751 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? Τετ Ιουν 29, 2011 4:03 am
αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Κρίμα....πάλι επεισόδια γίνονται τώρα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
NeNaKi_Gr έγραψε:Ευάκι έγραψε:...και οτι χαιρομαι και που θα δω ταινιουλα με τον αντρα μου,δλδ αυτος θα δει εγω θα κρυβομαι κατω απο το σεντονι αλλα χαλαλι μια που θα ειμαστε αγκαλιτσα!!!!!
Τώρα δηλαδή, αυτό πως να το εκλάβουμε...
Μπορεί να σημαίνει δύο πράματα...
ή ότι η ταινία είναι θρίλερ, οπότε τη μισή θα την δεις κάτω απο το σεντόνι από την τρομάρα σου ή ότι είναι.... αχμμμμ εκπαιδευτική ταινία για ενηλίκους και οπότε, θα πιάσεις "δουλειά" κάτω από το σεντονάκι... και πολύ ΟΡΘΩΣ θα πράξεις σε αυτήν την περίπτωση νεαρή μου κορασίς!
...μια φορά κάτω από το σεντόνι θα είσαι χαχαχαχαχα
Μας έβαλες σε σκέψεις...
Maya έγραψε:Οτι την Κυριακη βαπτίζουμε και εχω ακομα
-Να κανονισω γλυκα και τουρτα γενεθλιων
-Να κανονισω στολισμο κολυμπηθρας
-Να επιβεβαιωσω τα ατομα
-Να κανονισω τραπεζια
-Να παω επισκεψη και δωρο στην κουμπαρουλα
-Να Κανονισω μουσικη και ποιος θα καθεται που
-Να παρω μπομπονιερες και να κλεισω περισσοτερα μπαλονια
ουφ μονο που τα σκεφτομαι κουραζομαι
NeNaKi_Gr έγραψε:Όπως έγραψε πολύ ορθά κι ένας συνάδελφος στο διαδίκτυο...
Καημένε, Ιωάννη! Ήσουν ο μοναδικός πολιτικός που ήρθες πλούσιος και πέθανες πάμπτωχος, φορώντας το ένα και μοναδικό σου μάυρο πένθημο κοστούμι... ως ένδειξη θρήνου για τον λαό σου που υπέφερε!
Όλοι οι μετέπειτα μπήκαν στην πολιτική φτωχοί και ξεβράκωτοι και βγήκαν από το Four Seasons με κουστουμάκι Jean Paul Gaultier....
... Μια σελίδα για τον Κυβερνήτη και την πατατοιστορία του και Δέκα για τον Κ. Καραμανλή και τον Α. Παπανδρέου και για το πως έβγαλαν απο το -αδιέξοδο- την χώρα... και μετά είναι να απορρείς...
tatijana έγραψε:Σημερα χαζευοντας τον γιο μου συνειδητοποιησα οτι πριν 5 μηνες δεν τον "ηξερα" παρα μονο τον ενοιωθα και πως περασε ετσι γρηγορα ο καιρος...Πως αλλαζει καθε μερα...Κοιταζω το χαμογελο του οταν με κοιτα την ωρα που πινει το γαλα του κ με χαζευει...Ειναι οτι πιο ομορφο εχω κανει στην ζωη μου και δε το αλλαζω με τιποτα...
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:tatijana έγραψε:Σημερα χαζευοντας τον γιο μου συνειδητοποιησα οτι πριν 5 μηνες δεν τον "ηξερα" παρα μονο τον ενοιωθα και πως περασε ετσι γρηγορα ο καιρος...Πως αλλαζει καθε μερα...Κοιταζω το χαμογελο του οταν με κοιτα την ωρα που πινει το γαλα του κ με χαζευει...Ειναι οτι πιο ομορφο εχω κανει στην ζωη μου και δε το αλλαζω με τιποτα...
ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΩ Κ ΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ..
ΣΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣkoukida έγραψε:κοριτσια συγκινηθηκα..... καποιοι ισως πουν οτι ειναι απο τα δακρυγόνα...η εκφραση του ομως τα λεει ολα....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
toniantoni έγραψε:ΠΟΣΑ ΛΑΘΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΟΛΑ Ή ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ. ΤΟΕΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΩΡΑ ΜΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ?? ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΣΑΝ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ.
ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ
koukida έγραψε:κοριτσια συγκινηθηκα..... καποιοι ισως πουν οτι ειναι απο τα δακρυγόνα...η εκφραση του ομως τα λεει ολα....
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:koukida έγραψε:κοριτσια συγκινηθηκα..... καποιοι ισως πουν οτι ειναι απο τα δακρυγόνα...η εκφραση του ομως τα λεει ολα....
Νενά μου γλυκιά, έτσι ακριβώς έχουν τα πράματα και δεν θα σας μεταφέρω άλλα γεγονότα που έχει καταγράψει στα κατάστιχά της η ιστορία και που τριγυρνούν τελευταία όλο και περισσότερο στο μυαλό μου, γιατί πολλοί θα αρχίσουν να συγκρίνουν το τότε με το σήμερα και θα απελπιστούν και το ήδη βεβαρημένο κλίμα θα γίνει ασήκωτο.Nena έγραψε:Σκεφτομαι τα λόγια της συνονόματης Νένας για τον Καποδίστρια... Ο μόνος πολιτικός που πραγματικά παρέλαβε χάος...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την NeNaKi_Gr στις Τετ Ιουν 29, 2011 1:55 pm, 3 φορές συνολικά
anthaki έγραψε:Σκεφτομαι οτι ειναι περασμενα μεσανυχτα και εγω εχω το μυαλο μου στα γεμιστα που ειναι στο ψυγειο...
NeNaKi_Gr έγραψε:Νενά μου γλυκιά, έτσι ακριβώς έχουν τα πράματα και δεν θα σας μεταφέρω άλλα γεγονότα που έχει καταγράψει στα κατάστιχά της η ιστορία και που τριγυρνούν τελευταία όλο και περισσότερο στο μυαλό μου, γιατί πολλοί θα αρχίσουν να συγκρίνουν το τότε με το σήμερα και θα απελπιστούν και το ήδη βεβαρημένο κλίμα θα γίνει ασήκωτο.Nena έγραψε:Σκεφτομαι τα λόγια της συνονόματης Νένας για τον Καποδίστρια... Ο μόνος πολιτικός που πραγματικά παρέλαβε χάος...
Όχι μόνο παρέλαβε το απόλυτο χάος... μια αιματοβαμμένη Ελλάδα με έναν εξαθλιωμένο λαό, να περιφέρεται σαν ζητιάνος σε μια χώρα φάντασμα, που η μισή συνέχιζε να είναι υπόδουλη στους Τούρκους και η άλλη μισή...η «ελευθερωμένη» και καλά, υποθηκευμένη στους Άγγλους, για το δάνειο που πήραν και τότε, μετά την επανάσταση, το οποίο το έφαγαν και κείνο τα λαμόγια της εποχής, αφήνοντας άδειο το δημόσιο ταμείο....
αλλά μέσα σε 3 χρόνια και 8 μήνες, κατάφερε να στήσει μονάχος του, γιατί δεν εμπιστευόταν κανέναν, τα θεμέλια ενός νέου κράτους, να το αναγεννήσει από της στάχτες του αναδιοργανώνοντας τον στρατό θαλάσσης, για να καταστείλει την πειρατεία, φτιάχνοντας από την αρχή τον στρατό ξηράς, έναν τακτικό στρατό πιο ισχυρό, για να μπορέσει να συνεχιστεί ο πόλεμος, ώστε να ελευθερωθεί η υπόλοιπη χώρα και να επεκταθούν τα σύνορα της, ιδρύοντας για την εκπαίδευση του στρατού αυτού την πρώτη στρατιωτική σχολή –των Ευελπίδων-, ιδρύοντας και το Εθνικό νομισματοκοπείο και βγάζοντας το πρώτο ελληνικό νόμισμα του ελεύθερου κράτους, καταργώντας το τούρκικο, επανιδρύοντας το εμπόριο προωθώντας την γεωργία, τον εθνικό πλούτο της Ελλάδας μας, διανέμοντας στον λαό προς εκμετάλλευση όση από την εθνική γη κατάφερε να αποδεσμεύσει από τους εξυπνάκηδες της τότε εκκλησίας (γιατί από τότε η εκκλησία είχε αυτήν την τεράστια περιουσία της) και τα λαμόγια τους προκατόχους του, εξασφαλίζοντας και διαμοιράζοντας την σπορά στους φτωχούς αγρότες για τον σκοπό αυτό, κατασκευάζοντας ναυπηγία και εξασφαλίζοντας δάνεια για τους φτωχούς νησιώτες, ώστε να βοηθήσει το εμπόριο προωθώντας τον δεύτερο εθνικό μας πλούτο, την αναγέννηση της ναυπιλίας, φτιάχνοντας αρχαιολογικά μουσεία, βιβλιοθήκες, κατασκευάζοντας σχολεία και καθιστώντας νέες πρωτότυπες και προχωρημένες για την εποχή μεθόδους εκμάθησης, δημιουργώντας εκκλησιαστικές σχολές και ορφανοτροφεία για να μαζέψει όλα τα φτωχά ορφανά που κρύβονταν στα βουνά, χωρίζοντας το κράτος σε γεωγραφικά διαμερίσματα, προχωρώντας σε αυστηρές διαπραγματεύσεις για τα ελληνικά εδάφη που βρίσκονταν υπο αγγλική και Γαλλική κατοχή, ώστε να έρθουν και πάλι σε ελληνικά χέρια, καταφέρνοντας λόγω του κύρους του και της διπλωματίας του να εισπράξει μεγάλα ποσά από Ρωσία και Γαλλία, γεωργικά μηχανήματα και πρώτες ύλες για την αναδιοργάνωση του κάθε τομέα της χώρας, που φυσικά όλα αυτά ήταν δωρεές και όχι δάνεια και άλλα τόσα που άμα συνεχίζω να γράφω δε θα τελειώσω ούτε μέχρι αύριο το βράδυ.
...Και γιατί τα λέω αυτά? Όχι για να σας γυρίσω 180 χρόνια πίσω... το μέλλον πάει μόνο μπροστά και ας μας γυρίζουν με τον στανιό 300 καθίκια πίσω.... αλλά γιατί εξοργίζομαι Νένα μου, που όοοολα αυτά κατάφερε και τα έκανε μέσα σε 3,5 μόλις χρόνια και απο την ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ, απο την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ... μέχρι και τα σώβρακά του πούλησε στο τέλος.... μιας και παρέλαβε κάρβουνο αντί για παράδες στο δημόσιο ταμείο,
και σήμερα βλέπεις, όλους αυτούς τους νεότερους κοτζαμπάσηδες, να παίρνουν τριπλά και τετραπλά κονδύλια για να φτιάξουν έναν «κατσικόδρομο», τον οποίο αφού τον εφτιάξουν μισό και μετά από δυό ντουζίνες χρόνια, μας ζητάνε να τον χρυσοπληρώνουμε διπλά, και στις εφορίες μας και στα διόδια. Που ακούστηκε σε μια ελεύθερη χώρα να σου απαγορεύουν να μετακινηθείς αν δεν πληρώσεις... δηλαδή θέλω να πάω απο την Αθήνα στο σπίτι μου στην Ξάνθη και κάθε φορά πληρώνω 50 ευρώ σε διόδια, για κάτι που δικαιούμε απο την αρχή της ύπαρξης μου ως άνθρωπος!
Πέστε μου γιατί θα τρελαθώ... πως γίνεται προ δύο αιώνων να αναγεννηθεί ένα ολόκληρο κράτος από τις απόλυτες στάχτες του, από έναν και μόνο άνθρωπο, σε 3,5 μόλις χρόνια και εν έτη 2011, ένα «Πέταλο του Μαλλιακού», 300 άνθρωποι να κάνουν 20 χρόνια να το φτιάξουν, χρεώνοντας το δημόσιο ταμείο τα υπέρδιπλα.....
Η στραβός είν’ ο γιαλός ή στραβά αρμενίζω εγώ τελικά!!!
180 χρόνια πίσω χτυπήσαμε και φτού κι απ’ την αρχή... θα τα πάρω τελικά τα όροι, τ΄ άγρια βουνά, δε θα το αντέξω!!!
Ξέρω, σας βάρυναν αρκετά οι σκέψεις μου, εμένα να δείτε... συμπαθάτε με... εδώ είναι που βγάζουμε τα μέσα μας όξω και αυτό έκανα και γω, μην δίνεται σημασία... άλλωστε, κατα τρακόσιους έλληνες, είμαι μια ακόμα ανόητη ελληνίδα που παραλογίζεται και λέει βλακειώδεις ασυναρτησίες...
Τι? Τι? Πως με είπε ο Πάγκαλός?... Κοπρήτη και το καινούριο?... άτιμη?
http://www.madata.gr/epikairotita/politics/111544.html
Τουλάχιστον, ο κοπρίτης που και πού γλύφει και το χέρι αυτού που του έδωσε το ψωμί, έτσι για το ευχαριστώ και η άτιμη καμιά φορά, είναι συνώνυμη της πονηρεμένης κύριε Πάγκαλε και ο λαός επονήρευε αρκετά τελευταία και θα σε πάρει ο διάλολος και σένα και όλους σας μαζί... το νου σας...
Τελείωσα!!! Δεν περιγράφω άλλο!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης