1 Μετά λύπης μου αποχωρώ από το forum... Τετ Ιουν 15, 2011 4:24 am
EIRHNH75
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Οταν μπηκα στο φορουμ περίμενα να συναντησω μαμαδες που ανταλλασουν αποψεις-σκεψεις-εντυπωσεις-προβληματισμους για το μεγάλωμα των παιδιων τους/μας, κι μεχρι ένα βαθμό το βρήκα, δε λέω. Τώρα τελευταια,όμως, παρατηρουνται ολο και συχνοτερα φαινομενα "κοροϊδίας" απο ατομα που φαινεται οτι εχουν και χρονο και διάθεση να μας δουλεύουν-εμπαιζουν κι εμεις να τσιμπαμε, να προσφερουμε στηριξη και να χανουμε ουσιαστικα το χρονο μας μαζι τους. Αν αυτα τα άτομα δεν μας σέβονται, εγω τουλαχιστον νιωθω οτι πρεπει να σεβαστω τον εαυτο μου και την ψυχικη μου υγεια. Γιατι δεν μπορει να στηριζω και να γραφω κατεβατά σε όποια Γωγω ή Δήμητρα θελει να ριξει το μωρο της για να την αποτρεψω τη στιγμη που εγω εφτυσα αιμα για να κανω ενα! Και μετα παω να "σταθω" σε άλλο μελος-υπαρκτο τουλαχιστον-που λεει οτι δεν ειναι καλα ψυχολογικα κι ανακαλλυπτω οτι ειναι μια νεοτατη κοπελα που εχει ήδη ριξει δυο παιδια και αναρρωτιεται πότε θα γίνει μάνα... Συγνώμη, αλλα αυτο δεν μπορω πλεον να το χειριστω! Λυπάμαι μόνο για τις φιλεναδιτσες που ειχα κανει και μιλαγαμε τα βραδια στο chat.
Κλεινοντας, να ευχηθω να χαιρεστε όλες τα ζουζουνάκια σας, οι εγκυούλες με το καλο να κρατησετε στα χερια σας τα μωρουκάκια σας,κι όσες θέλετε ενα μωρακι να σας ερθει συντομα και αβασανιστα!
Κλεινοντας, να ευχηθω να χαιρεστε όλες τα ζουζουνάκια σας, οι εγκυούλες με το καλο να κρατησετε στα χερια σας τα μωρουκάκια σας,κι όσες θέλετε ενα μωρακι να σας ερθει συντομα και αβασανιστα!