126 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? Τρι Ιουν 14, 2011 11:32 am
Σούλα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τι μαγειρεύουμε πάλι αύριο??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΉΜΕΡΑ ΕΊΧΑ ΧΟΙΡΙΝΌ ΜΕ ΣΈΛΙΝΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΈΔΩΣΑ ΙΔΈΑ... ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΜΟΥΣΑΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ (ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΕΥΤΙΑΞΑ ΕΠΙΔΗ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΕΡΓΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ) ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΙΖΙ ΜΕ ΚΟΤΟΠΥΛΟ ΒΡΑΣΤΟΣούλα έγραψε:Τι μαγειρεύουμε πάλι αύριο??
AnastasiaKoutsourh έγραψε:ΣΉΜΕΡΑ ΕΊΧΑ ΧΟΙΡΙΝΌ ΜΕ ΣΈΛΙΝΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΈΔΩΣΑ ΙΔΈΑ... ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΜΟΥΣΑΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ (ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΕΥΤΙΑΞΑ ΕΠΙΔΗ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΕΡΓΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ) ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΙΖΙ ΜΕ ΚΟΤΟΠΥΛΟ ΒΡΑΣΤΟΣούλα έγραψε:Τι μαγειρεύουμε πάλι αύριο??
με τον σακη ειστε γειτονακια?tattooed_snowhite έγραψε:athina24 έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:σκεφτομαι ποσα κιλα θα παρω εφοσονν τρωω πολυ λιγο? επεισης σκεφτομαι ακομα την καταραμενη κοκα κολα! μου τρεχουν τα σαλια απο χθες εχει γυαλισει το δεξι μου ματι και το αριστερο τρεμοπαιζει!
βεβαια δεν πινω οχι επειδη λενε οτι θα κουφαθει το μωρο -ναι το ακουσα και αυτο-
αλλα επειδη περιεχει καφεινη
εσεις πινατε κοκα κολα στην εγκυμοσυνη?
εγω εχω να την ακουμπησω παντως 3 μηνες
το πιθανοτερο ειναι οτι θα παρεις ελαχιστα...βεβαια τα πολλα περνοντε στον 8!καλα δεν ηξερες οτι η κοκα κουφαινει?μη σου πω τι κανει η σπραιτ??????εγω ειχα πιει και στις 2 εγκυμοσυνες κανα 2 γουλιτσες!
ας ελπισω να μην παρω πολυ βαρος στηριζομαι στο χειρουργειο παχυσαρκειας που εκανα, ωστοσο προσεχω βεβαια, εφτυσα αιμα δακρυα και ιδρωτα αλα Σακης, ειμαστε και γειτονακια) για τα κιλα.
ΑΑΑΑΑ οχι οχι μη μου το κανεις αυτο σε παρακαλω! μη μου πεις τι κανει η σπραιτ λυπησουμε χαχαχαχαχαχα
Σούλα έγραψε:AnastasiaKoutsourh έγραψε:ΣΉΜΕΡΑ ΕΊΧΑ ΧΟΙΡΙΝΌ ΜΕ ΣΈΛΙΝΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΈΔΩΣΑ ΙΔΈΑ... ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΜΟΥΣΑΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ (ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΕΥΤΙΑΞΑ ΕΠΙΔΗ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΕΡΓΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ) ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΙΖΙ ΜΕ ΚΟΤΟΠΥΛΟ ΒΡΑΣΤΟΣούλα έγραψε:Τι μαγειρεύουμε πάλι αύριο??
Μακαρόνια με κιμά θα κάνω!!
το πήρα απόφαση!!
γρήγορο και νόστιμο χι χι χι..
κοτοπουλάκι είχαμε χθες.!!
μουσακά δεν κάνω(τεμπελίτσα)...μου φτιάχνει η μαμάκα όταν πηγαίνω στο χωριό!!
όσο για το χοιρινό το κρατάω για το Σαββατοκύριακο...
ευχαριστώ Αναστασία
μέχρι πότε είναι τα σχολεία?βανια έγραψε:τελικά έχουν και αύριο σχολείο θα ευχαριστηθώ αύριο καφέ με την φιλανάδα μου τον τεέυταίο με ηρεμία βλέπετε τα παιδιά μας πάνε μαζί σχολείο αλλά είναι σαν το σκύλο με τη γάτα έτσι συναντιόμαστε μόνες να μην τα φέρνουμε σε επαφή γιατί γίνετε χαμός
Τα Δημοτικα Σχολεια κλεινουν αυριο.AnastasiaKoutsourh έγραψε:μέχρι πότε είναι τα σχολεία?βανια έγραψε:τελικά έχουν και αύριο σχολείο θα ευχαριστηθώ αύριο καφέ με την φιλανάδα μου τον τεέυταίο με ηρεμία βλέπετε τα παιδιά μας πάνε μαζί σχολείο αλλά είναι σαν το σκύλο με τη γάτα έτσι συναντιόμαστε μόνες να μην τα φέρνουμε σε επαφή γιατί γίνετε χαμός
μάλιστα...οι εξετάσεις τελείωσαν η ακόμαsonia1994 έγραψε:Τα Δημοτικα Σχολεια κλεινουν αυριο.AnastasiaKoutsourh έγραψε:μέχρι πότε είναι τα σχολεία?βανια έγραψε:τελικά έχουν και αύριο σχολείο θα ευχαριστηθώ αύριο καφέ με την φιλανάδα μου τον τεέυταίο με ηρεμία βλέπετε τα παιδιά μας πάνε μαζί σχολείο αλλά είναι σαν το σκύλο με τη γάτα έτσι συναντιόμαστε μόνες να μην τα φέρνουμε σε επαφή γιατί γίνετε χαμός
Οι εξετασεις τελειωσαν την προηγουμενη Παρασκευη.AnastasiaKoutsourh έγραψε:μάλιστα...οι εξετάσεις τελείωσαν η ακόμαsonia1994 έγραψε:Τα Δημοτικα Σχολεια κλεινουν αυριο.AnastasiaKoutsourh έγραψε:μέχρι πότε είναι τα σχολεία?βανια έγραψε:τελικά έχουν και αύριο σχολείο θα ευχαριστηθώ αύριο καφέ με την φιλανάδα μου τον τεέυταίο με ηρεμία βλέπετε τα παιδιά μας πάνε μαζί σχολείο αλλά είναι σαν το σκύλο με τη γάτα έτσι συναντιόμαστε μόνες να μην τα φέρνουμε σε επαφή γιατί γίνετε χαμός
sonia1994 έγραψε:Οι εξετασεις τελειωσαν την προηγουμενη Παρασκευη.AnastasiaKoutsourh έγραψε:μάλιστα...οι εξετάσεις τελείωσαν η ακόμαsonia1994 έγραψε:Τα Δημοτικα Σχολεια κλεινουν αυριο.AnastasiaKoutsourh έγραψε:μέχρι πότε είναι τα σχολεία?βανια έγραψε:τελικά έχουν και αύριο σχολείο θα ευχαριστηθώ αύριο καφέ με την φιλανάδα μου τον τεέυταίο με ηρεμία βλέπετε τα παιδιά μας πάνε μαζί σχολείο αλλά είναι σαν το σκύλο με τη γάτα έτσι συναντιόμαστε μόνες να μην τα φέρνουμε σε επαφή γιατί γίνετε χαμός
κάνω δίαιτα λειπιθίτεμε!!!!!! απο 29-5-11 και μεχρι τώρα έχω χάσει 5 κιλα!!!!!!ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΑΩ 1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ Κ 1 ΜΟΥΣΑΚΑ..ΤΙ ΛΕΤΕ????
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΑΩ 1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ Κ 1 ΜΟΥΣΑΚΑ..ΤΙ ΛΕΤΕ????
καλο αυτο με το ξενοδοχειο και εγω θα το ηθελα,αλλα να ειχε και spa και να μου κανανε ενα μασαζακι!αυτο με τον πυραυλο,ακομα καλυτερο!!! . (μην χαλιεσαι)ξερεις εσυ!natali-maria έγραψε:ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΛΛΩΘΗΚΑ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΦΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ !
ΕΠΙΣΗΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΦΑΓΑ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ... ?ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΤΑΠΙΩ... !!
ΕΝΩ ΕΦΑΓΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟ ΝΑ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ ΠΥΡΑΥΛΟ.. !!!
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ..ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙ...ΝΑ ΠΙΝΑΜΕ 30 ΚΟΥΤΕΣ ΚΡΑΣΙ..ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!
ΓΙΝΕΤΕ............... ?
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καλο αυτο με το ξενοδοχειο και εγω θα το ηθελα,αλλα να ειχε και spa και να μου κανανε ενα μασαζακι!αυτο με τον πυραυλο,ακομα καλυτερο!!! . (μην χαλιεσαι)ξερεις εσυ!natali-maria έγραψε:ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΛΛΩΘΗΚΑ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΦΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ !
ΕΠΙΣΗΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΦΑΓΑ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ... ?ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΤΑΠΙΩ... !!
ΕΝΩ ΕΦΑΓΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟ ΝΑ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ ΠΥΡΑΥΛΟ.. !!!
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ..ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙ...ΝΑ ΠΙΝΑΜΕ 30 ΚΟΥΤΕΣ ΚΡΑΣΙ..ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!
ΓΙΝΕΤΕ............... ?
ΚΑΙ ΈΛΕΓΑ ΌΤΙ ΜΌΝΟ ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ΤΑ ΊΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΙΧΕΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙnatali-maria έγραψε:ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... !!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ..ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ... !!!ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΝ lenor ΧΡΥΣΑΦΙ !!!
Α!ΝΑΙ..ΕΓΩ ΕΧΩ ΘΕΜΑ!!!ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΔΧΕΙΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΓΩ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΑΖΙ!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΕΤΑΩ!!!ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑΚΙ ΜΟΥ !!!ΠΑΙΡΝΩ 3 ΣΕΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΕΤΑΩ!!!
ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ !!!ΤΟ ΞΕΡΩ...
Σούλα έγραψε:Ευάκι έγραψε:Σούλα έγραψε:το μωρό κοιμήθηκε...
το σκυλί είναι αραχτό...
στην κατάψυξη έχω έναν πύραυλο σοκολάτα,είναι του άντρα μου όμως,το δικό το έφαγα χθες!!!
Ε ΚΑΙ ?????
θα του το φάω...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Και ήταν και τέλειο...
τώρα : κινέζος....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης