76 Απ: Μετά λύπης μου αποχωρώ από το forum... Πεμ Ιουν 16, 2011 4:52 am
EIRHNH75
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ηλεικρινά σε ευχαριστώ για ότι είπες για μένα.... λύπαμαι μόνο που θέλει να φύγει και εξετίας μου και αν είναι να νιώσει καλύτερα θα αποχωρίσω εγώ...ποτέ δεν είπα ψέματα για κάτι και μπορώ να το αποδείξω όπως μου ζητηθεί... ειλικρινά λυπάμαι[/quote]
Ποτέ δεν ειπα οτι ειπες ψεματα, αντιθετως ανεφερα οτι εισαι υπαρκτο προσωπο αλλά αυτα που διάβασα απλα ηταν too much για μενα. Ενοχληθηκα απο τις ψευτικες ιστοριες. Στης Δημητρας ειδικα ειχα προσεξει ποσο της μιλουσες και νοιαζοσουν και πιστεψε με σε συμπάθησα, γι αυτο και οταν ειπες οτι δεν εισαι καλα μπηκα αμεσως στο θεμα σου-χιλιες φορες να μην ειχα μπει στο λινκ που εδινες και να ηξερα μονο αυτα που σε απασχολουν σημερα και τπτ απο το παρελθον. Εννοειται οτι δεν θα αποχωρησεις ουτε για μενα ουτε για καμια,εννοειτε οτι θα κοιταξεις μπροστα, απλα εγω ειμαι ευαισθητη σε αυτο το θεμα και αν ηξερα τι θα διαβαζα δεν θα εμπαινα-πραγμα που μπορει να συμβει με οποιοδηποτε ποστ δεν εχει πολυ συγκεκριμενο τιτλο.
Θα μου πειτε "ολο αποχωρεις κι ολο εδω εισαι" αλλα μετα απο τοσες απαντησεις ενιωσα την υποχρεωση να ξεκαθαρισω τη θεση μου.Δε με θιγουν οι αληθινες ιστοριες,αλλά καποιες με πληγωνουν, και σε συνδιασμο με τις 2 ψευτικες(στις οποιες την διπλοπατησα πανηγυρικα!)ενιωσα ολο αυτο το πραγμα.Το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να δημιουργησω ασχημο κλιμα, αντιπαραθεσεις και παρεξηγησεις.