26 Απ: TROLL και τρολάρισμα Παρ Ιουν 17, 2011 12:07 am
MariaM
Πρωταγωνιστής!!
MAROULOU έγραψε:...
πέρα λοιπόν από τους τσακωμουύς εγώ από αυτήν την ιστορία που έκλεισε πριν λίγες μέρες πήρα και πολλά όμορφα πράγματα.
...
Κι εγώ το ίδιο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
MAROULOU έγραψε:...
πέρα λοιπόν από τους τσακωμουύς εγώ από αυτήν την ιστορία που έκλεισε πριν λίγες μέρες πήρα και πολλά όμορφα πράγματα.
...
MariaM έγραψε:Nενάκι είσαι θεά, τέλος! Η θεά Νένα!
litsakos έγραψε:Διαβαζοντας ολα τα παραπανω εχω να κανω την εξης πολυ σοβαρη διαπιστωση.Η πεθερα μου ειναι troll!
Εχει ολα τα παραπανω συμπτωματα,ακριβως ομως, και εχουμε κανει ολα τα παραπανω λαθη ,επισης ακριβως ομως. Αν δεν της μιλαμε θα παει σε αλλο....φορουμ?οεο?
MAROULOU έγραψε:πέρα λοιπόν από τους τσακωμουύς εγώ από αυτήν την ιστορία που έκλεισε πριν λίγες μέρες πήρα και πολλά όμορφα πράγματα.
MAROULOU έγραψε:συγνώμη για την τεράστια απάντηση, αλλά με έπιασε η πρωινή μου λογοδιάρροια.
litsakos έγραψε:Διαβαζοντας ολα τα παραπανω εχω να κανω την εξης πολυ σοβαρη διαπιστωση.Η πεθερα μου ειναι troll!
Εχει ολα τα παραπανω συμπτωματα,ακριβως ομως, και εχουμε κανει ολα τα παραπανω λαθη ,επισης ακριβως ομως. Αν δεν της μιλαμε θα παει σε αλλο....φορουμ?οεο?
NeNaKi_Gr έγραψε:MAROULOU έγραψε:πέρα λοιπόν από τους τσακωμουύς εγώ από αυτήν την ιστορία που έκλεισε πριν λίγες μέρες πήρα και πολλά όμορφα πράγματα.
Άνααααα γειά σου.... να αγιάσει το στόμα σου!!!
Πτουυυυ να μη σε βασκάνω και έχουμε άλλα...
... Είσαι λεβεντιά!
MAROULOU έγραψε:συγνώμη για την τεράστια απάντηση, αλλά με έπιασε η πρωινή μου λογοδιάρροια.
Ποιά τεράστια απάντηση???
ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΜΕΙΣ?
χαχαχαχα αμα ζητάς συγνώμες εσύ για δαύτη την απάντηση, εγώ τότε θα πρέπει μα πάρω όσκο σιωπής και να έρθω ξανά του χρόνου αφού πρώτα κοινωνήσω χαχαχαχαχα
¨litsakos έγραψε:Διαβαζοντας ολα τα παραπανω εχω να κανω την εξης πολυ σοβαρη διαπιστωση.Η πεθερα μου ειναι troll!
sasanath έγραψε:Νενάκι μου μήπως έχεις κανά πρ΄γραμμα που μιλάς στο μικρόφωνο και ο υπολογιστης τα κανει γραπτό λόγο;;;
Πάντως συντοπίτισσα μου εμείς σε διαβάζουμε όσο μεγάλα είναι τα κείμενα σου !
tattooed_snowhite έγραψε:ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΠΕΘΕΤΡΟΛΛ
tattooed_snowhite έγραψε:ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΠΕΘΕΤΡΟΛΛ
MAROULOU έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΠΕΘΕΤΡΟΛΛ
ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ!!!!
NeNaKi_Gr έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΠΕΘΕΤΡΟΛΛ
Μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο δηλαδή!
Ετσουρτσούρησα... Παναϊα μου!
Σούλα έγραψε:Σήμερα κατάφερα να διαβάζω το θέμα!!
μπράβο Σωτηρία που μας ενημερώνεις,γιατί εγώ προσωπικά δεν ξέρω που παν τα τέσσερα μέσα στο διαδύκτιο..
το μόνο σίγουρο είναι (και μιλώ για εμένα) πως προσπαθώ να πάρω μόνο τα καλά από αυτήν εδώ την παρέα..το ότι υπάρχουν κάποια άτομα που προσπαθούν να το χαλάσουν όλο αυτό η και εγώ δεν ξέρω τι άλλο θέλουν να καταφέρουν δεν με απασχολεί και ούτε θα με κάνει να χαλαστώ
ή να διαγραφώ από το φόρουμ....
Αχ κορίτσια καθώς διάβαζα την σελίδα και συγκεκριμένα εκεί που λέει " μην ταίζετε τα τρολλ"
χι χι χι μου ήρθε στο μυαλό εκείνο το άσχημο πλάσμα από το έργο Άρχοντας των δαχτυλιδιών....
πως το λένε?δεν μπορώ να θυμηθώ...
τυχαίο?
MariaM έγραψε:Σούλα έγραψε:Σήμερα κατάφερα να διαβάζω το θέμα!!
μπράβο Σωτηρία που μας ενημερώνεις,γιατί εγώ προσωπικά δεν ξέρω που παν τα τέσσερα μέσα στο διαδύκτιο..
το μόνο σίγουρο είναι (και μιλώ για εμένα) πως προσπαθώ να πάρω μόνο τα καλά από αυτήν εδώ την παρέα..το ότι υπάρχουν κάποια άτομα που προσπαθούν να το χαλάσουν όλο αυτό η και εγώ δεν ξέρω τι άλλο θέλουν να καταφέρουν δεν με απασχολεί και ούτε θα με κάνει να χαλαστώ
ή να διαγραφώ από το φόρουμ....
Αχ κορίτσια καθώς διάβαζα την σελίδα και συγκεκριμένα εκεί που λέει " μην ταίζετε τα τρολλ"
χι χι χι μου ήρθε στο μυαλό εκείνο το άσχημο πλάσμα από το έργο Άρχοντας των δαχτυλιδιών....
πως το λένε?δεν μπορώ να θυμηθώ...
τυχαίο?
Γκόλουμ... χαχαχα!
Σούλα έγραψε:μου ήρθε στο μυαλό εκείνο το άσχημο πλάσμα από το έργο Άρχοντας των δαχτυλιδιών....
πως το λένε?δεν μπορώ να θυμηθώ... τυχαίο?
NeNaKi_Gr έγραψε:Σούλα έγραψε:μου ήρθε στο μυαλό εκείνο το άσχημο πλάσμα από το έργο Άρχοντας των δαχτυλιδιών....
MY PRECIOUSSSS....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
NeNaKi_Gr έγραψε:Σούλα έγραψε:μου ήρθε στο μυαλό εκείνο το άσχημο πλάσμα από το έργο Άρχοντας των δαχτυλιδιών....
MY PRECIOUSSSS....
MariaM έγραψε:NeNaKi_Gr έγραψε:Σούλα έγραψε:μου ήρθε στο μυαλό εκείνο το άσχημο πλάσμα από το έργο Άρχοντας των δαχτυλιδιών....
MY PRECIOUSSSS....
Nενάκι, θεϊκό! Χαχαχα...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης