76 Απ: Ταμα σε αγιο-α Δευ Ιουλ 15, 2013 10:37 pm
margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ανάλογα την πίεση που δέχεσαι από τα πεθερικά και γενικά παππούδες.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
gallida έγραψε:Οταν κάνεις τάμα το όνομα πρέπει να βγάλεις μόνο του Αγίου ή μπορείς και 2 ονόματα να δώσεις?
gallida έγραψε:Οταν κάνεις τάμα το όνομα πρέπει να βγάλεις μόνο του Αγίου ή μπορείς και 2 ονόματα να δώσεις?
Aνατριχιαστικό. Εγώ πολύ πιστεύω σε αυτά. Δυστυχώς τα κολλήματα με το όνομα δεν έχουν τελειωμό.maraki2002 έγραψε:Κορίτσια όταν η μάνα μου ήταν έγκυος σε μένα αρρώστησε και έταξε στον Άι~Γιώργη να βγάλει το όνομα του...Η γιαγιά μου όμως ήθελε το όνομα της όταν γεννήθηκα...Έβαλε πρώτα το όνομα της πεθεράς και μετά του Αγίου....Σας πληροφορώ ότι τους παρουσιάστηκε o Άγιος στον ύπνο τους και στις δύο και τους είπε ότι το παιδί δηλαδή εγώ είμαι δικιά του....Και όταν ήταν έγκυος στον αδερφό μου της είπε πάλι ότι το μισό παιδί είναι δικό του...Δεν του έβγαλε το όνομα πάλι...Αν κάνω 3 παιδί εκεί που θα έβγαζα των γονιών μου θα βγάλω του Αγίου.....Εγώ στο πρώτο παιδί μου είχα δύσκολη γέννα και ούτε να σκεφτώ για δεύτερο..τελικά είπα ότι με τη βοήθεια της Παναγίας θα κάνω ακόμα ένα..Έταξα να το βαφτίσω στην Παναγία την Ελωνα και μου έδωσε απίστευτα φοβερή δύναμη.......Τα γράφω αυτά και βουρκώνω........
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης