Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
565 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 565 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κρίμα....πάλι επεισόδια γίνονται τώρα...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:
Ευάκι έγραψε:...και οτι χαιρομαι και που θα δω ταινιουλα με τον αντρα μου,δλδ αυτος θα δει εγω θα κρυβομαι κατω απο το σεντονι αλλα χαλαλι μια που θα ειμαστε αγκαλιτσα!!!!!

Τώρα δηλαδή, αυτό πως να το εκλάβουμε...
Μπορεί να σημαίνει δύο πράματα...
ή ότι η ταινία είναι θρίλερ, οπότε τη μισή θα την δεις κάτω απο το σεντόνι από την τρομάρα σου ή ότι είναι.... αχμμμμ εκπαιδευτική ταινία για ενηλίκους Wink και οπότε, θα πιάσεις "δουλειά" κάτω από το σεντονάκι... Wink και πολύ ΟΡΘΩΣ θα πράξεις σε αυτήν την περίπτωση νεαρή μου κορασίς! Razz Laughing

...μια φορά κάτω από το σεντόνι θα είσαι χαχαχαχαχα Razz

Μας έβαλες σε σκέψεις... Rolling Eyes Laughing

καλε θριλερ ηταν και ηταν και βλακεια τελικα,πεθανα στα γελια οσο το εβλεπα...οταν σηκωθηκα βεβαια να παω να σκεπασω τα παιδια εναν φοβο τον ειχα... Razz

Maya έγραψε:Οτι την Κυριακη βαπτίζουμε και εχω ακομα
-Να κανονισω γλυκα και τουρτα γενεθλιων
-Να κανονισω στολισμο κολυμπηθρας
-Να επιβεβαιωσω τα ατομα
-Να κανονισω τραπεζια
-Να παω επισκεψη και δωρο στην κουμπαρουλα
-Να Κανονισω μουσικη και ποιος θα καθεται που
-Να παρω μπομπονιερες και να κλεισω περισσοτερα μπαλονια
ουφ μονο που τα σκεφτομαι κουραζομαι

κι εγω κουραστηκα μονο που τα διαβασα!!!αντε η ωρα η καλη!να περασετε ομορφα!!!

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αν θα έχουν να φάνε τα παιδάκια μου αύριο-μεθαύριο κ τί κάνω εγώ γι'αυτό.... Sad Sad

evvi

evvi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω σκεφτομαι οτι αισιως εχω φτασει στην 31 βδομαδα και ακομα δεν εχω κανει τιποτα οσον αφορα τα πραγματα μου. και ακομα περιμενουμε τα επιπλα. φοβαμαι μην γεννησω πιο νωρις ή αρχες του μηνα μου και δεν ειμαι ετοιμη.επισης καθε μερα συννηδιτοποιω το ποσο γρηγορα περασε ο καιρος και οτι δεν εμεινε πολυ καιρος, και ανυπομονω παρα πολυ να γεννηθει το μωρακι μας!! πολυ αγχος!!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ, ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΦΡΥΔΙΑ, ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΑΛΛΙΑ.... ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ 2 ΓΙΟΡΤΕΣ!!!....ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ Η ΜΟΥΛΑΡΑ.....................

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι ωραία που πέρασα το Σ/Κ στη θάλασσα.
Πότε θα έρθει το επόμενο να ξαναπάμε;

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:Όπως έγραψε πολύ ορθά κι ένας συνάδελφος στο διαδίκτυο...

Καημένε, Ιωάννη! Ήσουν ο μοναδικός πολιτικός που ήρθες πλούσιος και πέθανες πάμπτωχος, φορώντας το ένα και μοναδικό σου μάυρο πένθημο κοστούμι... ως ένδειξη θρήνου για τον λαό σου που υπέφερε!
Όλοι οι μετέπειτα μπήκαν στην πολιτική φτωχοί και ξεβράκωτοι και βγήκαν από το Four Seasons με κουστουμάκι Jean Paul Gaultier....
... Μια σελίδα για τον Κυβερνήτη και την πατατοιστορία του και Δέκα για τον Κ. Καραμανλή και τον Α. Παπανδρέου και για το πως έβγαλαν απο το -αδιέξοδο- την χώρα... και μετά είναι να απορρείς...

Σκεφτομαι τα λόγια της συνονόματης Νένας για τον Καποδίστρια... Ο μόνος πολιτικός που πραγματικά παρέλαβε χάος...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ότι έχω φάει τόσο καρπούζι που θα σκάσει η κοιλίτσα μου!!Ο μπεμπάκος μου όμως πρέπει να το έχει ευχαριστηθεί γιατί τρελάθηκε εδώ και ώρα!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σημερα χαζευοντας τον γιο μου συνειδητοποιησα οτι πριν 5 μηνες δεν τον "ηξερα" παρα μονο τον ενοιωθα και πως περασε ετσι γρηγορα ο καιρος...Πως αλλαζει καθε μερα...Κοιταζω το χαμογελο του οταν με κοιτα την ωρα που πινει το γαλα του κ με χαζευει...Ειναι οτι πιο ομορφο εχω κανει στην ζωη μου και δε το αλλαζω με τιποτα...

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
tatijana έγραψε:Σημερα χαζευοντας τον γιο μου συνειδητοποιησα οτι πριν 5 μηνες δεν τον "ηξερα" παρα μονο τον ενοιωθα και πως περασε ετσι γρηγορα ο καιρος...Πως αλλαζει καθε μερα...Κοιταζω το χαμογελο του οταν με κοιτα την ωρα που πινει το γαλα του κ με χαζευει...Ειναι οτι πιο ομορφο εχω κανει στην ζωη μου και δε το αλλαζω με τιποτα...

ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΩ Κ ΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ..

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
tatijana έγραψε:Σημερα χαζευοντας τον γιο μου συνειδητοποιησα οτι πριν 5 μηνες δεν τον "ηξερα" παρα μονο τον ενοιωθα και πως περασε ετσι γρηγορα ο καιρος...Πως αλλαζει καθε μερα...Κοιταζω το χαμογελο του οταν με κοιτα την ωρα που πινει το γαλα του κ με χαζευει...Ειναι οτι πιο ομορφο εχω κανει στην ζωη μου και δε το αλλαζω με τιποτα...

ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΩ Κ ΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ..

Θα δεις με το καιρο τις αλλαγες στο παιδι σου....Εγω σου λεω σημερα που τον χαζευα συνειδητοποιησα τι εχω κανει..Ειναι ανεπαναληπτο,ασυλληπτο,μαγικο..

Εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όλη την ημέρα σκέφτομαι τον άνθρωπο που αυτοκτόνησε,σήμερα το πρωί απέναντι απ'το σπίτι μας.....συγγνώμη για το στενάχωρο του θέματος......
Και τώρα πριν λίγο αυτό σκεφτόμουν και μου λέει ο άντρας μου "γεια σας,φεύγω για λίγο",του λέω "γεια!!"...εγώ με τον μπέμπη είμασταν στο δωμάτιο και τον έβαζα για ύπνο....μετά από 5 λεπτά,ακούω βήματα.....χέστηκα πάνω μου....ήταν ο άντρας μου!!!!
Κάτι είχε ξεχάσει......δεν τα κάνουν αυτά βραδυάτικα..........

toniantoni

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
koukida έγραψε:κοριτσια συγκινηθηκα..... καποιοι ισως πουν οτι ειναι απο τα δακρυγόνα...η εκφραση του ομως τα λεει ολα....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΣΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Ξέρετε τι συμβαίνει; Έχουν μπει κάποια trolls στην χώρα με σκοπό να μας κάνουν άνω-κάτω και να μας διαλύσουνε. Φανταστείτε την χώρα σαν ένα μεγάλο φόρουμ... Kαι φυσικά εδώ υπάρχει ακόμα πολύ "τροφή"...

toniantoni

ΠΟΣΑ ΛΑΘΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΟΛΑ Ή ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ. ΤΟΕΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΩΡΑ ΜΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ?? ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΣΑΝ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ.
ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniantoni έγραψε:ΠΟΣΑ ΛΑΘΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΟΛΑ Ή ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ. ΤΟΕΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΩΡΑ ΜΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ?? ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΣΑΝ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ.
ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ

Έλα βρε κοριτσάκι!!!!Τι μαυρίλα είν'αυτή????Τα λάθη είναι ανθρώπινα.Και ποιός δεν έχει κάνει????Ακριβώς όπως το είπες...όταν είμαστε νέοι δεν σκεφτόμαστε...αλλά είμαστε εδώ και είμαστε καλά για να επανορθώσουμε και να προχωρήσουμε με αισιοδοξία!!!!!!!!

adeline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
...σκέφτομαι πως σήμερα έχασε ο ελληνικός λαός το κράτος του...την αξιοπρέπειά του...την ελευθερία του...λύπη...θλίψη...φόβος...τρόμος...χάος...όλα αυτά νιώθω γι'αυτό που έγινε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, την ίδια ώρα που οι απρόσιτοι...αδιάφοροι....χορτασμένοι...πλουσιόπαιδες...λαμόγια...
καρχαρίες...ψήφιζαν δήθεν και καλά υπό πίεση τον μεσοπρόθεσμο "θάνατο" του ελληνικού λαού...δεν έχω άλλα λόγια για το πόσο ντροπή νιώθω Sad

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:κοριτσια συγκινηθηκα..... καποιοι ισως πουν οτι ειναι απο τα δακρυγόνα...η εκφραση του ομως τα λεει ολα....

Sad Sad Sad

Σούλα

Σούλα
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:

Sad Sad Sad

Δεν υπάρχουν λόγια..
μπουρδέλο μας κατάντησαν τα λαμόγια.

MariaIoanna

MariaIoanna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σκέφτομαι που είναι τα υπόλοιπα κορίτσια και δεν έρχονται στο θέμα help me girls τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 31 215994

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nena έγραψε:Σκεφτομαι τα λόγια της συνονόματης Νένας για τον Καποδίστρια... Ο μόνος πολιτικός που πραγματικά παρέλαβε χάος...
Νενά μου γλυκιά, έτσι ακριβώς έχουν τα πράματα και δεν θα σας μεταφέρω άλλα γεγονότα που έχει καταγράψει στα κατάστιχά της η ιστορία και που τριγυρνούν τελευταία όλο και περισσότερο στο μυαλό μου, γιατί πολλοί θα αρχίσουν να συγκρίνουν το τότε με το σήμερα και θα απελπιστούν και το ήδη βεβαρημένο κλίμα θα γίνει ασήκωτο.

Όχι μόνο παρέλαβε το απόλυτο χάος... μια αιματοβαμμένη Ελλάδα με έναν εξαθλιωμένο λαό να περιφέρεται σαν ζητιάνος σε μια χώρα φάντασμα, που η μισή συνέχιζε να είναι υπόδουλη στους Τούρκους και η άλλη μισή η και καλά «ελευθερωμένη», να βρίσκεται υποθηκευμένη στους Άγγλους (όπως τώρα εμείς οδεύουμε να υποθηκευτούμε στους Γερμανούς), για ένα δάνειο που πήραν και τότε, μετά την επανάσταση, και το οποίο επίσης το έφαγαν τα λαμόγια της εποχής, αφήνοντας άδειο το δημόσιο ταμείο...

...αλλά μέσα σε 3 χρόνια και 8 μήνες, κατάφερε να στήσει μονάχος του τα θεμέλια ενός νέου κράτους, να το αναγεννήσει από της στάχτες του, αναδιοργανώνοντας τον στρατό θαλάσσης, για να καταστείλει την πειρατεία, φτιάχνοντας από την αρχή τον στρατό ξηράς-τακτικό στρατό πιο ισχυρό για να μπορέσει να συνεχιστεί ο πόλεμος, ώστε να ελευθερωθεί η υπόλοιπη χώρα και να επεκταθούν τα σύνορα της, ιδρύοντας για την εκπαίδευση του στρατού αυτού την πρώτη στρατιωτική σχολή –των Ευελπίδων-, ιδρύοντας και το Εθνικό νομισματοκοπείο και βγάζοντας το πρώτο ελληνικό νόμισμα του ελεύθερου κράτους που αντικατέστησε το Τουρκικό, επανιδρύοντας το εμπόριο με πρώτο μέλημα την γεωργία, τον πρώτο εθνικό πλούτο της Ελλάδας μας, διανέμοντας στον λαό προς εκμετάλλευση και γι' αυτόν τον σκοπό όση από την εθνική γη κατάφερε να αποδεσμεύσει από τους εξυπνάκηδες της τότε εκκλησίας (γιατί από τότε η εκκλησία είχε αυτήν την τεράστια περιουσία της) και τα λαμόγια τους προκατόχους του, εξασφαλίζοντας και διαμοιράζοντας την σπορά στους φτωχούς αγρότες, κατασκευάζοντας ναυπηγία και εξασφαλίζοντας δάνεια για τους φτωχούς νησιώτες, ώστε να βοηθήσει το εμπόριο προωθώντας και την αναγέννηση της ναυτιλίας, τον δεύτερο εθνικό μας πλούτο, φτιάχνοντας αρχαιολογικά μουσεία, βιβλιοθήκες, κατασκευάζοντας σχολεία και καθιστώντας νέες πρωτότυπες και προχωρημένες για την εποχή μεθόδους εκμάθησης, δημιουργώντας εκκλησιαστικές σχολές και ορφανοτροφεία για να μαζέψει όλα τα φτωχά ορφανά που κρύβονταν στα βουνά, χωρίζοντας το κράτος σε γεωγραφικά διαμερίσματα ως πρός διευκόλυνση συντήρησης και επιτήρησης του νέου κράτους, προχωρώντας σε αυστηρές διαπραγματεύσεις για τα ελληνικά εδάφη που βρίσκονταν υπο ξένη κατοχή, ώστε να έρθουν και πάλι σε ελληνικά χέρια, καταφέρνοντας λόγω του κύρους του και της διπλωματίας του να εισπράξει μεγάλα ποσά από Ρωσία και Γαλλία, γεωργικά μηχανήματα και πρώτες ύλες για την αναδιοργάνωση του κάθε τομέα της χώρας, που φυσικά όλα αυτά ήταν δωρεές και όχι δάνεια και άλλα τόσα που άμα συνεχίζω να γράφω δε θα τελειώσω ούτε μέχρι αύριο το βράδυ.

...Και γιατί τα λέω αυτά τα... βαρετά καταγραμμένα της ιστορίας?
Όχι για να σας γυρίσω 180 χρόνια πίσω... το μέλλον πάει μόνο μπροστά και ας μας γυρίζουν με τον στανιό 300 καθίκια πίσω.... αλλά γιατί εξοργίζομαι Νένα μου, που όοοολα αυτά κατάφερε και τα έκανε μέσα σε 3,5 μόλις χρόνια και απο την ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ, απο την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ... μέχρι και τα σώβρακά του πούλησε στο τέλος.... μιας και παρέλαβε κάρβουνο αντί για παράδες στο δημόσιο ταμείο,
και σήμερα βλέπεις, όλους αυτούς τους νεότερους κοτζαμπάσηδες, να παίρνουν τριπλά και τετραπλά κονδύλια για να φτιάξουν έναν «κατσικόδρομο», τον οποίο αφού τον εφτιάξουν μισό και μετά από δυό ντουζίνες χρόνια, μας ζητάνε να τον χρυσοπληρώνουμε διπλά, και στις εφορίες μας και στα διόδια. Που ακούστηκε σε μια ελεύθερη χώρα να σου απαγορεύουν να μετακινηθείς αν δεν πληρώσεις... δηλαδή θέλω να πάω απο την Αθήνα στο σπίτι μου στην Ξάνθη και κάθε φορά πληρώνω 50 ευρώ σε διόδια, για κάτι που δικαιούμε απο την αρχή της ύπαρξης μου ως άνθρωπος!
Πέστε μου γιατί θα τρελαθώ... πως γίνεται προ δύο αιώνων να αναγεννηθεί ένα ολόκληρο κράτος από τις απόλυτες στάχτες του, από έναν και μόνο άνθρωπο, σε 3,5 μόλις χρόνια και εν έτη 2011, ένα «Πέταλο του Μαλλιακού», 300 άνθρωποι να κάνουν 20 χρόνια να το φτιάξουν, χρεώνοντας το δημόσιο ταμείο τα υπέρδιπλα.....
Η στραβός είν’ ο γιαλός ή στραβά αρμενίζω εγώ τελικά!!!

180 χρόνια πίσω χτυπήσαμε και φτού κι απ’ την αρχή... θα τα πάρω τελικά τα όροι, τ' άγρια βουνά, δε θα το αντέξω!!!

Ξέρω, σας βάρυναν αρκετά οι σκέψεις μου, εμένα να δείτε... συμπαθάτε με... εδώ είναι που βγάζουμε τα μέσα μας όξω και αυτό έκανα και γω, μην δίνεται σημασία... άλλωστε, κατα τρακόσιους έλληνες, είμαι μια ακόμα ανόητη ελληνίδα που παραλογίζεται και λέει βλακειώδεις ασυναρτησίες...

Τι? Τι? Πως με είπε ο Πάγκαλός?... Κοπρήτη και το καινούριο?... άτιμη?
http://www.madata.gr/epikairotita/politics/111544.html

Τουλάχιστον, ο κοπρίτης που και πού γλύφει και το χέρι αυτού που του έδωσε το ψωμί, έτσι για το ευχαριστώ και όσο για την άτιμη... καμιά φορά χρησιμοποιείται ως συνώνυμη της -πονηρεμένης- κύριε Πάγκαλε και ο λαός επονήρευε πολύ τελευταία και θα σε πάρει ο διάλολος και σένα και όλους σας μαζί... το νου σας... Wink

Τελείωσα!!! Δεν περιγράφω άλλο! Razz

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NeNaKi_Gr στις Τετ Ιουν 29, 2011 1:55 pm, 3 φορές συνολικά

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σκεφτομαι οτι ειναι περασμενα μεσανυχτα και εγω εχω το μυαλο μου στα γεμιστα που ειναι στο ψυγειο...

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
anthaki έγραψε:Σκεφτομαι οτι ειναι περασμενα μεσανυχτα και εγω εχω το μυαλο μου στα γεμιστα που ειναι στο ψυγειο...

Άμα το αποφασίσεις και ανοίξεις την πόρτα του ψυγείου, σκανάρησε μου και μένα δύο και στείλ' το με mail... είπα πολλά πριν και μ΄ έπιασε λιγούρα... αχχχχ πεινάω όταν σκέφτομαι Razz

Και να σε πω... εκτός από πιπεριές, έβαλες και ντοματούλες???
Μου τρέχουν τα σάλια.... Μια σαλιάρα περικαλώ... κατά προτίμηση με στάμπα στρουμφάκι Razz Laughing

Παρεμπιπτόντως, είμαι ανίκανη ως μαγείρισσα... δεν ξέρω να φτιάχνω γεμιστά και την πληρώνει και ο άντρας μου Rolling Eyes

Στην ζαχαροπλαστική όμως, πφφφφφ δεν παίζομαι.... Cool Razz

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:
Nena έγραψε:Σκεφτομαι τα λόγια της συνονόματης Νένας για τον Καποδίστρια... Ο μόνος πολιτικός που πραγματικά παρέλαβε χάος...
Νενά μου γλυκιά, έτσι ακριβώς έχουν τα πράματα και δεν θα σας μεταφέρω άλλα γεγονότα που έχει καταγράψει στα κατάστιχά της η ιστορία και που τριγυρνούν τελευταία όλο και περισσότερο στο μυαλό μου, γιατί πολλοί θα αρχίσουν να συγκρίνουν το τότε με το σήμερα και θα απελπιστούν και το ήδη βεβαρημένο κλίμα θα γίνει ασήκωτο.

Όχι μόνο παρέλαβε το απόλυτο χάος... μια αιματοβαμμένη Ελλάδα με έναν εξαθλιωμένο λαό, να περιφέρεται σαν ζητιάνος σε μια χώρα φάντασμα, που η μισή συνέχιζε να είναι υπόδουλη στους Τούρκους και η άλλη μισή...η «ελευθερωμένη» και καλά, υποθηκευμένη στους Άγγλους, για το δάνειο που πήραν και τότε, μετά την επανάσταση, το οποίο το έφαγαν και κείνο τα λαμόγια της εποχής, αφήνοντας άδειο το δημόσιο ταμείο....
αλλά μέσα σε 3 χρόνια και 8 μήνες, κατάφερε να στήσει μονάχος του, γιατί δεν εμπιστευόταν κανέναν, τα θεμέλια ενός νέου κράτους, να το αναγεννήσει από της στάχτες του αναδιοργανώνοντας τον στρατό θαλάσσης, για να καταστείλει την πειρατεία, φτιάχνοντας από την αρχή τον στρατό ξηράς, έναν τακτικό στρατό πιο ισχυρό, για να μπορέσει να συνεχιστεί ο πόλεμος, ώστε να ελευθερωθεί η υπόλοιπη χώρα και να επεκταθούν τα σύνορα της, ιδρύοντας για την εκπαίδευση του στρατού αυτού την πρώτη στρατιωτική σχολή –των Ευελπίδων-, ιδρύοντας και το Εθνικό νομισματοκοπείο και βγάζοντας το πρώτο ελληνικό νόμισμα του ελεύθερου κράτους, καταργώντας το τούρκικο, επανιδρύοντας το εμπόριο προωθώντας την γεωργία, τον εθνικό πλούτο της Ελλάδας μας, διανέμοντας στον λαό προς εκμετάλλευση όση από την εθνική γη κατάφερε να αποδεσμεύσει από τους εξυπνάκηδες της τότε εκκλησίας (γιατί από τότε η εκκλησία είχε αυτήν την τεράστια περιουσία της) και τα λαμόγια τους προκατόχους του, εξασφαλίζοντας και διαμοιράζοντας την σπορά στους φτωχούς αγρότες για τον σκοπό αυτό, κατασκευάζοντας ναυπηγία και εξασφαλίζοντας δάνεια για τους φτωχούς νησιώτες, ώστε να βοηθήσει το εμπόριο προωθώντας τον δεύτερο εθνικό μας πλούτο, την αναγέννηση της ναυπιλίας, φτιάχνοντας αρχαιολογικά μουσεία, βιβλιοθήκες, κατασκευάζοντας σχολεία και καθιστώντας νέες πρωτότυπες και προχωρημένες για την εποχή μεθόδους εκμάθησης, δημιουργώντας εκκλησιαστικές σχολές και ορφανοτροφεία για να μαζέψει όλα τα φτωχά ορφανά που κρύβονταν στα βουνά, χωρίζοντας το κράτος σε γεωγραφικά διαμερίσματα, προχωρώντας σε αυστηρές διαπραγματεύσεις για τα ελληνικά εδάφη που βρίσκονταν υπο αγγλική και Γαλλική κατοχή, ώστε να έρθουν και πάλι σε ελληνικά χέρια, καταφέρνοντας λόγω του κύρους του και της διπλωματίας του να εισπράξει μεγάλα ποσά από Ρωσία και Γαλλία, γεωργικά μηχανήματα και πρώτες ύλες για την αναδιοργάνωση του κάθε τομέα της χώρας, που φυσικά όλα αυτά ήταν δωρεές και όχι δάνεια και άλλα τόσα που άμα συνεχίζω να γράφω δε θα τελειώσω ούτε μέχρι αύριο το βράδυ.

...Και γιατί τα λέω αυτά? Όχι για να σας γυρίσω 180 χρόνια πίσω... το μέλλον πάει μόνο μπροστά και ας μας γυρίζουν με τον στανιό 300 καθίκια πίσω.... αλλά γιατί εξοργίζομαι Νένα μου, που όοοολα αυτά κατάφερε και τα έκανε μέσα σε 3,5 μόλις χρόνια και απο την ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ, απο την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ... μέχρι και τα σώβρακά του πούλησε στο τέλος.... μιας και παρέλαβε κάρβουνο αντί για παράδες στο δημόσιο ταμείο,
και σήμερα βλέπεις, όλους αυτούς τους νεότερους κοτζαμπάσηδες, να παίρνουν τριπλά και τετραπλά κονδύλια για να φτιάξουν έναν «κατσικόδρομο», τον οποίο αφού τον εφτιάξουν μισό και μετά από δυό ντουζίνες χρόνια, μας ζητάνε να τον χρυσοπληρώνουμε διπλά, και στις εφορίες μας και στα διόδια. Που ακούστηκε σε μια ελεύθερη χώρα να σου απαγορεύουν να μετακινηθείς αν δεν πληρώσεις... δηλαδή θέλω να πάω απο την Αθήνα στο σπίτι μου στην Ξάνθη και κάθε φορά πληρώνω 50 ευρώ σε διόδια, για κάτι που δικαιούμε απο την αρχή της ύπαρξης μου ως άνθρωπος!
Πέστε μου γιατί θα τρελαθώ... πως γίνεται προ δύο αιώνων να αναγεννηθεί ένα ολόκληρο κράτος από τις απόλυτες στάχτες του, από έναν και μόνο άνθρωπο, σε 3,5 μόλις χρόνια και εν έτη 2011, ένα «Πέταλο του Μαλλιακού», 300 άνθρωποι να κάνουν 20 χρόνια να το φτιάξουν, χρεώνοντας το δημόσιο ταμείο τα υπέρδιπλα.....
Η στραβός είν’ ο γιαλός ή στραβά αρμενίζω εγώ τελικά!!!

180 χρόνια πίσω χτυπήσαμε και φτού κι απ’ την αρχή... θα τα πάρω τελικά τα όροι, τ΄ άγρια βουνά, δε θα το αντέξω!!!

Ξέρω, σας βάρυναν αρκετά οι σκέψεις μου, εμένα να δείτε... συμπαθάτε με... εδώ είναι που βγάζουμε τα μέσα μας όξω και αυτό έκανα και γω, μην δίνεται σημασία... άλλωστε, κατα τρακόσιους έλληνες, είμαι μια ακόμα ανόητη ελληνίδα που παραλογίζεται και λέει βλακειώδεις ασυναρτησίες...

Τι? Τι? Πως με είπε ο Πάγκαλός?... Κοπρήτη και το καινούριο?... άτιμη?
http://www.madata.gr/epikairotita/politics/111544.html

Τουλάχιστον, ο κοπρίτης που και πού γλύφει και το χέρι αυτού που του έδωσε το ψωμί, έτσι για το ευχαριστώ και η άτιμη καμιά φορά, είναι συνώνυμη της πονηρεμένης κύριε Πάγκαλε και ο λαός επονήρευε αρκετά τελευταία και θα σε πάρει ο διάλολος και σένα και όλους σας μαζί... το νου σας... Wink

Τελείωσα!!! Δεν περιγράφω άλλο! Razz

Νενάκι θα σε ξαναχειροκροτήσω! cheers [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

toniantoni

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 300 ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ, ΔΕΝ ΝΤΡΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ή ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις