Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
587 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 587 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο Νενάκι,χώστα και για εμάς Respect !!!!!!!!!!!!!!
Είσαι η πιο γλυκιά πολυλογού χαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ωραία τα λες!!!!!!!!!!!
Keep walking!!!!!!!!!!!!!!!

adeline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
NeNaKi_Gr έγραψε:
Nena έγραψε:Σκεφτομαι τα λόγια της συνονόματης Νένας για τον Καποδίστρια... Ο μόνος πολιτικός που πραγματικά παρέλαβε χάος...
Νενά μου γλυκιά, έτσι ακριβώς έχουν τα πράματα και δεν θα σας μεταφέρω άλλα γεγονότα που έχει καταγράψει στα κατάστιχά της η ιστορία και που τριγυρνούν τελευταία όλο και περισσότερο στο μυαλό μου, γιατί πολλοί θα αρχίσουν να συγκρίνουν το τότε με το σήμερα και θα απελπιστούν και το ήδη βεβαρημένο κλίμα θα γίνει ασήκωτο.

Όχι μόνο παρέλαβε το απόλυτο χάος... μια αιματοβαμμένη Ελλάδα με έναν εξαθλιωμένο λαό να περιφέρεται σαν ζητιάνος σε μια χώρα φάντασμα, που η μισή συνέχιζε να είναι υπόδουλη στους Τούρκους και η άλλη μισή η και καλά «ελευθερωμένη», να βρίσκεται υποθηκευμένη στους Άγγλους (όπως τώρα εμείς οδεύουμε να υποθηκευτούμε στους Γερμανούς), για ένα δάνειο που πήραν και τότε, μετά την επανάσταση, και το οποίο επίσης το έφαγαν τα λαμόγια της εποχής, αφήνοντας άδειο το δημόσιο ταμείο...

...αλλά μέσα σε 3 χρόνια και 8 μήνες, κατάφερε να στήσει μονάχος του τα θεμέλια ενός νέου κράτους, να το αναγεννήσει από της στάχτες του, αναδιοργανώνοντας τον στρατό θαλάσσης, για να καταστείλει την πειρατεία, φτιάχνοντας από την αρχή τον στρατό ξηράς-τακτικό στρατό πιο ισχυρό για να μπορέσει να συνεχιστεί ο πόλεμος, ώστε να ελευθερωθεί η υπόλοιπη χώρα και να επεκταθούν τα σύνορα της, ιδρύοντας για την εκπαίδευση του στρατού αυτού την πρώτη στρατιωτική σχολή –των Ευελπίδων-, ιδρύοντας και το Εθνικό νομισματοκοπείο και βγάζοντας το πρώτο ελληνικό νόμισμα του ελεύθερου κράτους που αντικατέστησε το Τουρκικό, επανιδρύοντας το εμπόριο με πρώτο μέλημα την γεωργία, τον πρώτο εθνικό πλούτο της Ελλάδας μας, διανέμοντας στον λαό προς εκμετάλλευση και γι' αυτόν τον σκοπό όση από την εθνική γη κατάφερε να αποδεσμεύσει από τους εξυπνάκηδες της τότε εκκλησίας (γιατί από τότε η εκκλησία είχε αυτήν την τεράστια περιουσία της) και τα λαμόγια τους προκατόχους του, εξασφαλίζοντας και διαμοιράζοντας την σπορά στους φτωχούς αγρότες, κατασκευάζοντας ναυπηγία και εξασφαλίζοντας δάνεια για τους φτωχούς νησιώτες, ώστε να βοηθήσει το εμπόριο προωθώντας και την αναγέννηση της ναυτιλίας, τον δεύτερο εθνικό μας πλούτο, φτιάχνοντας αρχαιολογικά μουσεία, βιβλιοθήκες, κατασκευάζοντας σχολεία και καθιστώντας νέες πρωτότυπες και προχωρημένες για την εποχή μεθόδους εκμάθησης, δημιουργώντας εκκλησιαστικές σχολές και ορφανοτροφεία για να μαζέψει όλα τα φτωχά ορφανά που κρύβονταν στα βουνά, χωρίζοντας το κράτος σε γεωγραφικά διαμερίσματα ως πρός διευκόλυνση συντήρησης και επιτήρησης του νέου κράτους, προχωρώντας σε αυστηρές διαπραγματεύσεις για τα ελληνικά εδάφη που βρίσκονταν υπο ξένη κατοχή, ώστε να έρθουν και πάλι σε ελληνικά χέρια, καταφέρνοντας λόγω του κύρους του και της διπλωματίας του να εισπράξει μεγάλα ποσά από Ρωσία και Γαλλία, γεωργικά μηχανήματα και πρώτες ύλες για την αναδιοργάνωση του κάθε τομέα της χώρας, που φυσικά όλα αυτά ήταν δωρεές και όχι δάνεια και άλλα τόσα που άμα συνεχίζω να γράφω δε θα τελειώσω ούτε μέχρι αύριο το βράδυ.

...Και γιατί τα λέω αυτά τα... βαρετά καταγραμμένα της ιστορίας?
Όχι για να σας γυρίσω 180 χρόνια πίσω... το μέλλον πάει μόνο μπροστά και ας μας γυρίζουν με τον στανιό 300 καθίκια πίσω.... αλλά γιατί εξοργίζομαι Νένα μου, που όοοολα αυτά κατάφερε και τα έκανε μέσα σε 3,5 μόλις χρόνια και απο την ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ, απο την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ... μέχρι και τα σώβρακά του πούλησε στο τέλος.... μιας και παρέλαβε κάρβουνο αντί για παράδες στο δημόσιο ταμείο,
και σήμερα βλέπεις, όλους αυτούς τους νεότερους κοτζαμπάσηδες, να παίρνουν τριπλά και τετραπλά κονδύλια για να φτιάξουν έναν «κατσικόδρομο», τον οποίο αφού τον εφτιάξουν μισό και μετά από δυό ντουζίνες χρόνια, μας ζητάνε να τον χρυσοπληρώνουμε διπλά, και στις εφορίες μας και στα διόδια. Που ακούστηκε σε μια ελεύθερη χώρα να σου απαγορεύουν να μετακινηθείς αν δεν πληρώσεις... δηλαδή θέλω να πάω απο την Αθήνα στο σπίτι μου στην Ξάνθη και κάθε φορά πληρώνω 50 ευρώ σε διόδια, για κάτι που δικαιούμε απο την αρχή της ύπαρξης μου ως άνθρωπος!
Πέστε μου γιατί θα τρελαθώ... πως γίνεται προ δύο αιώνων να αναγεννηθεί ένα ολόκληρο κράτος από τις απόλυτες στάχτες του, από έναν και μόνο άνθρωπο, σε 3,5 μόλις χρόνια και εν έτη 2011, ένα «Πέταλο του Μαλλιακού», 300 άνθρωποι να κάνουν 20 χρόνια να το φτιάξουν, χρεώνοντας το δημόσιο ταμείο τα υπέρδιπλα.....
Η στραβός είν’ ο γιαλός ή στραβά αρμενίζω εγώ τελικά!!!

180 χρόνια πίσω χτυπήσαμε και φτού κι απ’ την αρχή... θα τα πάρω τελικά τα όροι, τ' άγρια βουνά, δε θα το αντέξω!!!

Ξέρω, σας βάρυναν αρκετά οι σκέψεις μου, εμένα να δείτε... συμπαθάτε με... εδώ είναι που βγάζουμε τα μέσα μας όξω και αυτό έκανα και γω, μην δίνεται σημασία... άλλωστε, κατα τρακόσιους έλληνες, είμαι μια ακόμα ανόητη ελληνίδα που παραλογίζεται και λέει βλακειώδεις ασυναρτησίες...

Τι? Τι? Πως με είπε ο Πάγκαλός?... Κοπρήτη και το καινούριο?... άτιμη?
http://www.madata.gr/epikairotita/politics/111544.html

Τουλάχιστον, ο κοπρίτης που και πού γλύφει και το χέρι αυτού που του έδωσε το ψωμί, έτσι για το ευχαριστώ και όσο για την άτιμη... καμιά φορά χρησιμοποιείται ως συνώνυμη της -πονηρεμένης- κύριε Πάγκαλε και ο λαός επονήρευε πολύ τελευταία και θα σε πάρει ο διάλολος και σένα και όλους σας μαζί... το νου σας... Wink

Τελείωσα!!! Δεν περιγράφω άλλο! Razz

πόσο σωστά μιλάς Νενάκι....ένας τόσο χαρισματικός και άξιος πολιτικός που είχε την θέληση και την αγάπη να αναστήσει ένα πεθαμένο κράτος -γιατί του το ζητήσαμε εμείς-, δολοφονήθηκε από έναν γερμανοτσολιά , γιατί πολύ απλά τους χαλούσε την πιάτσα...δεν τους άφηνε προφανώς να φάνε....η ιστορία της μάσας, της λαμογιάς και της κλεψιάς είναι τόσο μα τόσο βαθιά....που πραγματικά έχει ποτιστεί στο dna μας....
όσον αφορά για το παχύδερμο Πάγκαλο, από τότε που άρχισε να τρώει με δέκα μασέλες, λάλησε από την λαιμαργία και λέει ότι παπαρολογία του έρχεται στον υπερμεγέθη εγκέφαλό του που πλέον υπολειτουργεί από την προσπάθεια του να "δουλέψει" ένα τόσο χοντροειδέστατο σώμα...εξοργίζομαι και γω με το πόσο ηλίθιους μας περνάει, καθώς και όλοι οι άλλοι της συνομοταξίας του που πραγματικά θέλω να γίνει μία επανάσταση σαν το 1821...μια επανάσταση λαού πρός τους αδιφάγους πολιτικούς, επιχειρηματίες που μας και θα μας ξεζουμίσουν....
όταν ο Τρικούπης είπε το "κύριοι επτωχεύσαμε" έμεινε στην ιστορία ως ο πολιτικός που είχε την πυγμή, το σθένος και την μαγκιά να αντιμετωπίσει την άθλια κατάσταση του κράτους και να πάρει τα μπογαλάκια του και να φύγει...αντίθετα όλοι αυτοί εκεί μέσα σ'αυτό το κτίριο που λέγεται Βουλή....στρουθοκαμηλίζουν και προτιμούν να σκύψουν το κεφάλι στους τοκογλύφους της Ευρώπης, να δεχθούν το χαράτσι, γιατί πολύ απλά φοβούνται να πουν ΌΧΙ μη και χάσουν την πολύτιμη καρέκλα.....στα'διαλα όλοι τους χαμένα κορμιά....και όχι μόνο αυτό, για να έχουν και την ησυχία τους αστυνομία-κράτος-παρακράτος είχαν την πιο άψογη συνεργασία για να διαλύσουν ό,τι πιο ειρηνικό ξεκίνησε εδώ και 1,5 μήνα από ανθρώπους που δεν αντέχουν ΑΛΛΟ!
αχ Νενάκι δυστυχώς γι'αυτούς εμείς είμαστε ένα τίποτα... Crying or Very sad

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
adeline έγραψε:
NeNaKi_Gr έγραψε:
Nena έγραψε:Σκεφτομαι τα λόγια της συνονόματης Νένας για τον Καποδίστρια... Ο μόνος πολιτικός που πραγματικά παρέλαβε χάος...
Νενά μου γλυκιά, έτσι ακριβώς έχουν τα πράματα και δεν θα σας μεταφέρω άλλα γεγονότα που έχει καταγράψει στα κατάστιχά της η ιστορία και που τριγυρνούν τελευταία όλο και περισσότερο στο μυαλό μου, γιατί πολλοί θα αρχίσουν να συγκρίνουν το τότε με το σήμερα και θα απελπιστούν και το ήδη βεβαρημένο κλίμα θα γίνει ασήκωτο.

Όχι μόνο παρέλαβε το απόλυτο χάος... μια αιματοβαμμένη Ελλάδα με έναν εξαθλιωμένο λαό να περιφέρεται σαν ζητιάνος σε μια χώρα φάντασμα, που η μισή συνέχιζε να είναι υπόδουλη στους Τούρκους και η άλλη μισή η και καλά «ελευθερωμένη», να βρίσκεται υποθηκευμένη στους Άγγλους (όπως τώρα εμείς οδεύουμε να υποθηκευτούμε στους Γερμανούς), για ένα δάνειο που πήραν και τότε, μετά την επανάσταση, και το οποίο επίσης το έφαγαν τα λαμόγια της εποχής, αφήνοντας άδειο το δημόσιο ταμείο...

...αλλά μέσα σε 3 χρόνια και 8 μήνες, κατάφερε να στήσει μονάχος του τα θεμέλια ενός νέου κράτους, να το αναγεννήσει από της στάχτες του, αναδιοργανώνοντας τον στρατό θαλάσσης, για να καταστείλει την πειρατεία, φτιάχνοντας από την αρχή τον στρατό ξηράς-τακτικό στρατό πιο ισχυρό για να μπορέσει να συνεχιστεί ο πόλεμος, ώστε να ελευθερωθεί η υπόλοιπη χώρα και να επεκταθούν τα σύνορα της, ιδρύοντας για την εκπαίδευση του στρατού αυτού την πρώτη στρατιωτική σχολή –των Ευελπίδων-, ιδρύοντας και το Εθνικό νομισματοκοπείο και βγάζοντας το πρώτο ελληνικό νόμισμα του ελεύθερου κράτους που αντικατέστησε το Τουρκικό, επανιδρύοντας το εμπόριο με πρώτο μέλημα την γεωργία, τον πρώτο εθνικό πλούτο της Ελλάδας μας, διανέμοντας στον λαό προς εκμετάλλευση και γι' αυτόν τον σκοπό όση από την εθνική γη κατάφερε να αποδεσμεύσει από τους εξυπνάκηδες της τότε εκκλησίας (γιατί από τότε η εκκλησία είχε αυτήν την τεράστια περιουσία της) και τα λαμόγια τους προκατόχους του, εξασφαλίζοντας και διαμοιράζοντας την σπορά στους φτωχούς αγρότες, κατασκευάζοντας ναυπηγία και εξασφαλίζοντας δάνεια για τους φτωχούς νησιώτες, ώστε να βοηθήσει το εμπόριο προωθώντας και την αναγέννηση της ναυτιλίας, τον δεύτερο εθνικό μας πλούτο, φτιάχνοντας αρχαιολογικά μουσεία, βιβλιοθήκες, κατασκευάζοντας σχολεία και καθιστώντας νέες πρωτότυπες και προχωρημένες για την εποχή μεθόδους εκμάθησης, δημιουργώντας εκκλησιαστικές σχολές και ορφανοτροφεία για να μαζέψει όλα τα φτωχά ορφανά που κρύβονταν στα βουνά, χωρίζοντας το κράτος σε γεωγραφικά διαμερίσματα ως πρός διευκόλυνση συντήρησης και επιτήρησης του νέου κράτους, προχωρώντας σε αυστηρές διαπραγματεύσεις για τα ελληνικά εδάφη που βρίσκονταν υπο ξένη κατοχή, ώστε να έρθουν και πάλι σε ελληνικά χέρια, καταφέρνοντας λόγω του κύρους του και της διπλωματίας του να εισπράξει μεγάλα ποσά από Ρωσία και Γαλλία, γεωργικά μηχανήματα και πρώτες ύλες για την αναδιοργάνωση του κάθε τομέα της χώρας, που φυσικά όλα αυτά ήταν δωρεές και όχι δάνεια και άλλα τόσα που άμα συνεχίζω να γράφω δε θα τελειώσω ούτε μέχρι αύριο το βράδυ.

...Και γιατί τα λέω αυτά τα... βαρετά καταγραμμένα της ιστορίας?
Όχι για να σας γυρίσω 180 χρόνια πίσω... το μέλλον πάει μόνο μπροστά και ας μας γυρίζουν με τον στανιό 300 καθίκια πίσω.... αλλά γιατί εξοργίζομαι Νένα μου, που όοοολα αυτά κατάφερε και τα έκανε μέσα σε 3,5 μόλις χρόνια και απο την ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ, απο την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ... μέχρι και τα σώβρακά του πούλησε στο τέλος.... μιας και παρέλαβε κάρβουνο αντί για παράδες στο δημόσιο ταμείο,
και σήμερα βλέπεις, όλους αυτούς τους νεότερους κοτζαμπάσηδες, να παίρνουν τριπλά και τετραπλά κονδύλια για να φτιάξουν έναν «κατσικόδρομο», τον οποίο αφού τον εφτιάξουν μισό και μετά από δυό ντουζίνες χρόνια, μας ζητάνε να τον χρυσοπληρώνουμε διπλά, και στις εφορίες μας και στα διόδια. Που ακούστηκε σε μια ελεύθερη χώρα να σου απαγορεύουν να μετακινηθείς αν δεν πληρώσεις... δηλαδή θέλω να πάω απο την Αθήνα στο σπίτι μου στην Ξάνθη και κάθε φορά πληρώνω 50 ευρώ σε διόδια, για κάτι που δικαιούμε απο την αρχή της ύπαρξης μου ως άνθρωπος!
Πέστε μου γιατί θα τρελαθώ... πως γίνεται προ δύο αιώνων να αναγεννηθεί ένα ολόκληρο κράτος από τις απόλυτες στάχτες του, από έναν και μόνο άνθρωπο, σε 3,5 μόλις χρόνια και εν έτη 2011, ένα «Πέταλο του Μαλλιακού», 300 άνθρωποι να κάνουν 20 χρόνια να το φτιάξουν, χρεώνοντας το δημόσιο ταμείο τα υπέρδιπλα.....
Η στραβός είν’ ο γιαλός ή στραβά αρμενίζω εγώ τελικά!!!

180 χρόνια πίσω χτυπήσαμε και φτού κι απ’ την αρχή... θα τα πάρω τελικά τα όροι, τ' άγρια βουνά, δε θα το αντέξω!!!

Ξέρω, σας βάρυναν αρκετά οι σκέψεις μου, εμένα να δείτε... συμπαθάτε με... εδώ είναι που βγάζουμε τα μέσα μας όξω και αυτό έκανα και γω, μην δίνεται σημασία... άλλωστε, κατα τρακόσιους έλληνες, είμαι μια ακόμα ανόητη ελληνίδα που παραλογίζεται και λέει βλακειώδεις ασυναρτησίες...

Τι? Τι? Πως με είπε ο Πάγκαλός?... Κοπρήτη και το καινούριο?... άτιμη?
http://www.madata.gr/epikairotita/politics/111544.html

Τουλάχιστον, ο κοπρίτης που και πού γλύφει και το χέρι αυτού που του έδωσε το ψωμί, έτσι για το ευχαριστώ και όσο για την άτιμη... καμιά φορά χρησιμοποιείται ως συνώνυμη της -πονηρεμένης- κύριε Πάγκαλε και ο λαός επονήρευε πολύ τελευταία και θα σε πάρει ο διάλολος και σένα και όλους σας μαζί... το νου σας... Wink

Τελείωσα!!! Δεν περιγράφω άλλο! Razz

πόσο σωστά μιλάς Νενάκι....ένας τόσο χαρισματικός και άξιος πολιτικός που είχε την θέληση και την αγάπη να αναστήσει ένα πεθαμένο κράτος -γιατί του το ζητήσαμε εμείς-, δολοφονήθηκε από έναν γερμανοτσολιά , γιατί πολύ απλά τους χαλούσε την πιάτσα...δεν τους άφηνε προφανώς να φάνε....η ιστορία της μάσας, της λαμογιάς και της κλεψιάς είναι τόσο μα τόσο βαθιά....που πραγματικά έχει ποτιστεί στο dna μας....
όσον αφορά για το παχύδερμο Πάγκαλο, από τότε που άρχισε να τρώει με δέκα μασέλες, λάλησε από την λαιμαργία και λέει ότι παπαρολογία του έρχεται στον υπερμεγέθη εγκέφαλό του που πλέον υπολειτουργεί από την προσπάθεια του να "δουλέψει" ένα τόσο χοντροειδέστατο σώμα...εξοργίζομαι και γω με το πόσο ηλίθιους μας περνάει, καθώς και όλοι οι άλλοι της συνομοταξίας του που πραγματικά θέλω να γίνει μία επανάσταση σαν το 1821...μια επανάσταση λαού πρός τους αδιφάγους πολιτικούς, επιχειρηματίες που μας και θα μας ξεζουμίσουν....
όταν ο Τρικούπης είπε το "κύριοι επτωχεύσαμε" έμεινε στην ιστορία ως ο πολιτικός που είχε την πυγμή, το σθένος και την μαγκιά να αντιμετωπίσει την άθλια κατάσταση του κράτους και να πάρει τα μπογαλάκια του και να φύγει...αντίθετα όλοι αυτοί εκεί μέσα σ'αυτό το κτίριο που λέγεται Βουλή....στρουθοκαμηλίζουν και προτιμούν να σκύψουν το κεφάλι στους τοκογλύφους της Ευρώπης, να δεχθούν το χαράτσι, γιατί πολύ απλά φοβούνται να πουν ΌΧΙ μη και χάσουν την πολύτιμη καρέκλα.....στα'διαλα όλοι τους χαμένα κορμιά....και όχι μόνο αυτό, για να έχουν και την ησυχία τους αστυνομία-κράτος-παρακράτος είχαν την πιο άψογη συνεργασία για να διαλύσουν ό,τι πιο ειρηνικό ξεκίνησε εδώ και 1,5 μήνα από ανθρώπους που δεν αντέχουν ΑΛΛΟ!
αχ Νενάκι δυστυχώς γι'αυτούς εμείς είμαστε ένα τίποτα... Crying or Very sad
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οι κουκουλοφόροι είναι βαλτοί;!

Δείτε και πείτε μου τι σκέφτεστε και εσείς:

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/193303/koukouloforoi-fugadeuodai-apo-ta-mat-stin-kato-eisodo-tis-voulis/

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κάτι τελευταίο, μιας και η adeline το έθιξε πολύ σωστά και με 'προκάλεσε' να το βάλω...

adeline έγραψε:...όσον αφορά για το παχύδερμο Πάγκαλο, από τότε που άρχισε να τρώει με δέκα μασέλες, λάλησε από την λαιμαργία και λέει ότι παπαρολογία του έρχεται στον υπερμεγέθη εγκέφαλό του που πλέον υπολειτουργεί από την προσπάθεια του να "δουλέψει" ένα τόσο χοντροειδέστατο σώμα...
Γι' αυτό μόνο το κομμάτι και που μπορεί να φαίνεται ως αστείο-ανέκδοτο, αλλά μπορεί να λέει πάρα πολλά... θα παραθέσω το αντίστοιχο του που έχει καταγράψει μια φορά κι έναν και καιρό η ιστορία και τα συμπεράσματα της αντίθεσης δικά σας... Cool

<<Σαλπάρει τό Warspite στίς 9 Ιανουαρίου γιά τήν Αἴγινα. Εκεῖ ἔχει τήν ἕδρα της ἡ Προσωρινή Κυβέρνηση.
Ιστορική μέρα ἀποτελεῖ γιά τό νησί ὁ ἐλπιδοφόρος ἐρχομός τοῦ Καποδίστρια.

Μέ συγκλονισμό περιγράφει ὁ ἴδιος τή συνάντησή του μέ τούς φτωχούς, βασανισμένους έλληνες, πού μόλις εἶχαν βγεῖ ζωντανοί μέσα ἀπό τή στάχτη τοῦ ἄνισου πολέμου.
Γράφει, «Εἶδα πολλά στή ζωή μου, ἀλλά σάν τό θέαμα, ὅταν ἔφθασα ἐδῶ στήν Αἴγινα, δέν εἶδα ἄλλοτε ὅμοιο, κι ἄλλος νά μή τό ἰδῆ... Δέν ἦταν τό συναπάντημά μου φωνή χαρᾶς μα μοναχά θρῆνος. Η γῆ ἐβρέχετο ἀπό δάκρυα. Εβρέχετο ἡ μυρτιά καί ἡ δάφνη τοῦ στολισμένου δρόμου ἀπό τό γιαλό στήν ἐκκλησία. Ανατρίχιαζα, μοῦ ἔτρεμαν τά γόνατα, ἡ φωνή τοῦ λαοῦ ἔσχιζε τήν καρδιά μου. Γλυκιά Πατρίς μου υποφἔρεις».

Κι αὐτή ἡ εἰκόνα τοῦ ρακένδυτου καί ἀξιολύπητου λαοῦ μένει μόνιμα σφηνωμένη στή σκέψη του, σ’ ὅλο τό διάστημα τῆς πολύμοχθης ἐργασίας του.
Πῶς μπορεῖ αὐτός νά καλοπερνᾶ, ἐνῶ διαρκῶς περιστοιχίζεται ἀπό τόσες τραγικές φιγοῦρες πού γυρεύουν βοήθεια; Γι’ αὐτό στό ἑξῆς δέν ἐπιτρέπει στόν ἑαυτό του νά ξαναφορέσει τίς ἐπίσημες, ἐπιβλητικές στολές του. Δαπανᾶται ὁλόκληρος στό τιτάνιο ἔργο του καί ἐπινοεῖ σχέδια καί τρόπους, γιά νά ἀνασάνει ὁ ἐξαθλιωμένος κόσμος.

Πραγματικά, τό φῶς τοῦ δωματίου του μένει ἀναμμένο ὥς τίς 4 τά ξημερώματα. Κι ὅταν ὁ γιατρός του, διαπιστώνοντας πώς ἡ ὑγεία του εἶναι κλονισμένη, τοῦ συστήνει ν’ αὐξήσει τήν τροφή του, ἐκεῖνος τοῦ ἀπαντᾶ κατηγορηματικά,
«Τότε μονάχα θά βελτιώσω τήν τροφή μου, ὅταν θά εἶμαι βέβαιος ὅτι δέν ὑπάρχει οὔτε ἕνα Ελληνόπουλο πού νά πεινάει».

Πόσο ὑποφέρει ὁ Κυβερνήτης, σάν βλέπει τά παιδιά, «τό ροδόχρουν ὄνειρον τῆς Πατρίδος μας, τῆς Ελλάδος μας», ὅπως τά ἀποκαλοῦσε, νά περιφέρονται πεινασμένα καί ἀπροστάτευτα στά διάφορα στρατόπεδα ἀναζητώντας λίγη τροφή! Ανησυχεῖ γιά τούς κινδύνους πού διατρέχουν...>>

Πως και ο πάγκαλος ανησυχεί για μας... μόνο που αντιθέτως εκείνος μας αποκαλεί «Κόπρους τῆς Πατρίδος μας, οι άτιμοι τῆς Ελλάδος μας»!
Εξαιτίας μας πάχυνε και έγινε σαν το μοσκάρι... τρώει το δικό του φαί, τρώει και το δικό μας... για να μην παχύνουμε καλέ και κάνουε κακό στην υγεία μας, εμ τι νομίζατε... χάρη μας κάνει κουτάααα!
Δεν θα ήταν ωραίο θέαμα, αν σαν λαός είμασταν όλοιιιιι κορμάρες??? ... Αχάριστοι Έλληνες, διαμαρτύρεστε κι όλας Razz

adeline μου... δεν θα προσθέσω τίποτα περισσότερα στα λεγόμενα σου... με ευχαρίστησε η απάντηση σου και με αισιοδοξία πια πιστεύω πως εκείνοι που "θυμούνται" και ανοίγουν και στους άλλους τα κοιτάπια της ιστορίας, είναι πολλοί περισσότεροι τελικά και όσο περισσότεροι είναι τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η υπενθύμιση, για να μάθουμε ότι εφ' όσον υπήρξε έστω και ένας τέτοιος πολιτικός σε αυτήν την χώρα, είναι εφικτό να υπάρξει κι άλλος και οφείλουμε να τον διεκδικήσουμε...

Πάνε οι εποχές που προσπαθούσαν να μας περάσουν ότι το '22 η Σμύρνη δεν κάηκε και καμία σφαγή δεν έγινε, παρα μόνο ένας συνοστισμός στο λιμάνι και ότι το 1827 υπήρξε ένας κάποιος που έγινε ο Α΄Κυβερνήτης και απλά έφερε την πατάτα στην Ελλάδα...

Ο λαός ξύπνησε πια!

...Και γω πρέπει να φύγω, γιατί έχω να πληρώσω την τράπεζα και δεν με βλέπω να τελειώνω αμα συνεχίσω την πάρλα χαχαχαχαχα Razz

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MariaM έγραψε:Οι κουκουλοφόροι είναι βαλτοί;!

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/193303/koukouloforoi-fugadeuodai-apo-ta-mat-stin-kato-eisodo-tis-voulis/

τι σκεφτεμαστε μαρακι το αυτονοητο πως η κουκουλοφοροι ειναι οι αστυνομικοι βεβαια το γνωριζαμε καιρο .δεν θα μας υπαταξουν αυτο θελουν

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευτυχώς συγκρατήθηκα και δεν πήρα σαβούρες από το σούπερ μάρκετ...πάλι μόνη μου θα τις έτρωγα..... τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 32 215994 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 32 215994

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalliopitsa έγραψε:ευτυχώς συγκρατήθηκα και δεν πήρα σαβούρες από το σούπερ μάρκετ...πάλι μόνη μου θα τις έτρωγα..... τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 32 215994 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 32 215994

Είσαι στην κατάλληλη εποχή για να φας όλο το super market χωρίς να σου πει κανένας τίποτα!!!! χα χα!!!

adeline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
NeNaKi_Gr έγραψε:Κάτι τελευταίο, μιας και η adeline το έθιξε πολύ σωστά και με 'προκάλεσε' να το βάλω...

adeline έγραψε:...όσον αφορά για το παχύδερμο Πάγκαλο, από τότε που άρχισε να τρώει με δέκα μασέλες, λάλησε από την λαιμαργία και λέει ότι παπαρολογία του έρχεται στον υπερμεγέθη εγκέφαλό του που πλέον υπολειτουργεί από την προσπάθεια του να "δουλέψει" ένα τόσο χοντροειδέστατο σώμα...
Γι' αυτό μόνο το κομμάτι και που μπορεί να φαίνεται ως αστείο-ανέκδοτο, αλλά μπορεί να λέει πάρα πολλά... θα παραθέσω το αντίστοιχο του που έχει καταγράψει μια φορά κι έναν και καιρό η ιστορία και τα συμπεράσματα της αντίθεσης δικά σας... Cool

<<Σαλπάρει τό Warspite στίς 9 Ιανουαρίου γιά τήν Αἴγινα. Εκεῖ ἔχει τήν ἕδρα της ἡ Προσωρινή Κυβέρνηση.
Ιστορική μέρα ἀποτελεῖ γιά τό νησί ὁ ἐλπιδοφόρος ἐρχομός τοῦ Καποδίστρια.

Μέ συγκλονισμό περιγράφει ὁ ἴδιος τή συνάντησή του μέ τούς φτωχούς, βασανισμένους έλληνες, πού μόλις εἶχαν βγεῖ ζωντανοί μέσα ἀπό τή στάχτη τοῦ ἄνισου πολέμου.
Γράφει, «Εἶδα πολλά στή ζωή μου, ἀλλά σάν τό θέαμα, ὅταν ἔφθασα ἐδῶ στήν Αἴγινα, δέν εἶδα ἄλλοτε ὅμοιο, κι ἄλλος νά μή τό ἰδῆ... Δέν ἦταν τό συναπάντημά μου φωνή χαρᾶς μα μοναχά θρῆνος. Η γῆ ἐβρέχετο ἀπό δάκρυα. Εβρέχετο ἡ μυρτιά καί ἡ δάφνη τοῦ στολισμένου δρόμου ἀπό τό γιαλό στήν ἐκκλησία. Ανατρίχιαζα, μοῦ ἔτρεμαν τά γόνατα, ἡ φωνή τοῦ λαοῦ ἔσχιζε τήν καρδιά μου. Γλυκιά Πατρίς μου υποφἔρεις».

Κι αὐτή ἡ εἰκόνα τοῦ ρακένδυτου καί ἀξιολύπητου λαοῦ μένει μόνιμα σφηνωμένη στή σκέψη του, σ’ ὅλο τό διάστημα τῆς πολύμοχθης ἐργασίας του.
Πῶς μπορεῖ αὐτός νά καλοπερνᾶ, ἐνῶ διαρκῶς περιστοιχίζεται ἀπό τόσες τραγικές φιγοῦρες πού γυρεύουν βοήθεια; Γι’ αὐτό στό ἑξῆς δέν ἐπιτρέπει στόν ἑαυτό του νά ξαναφορέσει τίς ἐπίσημες, ἐπιβλητικές στολές του. Δαπανᾶται ὁλόκληρος στό τιτάνιο ἔργο του καί ἐπινοεῖ σχέδια καί τρόπους, γιά νά ἀνασάνει ὁ ἐξαθλιωμένος κόσμος.

Πραγματικά, τό φῶς τοῦ δωματίου του μένει ἀναμμένο ὥς τίς 4 τά ξημερώματα. Κι ὅταν ὁ γιατρός του, διαπιστώνοντας πώς ἡ ὑγεία του εἶναι κλονισμένη, τοῦ συστήνει ν’ αὐξήσει τήν τροφή του, ἐκεῖνος τοῦ ἀπαντᾶ κατηγορηματικά,
«Τότε μονάχα θά βελτιώσω τήν τροφή μου, ὅταν θά εἶμαι βέβαιος ὅτι δέν ὑπάρχει οὔτε ἕνα Ελληνόπουλο πού νά πεινάει».

Πόσο ὑποφέρει ὁ Κυβερνήτης, σάν βλέπει τά παιδιά, «τό ροδόχρουν ὄνειρον τῆς Πατρίδος μας, τῆς Ελλάδος μας», ὅπως τά ἀποκαλοῦσε, νά περιφέρονται πεινασμένα καί ἀπροστάτευτα στά διάφορα στρατόπεδα ἀναζητώντας λίγη τροφή! Ανησυχεῖ γιά τούς κινδύνους πού διατρέχουν...>>

Πως και ο πάγκαλος ανησυχεί για μας... μόνο που αντιθέτως εκείνος μας αποκαλεί «Κόπρους τῆς Πατρίδος μας, οι άτιμοι τῆς Ελλάδος μας»!
Εξαιτίας μας πάχυνε και έγινε σαν το μοσκάρι... τρώει το δικό του φαί, τρώει και το δικό μας... για να μην παχύνουμε καλέ και κάνουε κακό στην υγεία μας, εμ τι νομίζατε... χάρη μας κάνει κουτάααα!
Δεν θα ήταν ωραίο θέαμα, αν σαν λαός είμασταν όλοιιιιι κορμάρες??? ... Αχάριστοι Έλληνες, διαμαρτύρεστε κι όλας Razz

adeline μου... δεν θα προσθέσω τίποτα περισσότερα στα λεγόμενα σου... με ευχαρίστησε η απάντηση σου και με αισιοδοξία πια πιστεύω πως εκείνοι που "θυμούνται" και ανοίγουν και στους άλλους τα κοιτάπια της ιστορίας, είναι πολλοί περισσότεροι τελικά και όσο περισσότεροι είναι τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η υπενθύμιση, για να μάθουμε ότι εφ' όσον υπήρξε έστω και ένας τέτοιος πολιτικός σε αυτήν την χώρα, είναι εφικτό να υπάρξει κι άλλος και οφείλουμε να τον διεκδικήσουμε...

Πάνε οι εποχές που προσπαθούσαν να μας περάσουν ότι το '22 η Σμύρνη δεν κάηκε και καμία σφαγή δεν έγινε, παρα μόνο ένας συνοστισμός στο λιμάνι και ότι το 1827 υπήρξε ένας κάποιος που έγινε ο Α΄Κυβερνήτης και απλά έφερε την πατάτα στην Ελλάδα...

Ο λαός ξύπνησε πια!

...Και γω πρέπει να φύγω, γιατί έχω να πληρώσω την τράπεζα και δεν με βλέπω να τελειώνω αμα συνεχίσω την πάρλα χαχαχαχαχα Razz

Νενάκι πραγματικά τα λεγόμενα του Καποδίστρια με ανατρίχιασαν...πόσο λίγοι και ποταποί είναι οι σημερινοί αλήτες που θέλουν να τους αποκαλούμε πολιτικούς...συγνώμη για το αλήτες, αλλά δεν βρήκα άλλη λέξη...ελπίζω να μην πέσει λογοκρισία εδώ μέσα....δεν με ενδιαφέρει τίποτα...άλλωστε έπαψα να έχω ιδανικά, έπαψα να πιστεύω σε οποιαδήποτε ιδεολογία...δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας ηγέτης -όπως ο Καποδίστριας...ο Τρικούπης...ο Βενιζέλος (και ας έκανε λάθη)...ο Πλαστήρας...- που θα μπορούσαν να εμπνεύσουν εμένα...εσάς...όλους μας και να αναστυλώσουμε την κοινωνία μας που κατάντησε πάλι ψαροκώσταινα...όπως εκείνα τα χρόνια, τα μαύρα της τουρκιάς....ακόμη και της Μεγάλης Ιδέας...η ιστορία για μένα ήταν και είναι μία λατρεία, απλά θλίβομαι που κάποιοι την αμαυρώνουν και την καταντούν απλά ένα μυθιστόρημα...μία αφήγηση στα αυτιά και στα μάτια των νέων παιδιών σήμερα που δεν ξέρουν τι να κάνουν....να μείνουν εδώ και να πιστεύουν σ'ό,τι πιστεύει ο μπαμπάς και η μαμά; να ξενιτευτούν και να ρίξουν μαύρη και καλά θα κάνουν πέτρα πίσω τους...ή να αναισθητοποιηθούν και να γίνουν έρμαια των όποιων έξυπνων που ανυπομονούν να γίνουν "χαλίφης στην θέση του χαλίφη"...κοροϊδεύοντας...λέγοντας ψέμματα...και παραπλανόντας....;
καλά τα λες πολυλογού μου εσύ...έτσι να συνεχίζεις να τα χώνεις...πήρα μπρος και γω και δεν σταματάω και βράζω το φαί του παιδιού και θα μου σωθεί το νερό...χαχαχα Smile

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σούλα έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
koukida έγραψε:κοριτσια συγκινηθηκα..... καποιοι ισως πουν οτι ειναι απο τα δακρυγόνα...η εκφραση του ομως τα λεει ολα....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Sad Sad Sad

Δεν υπάρχουν λόγια..
μπουρδέλο μας κατάντησαν τα λαμόγια.

όντως είναι πολύ συγκηνιτική εικόνα, όντως έχουμε καταντήσει μπουρδέλο αλλά πρόκειται για παραπληροφόρηση κορίτσια..

κοιτάξτε αυτό http://www.lourdas.name/image/eyzonos?size=_original είναι φωτογραφία του 2007, τότε με τα καμμένα δάση... η ψευτιά στα blogs και τα ΜΜΕ πάει σύννεφο.. ουστ Twisted Evil

adeline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

"παλιά μου τέχνη κόσκινο" μόνο αυτό μπορώ να πω για τα αγόρια με το ξυρισμένο κεφάλι και τους σιδερολοστούς ανά χείρας

lovegio2010

lovegio2010
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σκέφτομαι ότι σήμερα είναι η τελευταία μου ημέρα στο γραφείο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γεννήσω φυσιολογικά....
Βέβαια αυτό το μήνα θα πρέπει να μείνω στο σπίτι με τον πρώτο μου τον γιό ο οποίος είναι 3 χρονών και θέλει όλο ζουζουνιές και εγώ δεεεεεεεεννννν μπορώώώώώώώ....

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
adeline έγραψε:
όσον αφορά για το παχύδερμο Πάγκαλο, από τότε που άρχισε να τρώει με δέκα μασέλες, λάλησε από την λαιμαργία και λέει ότι παπαρολογία του έρχεται στον υπερμεγέθη εγκέφαλό του που πλέον υπολειτουργεί από την προσπάθεια του να "δουλέψει" ένα τόσο χοντροειδέστατο σώμα...

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

Σκέφτομαι πόσες κατάρες έχει φάει το πολιτικό σώμα και ιδιαίτερα το σωμα του Πάγκαλου με τα όσα έχει κάνει και πει κατά καιρούς...

Σκέφτομαι ότι ξεπουλήσαμε τα ασημικά μας ως χώρα για να πληρώσουμε ένα perpetual debt το οποίο σε 5 χρόνια θα είναι πάλι όσο είναι σήμερα.. και τότε τι θα έχουμε να πουλάμε? τα κορμιά μας??

Σκέφτομαι ότι θέλω να φύγω από αυτη τη χώρα αλλα και ότι αυτό δεν είναι λύση.. δε γίνεται να σηκωθούμε όλοι κ να φύγουμε έπειδη 300+ κοπρόσκυλα μας έφεραν εδώ που μας φέρανε. Είναι προτιμότερο να φύγουν αυτοί, ε?

Από την άλλη σκέφτομαι ότι οι μέν κατηγορουν τους δε, και οι δε τους μεν, για την όλη κατάσταση, για τα μάτια του κόσμου, μέσα στη Βουλή, ενω είναι όλοι τους μια χαρούμενη στρουμφοπαρέα που κοιτάζουν να βολέψουν ο ένας τον άλλο...

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Μαράκι μου 'ακούγεται' οτι είναι αστυνομικοι- που δουλεύουν undercover..δεν ξέρω τι να πω..

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σκέφτομαι ότι ίσως έχουμε επισκέψεις... πάλι!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ότι ο Κωστής μου μπήκε στο νοσοκομείο για επέμβαση κι εγώ μένω πίσω με 3 μωρά κ τους γονείς μου, που μου σπάνε τα νεύρα τελευταία....
δεν την παλεύω...... τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 32 679259 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 32 679259 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 32 679259 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 32 679259 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 32 679259 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 32 679259 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 32 679259 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 32 679259 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 32 679259 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 32 679259 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 32 679259 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 32 679259 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 32 679259 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 32 679259 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 32 679259 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 32 679259 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 32 679259

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οτι δεν θα επιτρεψω ΠΟΤΕ ξανα να με συγχισουν,να μου επιβληθουν και να μου ανεβουν στον σβερκο,οποιοι και αν ειναι αυτοι!...για μενα υπαρχει μονο η οικογενεια μου,και αν δεν σεβονται ουτε καν μια εγκυο γυναικα τοτε οντως δεν αξιζουν φραγκο για μενα...

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σκέφτομαι ότι είδα τον σεξουλιάρη 85+ γείτονά μου στην αυλή με το βρακι... cyclops cyclops Και όχι βρακι-κολάν σαν των παππούδων μας, βρακι-σλιπάκι-banana-hammock... Και τα βρακια της γυναικας του σε χρωματα φουξ-βυσσινι-κιτρινο-λαχανι φωσφοριζε απλωμένα...
Πόση ψυχανάλυση λετε να χρειαστώ? τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 32 93981

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Σκέφτομαι ότι είδα τον σεξουλιάρη 85+ γείτονά μου στην αυλή με το βρακι... cyclops cyclops Και όχι βρακι-κολάν σαν των παππούδων μας, βρακι-σλιπάκι-banana-hammock... Και τα βρακια της γυναικας του σε χρωματα φουξ-βυσσινι-κιτρινο-λαχανι φωσφοριζε απλωμένα...
Πόση ψυχανάλυση λετε να χρειαστώ? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

μωρε μπραβο ο γειτονας!!!!!!!!!!!χαχαχα
αλλα κ η γειτόνισσα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξαφνικά ακούω ένα χτύπημα στο τζάμι. Κοιτάω και βλέπω ένα χελιδόνι ανάσκελα στο πάτωμα του μπαλκονιού. Ανέσαινε όμως και έτσι κατάλαβα ότι μάλλον έχει ζαλιστεί. Τι να κάνω... σκέφτομαι να το αφήσω. Αλλά και πάλι δεν μου πήγαινε καρδιά. Έτσι βγαίνω στο μπαλκόνι και περπατάω σιγά-σιγά να πάω προς την ντουλάπα να πάρω γάντια και ένα πανάκι για να το πιάσω και να το γυρίσω. Ο γιος μου εντομεταξύ χαλάει τον κόσμο απο μέσα από την χαρά του. Έτσι και τον άφηνα να βγει έξω εκείνη την ώρα θα το είχε μαδίσει από τον ενθουσιασμό του. Παράλληλα σκέφτομαι πως πρέπει να το πιάσω για να μην το τραυματίσω και το τρομάξω περισσότερο... Και έτσι όπως περπατώ σιγά και σκέφτομαι, πετιέται προς τα πάνω γιατί προφανώς τρόμαξε κι εκείνο περισσότερο και αρχίζει να κοπανιέται δεξιά και αριστερά! Κορίτσια, τι τρομάρα πήρα δεν φαντάζεστε! Δεν ξέρω αν τρόμαξε περισσότερο το χελιδόνι από εμένα! Μπήκα μέσα γρήγορα και εκείνο στάθηκε λίγο, και έπειτα βρήκε το δρόμο και έφυγε... Ουφ!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:Ξαφνικά ακούω ένα χτύπημα στο τζάμι. Κοιτάω και βλέπω ένα χελιδόνι ανάσκελα στο πάτωμα του μπαλκονιού. Ανέσαινε όμως και έτσι κατάλαβα ότι μάλλον έχει ζαλιστεί. Τι να κάνω... σκέφτομαι να το αφήσω. Αλλά και πάλι δεν μου πήγαινε καρδιά. Έτσι βγαίνω στο μπαλκόνι και περπατάω σιγά-σιγά να πάω προς την ντουλάπα να πάρω γάντια και ένα πανάκι για να το πιάσω και να το γυρίσω. Ο γιος μου εντομεταξύ χαλάει τον κόσμο απο μέσα από την χαρά του. Έτσι και τον άφηνα να βγει έξω εκείνη την ώρα θα το είχε μαδίσει από τον ενθουσιασμό του. Παράλληλα σκέφτομαι πως πρέπει να το πιάσω για να μην το τραυματίσω και το τρομάξω περισσότερο... Και έτσι όπως περπατώ σιγά και σκέφτομαι, πετιέται προς τα πάνω γιατί προφανώς τρόμαξε κι εκείνο περισσότερο και αρχίζει να κοπανιέται δεξιά και αριστερά! Κορίτσια, τι τρομάρα πήρα δεν φαντάζεστε! Δεν ξέρω αν τρόμαξε περισσότερο το χελιδόνι από εμένα! Μπήκα μέσα γρήγορα και εκείνο στάθηκε λίγο, και έπειτα βρήκε το δρόμο και έφυγε... Ουφ!
ωωω το ψυχουλάκι μωρέ! αφου πεταξε ολα καλα!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:Ξαφνικά ακούω ένα χτύπημα στο τζάμι. Κοιτάω και βλέπω ένα χελιδόνι ανάσκελα στο πάτωμα του μπαλκονιού. Ανέσαινε όμως και έτσι κατάλαβα ότι μάλλον έχει ζαλιστεί. Τι να κάνω... σκέφτομαι να το αφήσω. Αλλά και πάλι δεν μου πήγαινε καρδιά. Έτσι βγαίνω στο μπαλκόνι και περπατάω σιγά-σιγά να πάω προς την ντουλάπα να πάρω γάντια και ένα πανάκι για να το πιάσω και να το γυρίσω. Ο γιος μου εντομεταξύ χαλάει τον κόσμο απο μέσα από την χαρά του. Έτσι και τον άφηνα να βγει έξω εκείνη την ώρα θα το είχε μαδίσει από τον ενθουσιασμό του. Παράλληλα σκέφτομαι πως πρέπει να το πιάσω για να μην το τραυματίσω και το τρομάξω περισσότερο... Και έτσι όπως περπατώ σιγά και σκέφτομαι, πετιέται προς τα πάνω γιατί προφανώς τρόμαξε κι εκείνο περισσότερο και αρχίζει να κοπανιέται δεξιά και αριστερά! Κορίτσια, τι τρομάρα πήρα δεν φαντάζεστε! Δεν ξέρω αν τρόμαξε περισσότερο το χελιδόνι από εμένα! Μπήκα μέσα γρήγορα και εκείνο στάθηκε λίγο, και έπειτα βρήκε το δρόμο και έφυγε... Ουφ!

χαχα!!!!Φαντάστηκα την σκηνή όπως το περιέγραψες....και την τρομάρα που πήρες χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!
Μεγάλη ψυχή...τέλος καλό όλα καλά!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Σκέφτομαι ότι είδα τον σεξουλιάρη 85+ γείτονά μου στην αυλή με το βρακι... cyclops cyclops Και όχι βρακι-κολάν σαν των παππούδων μας, βρακι-σλιπάκι-banana-hammock... Και τα βρακια της γυναικας του σε χρωματα φουξ-βυσσινι-κιτρινο-λαχανι φωσφοριζε απλωμένα...
Πόση ψυχανάλυση λετε να χρειαστώ? τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 32 93981

Ωραίο θέαμα!!!!!!!!
Αλλά να...δίνουν και το καλό παράδειγμα....το σέξι δεν έχει ηλικία!!!!!Όπως νιώθει κανείς!!!!!!
Απλά εσύ να κοιτάς απ'την άλλη χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!

adeline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
διάβασα αυτό στο φαίς...σκέφτομαι είναι αλήθεια;

Εκτακτη Είδηση Βόμβα!!

Απολυτως επιβεβαιωμένο!
Άρχισαν
συλλήψεις για bloggers οι οποίοι αναρτούσαν αρνητικά και υβριστικά
σχόλεια για τον Πανανδρεόυ και την κυβέρνηση του μνημονίου!!!
...
......Παρακαλώ ανακοινώστε το σε όσα περισσότερα blogs μπορείτε, δεν μπορεί να γίνεται αυτό το πράγμα!!!!!
Οικογένειες συλληφθέντων έχουν αναστατωθεί!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:

χαχα!!!!Φαντάστηκα την σκηνή όπως το περιέγραψες....και την τρομάρα που πήρες χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!
Μεγάλη ψυχή...τέλος καλό όλα καλά!!!!!!

Τι ψυχή που πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη! Μα κοτζάμ γομάρα να φοβάμαι ένα τόσο δα χελιδονάκι; Απορώ πραγματικά ώρες-ώρες με τον εαυτό μου! Μιλάμε, έτσι και με είδε κανένας από κανένα άλλο μπαλκόνι στάνταρ θα γελάει ακόμα... Πάλι καλά το χελιδονάκι σώθηκε από μόνο του! Laughing Laughing Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις