Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
601 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 601 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tattooed_snowhite έγραψε:σκεφτομαι ποσα κιλα θα παρω εφοσονν τρωω πολυ λιγο? επεισης σκεφτομαι ακομα την καταραμενη κοκα κολα! μου τρεχουν τα σαλια απο χθες εχει γυαλισει το δεξι μου ματι και το αριστερο τρεμοπαιζει!
βεβαια δεν πινω οχι επειδη λενε οτι θα κουφαθει το μωρο -ναι το ακουσα και αυτο-
αλλα επειδη περιεχει καφεινη Rolling Eyes
εσεις πινατε κοκα κολα στην εγκυμοσυνη?
εγω εχω να την ακουμπησω παντως 3 μηνες Sad

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ..ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΑΠ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΟΨΕ ΕΠΙΝΕ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πανάθεμα σας... με ανοίξατε την όρεξη είχατε δεν είχατε και μένω δίπλα σε ένα απο τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας.
Ένα σας λεω... φτιάχνουν παγωτό ferrero, kider bueno και βανίλια με κομματάκια σοκολάτας lacta... στο τσακ είμαι να κατέβω και να τις αρπάξω τις 1500 θερμίδες για πλάκα! Shocked Και η πλάκα είναι ότι δε με φτάνει να φάω δύο μπάλες παγωτό, μου φαίνονται ορφανές στο πιατάκι μονάχες τους... θέλω και μια παστούλα black forest να τους κρατάει συντροφιά χοχοχο... τρομάρα μου! τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 534787 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 534787 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 534787

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:
tattooed_snowhite έγραψε:σκεφτομαι ποσα κιλα θα παρω εφοσονν τρωω πολυ λιγο? επεισης σκεφτομαι ακομα την καταραμενη κοκα κολα! μου τρεχουν τα σαλια απο χθες εχει γυαλισει το δεξι μου ματι και το αριστερο τρεμοπαιζει!
βεβαια δεν πινω οχι επειδη λενε οτι θα κουφαθει το μωρο -ναι το ακουσα και αυτο-

το πιθανοτερο ειναι οτι θα παρεις ελαχιστα...βεβαια τα πολλα περνοντε στον 8!καλα δεν ηξερες οτι η κοκα κουφαινει?μη σου πω τι κανει η σπραιτ??????εγω ειχα πιει και στις 2 εγκυμοσυνες κανα 2 γουλιτσες!

ας ελπισω να μην παρω πολυ βαρος στηριζομαι στο χειρουργειο παχυσαρκειας που εκανα, ωστοσο προσεχω βεβαια, εφτυσα αιμα δακρυα και ιδρωτα αλα Σακης, ειμαστε και γειτονακια) για τα κιλα.
ΑΑΑΑΑ οχι οχι μη μου το κανεις αυτο σε παρακαλω! μη μου πεις τι κανει η σπραιτ λυπησουμε χαχαχαχαχαχα

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Σωτηρια και εγω επινα και τωρα πινω... Οχι πολύ αλλα πινω.. Ειναι η μονη παρασπονδια που εκανα στις εγκυμοσυνες μου!! Δεν μπορω χωρις κοκα-κολα!!!! Ντροπη μου Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:Πανάθεμα σας... με ανοίξατε την όρεξη είχατε δεν είχατε και μένω δίπλα σε ένα απο τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας.
Ένα σας λεω... φτιάχνουν παγωτό ferrero, kider bueno και βανίλια με κομματάκια σοκολάτας lacta... στο τσακ είμαι να κατέβω και να τις αρπάξω τις 1500 θερμίδες για πλάκα! Shocked Και η πλάκα είναι ότι δε με φτάνει να φάω δύο μπάλες παγωτό, μου φαίνονται ορφανές στο πιατάκι μονάχες τους... θέλω και μια παστούλα black forest να τους κρατάει συντροφιά χοχοχο... τρομάρα μου! τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 534787 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 534787 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 534787

Σσσσσσσ σε διαβαζω η εγκυουλα χαχαχαχαχαχα!!!!

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
NeNaKi_Gr έγραψε:Πανάθεμα σας... με ανοίξατε την όρεξη είχατε δεν είχατε και μένω δίπλα σε ένα απο τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας.

ΡΕ ΝΕΝΑΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΕΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΞΕΛΙΓΩΣΕΣ!!1 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 606100 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 606100 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 606100 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 606100

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Σκεφτομαι οτι πρεπει να κανω επειγόντως
της ασκησεις γιογκα που μου ειπε η Σωτηρουλα!! χαχαχαχα και ανασεεεες!

χαχαχαχαχ Βιβιανακι μολις τελειωσεις με τη δικη μου ασκηση κανε και αυτο

https://www.youtube.com/watch?v=96zE33Ktj0g&feature=relmfu

Laughing Laughing Laughing

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivian έγραψε:

Ωωωωωω να με συγχωρνάτε Κυρία μου... με το μπαρδόν! χαχαχαχαχαχα τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 417472

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μινα & Βιβιαν σοβαρα?
αααααααααααααααααααααααααα θελω! βεβαια η λαιτ μαρεσει,αλλα δεν ξερω τι παιζει παλι με την καφεινη. και ο γιατρος την πρωτη φορα μου ειχε πει επιτρεπονται ολα με μετρο, πηγα να του πω δηλαδη και τα ναρκωτικα /ποτο/ξενυχτι/ parcour με μετρο? χαχαχα
κοριτσια εχω ενα ντοκτορ.. νταξει ωραιος τυπος μου θυμηζει ψυχολογο μιλαει χαμηλοφωνα και χαμογελαστα και στο μεταδιδει, πολυ θετικο και γουσταρω ... ακομα και τη μερα που ειχα παει πανικοβλητη με τα αιματα -σορρυ- με χαλαρωσε.
τι πινει???

ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ?!

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:

ΡΕ ΝΕΝΑΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΕΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΞΕΛΙΓΩΣΕΣ!!1 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 606100 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 606100 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 606100 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 606100

χαχαχαχαχαχαχαχαχα Ναι! Ξεχάστηκα... άμα πέσει λόρδα... χαχαχαχαχα

Το θέμα όμως είναι ότι, εσείς έχετε λόγο να λιγουρεύεστε... ενώ εγώ τι ζόρι τραβάω... είμαι λαίιιιμαργήηηη! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

που μενεις να ερθουμε??????εγω απο χθες λιγουρευομαι μιλφειγ!!!!!!!

σωτηρια με τη σπραιτ θα καραφλισεις και θα πεσουν τα μισα σου δοντια!!!!!μην ακους τιποτα!πιες λιγο να σου φυγει ο καημος! Very Happy Very Happy

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

υγ: καλα η μικρη σου μεσα στα καρπουζια ειναι φοβερη! τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 215994

επεισης σκεφτομαι πως πολυ αργει να απαντησει η Βιβιαν και ψιλιαζομαι οτι προσπαθει να κανει τη σταση γιογκα που της εστηλα!
ΒΡΕ ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΩ!!! εγκυος γυναικα? απαπαπα Razz

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
ΠΙΕΣ ΒΡΕ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΗΠΙΑ Κ ΜΠΥΡΑ Κ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΕΛΑΦΡΥ ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΡΘΕΙ Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ..

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια και εγω την κοκο κολα την επινα πολυ .αλλα στην εγκυμοσυνη δεν την εβαλα καθολου στο στομα μου .γιατι ο γιατρος μου ειπε πως το ανθρακικο που παει κατω τρομαζει το παιδι και μπορει ακομα και νατο κουφανει σε εισαγωγικα νατου κανει προβλημα .αρα κοκα κολλα γιοκ.

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αννα μου καλά κάνεις και δεν πίνεις κοκα κολα αλλά αυτό με το ανθρακικό είναι μεγάλη χαζομάρα! Ξέρεις τι σόδα επινα και στις 2 εγκυμοσύνες μου μια με δυο την ημέρα και τα παιδάκια μου μια χαρά ακούνε! Το ρώτησα και στον γιατρό μου και μου είπε οτι είναι μούφα όλο αυτό!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε: Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

υγ: καλα η μικρη σου μεσα στα καρπουζια ειναι φοβερη! τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 215994

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!!!!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:
Vivian έγραψε:

Ωωωωωω να με συγχωρνάτε Κυρία μου... με το μπαρδόν! χαχαχαχαχαχα τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 417472

Εισαι μια γλυκα παντα! τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 334590

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αnna1975 έγραψε:κοριτσια και εγω την κοκο κολα την επινα πολυ .αλλα στην εγκυμοσυνη δεν την εβαλα καθολου στο στομα μου .γιατι ο γιατρος μου ειπε πως το ανθρακικο που παει κατω τρομαζει το παιδι και μπορει ακομα και νατο κουφανει σε εισαγωγικα νατου κανει προβλημα .αρα κοκα κολλα γιοκ.

Shocked Shocked Shocked Shocked
γιατρος σου είπε τετοιο πραγμα???????
το μονο κακο της κοκα κολα ειναι οτι εχει συντηρητικα κ ζαχαρη-

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
athina24 έγραψε:που μενεις να ερθουμε??????εγω απο χθες λιγουρευομαι μιλφειγ!!!!!!!
Χαλάνδρι, Γιασεμιών και Κοραή Razz
Ενώ λίγο πιο πριν Γιασεμιών και Μπότσαρη είναι το Ζαχαροπλαστείο Dolcezza.
Αν ποτέ σε βγάλει ο δρόμος, να πάρεις Τούρτα μπισκότο ή πάστα μπισκότο...χεχεχε Βασικά ότι κι αν πάρεις είναι.... ΚΟΛΑΣΗ!
Αχ Παναΐα μου, γιατί να τύχει σε μένα... τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 534787

Θα την πω την αμαρτία μου... Βασίζομαι στην εχεμύθεια σας... το έφαγα το παγωτάκι το άτιμο και τώρα έχω τύψεις Embarassed Αλλά με βαριά καρδιά... θα το ξεπεράσω Razz

Vivian έγραψε:Εισαι μια γλυκα παντα! τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 334590
Embarassed Embarassed Embarassed I love you I love you I love you
Σας μερσώ Κυρία μου... Very Happy τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 417472

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σκέφτομαι ότι... απο αύριο ο άντρας μου έχει τη 'διαολοβδομάδα' στη δουλειά και θα έρχετε το βράδυ στο σπίτι, οπότε για όλη την υπόλοιπη εβδομάδα θα τρώω μονάχη μου Sad
Απο την άλλη όμως σκέφτομαι... πως δε θα έχω να μαγειρεύω κι όλας Twisted Evil Σα να μ' αρέσει περισσότερο αυτό Razz Cool

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:
athina24 έγραψε:που μενεις να ερθουμε??????εγω απο χθες λιγουρευομαι μιλφειγ!!!!!!!
Χαλάνδρι, Γιασεμιών και Κοραή Razz
Ενώ λίγο πιο πριν Γιασεμιών και Μπότσαρη είναι το Ζαχαροπλαστείο Dolcezza.
Αν ποτέ σε βγάλει ο δρόμος, να πάρεις Τούρτα μπισκότο ή πάστα μπισκότο...χεχεχε Βασικά ότι κι αν πάρεις είναι.... ΚΟΛΑΣΗ!
Αχ Παναΐα μου, γιατί να τύχει σε μένα... τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 534787

Θα την πω την αμαρτία μου... Βασίζομαι στην εχεμύθεια σας... το έφαγα το παγωτάκι το άτιμο και τώρα έχω τύψεις Embarassed Αλλά με βαριά καρδιά... θα το ξεπεράσω Razz

Vivian έγραψε:Εισαι μια γλυκα παντα! τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 334590
Embarassed Embarassed Embarassed I love you I love you I love you
Σας μερσώ Κυρία μου... Very Happy τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 417472

ααααααααχ πέρασα σήμερα από εκεί και τσίμπησα μια λέμον πάι τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 5 40746

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειμαι καραμαζοχα αλλα θα το πω!
οταν σπουδαζα στην Αθηνα εμενα στα κατω πατησια, ελοιπον μια μερα κατεβηκα στον Αγιο Νικολαο και με το που βγηκα απ το τρενο ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΑ με το αρωμα βουτηρου κρεμας και ξεροψυμενου φυλου απ το γαλακτομπουρεκο του ΚΟΣΜΙΚΟΝ
πηγα σαν υπνωτησμενη και αγορασα ενα χωρις να το πολυσκεφτω!
πραγματικα δεν εχω ξαναφαει καλυτερο γαλακτομπουρεκο στη ζωη μου εβερ!
μετα με πληροφορησαν οτι ειναι η κορυφη στα γαλακτομπουρεκα εδω και πολλαααααααααααααα χρονια!
τωρα πανε αυτα, οτι εφαγα εφαγα! Laughing Laughing

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θέλω να φονάξω ''δεν αντέχω άλλοοοοο φτάνειιιιιιιιιιι''

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε: Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

επεισης σκεφτομαι πως πολυ αργει να απαντησει η Βιβιαν και ψιλιαζομαι οτι προσπαθει να κανει τη σταση γιογκα που της εστηλα!
ΒΡΕ ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΩ!!! εγκυος γυναικα? απαπαπα Razz

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα κατεβηκα και ηρεμησα !!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σκεφτομαι πως ενω θελω πολυ να κατσω στην παρεα σας θελω ακομη πιο πολυ να παω στο κρεβατακι μου που εχω να το δω 2 24ωρα...εειδα και την ασκηση γιογκα της σωτηριας και μου πεταχτηκαν τα ματια εξω!υποτιθεται αυτο το πραγμα σε χαλαρωνει??????? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
παναγια μου!!!!!!!!!!!!!! affraid affraid affraid affraid affraid affraid
σας καληνυχτω!!! δυσκολη μερα και αυριο!!!
φιλακια!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις