Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
632 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 632 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

giouli73

giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Όλο ευχάριστα μας λες βραδιάτικα.χαχα Όταν λες τον καθάρισαν εννοείς μας άφησε χρόνους? Τι έκανε η καημένη η πωλήτρια? πρωί ή βράδυ? Εγώ μετά από αυτό δε νομίζω να ξαναπήγαινα για δουλειά. Ο νέος κόσμος είναι όπως πας για γλυφάδα κάπου στη συγγρού αριστερά? Ή νέα σμύρνη είναι εκεί? Τα μπερδεύω λίγο. Έχει τόσους ξένους εκεί? Περίεργο μου ακούγεται.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι παθαν ολες κ βγαινουν με τα μαγιώ στην πίστα κ τα τουρμπάνια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αυτη η gaga η J.Lo. και όλες οι άλλες σταρλετίτσες του εξωτερικού μας κατέστρεψαν...

με το βρακί δλδ χαχα
τι άλλο μένει να δουμε???
(βλέπω τα mad όπως καταλάβατε)

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΟΤΙ ΠΗΓΕ 12 Κ ΝΥΣΤΑΖΩ, ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΛΩΣΩ ΡΟΥΧΑ τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 23 93981 ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
koukida έγραψε:τι παθαν ολες κ βγαινουν με τα μαγιώ στην πίστα κ τα τουρμπάνια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αυτη η gaga η J.Lo. και όλες οι άλλες σταρλετίτσες του εξωτερικού μας κατέστρεψαν...

με το βρακί δλδ χαχα
τι άλλο μένει να δουμε???
(βλέπω τα mad όπως καταλάβατε)

Α ΚΑΛΑ!!!! Κ ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ!!!
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤ ΑΛΟ Mad ΠΕΙΝΑΣΕ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.... Embarassed

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Όλο ευχάριστα μας λες βραδιάτικα.χαχα Όταν λες τον καθάρισαν εννοείς μας άφησε χρόνους? Τι έκανε η καημένη η πωλήτρια? πρωί ή βράδυ? Εγώ μετά από αυτό δε νομίζω να ξαναπήγαινα για δουλειά. Ο νέος κόσμος είναι όπως πας για γλυφάδα κάπου στη συγγρού αριστερά? Ή νέα σμύρνη είναι εκεί? Τα μπερδεύω λίγο. Έχει τόσους ξένους εκεί? Περίεργο μου ακούγεται.

Τι να κάνω χαχα!!!Εγώ φταίω???Αφού συμβαίνουν και θα συμβούν και χειρότερα...Ναι,από Συγγρού,κοντά μας είναι και η Νέα Σμύρνη,2 στάσεις με το τραμ.Τα τελευταία χρόνια έχει υποβαθμιστεί πολύ η περιοχή μας.Να φανταστείς συγκαταλέγεται από τις πρώτες στην λίστα επικινδυνότητας.Απόγευμα έγινε το περιστατικό στο ζαχαροπλαστείο.Και κάτι άλλο που έγινε στο σουπερμάρκετ που δουλεύει η συννιφάδα μου....μπήκαν για πολλοστη φορά με όπλα και πάντα τύχαινε να δουλεύει η ίδια κοπέλα!!!!Μέχρι που παραιτήθηκε...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:

Αλίκη... μετακόμισε μάνα μου Χαλάνδρι, να ηρεμήσει το κεφαλάκι σου, να πίνουμε και κανένα καφεδάκι με την Κασσιανή παρείτσα Razz
Β. Προάστια, Πολύδροσο... ησυχίιιιιαααααα... άιντε το πολύ πολύ και στο τσακήρ κέφι καμιά διαρρηξούλα... συνηθισμένα πράματα δηλαδή Laughing

Ααααααα ρε τρομάρα μας!
Πότε θα έρθει η Άγια μέρα εκείνη που θα την κάνω απο τας Αθήνας... ΠΟΤΕ ΘΕΕ ΜΟΥ! cheers

Εμένα με παρακαλάει ο άντρας μου να μετακομίσουμε Κέρκυρα....κι εγώ δεν θέλω.Μωρέ....λες να την κάνω για Χαλάνδρι?????

giouli73

giouli73
αλικακι έγραψε:
giouli73 έγραψε:Όλο ευχάριστα μας λες βραδιάτικα.χαχα Όταν λες τον καθάρισαν εννοείς μας άφησε χρόνους? Τι έκανε η καημένη η πωλήτρια? πρωί ή βράδυ? Εγώ μετά από αυτό δε νομίζω να ξαναπήγαινα για δουλειά. Ο νέος κόσμος είναι όπως πας για γλυφάδα κάπου στη συγγρού αριστερά? Ή νέα σμύρνη είναι εκεί? Τα μπερδεύω λίγο. Έχει τόσους ξένους εκεί? Περίεργο μου ακούγεται.

Τι να κάνω χαχα!!!Εγώ φταίω???Αφού συμβαίνουν και θα συμβούν και χειρότερα...Ναι,από Συγγρού,κοντά μας είναι και η Νέα Σμύρνη,2 στάσεις με το τραμ.Τα τελευταία χρόνια έχει υποβαθμιστεί πολύ η περιοχή μας.Να φανταστείς συγκαταλέγεται από τις πρώτες στην λίστα επικινδυνότητας.Απόγευμα έγινε το περιστατικό στο ζαχαροπλαστείο.Και κάτι άλλο που έγινε στο σουπερμάρκετ που δουλεύει η συννιφάδα μου....μπήκαν για πολλοστη φορά με όπλα και πάντα τύχαινε να δουλεύει η ίδια κοπέλα!!!!Μέχρι που παραιτήθηκε...

χαχαχαχα Συγνώμη που γελάω αλλά για γέλια και για κλάματα αυτό με την κοπέλα. Ή το αφεντικό έψαχνε αφορμή να τη διώξει χωρίς αποζημίωση ή εκείνη είναι γρουσούζα. Θα δούμε αν θα τους ξανακλέψουν. Αυτές τις πόρτες πόυ έχουν και στις τράπεζες γιατί δεν τις βάζουν. κι εμένα στο πατρικό μου έχουμε ένα σκλαβενίτη που έχουν χάσει τον λογαριασμό πόσες φορές τους έχουν κλέψει. Άμα συνεχίσουμε την κουβέντα ποιος ξέρει τι άλλο θα μας πεις.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και τώρα σκέφτομαι,πριν σας καληνυχτίσω...να αφιερώσω στο Νενάκι...αυτό!!!!!!χαχαχα!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:
αλικακι έγραψε:

χαχαχαχα Συγνώμη που γελάω αλλά για γέλια και για κλάματα αυτό με την κοπέλα. Ή το αφεντικό έψαχνε αφορμή να τη διώξει χωρίς αποζημίωση ή εκείνη είναι γρουσούζα. Θα δούμε αν θα τους ξανακλέψουν. Αυτές τις πόρτες πόυ έχουν και στις τράπεζες γιατί δεν τις βάζουν. κι εμένα στο πατρικό μου έχουμε ένα σκλαβενίτη που έχουν χάσει τον λογαριασμό πόσες φορές τους έχουν κλέψει. Άμα συνεχίσουμε την κουβέντα ποιος ξέρει τι άλλο θα μας πεις.

χαχαχαχα!!!!!!Πάω στην λαική την προηγούμενη εβδομάδα...και τι βλέπω????Μπροστά μου πετάγεται ένας Πακιστανός,πάλι,με αίματα!!!!!!Κορίτσια,αλήθεια λέω!!!!!Είχε τσακωθεί με κάποιον και ο άλλος είχε βγάλει μαχαίρι!!!!!!Πω,πω....άντε να κοιμηθώ σήμερα με αυτά που θυμάμαι....!!!!!

giouli73

giouli73
Να σου πω όμως κάτι? Σοβαρά τώρα. Εγώ από μια τόσο επικίνδυνη γειτονιά θα έφευγα για χάρη των παιδιών μου και μόνο. Αν έχετε άκρη στην κέρκυρα με δουλειές σπίτι κλπ μην το σκέφτεσαι καθόλου. Θα μου πεις είναι λύση να φύγουμε από το σπίτι μας για τους αλλοδαπούς? Δεν είναι λύση αλλά αφού δεν φεύγουν αυτοί και δεν κάνουν και τίποτα η υπεύθυνοι?

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αλικακι έγραψε:
NeNaKi_Gr έγραψε:

Αλίκη... μετακόμισε μάνα μου Χαλάνδρι, να ηρεμήσει το κεφαλάκι σου, να πίνουμε και κανένα καφεδάκι με την Κασσιανή παρείτσα Razz
Β. Προάστια, Πολύδροσο... ησυχίιιιιαααααα... άιντε το πολύ πολύ και στο τσακήρ κέφι καμιά διαρρηξούλα... συνηθισμένα πράματα δηλαδή Laughing

Ααααααα ρε τρομάρα μας!
Πότε θα έρθει η Άγια μέρα εκείνη που θα την κάνω απο τας Αθήνας... ΠΟΤΕ ΘΕΕ ΜΟΥ! cheers

Εμένα με παρακαλάει ο άντρας μου να μετακομίσουμε Κέρκυρα....κι εγώ δεν θέλω.Μωρέ....λες να την κάνω για Χαλάνδρι?????

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ!!! affraid affraid affraid

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ???

ΠΕΣ' ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΜΕΝΑ ΜΑΖΙ... ΔΕΝ ΤΡΩΩΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ... ΝΑ, ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΗΣΥΧΗ ΗΣΥΧΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΓΟΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΡΕΜΒΑΖΩ ΜΟΝΟ Laughing

Αχ βρε Αλίκη... δεν γίνεται να μετακομίσω εγω στην Κέρκυρα και να έρθετε εσείς εδώ??? χαχαχαχαχαχα

Πάντως στο Χαλάνδρι σε θέλουμεεεεεεε....ΕΛΑ ΕΛΑ ΕΛΑ!!! Razz Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Να σου πω όμως κάτι? Σοβαρά τώρα. Εγώ από μια τόσο επικίνδυνη γειτονιά θα έφευγα για χάρη των παιδιών μου και μόνο. Αν έχετε άκρη στην κέρκυρα με δουλειές σπίτι κλπ μην το σκέφτεσαι καθόλου. Θα μου πεις είναι λύση να φύγουμε από το σπίτι μας για τους αλλοδαπούς? Δεν είναι λύση αλλά αφού δεν φεύγουν αυτοί και δεν κάνουν και τίποτα η υπεύθυνοι?

Κάνουν συγκεντρώσεις συνέχεια και συνελεύσεις να βρεθεί μια λύση...έχει γίνει χαμός και δω...τύπου Σύνταγμα.Νεοκοσμίτισσα είμαι από γεννησιμιού μου,δεν μπορώ να φύγω.Εδώ είναι και οι γονείς και η μαμά μου με χρειάζεται...δεν γίνεται,δυστηχώς.
Για Κέρκυρα θα το αποφασίσω στο μέλλον σίγουρα,αρκεί να δημιουργηθούν οι προυποθέσεις,εννοειται.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:
αλικακι έγραψε:
NeNaKi_Gr έγραψε:

Ααααααα ρε τρομάρα μας!

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ!!! affraid affraid affraid

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ???

ΠΕΣ' ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΜΕΝΑ ΜΑΖΙ... ΔΕΝ ΤΡΩΩΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ... ΝΑ, ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΗΣΥΧΗ ΗΣΥΧΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΓΟΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΡΕΜΒΑΖΩ ΜΟΝΟ Laughing

Αχ βρε Αλίκη... δεν γίνεται να μετακομίσω εγω στην Κέρκυρα και να έρθετε εσείς εδώ??? χαχαχαχαχαχα

Πάντως στο Χαλάνδρι σε θέλουμεεεεεεε....ΕΛΑ ΕΛΑ ΕΛΑ!!! Razz Very Happy

χαχαχαχαχαχαχαχχχχαααα!!!!!!!!!!!!!Μ'έκανες και γέλασα!!!!!

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αλικακι έγραψε:Και τώρα σκέφτομαι,πριν σας καληνυχτίσω...να αφιερώσω στο Νενάκι...αυτό!!!!!!χαχαχα!!!!!!

XAXAXAXAXAXAXAXAXXA Για ακόμα μια φορά σωστό το Αλικάκι, μα δες και ένα για μετά το γάμο... να συμπληρωθεί το δίδυμο Razz

τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 23 417472 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 23 417472 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 23 417472

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλίκη μου, πάντως πέρα απο την πλάκα, με τον άντρα μου αυτό έχουμε βάλει σκοπό, να την κάνουμε απο την Αθήνα και είναι σχεδόν σίγουρο, αλλά λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων, εκτελέσιμο σε 5-6 χρόνια.

Σκεφτόμαστε να πάμε Ναύπλιο... αρέσει πολύ και σε μένα, γιατί είναι στην κουλτούρα μου, Βενετσιάνικο στοιχείο και στο ύφος του χαρακτήρα μου, αρέσει και στον άντρα μου πάρα πολύ, γιατί μεγάλωσε στα Χανιά και του τα θυμίζει έντονα και ταυτόχρονα βρίσκεται και κοντά στην Αθήνα, ώστε να έχουμε συχνή και άμεση επαφή, όποτε το χρειαζόμαστε με την οικογένεια μας και τους φίλους μας.... 1.5 ώρα δρόμος το πολύ.
Ησυχία, όμορφο περιβάλλον, ευχάριστο και ιδανικότατο για να μεγαλώσεις τα παιδιά σου.
Το έχουμε ψάξει και αρέσει και τους δυο μας, οπότε...

Στην Αθήνα πάντως, αν και ο άντρας μου τα εφηβικά του χρόνια τα πέρασε στους Αμπελόκηπους και έπειτα ως ενήλικας μέχρι σήμερα μαζί με μένα πια, στο Χαλάνδρι, δεν έχουμε σκοπό ούτε μια στο εκατομμύριο να μείνουμε για όλη την υπόλοιπη ζωή μας, πόσο μάλλον να αγοράσουμε και δικό μας σπίτι εδώ... ειδικά γι' αυτό, δεν υπάρχει θέμα συζήτησης.
Θα μείνουμε όσο να κάνουμε παιδιά, για να είμαστε κοντά στους γιατρούς μας και έπειτα.... αριβάρουμε για άλλες πολιτείες! Razz

Γι' αυτό σου λέω... άφήστε τα όλα και ελάτε μας εις το όμορφον Ναύπλιον...
Ο άντρας σου Κέρκυρα δεν θέλει?, εσύ Αθήνα δεν θέλεις?
Ε, ναααα... Νάυπλιον... το ενδιάμεσο που θα ευχαριστήσει και τους δυο σας... μια μικρογραφία της Κέρκυρας κοντά στην Αθήνα Twisted Evil

(Που θα μου πάς μαρή τσαούσα, είτε Χαλάνδρι, είτε Ναύπλιο, θα σε κάμω εγώ γειτονάκι μου Twisted Evil Twisted Evil Razz)

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ
στα όμορφα πρωινά κολλάνε και τα όμορφα τραγούδια.............. I love you

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:
αλικακι έγραψε:Και τώρα σκέφτομαι,πριν σας καληνυχτίσω...να αφιερώσω στο Νενάκι...αυτό!!!!!!χαχαχα!!!!!!

XAXAXAXAXAXAXAXAXXA Για ακόμα μια φορά σωστό το Αλικάκι, μα δες και ένα για μετά το γάμο... να συμπληρωθεί το δίδυμο Razz

τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 23 417472 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 23 417472 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 23 417472

Εεεεε,ναι!!!!Μιλώντας για γάμο δεν θα μπορούσε να λείπει αυτή η ταινιάρα!!!!!!Σωστήηηηηηηηηη!!!!!!!
Και μακριά από μας,φυσικά,οι Αντωνάκιδες χαχαχα!!!!!!!!! τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 23 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:Αλίκη μου, πάντως πέρα απο την πλάκα, με τον άντρα μου αυτό έχουμε βάλει σκοπό, να την κάνουμε απο την Αθήνα και είναι σχεδόν σίγουρο, αλλά λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων, εκτελέσιμο σε 5-6 χρόνια.

Σκεφτόμαστε να πάμε Ναύπλιο... αρέσει πολύ και σε μένα, γιατί είναι στην κουλτούρα μου, Βενετσιάνικο στοιχείο και στο ύφος του χαρακτήρα μου, αρέσει και στον άντρα μου πάρα πολύ, γιατί μεγάλωσε στα Χανιά και του τα θυμίζει έντονα και ταυτόχρονα βρίσκεται και κοντά στην Αθήνα, ώστε να έχουμε συχνή και άμεση επαφή, όποτε το χρειαζόμαστε με την οικογένεια μας και τους φίλους μας.... 1.5 ώρα δρόμος το πολύ.
Ησυχία, όμορφο περιβάλλον, ευχάριστο και ιδανικότατο για να μεγαλώσεις τα παιδιά σου.
Το έχουμε ψάξει και αρέσει και τους δυο μας, οπότε...

Στην Αθήνα πάντως, αν και ο άντρας μου τα εφηβικά του χρόνια τα πέρασε στους Αμπελόκηπους και έπειτα ως ενήλικας μέχρι σήμερα μαζί με μένα πια, στο Χαλάνδρι, δεν έχουμε σκοπό ούτε μια στο εκατομμύριο να μείνουμε για όλη την υπόλοιπη ζωή μας, πόσο μάλλον να αγοράσουμε και δικό μας σπίτι εδώ... ειδικά γι' αυτό, δεν υπάρχει θέμα συζήτησης.
Θα μείνουμε όσο να κάνουμε παιδιά, για να είμαστε κοντά στους γιατρούς μας και έπειτα.... αριβάρουμε για άλλες πολιτείες! Razz

Γι' αυτό σου λέω... άφήστε τα όλα και ελάτε μας εις το όμορφον Ναύπλιον...
Ο άντρας σου Κέρκυρα δεν θέλει?, εσύ Αθήνα δεν θέλεις?
Ε, ναααα... Νάυπλιον... το ενδιάμεσο που θα ευχαριστήσει και τους δυο σας... μια μικρογραφία της Κέρκυρας κοντά στην Αθήνα Twisted Evil

(Που θα μου πάς μαρή τσαούσα, είτε Χαλάνδρι, είτε Ναύπλιο, θα σε κάμω εγώ γειτονάκι μου Twisted Evil Twisted Evil Razz)

Ωραία τα λες...σας εύχομαι,λοιπόν να την κάνετε απ'την βρωμοΑθήνα!!!!
Σκέφτομαι και γω πολύ σοβαρά το μέλλον μας εδώ.Κόλλα έχει και δεν μπορώ να ξεκολλήσω????Θα ήθελα κάποια στιγμή να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προυποθέσεις και να το δοκιμάσουμε.Γιατί είναι πολύ διαφορετικό να πηγαίνεις κάπου για διακοπές απ'το να μείνεις μόνιμα...έχω ξαδέρφια που το τόλμησαν και δυστηχώς δεν μπόρεσαν να ζήσουν στην επαρχία και γύρισαν πίσω.Είδομεν...καλά να'μαστε και όλα γίνονται.Πάντως γειτονάκια είμαστε...περίπου!!!!!Εδώ, στο φόρουμ...!!!!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είμαι να σκάσω... Ο γιόκας μου παίζοντας και μέσ' το ίσωμα έπεσε και χτύπησε σε ένα παιχνίδι του και έσπασε ένα κομμάτι από το δόντι του... Ουφφφφφφ.........

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:Είμαι να σκάσω... Ο γιόκας μου παίζοντας και μέσ' το ίσωμα έπεσε και χτύπησε σε ένα παιχνίδι του και έσπασε ένα κομμάτι από το δόντι του... Ουφφφφφφ.........
.

Ωχου!!!!!!!Κρίμα!!!!!!!!!!!Μην στεναχωριέσαι,τουλάχιστον αυτό θα το αλλάξει.Το καυμενούλι...τα ίδια και η ανηψιά μου.Έσπασε ένα δοντάκι πέφτοντας μέσα στο σπίτι.

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MariaM έγραψε:Είμαι να σκάσω... Ο γιόκας μου παίζοντας και μέσ' το ίσωμα έπεσε και χτύπησε σε ένα παιχνίδι του και έσπασε ένα κομμάτι από το δόντι του... Ουφφφφφφ.........

τι λες μαρακι χτυπησε πολυ το δοντι του μπροστα αχ αυτα τα παιδακια μας ησυχια δεν εχουν απο τιποτα να το δεις με σπαμενο δοντι παθαινεις κατι ηρεμια εχουμε να δουμε πολλα τουλαχιστον οχι σοβαρα

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
.

Ωχου!!!!!!!Κρίμα!!!!!!!!!!!Μην στεναχωριέσαι,τουλάχιστον αυτό θα το αλλάξει.Το καυμενούλι...τα ίδια και η ανηψιά μου.Έσπασε ένα δοντάκι πέφτοντας μέσα στο σπίτι.

Είχα ακούσει από μια φίλη ότι το παιδάκι της έπεσε και χτύπησε άσχημα το δόντι και του χώθηκε μέσα στο ούλο και έχοντας αυτό στο μυαλό μου τρόμαξα απίστευτα... Είδα και λίγο αίμα γιατί δάγκωσε λίγο και το χειλάκι του αλλά γενικά δεν έκλαψε πολύ... Βέβαια μετά όταν έβλεπε εμένα τόσο αγχωμένη και προβληματισμένη την ώρα που το έψαχνα κατάλαβε ότι ανησυχούσα και κλαψούριζε...

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αnna1975 έγραψε:

τι λες μαρακι χτυπησε πολυ το δοντι του μπροστα αχ αυτα τα παιδακια μας ησυχια δεν εχουν απο τιποτα να το δεις με σπαμενο δοντι παθαινεις κατι ηρεμια εχουμε να δουμε πολλα τουλαχιστον οχι σοβαρα

Αυτό λέω, ευτυχώς που δεν ήταν σοβαρό τελικά. Άσε μου την έδωσε και έκανα μετακόμιση στον χώρο. Ριζικές αλλαγές...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
αλικακι έγραψε:
.

Είχα ακούσει από μια φίλη ότι το παιδάκι της έπεσε και χτύπησε άσχημα το δόντι και του χώθηκε μέσα στο ούλο και έχοντας αυτό στο μυαλό μου τρόμαξα απίστευτα... Είδα και λίγο αίμα γιατί δάγκωσε λίγο και το χειλάκι του αλλά γενικά δεν έκλαψε πολύ... Βέβαια μετά όταν έβλεπε εμένα τόσο αγχωμένη και προβληματισμένη την ώρα που το έψαχνα κατάλαβε ότι ανησυχούσα και κλαψούριζε...

Ε,ναι,είναι δυνατόν να μην τρομάξεις???Άντε,δεν είναι τίποτα,μην σε στεναχωρεί.
Όλα τα καταλαβαίνουν όμως ε??Κι όχι μόνο μεγάλα κι από μικρά .Ότι νιώθουμε εμείς οι μανάδες τα διαβάζουν όλα!!Απίστευτο!!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
MariaM έγραψε:
αλικακι έγραψε:
.

Ε,ναι,είναι δυνατόν να μην τρομάξεις???Άντε,δεν είναι τίποτα,μην σε στεναχωρεί.
Όλα τα καταλαβαίνουν όμως ε??Κι όχι μόνο μεγάλα κι από μικρά .Ότι νιώθουμε εμείς οι μανάδες τα διαβάζουν όλα!!Απίστευτο!!

Ναι τα άτιμα. Και αν με δει κάποια φορά να είμαι στεναχωρημένη, έρχεται από μόνος του και με αγκαλιάζει. Τελικά μας ξέρουν όσο καλά τα ξέρουμε και εμείς μου φαίνεται. Μπορεί και καλύτερα...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις