Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
219 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 219 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 12]

CHRISLA2216

CHRISLA2216
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
να κανω μια κουλη ερωτηση κι εγω....
οταν λεει ανεργες μητερες πρεπει οπωσδηποτε να εχουν καρτα απο τον οαεδ? δηλαδη μια μητερα που δεν εχει δουλεψει ποτε,δεν εχει κανενα ενσημο, αλλα ουτε εχει γραφτει στον οαεδ δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης στο προγραμμα??

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
οχι δεν εχει δικαιωμα!για να αποκτησει το δικαιωμα μπορει πολυ απλα να παει στον οαεδ να βγαλει μια καρτα ανεργιας!αν δεν καταθεσεις την καρτα πως ξερουν αυτοι οτι δε δουλευεις και λες ας πουμε ψεμματα?θα μου πεις απο το εκκαθαριστικο της εφοριας.ξερω και εγω???αβυσσος η ψυχη της εσπα

CHRISLA2216

CHRISLA2216
fouskitsa έγραψε:οχι δεν εχει δικαιωμα!για να αποκτησει το δικαιωμα μπορει πολυ απλα να παει στον οαεδ να βγαλει μια καρτα ανεργιας!αν δεν καταθεσεις την καρτα πως ξερουν αυτοι οτι δε δουλευεις και λες ας πουμε ψεμματα?θα μου πεις απο το εκκαθαριστικο της εφοριας.ξερω και εγω???αβυσσος η ψυχη της εσπα

οπως ειπες, στο εκκαθαριστικο φαινεται καθαρα- εκτος αν κανεις μαυρες δουλειες χαχαχα!! νομιζω ομως πως κ την καρτα πρεπει ηδη να την εχεις καποιο διαστημα για να δικαιουσε την συμμετοχη.. τελοσπαντων...
ευχαριστω για την απαντηση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
ακουστε νεα...

πηγα χθες στον παιδικο σταθμο που με καλεσαν και τι ηθελαν??
επειδη μπηκαν στο προγραμμα του εεταα
με φωναξαν να κανουμε αιτηση κι εκει!!!!

αυτος ο σταθμος ειναι δημοσιος και ειχα κανει αιτηση τον μαιο!!
πηγα λοιπον φτιαχνουμε μαζι την αιτηση
και στις επιλογες παιδικων δεν βαλαμε 4επιλογες αλλα τον κωδικο δομης(προνηπιο)πολη(ελευσινα)και νομο(αττικης)

μου ειπαν οτι ετσι καλυπτομαι για ολους τους παιδικους της περιοχης μου Rolling Eyes και οτι εκεινους τους συμφερει να παρουν παιδια μεσω του προγραμματος γιατι θα εχουν και εξτρα προσωπικο και εξτρα κονδυλια.

μου ειπαν επεισης οτι 22 με τελος του μηνα να τους παρω τηλεφωνο για τις απαντησεις!!!!

ετσι εστειλα κι εγω χθες τα χαρτια μου στην εεταα τα οποια θα παραδοθουν μαλλον την πεμπτη γιατι εχουμε και απεργια σημερα-αυριο

αχ μακαρι να τον παρουν!!!!

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Δεν κοιτάζουν καθόλου πόσο διαρκεί η κάρτα. Απλά να είναι ενεργή την ημέρα της κατάθεσης. Γι αυτό παίρνεις και ένα χαρτί από τον ΟΑΕΔ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
στα δικαιολογητικα δεν εχει κατηγορια μονο των μακροχρονια ανεργων αλλα και ανεργω απλα

που σημαινει νομιζω οτι ακομη και τωρα να βγαλεις καρτα ανεργιας θεωρησε ανεργος για αυτους

απλα πρεπει να ειναι σε ισχυη η καρτα να μην εχει ληξει δηλαδη

CHRISLA2216

CHRISLA2216
αν μπορει μια μανουλα, ας με ενημερωσει για το τι χαρτια ακριβως χρειαζονται για να βγαλει καποιος καρτα ανεργιας.. εγω ειχα πολυ παλιοτερα, αλλα δεν θυμαμαι τιποτα.. και πας αποκλειστικα στον οαεδ για να την βγαλεις η' μπορεις κ σε κεπ? βγαινει αμεσως? ειπα σε μια φιλη για το προγραμμα αυτο, θα προλαβει ομως? γι'αυτο ρωταω..

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
την καρτα την βγαζεις αποκλειστικα στον οαεδ
θελει το εκκαθαριστικο και την ταυτοτητα σου
αν θυμαμαι καλα

και βγαινει αμεσως

Frampalou2010

Frampalou2010
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημερα ....Θελουμε Λογαριασμο ΔΕΗ , ΟΤΕ 'η ΕΥΔΑΠ καποια αποδειξη απο ΔΕΚΟ η το μισθοτηριο του σπιτιου σου {για να δουν την διευθυνση }
Οποιο εκκαθαριστικο εχεις
και την ταυτοτητα σου
μονο πρωτοτυπα μην πας και τα βγαλεις φωτοτυπια δνε τα κραταμε να τα ελεγξουμε θελουμε και να τα περασουμε στα στοιχεια σου ...

CHRISLA2216

CHRISLA2216
Frampalou2010 έγραψε:Καλημερα ....Θελουμε Λογαριασμο ΔΕΗ , ΟΤΕ 'η ΕΥΔΑΠ καποια αποδειξη απο ΔΕΚΟ η το μισθοτηριο του σπιτιου σου {για να δουν την διευθυνση }
Οποιο εκκαθαριστικο εχεις
και την ταυτοτητα σου
μονο πρωτοτυπα μην πας και τα βγαλεις φωτοτυπια δνε τα κραταμε να τα ελεγξουμε θελουμε και να τα περασουμε στα στοιχεια σου ...

ευχαριστω πολυ!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:ακουστε νεα...

και στις επιλογες παιδικων δεν βαλαμε 4επιλογες αλλα τον κωδικο δομης(προνηπιο)πολη(ελευσινα)και νομο(αττικης)

μου ειπαν οτι ετσι καλυπτομαι για ολους τους παιδικους της περιοχης μου Rolling Eyes και οτι εκεινους τους συμφερει να παρουν παιδια μεσω του προγραμματος γιατι θα εχουν και εξτρα προσωπικο και εξτρα κονδυλια.

μου ειπαν επεισης οτι 22 με τελος του μηνα να τους παρω τηλεφωνο για τις απαντησεις!!!!

ετσι εστειλα κι εγω χθες τα χαρτια μου στην εεταα τα οποια θα παραδοθουν μαλλον την πεμπτη γιατι εχουμε και απεργια σημερα-αυριο

τελικα μου εκαναν λαθος στην αιτηση

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Twisted Evil
εκει που επρεπε να βαλουμε τους παιδικους σταθμους εβαλαν βλακειες!!!!!!!
με πηραν τηλεφωνο και μου το ειπαν!!!!

ευτυχως προλαβα τον κουριερ και δεν τον πηγε τον φακελο
εφτιαξα καινουργια αιτηση στην οποια εβαλα κανονικα τους παιδικους που επελεξα και θα τα στειλω αυριο το πρωι

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:ακουστε νεα...

τελικα μου εκαναν λαθος στην αιτηση

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Twisted Evil
εκει που επρεπε να βαλουμε τους παιδικους σταθμους εβαλαν βλακειες!!!!!!!
με πηραν τηλεφωνο και μου το ειπαν!!!!

ευτυχως προλαβα τον κουριερ και δεν τον πηγε τον φακελο
εφτιαξα καινουργια αιτηση στην οποια εβαλα κανονικα τους παιδικους που επελεξα και θα τα στειλω αυριο το πρωι

Μπεμπούλη, έστειλες 2 φορές την αίτηση;

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπορεί να έχουν απεργία σήμερα και αύριο πάντως απάντησαν στο τηλεφώνημα μου σήμερα το πρωι και με εξυπηρέτησαν οι υπάλληλοι της ΕΕΤΑΑ.

1) Σε περίπτωση λοιπόν που κάποια μαμά θέλει να δηλώσει στις δομές και ιδ. παιδ. σταθμούς αλλά και δημοτικούς τότε στο παράρτημα της αίτησης που ζητούν την ηλικία του παιδιού στις 31-12-11 ή στις *1-9-11 θα βάλετε και τις δύο ηλικίες που θα βρίσκεται το παιδί σε αυτές τις ημερ/νίες.

2) Αν το παιδί σας είναι από 18 μηνών-2,5 χρονών και θέλετε να δηλώσετε και ιδ. παιδ. σταθμό και δημοτικό οι οποίες δομές έχουν διαφορετικούς κωδικούς (Α1.1, Α1.2, Α1.3) δεν υπάρχει πρόβλημα δηλώνεις και τις τρεις δομές αν θέλεις.

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
η γκαντεμια μου δεν εχει ορια!!!!!!!!!!!!

πηρα ξανα την κουριερ και μου ειπαν οτι τελικα τον παρεδωσαν τον φακελο!!!!!!!!!

μου εδωσαν το ονομα αυτου που τον παρελαβε και αυριο το πρωι πρεπει να τους παρω τηλ να κρατησουν τα δικαιολογητικα και να παω απο εκει να τους δωσω την σωστα συμπληρωμενη αιτηση!!!!!

dest να σε ρωτησω?
που λεει για ηλικια εως 1/9/11???

στην αιτηση που μου εδωσαν απο τον παιδικο σταθμο εχει ηλικια εως 31/12/2011

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
μολις γυρισα απο την εεταα
διορθωσαμε την αιτηση,ειναι σωστη και τελειωσα!!!!!

πηρα και αριθμο πρωτοκολου οποτε τωρα περιμενω να βγουν τα αποτελεσματα στις 22/07

αααα επεισης μου ειπαν οτι και για δημοσιους και για ιδιωτικους σταθμους η ηλικια γραφετε εως 31/12/2011

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και σου είχα γράψει μήνυμα για να σου απαντήσω αλλά με πρόλαβες.
Αυτό είναι το καλό όταν είσαι Αθήνα. Πας εκεί και όλα ξεκαθαρίζουν.
Στο τηλέφωνο πάντως χθες η υπάλληλος μου είπε να γράψω και τις δύο ηλικίες.
Τέλος πάντων... δεν πιστεύω να απορρίψουν την δικιά μου αίτηση από αυτό.

Καλά αποτελέσματα Μπεμπούλη!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
καλη επιτυχια και σε εσενα dest Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

marianna

marianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μήπως ξέρετε πόσες αιτήσεις πρέπει να κάνουμε αν έχουμε περισσότερα από 1 παιδιά?
Εγώ που θέλω να κάνω και για τα 3 μου παιδιά πρέπει να γράψω 3 φορές την αίτηση από την αρχή ή μόνο την σελίδα την τελευταία που λέει πάνω - πάνω ''παράρτημα''???

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Μόνο την τελευταία σελίδα γράφεις για κάθε παιδί ξεχωριστά.

marianna

marianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamamatina έγραψε:Καλησπέρα! Μόνο την τελευταία σελίδα γράφεις για κάθε παιδί ξεχωριστά.

Καλημέρα!!! Σ ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!!! Με σώνεις, γιατί παίρνω τηλέφωνο και δεν μπορώ να πιάσω γραμμή!!!

CHRISLA2216

CHRISLA2216
Κοριτσια βοηθηστε με οποια γνωριζει..
ειπα κι εγω να κανω τα χαρτια στο προγραμμα αυτο, αλλα εχω μια μεγαλη απορια. Ξερετε μηπως τι ειναι το προγραμμα της "δημιουργικης απασχολησης παιδιων" που αφορα παιδια δημοτικου? βλεπω οτι το ωραριο λειτουργιας ειναι 2-9.30 (σ'αυτα που με βολευουν) τις καθημερινες. πρεπει να πηγαινω το παιδι εκει, καθε μερα? και για ποσες ωρες? εχω δικαιωμα επιλογης η' ειναι υποχρεωτικο καθε μερα ολη μερα??

κι επισης, ο φακελος που θα βαλουμε τα χαρτια ειναι ο κοινος ασπρος φακελος που παιρνουμε απο ενα περιπτερο? δεν φανταζομαι να θελει καποιον συγκεκριμενο...... κι απο εξω γραφουμε μονο τα στοιχεια του παραληπτη?? η' και τα δικα μας?

για βοηθηστε με βρε κοριτσια, γιατι εχω ετοιμα τα χαρτια... κ λεω να τα στειλω αυριο, μπας κ προλαβω την προθεσμια..

marianna

marianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
CHRISLA2216 έγραψε:Κοριτσια βοηθηστε με οποια γνωριζει..
ειπα κι εγω να κανω τα χαρτια στο προγραμμα αυτο, αλλα εχω μια μεγαλη απορια. Ξερετε μηπως τι ειναι το προγραμμα της "δημιουργικης απασχολησης παιδιων" που αφορα παιδια δημοτικου? βλεπω οτι το ωραριο λειτουργιας ειναι 2-9.30 (σ'αυτα που με βολευουν) τις καθημερινες. πρεπει να πηγαινω το παιδι εκει, καθε μερα? και για ποσες ωρες? εχω δικαιωμα επιλογης η' ειναι υποχρεωτικο καθε μερα ολη μερα??

κι επισης, ο φακελος που θα βαλουμε τα χαρτια ειναι ο κοινος ασπρος φακελος που παιρνουμε απο ενα περιπτερο? δεν φανταζομαι να θελει καποιον συγκεκριμενο...... κι απο εξω γραφουμε μονο τα στοιχεια του παραληπτη?? η' και τα δικα μας?

για βοηθηστε με βρε κοριτσια, γιατι εχω ετοιμα τα χαρτια... κ λεω να τα στειλω αυριο, μπας κ προλαβω την προθεσμια..

Καλημέρα! δεν ξέρω αυτό που λές για τα παιδιά του δημοτικού. Θα μπορούσες όμως να πάρεις τηλέφωνο σε κάποια δομή που σε ενδιαφέρει και να ρωτήσεις.

Όσο για το φάκελο εγώ πήρα έναν Α4 για να μην τα διπλώσω τα χαρτιά και τα χαλάσω. Απέξω καλό θα ήταν να γράψεις και τα δικά σου στοιχεία. Επίσης μην ξεχάσεις να γράψεις την ένδειξη ''ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ''. (το γράφει στη σελίδα 9 στην πρόσκληση).

Ελπίζω να σε βοήθησα. Καλη επιτυχία!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
CHRISLA2216 έγραψε:Κοριτσια βοηθηστε με οποια γνωριζει..

Καλημέρα Χρύσλα!
Για τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης δεν γνωρίζω αλλά μπορείς να μάθεις απευθείας από το ίδιο το κέντρο. Έχει τα τηλέφωνα στο έντυπο των ΕΕΤΑΑ. Και από την άλλη, αν θέλεις να προλάβεις την προθεσμία τότε δήλωσέ το και αν στην πορεία το μετανιώσεις και σε έχουν επιλέξει τότε μπορείς απλά να αρνηθείς την θέση.

Πάντως για τους φακέλους δεν έχουν βάλει περιορισμό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι φάκελο θέλεις. Τα στοιχεία σου γιατί να μη τα βάλεις; Αν είναι να το στείλεις με το ταχυδρομείο και χαθεί (πράγμα που σου το απεύχομαι) να μπορεί να επιστρέψει ο φάκελος σε σένα. Αν το στείλεις με κούριερ δε νομίζω ότι έχει πολύ σημασία μια που αυτοί ζητάν τα στοιχεία σου για να τα γράψουν στο βάουτσερ που θα κολλήσουν πάνω στο φάκελο.
Και μη ξεχνάς τι πρέπει να γράψεις:

"Η «Αίτηση συμμετοχής – Δήλωση» συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μπορεί να υποβληθεί, ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier), σε φάκελο στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», στα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε στις ακόλουθες Διευθύνσεις αντίστοιχα με τη γεωγραφική προέλευση των αιτούντων μητέρων, ως ακολούθως

Α/Α ΓΡΑΦΕΙΑ/ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ Ε.ΕΤΑΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

1. ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
Μυλλέρου 73-77, Τ.Κ. 10436, Αθήνα
( αρ. φαξ :210 5214733 και 210 5214734)
ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΡΗΤΗΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
(ΠΛΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡ. ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ )

2. ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δωδεκανήσου 23, Τ.Κ. 54626, Θεσσαλονίκη
(αρ. φαξ: 2310 544731)
Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ

3. ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Ηρώων Πολυτεχνείου 211, Τ.Κ. 41221, Λάρισα
(αρ. φαξ: 2410 579621)
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΗΠΕΙΡΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ"

Καλά αποτελέσματα και σε σένα!

CHRISLA2216

CHRISLA2216
ευχαριστω κοριτσια.. παιρνω τηλεφ συνεχεια στις δομες αλλα δεν απαντανε γι'αυτο ρωτησα εσας.. οσο για την εεταα που παιρνω συνεχεια μιλαει.. δεν πειραζει, θα τα στειλω εγω κι οπως ειπε η δεσποινα αν δεν μας ταιριαζει το προγραμμα, βλεπουμε μετα..
και κατι αλλο να ρωτησω... εμεις εδω που μενουμε δεν εχουμε ταχυδρομο!!! επομενως εχουμε δηλωσει για λογαριασμους οτε,δεη, κτλ την διευθυνση της πεθερας μου.. σ'αυτην εδω την αιτηση, τι οδο να δηλωσω? πρεπει οπωσδηποτε της κατοικιας μου για να βεβαιωθουν που μενουμε?? η' κι εδω της πεθερας να βαλω? λετε να χρειαστει να μου στειλουν κατι αυτοι??

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απορείες
στο παράρτημα που ζητάει τα στοιχεία του παιδιού μου ζητάει μόνο την ηλικία του μέχρι 31/12/2011. τότε η δικιά μου θα είναι 2 ετών και 7 μηνών. θέλω όμως να δηλώσω και δημοτικό σταθμό. τι κάνω; γιατί διάβασα παραπάνω οτι πρέπει να γράψω και την ηλικία του παιδιού στις 1/9/2011. τότε όμως η δικιά μου δεν θα είναι 2,5 χρονών ακόμα. ποιες δομές πρέπει να διαλέξω; αυτές που είναι μέχρι 2,5 ετών ή αυτές από 2,5 ετών;
επίσης μπορώ να πάω την αίτηση προσωπικά στα γραφεία της ΕΕΤΑΑΑ ή μόνο με κούριερ και ταχυδρομείο γίνεται;
ελπίζω να τα διατύπωσω καλά και να καταλάβατε τις ερωτήσεις μου.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 12]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις