Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
208 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 208 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 12]

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:Μαμάκα μου, στείλε μου με πμ το μέιλ σου για να σου στείλω συνημμένα τα έντυπα.

athanasia.ioanna@yahoo.gr ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ....

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαμάκα μου, σου έστειλα τα αρχεία που έχει το ΕΕΤΑΑ.
Πρότασή μου είναι να διαβάσεις προσεκτικά την πρόσκληση καθώς έχει όλες τις λεπτομέρειες για τα δικαιολογητικά και πώς να συμπληρώσεις την αίτηση.
Για να συμπληρώσεις όμως την αίτηση στο ποιους παιδικούς σταθμούς (=δομές) θα δηλώσεις θα πρέπει να δεις τους κωδικούς των δομών από την ιστοσελίδα του ΕΕΤΑΑ. Πιστεύω κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα θα μπορέσεις να μπεις.

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα . Μου έστειλε η Αναστασία με email την αίτηση οπως και τα δικαιολογητικά για τους σταθμούς ξέρω ποιοί είναι στην περιοχή όταν ανοίξει η σελίδα θα μπούμε είναι για την φίλη μου . Αυτό τώρα είναι 27 μηνών αν πάει να τον γράψει τωρα σύμφωνα με ττα δικαιολογητικά δεν είναι ακόμα 2,5 ετών θα είναι το Σεπτέμβρη άρα εκεί δεν πάει; έχω μια απορία γιατί λεει μέχρι την ημέρα εγραφής τους εννοεί τώρα η τον Σεπτέμβρη ;

MariaIoanna

MariaIoanna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τώρα μεταξύ μας Laughing Laughing Laughing

να θεωρήσουμε ότι η επιλογή των ωφελούμενων μητέρων μέσω ΕΣΠΑ γίνεται αξιοκρατικά??? Laughing Laughing

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα μανούλες είναι εύκολο να μου στείλετε και σε εμένα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται με mail γιατί στην σελίδα δεν τα βρίσκω

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
στην αιτηση εκει που συμπληρωνεις την ηλικια του παιδιου γραφει
'ηλικια στις 31-12-2011 και διπλα ετη και μηνες

εκει θα βαλουμε την ηλικια του παιδιου μας σε ετη και μηνες συμφωνα με το ποσο θα ειναι τοτε η ποσο ειναι τωρα????????????

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λογικά το πόσο θα είναι τότε γιατί το Σεπτέμβρη που ξεκινάνε μπαίνουν στο ερμόδιο τμήμα εσενα ο Σπυράκος πάει παιδικό όπως και να έχει

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΩ ΕΜΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
αν πατε μεσω google και αναζητησετε

'εεταα αιτηση'
θα σας βγαλει 'αιτηση συμμετοχης'

εκει αν την ανοιξετε θα δειτε ολα τα δικαιολογητικα γιατι εχει αρκετες κατηγοριες

προσπαθησα να την βαλω εδω την αιτηση να την δειτε αλλα ειναι μεγαλη και δεν την παιρνει Sad

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaIoanna έγραψε:Τώρα μεταξύ μας Laughing Laughing Laughing

να θεωρήσουμε ότι η επιλογή των ωφελούμενων μητέρων μέσω ΕΣΠΑ γίνεται αξιοκρατικά??? Laughing Laughing
ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ...ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΕ ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΖΟΥΜΕ! ΑΛΛΑ... ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ????

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμακα μου έγραψε:
MariaIoanna έγραψε:Τώρα μεταξύ μας Laughing Laughing Laughing

ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ...ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΕ ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΖΟΥΜΕ! ΑΛΛΑ... ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ????

Επειδή έχω στείλει και τα δύο τα παιδιά μου με το πρόγραμμα αυτό έχω να σας πω ότι ναι γίνεται αξιοκρατικά.
Εξάλλου στην πρόσκληση ενδιαφέροντος θα διαβάσετε και το τρόπο για να υπολογίζετε τα μόρια σας. Εγώ για παράδειγμα που τα υπολόγισα βγαίνουν κάπου στα 79 και κάτι.
Τα λεφτά αυτά πρέπει οπωσδήποτε να τα δώσουν για αυτό τον σκοπό επειδή είναι κονδύλια από την Ε.Ε. Τον πρώτο καιρό που λειτούργησε το πρόγραμμα (από την εργατική εστία) το είχαν με όριο στο εκκαθαριστικό αλλά μετά το κατήργησαν γιατί η συμμετοχή ήταν μικρή.
Για να καταλάβετε πως επιλέγουν αρκεί να σας πω ότι στην Κομοτηνή για παράδειγμα (στο τμήμα παιδιών άνω των 2,5 ετών) πέρυσι εγκρίθηκαν όλες οι αιτήσεις πλην μίας (λόγω ανεπαρκών δικαιολογητικών).
Επίσης καλό είναι να δηλώνεται και τις τέσσερις προτιμήσεις. Σε περίπτωση που δεν μαζεύεται αρκετά μόρια για να πάτε στην Α' προτίμηση του παιδικού να μη χάνετε την ευκαιρία να πάει το παιδί σας κάπου.

MariaIoanna

MariaIoanna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εγώ με προγράμματα ΕΣΠΑ δουλεύω..

Σίγουρα υπάρχει και ο κόσμος που επιλέγεται αξιοκρατικά..αλλά...
παίζουν και άλλα..
Τέλος πάντων, καλή επιτυχία να έχουμε όλοι

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα μόρια πως υπολογίζονται ; Μακάρι ρε γαμώτο να τα πάρουν τα παιδάκια να ανασάνετε και εσεις οι μανούλες . Δεν ξεχνώ πως ένιωσα όταν είχα πάει στο παιδικό σταθμο της περιοχής μου ο οποίος είναι της εργατικής εστίας (η διαφορά με τους δημοτικούς είναι ότι εδω δεν πληρώνεις καμιά απολύτως εισφορά ουτε γαι την διατροφή ) και ενω είχα χαρτί απο το Παιδων που έλεγε ότι το παιδί χρήζει να μπεί σε παιδικό σταθμό η ηλίθια η διευθυντρια ούτε καν το κοίταξε . έβαλε μέσα όλες τις δικές της και τώρα που πήγε η φίλη μου της ΄'ελεγε δνε έχετε ένσημα και τέτοια ενω σε δικό της άτομο το έβαλε κατευθείαν

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να ρωτησω κατι?
εγω μενω ηλιουπολη
μπορω να δηλωσω και αργυρουπολη και ελληνικο και καισαριανη που θελω?
και ποτε πρεπει να καταθεσω τα χαρτια ?
στο ΚΕΠ?
Ή με φακελο τα στελνω στην διευθυνση που λεει?

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:να ρωτησω κατι?
εγω μενω ηλιουπολη
μπορω να δηλωσω και αργυρουπολη και ελληνικο και καισαριανη που θελω?
και ποτε πρεπει να καταθεσω τα χαρτια ?
στο ΚΕΠ?
Ή με φακελο τα στελνω στην διευθυνση που λεει?

Κάνε ένα τηλεφώνημα και ρώτα για να είσαι σίγουρη.
Λογικά αν είναι στον ίδιο νομο θα μπορείς.

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι αυτά:

Γραφεία Αθηνών
Διοίκηση, Κεντρικά Γραφεία
Μυλλέρου 73-77, 10436 Αθήνα
Τηλέφωνα : 210-5214600, FAX : 210-5214666
Email: info@eetaa.gr

Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.)
Μυλλέρου 73-77, 10436 Αθήνα
Τηλέφωνα : 210-5214600, FAX : 210-5214666
Email: kek@eetaa.gr

Γραφείο Κεντρικής Μακεδονίας
Δωδεκανήσου 23, 54626 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο : 2310-544714, FAX : 2310-544731
Email: eetaa@the.forthnet.gr

Γραφείο Θεσσαλίας
Ηρώων Πολυτεχνείου 211, 41221 Λάρισα
Τηλέφωνο : 2410-579220, 579620 FAX : 2410-579621
Email: eetaa@lar.forthnet.gr

Εχει ξεκινήσει ήδη η υποβολή των αιτήσεων-δικαιολογητικών και έχει προθεσμία μέχρι τις 11 Ιουλίου.

Φέτος όχι στα ΚΕΠ, μόνο ταχυδρομικά με ΕΛΤΑ ή courier.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_3562.html#more

ρε κοριτσια τι εννοει με το πρωτοκολλο?
μπερδευτηκα πληρως

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρωτάω τωρα αν στείλουμε με κούριερ η με το τταχυδρομείο πως θαμας δώσουν αριθμό πρωτοκόλου; το ρωτάω αυτό επειδή στην εργατική εστία για ότι έκανα (το σπίτι εδω με την εργατκή εστια το έχω πάρει )σου δίνουν αριθμό πρωτοκολου ) τώρα πως θα μας το δώσουν; αν πάμε την αίτηση απο εκεί;

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμάς μας ενδιαφέρει να έχει παραληφθεί η αίτηση.
Αν την στείλεις με κούριερ θα ξέρεις πότε την παρέλαβαν και ποιος την παρέλαβε.
Έχω την εντύπωση ότι τα ΕΕΤΑΑ δεν δουλεύουν με αρ. πρωτοκόλλου όπως τον γνωρίζουμε. Νομίζω ότι μαζεύουν όλες τις αιτήσεις τις ημέρας και τις πρωτοκολλούν όλες μαζί. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας απαντήσει.

Mamavivo, νομίζω ότι το θέμα στο tromaktiko αφορά την αγένεια της υπαλλήλου και την απροθυμία της να εξυπηρετήσει και όχι τον αρ. πρωτοκόλλου.

Προσωπικά, θα στείλω την αίτηση με κούριερ για να είμαι σίγουρη ότι θα παραληφθεί. Αυτό με ενδιαφέρει.

MariaIoanna

MariaIoanna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμείς στη δουλειά σε παρόμοιες περιπτώσεις ζητάμε από τον κούριερ που θα πάει τα χαρτιά να πάρει αριθμό πρωτοκκόλου και να μας τον φέρει πίσω για να είμαστε σίγουροι ότι πρωτοκολήθηκε εμπρόθεσμα.
Η υπηρεσία αυτή βέβαια χρεώνεται από τους κούριερ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
κοριτσια σας διαβασα και μπραβο σας που δινετε τοσο χρησιμες πληροφοριες!!!!!

εγω εχω ετοιμασει τα χαρτια μου(πρωτοτυπα και επικυρωμενες φωτοτυπιες)και θα τα στειλω με την αιτηση την τριτη.
εχω ομως καποιες αποριες....
αν μπορειτε σας παρακαλω να με βοηθησετε..

1)τα αποτελεσματα ποτε βγαινουν και που θα τα δω??

2)ο μικρος μου στις 31/12/2011 θα ειναι 3 ετων και 5 μηνων τοσο πρεπει να γραψω στην αιτηση εκει που λεει ηλικια??

3)εχω χαρτι απο το κεντρο παιδοψυχικης υγιεινης του ικα για αμεση εισαγωγη του παιδιου σε παιδικο
να το βαλω και αυτο η οχι??

4)εχω δηλωσει 3 επιλογες παιδικων ειναι καλα??

5)ειμαι μακροχρονια ανργη και με χαμηλο εκκαθαριστικο,εχω πιθανοτητες να τον παρουν??

6)στον φακελο απεξω τι γραφω??

αυτες ειναι οι αποριες μου
μπορει να ειναι πολλες αλλα τις εβαλα ολες μαζι για να μην σας ζαλιζω καθε λιγο και λιγακι
Very Happy Very Happy Very Happy

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αυτο το χαρτι που λες οτι πρεπει οπωσδηποτε να μπει το παιδι σε παιδικο μηπως το κατατασει σε ατομα με ειδικες αναγκες????γιατι αν ειναι ετσι νομιζω οτι πρεπει να τσεκαρεις το καταλληλο κουτι και αυτο θελει και τα απαραιτητα δικαιολογητικα.αν παλι οχι τοτε πρεπει να βαλεις μονο ο,τι ζητανε!δε θα σου δωσει δηλ παρα πανω μορια.σορρυ αλλα επειδη δεν ξερω τι εινναι αυτο το χαρτι και σε ποιες περιπτωσεις το δινουν για αυτο το ειπα ετσι

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αναστασία για το πότε θα βγουν τα αποτέλεσματα θα το μάθεις απο τους παιδικου που έχεις δηλώψσει ενδιαφέρον κάπου τον Αυγουστο.
Εκεί που λεει ηλικια στις 31/12/2011 ναι θα βάλεις την τοτε ημερομηνια
όσο για το χαρτί δες αν έχεις ειδικό πλαίσιο να το βάλεις αλλιβς προσθεσέ το εμένα πάντως τοτε με το Σταυρο στο κανονικό σταθμο η διευθυντρια μια κάργια δνε το ειδε καν ενω ειχαμε μόρια
έχεις 4 επιλογές βάλτης όλες
και ναι το χα,ηλο εκλαθαριστικό είναι μόριο 'απ εξω θα γραψεις την διευθυνση και γράψε για τους παιδικούς σταθμους η τον τίτλο του πργραμματος .
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
κοριτσια να ρωτησω κατι ασχετο με το θεμα??

με πηραν τηλεφωνο απο τον δημοσιο παιδικο που εκανα αιτηση τον μαιο και μου ειπαν να παω αυριο απο εκει να δουμε την αιτηση μου
τι μπορει να εχει γινει???
σας εχει τυχει κατι τετοιο???

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:κοριτσια σας διαβασα και μπραβο σας που δινετε τοσο χρησιμες πληροφοριες!!!!!

εγω εχω ετοιμασει τα χαρτια μου(πρωτοτυπα και επικυρωμενες φωτοτυπιες)και θα τα στειλω με την αιτηση την τριτη.
εχω ομως καποιες αποριες....
αν μπορειτε σας παρακαλω να με βοηθησετε..

1)τα αποτελεσματα ποτε βγαινουν και που θα τα δω??

2)ο μικρος μου στις 31/12/2011 θα ειναι 3 ετων και 5 μηνων τοσο πρεπει να γραψω στην αιτηση εκει που λεει ηλικια??

3)εχω χαρτι απο το κεντρο παιδοψυχικης υγιεινης του ικα για αμεση εισαγωγη του παιδιου σε παιδικο
να το βαλω και αυτο η οχι??

4)εχω δηλωσει 3 επιλογες παιδικων ειναι καλα??

5)ειμαι μακροχρονια ανργη και με χαμηλο εκκαθαριστικο,εχω πιθανοτητες να τον παρουν??

6)στον φακελο απεξω τι γραφω??

αυτες ειναι οι αποριες μου
μπορει να ειναι πολλες αλλα τις εβαλα ολες μαζι για να μην σας ζαλιζω καθε λιγο και λιγακι
Very Happy Very Happy Very Happy

1) παρακολούθα την ιστοσελίδα www.eetaa.gr . Τα βγάζουν σχετικά γρήγορα. Πρώτα βγαίνουν τα προσωρινά αποτελέσματα, ότι δηλ. τα χαρτιά που έστειλες είναι έγκυρα και τα μόρια σου και έπειτα από ένα διάστημα αρκετό ώστε να γίνουν οι όποιες ενστάσεις γίνεται η ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων μαζί με την κοινοποίσηση του παιδ. σταθμού που θα πάει το παιδί σου.

2) ναι αυτό θα δηλώσεις εκτός αν ο παιδ. σταθμός είναι δημοτικός τότε θα δηλώσεις πόσο χρονών θα είναι στις 1-9-11.

3) εάν δεν το ζητάνε το δικαιολογητικό αυτό τότε μη το βάζεις.

4) καλά είναι 3 αλλά καλύτερα είναι 4. Αν μπορείς βάλε ακόμα έναν που σε βολεύει.

5) εξαρτάται από τον αριθμό των θέσεων και από τον αριθμό των αιτήσεων που έχουν γίνει. Το χαμηλό οικογενειακό εισόδημα πάντως είναι αν θυμάμαι καλά το πρώτο κριτήριο που κοιτάνε.

6) Σου αντιγράφω το κομμάτι από την πρόσκληση ενδιαφέροντος:

β) Η «Αίτηση συμμετοχής – Δήλωση» συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μπορεί να υποβληθεί, ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier), σε φάκελο στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», στα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε στις ακόλουθες Διευθύνσεις αντίστοιχα με τη γεωγραφική προέλευση των αιτούντων μητέρων, ως ακολούθως...
(τις διευθύνσεις θα τις βρεις σε ένα παραπάνω post δικό μου)

Πάντως για όλα αυτά που ρωτάς οι απαντήσεις βρίσκονται στην προσκληση ενδιαφέροντος στο site της ΕΕΤΑΑ.
Αν δεν μπορείς να την κατεβάσεις μπορώ να σου την στείλω με e-mail.

Σχετικά με το πρωτόκολλο που αναφέραμε πιο πάνω έμαθα από φίλη μου ότι τελικά είναι σημαντικός ο αριθμός του πρωτοκόλλου αν θελήσεις αργότερα να κάνεις ένσταση. Για να πάρεις τον αριθμό με την κούριερ κοστίζει περίπου 22 ευρουλάκια affraid

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια σήμερα πήγα και κατέθεσα τα χαρτια. Μου είπαν 22 του μηνος θα βγουν οι προσορινοι πίνακες και 29 οι οριστικοι.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 12]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις