Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
546 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 546 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παλι σκεφτομαι οτι στην ταινια "η δε γυνη να φοβειται τον αντρα" ριχνω το φταιξιμο στην γυναικα και να εξηγησω το σκεπτικο μου...
ο αντωνακης ηταν παντα αυτος που ηταν,αυτη το ηξερε και ουτε προσπαθησε να τον αλλαξει ουτε εφυγε.αλλα την μερα του γαμου ΑΥΤΗ μεταμορφωθηκε σε αλλη γυναικα και ο αλλος τα εχασε.δε λεω οτι ηταν σωστος αυτος τα προηγουμενα χρονια αλλα αυτη η αλλαγη της κας κοκοβικου με το που μπηκε το στεφανι μου δινει την εντυπωση καποιας που θελει να τυλιξει καποιον και υποκρινεται κατι που δεν ειναι και μολις τον τυλιξει του αλλαζει τα φωτα... Rolling Eyes

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
αλικακι έγραψε:
MariaM έγραψε:
αλικακι έγραψε:
MariaM έγραψε:Είμαι να σκάσω... Ο γιόκας μου παίζοντας και μέσ' το ίσωμα έπεσε και χτύπησε σε ένα παιχνίδι του και έσπασε ένα κομμάτι από το δόντι του... Ουφφφφφφ.........
.

Ωχου!!!!!!!Κρίμα!!!!!!!!!!!Μην στεναχωριέσαι,τουλάχιστον αυτό θα το αλλάξει.Το καυμενούλι...τα ίδια και η ανηψιά μου.Έσπασε ένα δοντάκι πέφτοντας μέσα στο σπίτι.

Είχα ακούσει από μια φίλη ότι το παιδάκι της έπεσε και χτύπησε άσχημα το δόντι και του χώθηκε μέσα στο ούλο και έχοντας αυτό στο μυαλό μου τρόμαξα απίστευτα... Είδα και λίγο αίμα γιατί δάγκωσε λίγο και το χειλάκι του αλλά γενικά δεν έκλαψε πολύ... Βέβαια μετά όταν έβλεπε εμένα τόσο αγχωμένη και προβληματισμένη την ώρα που το έψαχνα κατάλαβε ότι ανησυχούσα και κλαψούριζε...

Ε,ναι,είναι δυνατόν να μην τρομάξεις???Άντε,δεν είναι τίποτα,μην σε στεναχωρεί.
Όλα τα καταλαβαίνουν όμως ε??Κι όχι μόνο μεγάλα κι από μικρά .Ότι νιώθουμε εμείς οι μανάδες τα διαβάζουν όλα!!Απίστευτο!!

Ναι τα άτιμα. Και αν με δει κάποια φορά να είμαι στεναχωρημένη, έρχεται από μόνος του και με αγκαλιάζει. Τελικά μας ξέρουν όσο καλά τα ξέρουμε και εμείς μου φαίνεται. Μπορεί και καλύτερα...

Αλίκη και Άννα ευχαριστώ! τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 24 417472

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:εγω παλι σκεφτομαι οτι στην ταινια "η δε γυνη να φοβειται τον αντρα" ριχνω το φταιξιμο στην γυναικα και να εξηγησω το σκεπτικο μου...
ο αντωνακης ηταν παντα αυτος που ηταν,αυτη το ηξερε και ουτε προσπαθησε να τον αλλαξει ουτε εφυγε.αλλα την μερα του γαμου ΑΥΤΗ μεταμορφωθηκε σε αλλη γυναικα και ο αλλος τα εχασε.δε λεω οτι ηταν σωστος αυτος τα προηγουμενα χρονια αλλα αυτη η αλλαγη της κας κοκοβικου με το που μπηκε το στεφανι μου δινει την εντυπωση καποιας που θελει να τυλιξει καποιον και υποκρινεται κατι που δεν ειναι και μολις τον τυλιξει του αλλαζει τα φωτα... Rolling Eyes

Δίκιο έχεις, όπως λένε μονός καβγάς δεν γίνεται.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συμφωνώ εν μέρει,Ευάκι.Μετά το στεφάνι έβγαλε πολύ άσχημη συμπεριφορά,η Ελένη.Αλλά όλα αυτά που είχαν συσσωρευτεί μέσα της, της τα δημιούργησε ο Αντωνάκης!!!!
Κι οι δυο φταίνε...ο καθένας με τον τρόπο του τα έφτασε τα πράματα σε αυτό το σημείο.Αλλά τέλος καλό όλα καλά!!!Έβαλαν μυαλο!!!!
Πολύ ωραία ταινία,τέλεια!!!!!Όσες φορές και να την δω,κριτικάρω τις σκηνές και τις συμπεριφορές χαχαχα!!!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
MariaM έγραψε:
αλικακι έγραψε:
MariaM έγραψε:
αλικακι έγραψε:
MariaM έγραψε:Είμαι να σκάσω... Ο γιόκας μου παίζοντας και μέσ' το ίσωμα έπεσε και χτύπησε σε ένα παιχνίδι του και έσπασε ένα κομμάτι από το δόντι του... Ουφφφφφφ.........
.

Ωχου!!!!!!!Κρίμα!!!!!!!!!!!Μην στεναχωριέσαι,τουλάχιστον αυτό θα το αλλάξει.Το καυμενούλι...τα ίδια και η ανηψιά μου.Έσπασε ένα δοντάκι πέφτοντας μέσα στο σπίτι.

Είχα ακούσει από μια φίλη ότι το παιδάκι της έπεσε και χτύπησε άσχημα το δόντι και του χώθηκε μέσα στο ούλο και έχοντας αυτό στο μυαλό μου τρόμαξα απίστευτα... Είδα και λίγο αίμα γιατί δάγκωσε λίγο και το χειλάκι του αλλά γενικά δεν έκλαψε πολύ... Βέβαια μετά όταν έβλεπε εμένα τόσο αγχωμένη και προβληματισμένη την ώρα που το έψαχνα κατάλαβε ότι ανησυχούσα και κλαψούριζε...

Ε,ναι,είναι δυνατόν να μην τρομάξεις???Άντε,δεν είναι τίποτα,μην σε στεναχωρεί.
Όλα τα καταλαβαίνουν όμως ε??Κι όχι μόνο μεγάλα κι από μικρά .Ότι νιώθουμε εμείς οι μανάδες τα διαβάζουν όλα!!Απίστευτο!!

Ναι τα άτιμα. Και αν με δει κάποια φορά να είμαι στεναχωρημένη, έρχεται από μόνος του και με αγκαλιάζει. Τελικά μας ξέρουν όσο καλά τα ξέρουμε και εμείς μου φαίνεται. Μπορεί και καλύτερα...

Αλίκη και Άννα ευχαριστώ! τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 24 417472

Αχ,το γλυκούλι μου!!!!! τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 24 417472

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΩΡΑ...ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ Κ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ..ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΕΝΕΙΝΕ ΔΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑ ΔΕΙ ΜΕΤΑ. Mad Mad Mad Mad .

Σούλα

Σούλα
Εγώ σκέφτομαι πως το απόγευμα θα φύγουμε μάνα και γιος....θα πάμε στην νονά μας(φίλη μου)..ο μπαμπάς θα κάτσει εδώ παρέα με την λουσίτσα..του έκανα φαγητά για τρείς μέρες(αν και είμαι σίγουρη πως θα τα φάει ο κάδος)..να είναι καλά τα γυράδικα!!!! Mad
δεν με απασχολεί αυτός όμως!!!!
ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΩ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ?
δεν θα έχω ίντερνετ...θα σκάσω!!
βρε τι έχουμε πάθει!!!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια δεν μπορω να βρω το τμημα 'αρθρογραφια' στο φορουμ. διαβασα ενα πολυ ωραιο αρθρο κ θελω να το ποσταρωωωωωωωωω
βαρεθηκα να ψαχνω...αμα θυμαστε σφυριξτε μου που ειναι Very Happy

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:κοριτσια δεν μπορω να βρω το τμημα 'αρθρογραφια' στο φορουμ. διαβασα ενα πολυ ωραιο αρθρο κ θελω να το ποσταρωωωωωωωωω

αυτο λες???
http://forum.eimaimama.gr/t1519-topic?highlight=%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
koukida έγραψε:κοριτσια δεν μπορω να βρω το τμημα 'αρθρογραφια' στο φορουμ. διαβασα ενα πολυ ωραιο αρθρο κ θελω να το ποσταρωωωωωωωωω

αυτο λες???
http://forum.eimaimama.gr/t1519-topic?highlight=%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1

οχι- εχει κ ενα ποστ με αρθρα- αλλα δεν πειραζει- λες να το βαλω εδω?

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
...σε 5' σχολάω!!!!!!
Και έχω μια πείίίίίνααααα!

christiana

christiana
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αναρωτιεμαι τι θεμα να εχει η βαφτιση της κορουλας μας....
προλαβαινω,ε?????? μεχρι τον Σεπτεμβρη..
τι ειναι αυτο που με πιανει? αν ειναι κατι να γινει αυριο δεν αγχωνομαι, αν ειναι να γινει σε 2-3 μηνες τρελαινομαι.

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Razz Razz Razz Razz

Σούλα

Σούλα

Lilliput έγραψε:

Razz Razz Razz Razz

Very Happy Very Happy Very Happy

τι καλόοοο!!!
κι εμένα προσπαθεί να την πιάσει την λουσίτσα μας αλλά η καημενούλα τον φοβάται και φεύγει...είναι πολύ μικροκαμομένη!!και ο αντάρτης μια φορά που την έπιασε την ξεμάλιασε.. Shocked

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Αυτό λες Κουκίδα μου? ...

http://forum.eimaimama.gr/t1482-topic

Όταν ψάχνεις κάτι, να κάνεις πάντα απο το πάνω μενού Αναζήτηση και να επιλέγεις για 'Σύνθετη Αναζήτηση' και μετά να συμπληρώνεις το όνομα αυτού που ψάχνεις κατά προτίμηση σε επιλογή google, για να ψάξει τα πάντα και να κλικάρεις 'Αναζήτηση οποιουδήποτε όρου ή όπως εισήχθη το ερώτημα' και θα σου τα βγάζει όλα!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θελω παγωτο.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:

Αυτό λες Κουκίδα μου? ...

http://forum.eimaimama.gr/t1482-topic

Όταν ψάχνεις κάτι, να κάνεις πάντα απο το πάνω μενού Αναζήτηση και να επιλέγεις για 'Σύνθετη Αναζήτηση' και μετά να συμπληρώνεις το όνομα αυτού που ψάχνεις κατά προτίμηση σε επιλογή google, για να ψάξει τα πάντα και να κλικάρεις 'Αναζήτηση οποιουδήποτε όρου ή όπως εισήχθη το ερώτημα' και θα σου τα βγάζει όλα!

ααααα να σαι καλα- αυτο εψαχνα- ευχαριστω! Very Happy

anna_nik

anna_nik
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
AX AYTES OI KAOYRES!!SE OLH THN EGKYMOSYNH DEN EIXA K TWRA STA TELEIWMATA THA ME PIASOYN....GT???..........

Νενεν

Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οτι εχω φρικαρει με αυτο που διαβασα στην αρθρογραφια για τον κωδικα διατροφης....

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
όλη μέρα χαλούσε τον κόσμο ο αέρας και τώρα ......... ζέστη Mad

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να παω για υπνο τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 24 850933
καληνυχτα σε ολες!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σαν σημερα έκανα την εμβρυομεταφορα..σαν σημερα ειχε ξεκινησει η περιοδος αγχους και ακινησίας για να μεινει το μωρακι μου....και σημερα μου κάνει γελάκια ....ααααααααααααα θα τρελαθώωωωωω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Νενεν

Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koukida έγραψε:σαν σημερα έκανα την εμβρυομεταφορα..σαν σημερα ειχε ξεκινησει η περιοδος αγχους και ακινησίας για να μεινει το μωρακι μου....και σημερα μου κάνει γελάκια ....ααααααααααααα θα τρελαθώωωωωω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Εχετε λοιπον κατι σαν γενεθλια!!!! Να ειστε παντα καλα, γελαστοι και αγαπημενοι!! τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 24 727892

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μόλις κόπηκε το ρεύμα στο γραφείο!!!Θέλω να πάω σπίτι μου!!!Smile

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
...ναχαμε ενα freddo cappuccino... τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 24 534787

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις