76 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? Τρι Ιουν 14, 2011 1:31 am
Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Και εγω σκεφτομαι το ιδιο με το Nenaki..Συγχαρητηρια mominere. Καλη σταδιοδρομια και καλη προοδο γενικα..Τα εχεις καταφερει ολα σουπερ. Μπραβο σου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
vasoula έγραψε: Βάνια μου χρόνος για κατούρημα;;; Πολυτέλεια είναι αυτό με το τρεξιμο που έχουμε....
Εγω σκέφτομαι το αντίθετο με μια κοπέλα ποιο πάνω, πως δεν θέλω να χάσω τα κιλάκια μου....και αυτά πεφτουν ολο και καθε εβδομάδα
momirene έγραψε:Σκεφτομαι το τηλεφωνημα που μολις πηρα...επιτελους πηρα πτυχιο!
Nαι ειμαι μαμα , συζυγος, εργαζομενη 30αρα και μετα απο 4 χρονια, 8 μηνες και 13 μερες πηρα το πτυχιο μου: Καθηγητρια Ισπανικης γλωσσας!
Να κατουρηθω απο τη χαρα μου????
OOOOOLLLLLLEEEEEEEEEEEE
bou-boukitsa έγραψε:εγω βρε κοριτσια σκεφτομαι τι εχει παθει η περιοδος μου...εχουν περασει 35 μερες...εγκυος δεν ειμαι (εκανα τεστ)..αλλα και η περιοδος αφαντη!!ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
να ειναι οντως απο το θυλασμο..?...μηπως να παω στο γιατρουλη να ριξει μια ματια?
και εμεις ψαρια στον φουρνο φαγαμε σημερα.ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΑ ΨΑΡΙΑ, ΝΑ ΑΠΛΩΣΩ ΡΟΥΧΑ, ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΚΟΥΠΑ Κ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ 2 ΑΚΡΙΒΩΣ!!! ΝΑ ΒΡΑΣΩ Κ ΠΑΤΑΤΕΣ....
Σούλα έγραψε:το μωρό κοιμήθηκε...
το σκυλί είναι αραχτό...
στην κατάψυξη έχω έναν πύραυλο σοκολάτα,είναι του άντρα μου όμως,το δικό το έφαγα χθες!!!
Ε ΚΑΙ ?????
θα του το φάω...
πως γινετε αυτο???ε???????????εισαι απο τις γυναικες που "μισω"που χανουν τα κιλα χωρις λογο,γιατι?δεν ειναι αδικια αυτο?να σου δωσω και τα δικα μου που δεν μπορω εγω να τα χασω ,να τα χασεις εσυ?vasoula έγραψε: Βάνια μου χρόνος για κατούρημα;;; Πολυτέλεια είναι αυτό με το τρεξιμο που έχουμε....
Εγω σκέφτομαι το αντίθετο με μια κοπέλα ποιο πάνω, πως δεν θέλω να χάσω τα κιλάκια μου....και αυτά πεφτουν ολο και καθε εβδομάδα
Ευάκι έγραψε:Σούλα έγραψε:το μωρό κοιμήθηκε...
το σκυλί είναι αραχτό...
στην κατάψυξη έχω έναν πύραυλο σοκολάτα,είναι του άντρα μου όμως,το δικό το έφαγα χθες!!!
Ε ΚΑΙ ?????
θα του το φάω...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
χαχαχααΣούλα έγραψε:το μωρό κοιμήθηκε...
το σκυλί είναι αραχτό...
Ε ΚΑΙ ?????
θα του το φάω...
αχ ναι τι ωραια αυτο θελω και ενα μοχιτο και ξαπλα στην ξαπλωστρα κα το κυμα να σκαει στα ποδια μου μετα ξυπνησαathina24 έγραψε:διακοπες!!!!!!!!!!!!ηλιο και θαλασσα!!!!!!!
tattooed_snowhite έγραψε:σκεφτομαι ποσα κιλα θα παρω εφοσονν τρωω πολυ λιγο? επεισης σκεφτομαι ακομα την καταραμενη κοκα κολα! μου τρεχουν τα σαλια απο χθες εχει γυαλισει το δεξι μου ματι και το αριστερο τρεμοπαιζει!
βεβαια δεν πινω οχι επειδη λενε οτι θα κουφαθει το μωρο -ναι το ακουσα και αυτο-
αλλα επειδη περιεχει καφεινη
εσεις πινατε κοκα κολα στην εγκυμοσυνη?
εγω εχω να την ακουμπησω παντως 3 μηνες
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης