πειράζει και δεν θα το επιτρέψω!!!!! τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 186566

Σούλα

Σούλα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σκέφτομαι πως αύριο θα πάω στο σούπερ θα δώσω 20Ε και δεν θα πάρω τίποτα...
είναι έσχος αυτό το πράγμα!!

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όπως έγραψε πολύ ορθά κι ένας συνάδελφος στο διαδίκτυο...

Καημένε, Ιωάννη! Ήσουν ο μοναδικός πολιτικός που ήρθες πλούσιος και πέθανες πάμπτωχος, φορώντας το ένα και μοναδικό σου μάυρο πένθημο κοστούμι... ως ένδειξη θρήνου για τον λαό σου που υπέφερε!
Όλοι οι μετέπειτα μπήκαν στην πολιτική φτωχοί και ξεβράκωτοι και βγήκαν από το Four Seasons με κουστουμάκι Jean Paul Gaultier...

<<Αρνήθηκε σύνταξη από τη Ρωσία, για να μη θεωρηθεί μισθοδοτούμενος από τους ξένους. Αρνιόταν τον μισθό του. Δυο φορές θέλησαν να του κόψουν κάποια χορηγία, για να έχει τη δυνατότητα να εμφανίζεται ως αρχηγός κράτους προς τους ξένους, τη μια το «Πανελλήνιο» (η Κυβέρνηση), την άλλη η Δ΄ Εθνοσυνέλευση του Άργους (1829). Και τις δυο φορές αρνήθηκε πεισματικά. Και ήταν πολύ λιτοδίαιτος, όσο έβλεπε τη χώρα βουτηγμένη στα ερείπια και σε φρικτή ανέχεια, το θεωρούσε αδιανόητο να σιτίζεται ο ίδιος και ο λαός του στην κυριολεξία να πεθαίνει από την πείνα.
Ξόδεψε όλη του την περιουσία για τις ανάγκες της πατρίδας. Πούλησε ακόμα και τις πολύτιμες πέτρες από τα παράσημά του. Στο τέλος, πούλησε τα έπιπλά και το ρουχισμό του για να στηρίξει την επανάσταση κι έτσι αγόρασε ένα καράβι σιτάρι. Οι πλοιοκτήτες που ανέλαβαν το ναύλο ντράπηκαν τόσο πολύ που τελικά έστειλαν τρία καράβια.

Τώρα όμως χάθηκε η ντροπή και οι σημερινοί πουλάνε και τα ασημικά της πατρίδας για τα ακριβά τους γούστα. Κι όσο θα συνεχίζεται η...'σιωπή των αμνών", χωρίς κανένα πρόβλημα αύριο θα πουλήσουν και το οικόπεδο του λέγεται Ελλάδα και που μια φορά κι έναν καιρό, κάποιος εν ονόματι Καποδίστριας, προσπάθησε να το γλιτώσει δίνοντας ως αντάλλαγμα την ίδια του τη ζωή>>.

Έτσι, και λόγω της επικαιρότητας, μου ηρθε πάλι στο μυαλό μου, γιατί μια φορά και έναν καιρό υπήρξε και ένας κάποιος Γιαννάκης που έχωσε βαθιά το χέρι στην τσέπη γι'αυτήν την χώρα και έδωσε τη ζωή του για να μην ξεπουληθεί αυτή, δεν έφερε μόνο την πατάτα στην Ελλάδα... αλλά δυστυχώς, τα σχολικά βιβλία δεν πρέπει αυτά να τα δείχνουν στα παιδιά για να μην μάθουν να απαιτούν τα αυτονόητα... Μια σελίδα για τον Κυβερνήτη και την πατατοιστορία του και Δέκα για τον Κ. Καραμανλή και τον Α. Παπανδρέου και για το πως έβγαλαν απο το -αδιέξοδο- την χώρα... και μετά είναι να απορρείς...

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σκεφτομαι την μαμα μου που εχει προβλημα με την πιεση κ γενικοτερα με το κυκλοφορικο της.... Crying or Very sad
κ δεν ειμαι κ κοντα να μπορω να την επισκεπτομαι..... Sad
problems!!!!

https://www.youtube.com/cretanvenus

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σούλα έγραψε:Σκέφτομαι πως αύριο θα πάω στο σούπερ θα δώσω 20Ε και δεν θα πάρω τίποτα...
είναι έσχος αυτό το πράγμα!!

Σούλα μου, αν αυτό σε κάνει να νιώσεις καλύτερα... εγώ αύριο θα δώσω 50 και δε θα πάρω μόνο τα @@ μου, αλλά και το τρίτο το μακρύτερο μαζί Laughing

10 ευρώ το skip υγρό... δηλαδή, 3000δρχ. το λίτρο Shocked χαχαχαχα
Κάποτε θυμάμαι με 3000 δρχ την έβγαζε η μάνα μου πόσες μέρες... και όταν λέμε κάποτε, εννοούμε πριν 10 χρόνια, όχι το '50 χαχαχαχα ΤΕΛΕΙΑ!

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cretanvenus έγραψε:σκεφτομαι την μαμα μου που εχει προβλημα με την πιεση κ γενικοτερα με το κυκλοφορικο της.... Crying or Very sad
problems!!!!

Sad Sad Κρητικοπούλα μου, ας είναι η μανούλα σου καλά με την υγεία της και ας την ακούς μόνο από το τηλέφωνο. Αρκεί να είναι υγιείς και δυνατή... αυτό έχει σημασία!

Και μένα οι δικοί μου είναι μακριά, 800χλμ. στα όρη και στ' άγρια βουνά και τους βλέπω 2-3 φορές το χρόνο και εκείνο μέρες μετρημένες στα δάχτυλά. Μου λείπουν πολύ, ειδικά η μαμά μου, αλλά σκέφτομαι τον άντρα μου που έχασε τον πατέρα του πριν λίγα χρόνια και βλέπω το πόσο του λείπει και δε θέλω να φαίνομαι αχάριστη, μου το έχει πει κι ο ίδιος αυτό, όταν μια φορά με είδε να κλάιω, γιατί είχα ανάγκη την μητέρα μου και δεν μπορούσα να την έχω. Τουλάχιστον οι δικοί μου γονείς είναι καλά με τα όποια προβλήματα τους, είναι ζωντανή όμως, και μπορώ να ακούω έστω την φωνή τους απο το τηλέφωνο!

Αυτό να εύχεσαι μόνο και να μην στεναχωριέσαι... Smile

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
NeNaKi_Gr έγραψε:
cretanvenus έγραψε:σκεφτομαι την μαμα μου που εχει προβλημα με την πιεση κ γενικοτερα με το κυκλοφορικο της.... Crying or Very sad
problems!!!!

Sad Sad Κρητικοπούλα μου, ας είναι η μανούλα σου καλά με την υγεία της και ας την ακούς μόνο από το τηλέφωνο. Αρκεί να είναι υγιείς και δυνατή... αυτό έχει σημασία!

Και μένα οι δικοί μου είναι μακριά, 800χλμ. στα όρη και στ' άγρια βουνά και τους βλέπω 2-3 φορές το χρόνο και εκείνο μέρες μετρημένες στα δάχτυλά. Μου λείπουν πολύ, ειδικά η μαμά μου, αλλά σκέφτομαι τον άντρα μου που έχασε τον πατέρα του πριν λίγα χρόνια και βλέπω το πόσο του λείπει και δε θέλω να φαίνομαι αχάριστη, μου το έχει πει κι ο ίδιος αυτό, όταν μια φορά με είδε να κλάιω, γιατί είχα ανάγκη την μητέρα μου και δεν μπορούσα να την έχω. Τουλάχιστον οι δικοί μου γονείς είναι καλά με τα όποια προβλήματα τους, είναι ζωντανή όμως, και μπορώ να ακούω έστω την φωνή τους απο το τηλέφωνο!

Αυτό να εύχεσαι μόνο και να μην στεναχωριέσαι... Smile

σ'ευχαριστω πολυ κοπελα μου....
αλλα η υγεια της δεν ειναι κ τοσονα καλη..... μερικες φορες φοβουμαι για το χειροτερο γιατι η πιεση της χτυπαει κοκκινο...
για κιονα κ στενοχωρουμαι που ειμαι μακρια κ δε μπορω να την επισκεπτομαι..... αν ηταν καλα η αποσταση δε θα με πειραζε τοσο οσο τωρα....
να ΄σαι καλα για τα παρηγορητικα σου λογια... Smile

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
...Ότι η πεθερά μου, μπορεί να μην είναι "θέμα" τρομερό και μπορεί να μην μου δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα και τραγικές καταστάσεις, αλλά ένα χέρι ξύλο το θέλει για να στρώσει και στα σημεία που είναι τσαλακωμένη και με εκνευρίζει! bom
Ε μααααα να μην είμαι κόρη της να την σιδερώσω και από την καλή και από την ανάποδη! Mad

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cretanvenus έγραψε:σ'ευχαριστω πολυ κοπελα μου....
αλλα η υγεια της δεν ειναι κ τοσονα καλη..... μερικες φορες φοβουμαι για το χειροτερο γιατι η πιεση της χτυπαει κοκκινο...
για κιονα κ στενοχωρουμαι που ειμαι μακρια κ δε μπορω να την επισκεπτομαι..... αν ηταν καλα η αποσταση δε θα με πειραζε τοσο οσο τωρα....

Τότε δεν μένει παρά να φροντίζετε να ακούει από εσάς μόνο ευχάριστα, ώστε να μην στεναχωριέται και γίνεται χάλια.
Ξέρω πως θα ήθελες να βρεθείς κοντά της για να δείς και να ελέγξεις απο κοντά την κατάσταση. Θεωρείς πως θα ήταν καλύτερα και πιο ασφαλής αν ήσουν εκεί και μπορεί να έχεις δίκιο, μα και απο μακριά μπορείς να βοηθήσεις... να την κάνεις να χαμογελάει και από το τηλέφωνο και αμα νιώθει ευτυχισμένη, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.
Η πίεση ανεβαίνει απο την στεναχώρια και το σφίξιμο μονάχα... Να είναι χαρούμενη, αυτό είναι το γιατρικό και μια μάνα είναι χαρούμενη, όταν ξέρει πως και τα παιδιά της είναι ευτυχισμένα... οπότε... μπορείς να βοηθήσεις έμπρακτα και απο μακριά Very Happy

Σε καληνυχτίζω γλυκά... να έχεις ένα όμορφο βράδυ και μη στεναχωριέσαι γλυκιά μου, μη βάζεις στο νού σου το κακό κάθε φορά που χτυπά το τηλέφωνο... έχε θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά... Smile τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 417472 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 417472 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 417472

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:...Ότι η πεθερά μου, μπορεί να μην είναι "θέμα" τρομερό και μπορεί να μην μου δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα και τραγικές καταστάσεις, αλλά ένα χέρι ξύλο το θέλει για να στρώσει και στα σημεία που είναι τσαλακωμένη και με εκνευρίζει! bom
Ε μααααα να μην είμαι κόρη της να την σιδερώσω και από την καλή και από την ανάποδη! Mad

Σκέψου και τα θετικά. Άμα ήσουν κόρη της δεν θα μπορούσες να παντρευτείς τον άντρα σου γιατί θα ήταν αδερφός σου. Wink Δες την θετική πλευρά της ζωής, χαχαχα!

Maya

Maya
Οτι την Κυριακη βαπτίζουμε και εχω ακομα
-Να κανονισω γλυκα και τουρτα γενεθλιων
-Να κανονισω στολισμο κολυμπηθρας
-Να επιβεβαιωσω τα ατομα
-Να κανονισω τραπεζια
-Να παω επισκεψη και δωρο στην κουμπαρουλα
-Να Κανονισω μουσικη και ποιος θα καθεται που
-Να παρω μπομπονιερες και να κλεισω περισσοτερα μπαλονια
ουφ μονο που τα σκεφτομαι κουραζομαι

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
NeNaKi_Gr έγραψε:
cretanvenus έγραψε:σ'ευχαριστω πολυ κοπελα μου....

τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 417472 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 417472 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 417472 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 417472

Τότε δεν μένει παρά να φροντίζετε να ακούει από εσάς μόνο ευχάριστα, ώστε να μην στεναχωριέται και γίνεται χάλια.
Ξέρω πως θα ήθελες να βρεθείς κοντά της για να δείς και να ελέγξεις απο κοντά την κατάσταση. Θεωρείς πως θα ήταν καλύτερα και πιο ασφαλής αν ήσουν εκεί και μπορεί να έχεις δίκιο, μα και απο μακριά μπορείς να βοηθήσεις... να την κάνεις να χαμογελάει και από το τηλέφωνο και αμα νιώθει ευτυχισμένη, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.
Η πίεση ανεβαίνει απο την στεναχώρια και το σφίξιμο μονάχα... Να είναι χαρούμενη, αυτό είναι το γιατρικό και μια μάνα είναι χαρούμενη, όταν ξέρει πως και τα παιδιά της είναι ευτυχισμένα... οπότε... μπορείς να βοηθήσεις έμπρακτα και απο μακριά Very Happy

Σε καληνυχτίζω γλυκά... να έχεις ένα όμορφο βράδυ και μη στεναχωριέσαι γλυκιά μου, μη βάζεις στο νού σου το κακό κάθε φορά που χτυπά το τηλέφωνο... έχε θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά... Smile τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 417472 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 417472 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 417472

Respect τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 417472 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 417472 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 417472

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ποσο μου εχει λειψει ο χορος και το γυμναστηριοοοοοοο.....!ισως το μονο πραγμα που μου εχει αυτον τον καιρο... τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 30 534787

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια συγκινηθηκα..... καποιοι ισως πουν οτι ειναι απο τα δακρυγόνα...η εκφραση του ομως τα λεει ολα....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις