Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
107 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 107 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 12]

CHRISLA2216

CHRISLA2216
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
florentiab έγραψε:απορείες
στο παράρτημα που ζητάει τα στοιχεία του παιδιού μου ζητάει μόνο την ηλικία του μέχρι 31/12/2011. τότε η δικιά μου θα είναι 2 ετών και 7 μηνών. θέλω όμως να δηλώσω και δημοτικό σταθμό. τι κάνω; γιατί διάβασα παραπάνω οτι πρέπει να γράψω και την ηλικία του παιδιού στις 1/9/2011. τότε όμως η δικιά μου δεν θα είναι 2,5 χρονών ακόμα. ποιες δομές πρέπει να διαλέξω; αυτές που είναι μέχρι 2,5 ετών ή αυτές από 2,5 ετών;
επίσης μπορώ να πάω την αίτηση προσωπικά στα γραφεία της ΕΕΤΑΑΑ ή μόνο με κούριερ και ταχυδρομείο γίνεται;
ελπίζω να τα διατύπωσω καλά και να καταλάβατε τις ερωτήσεις μου.

και η δικη μου αιτηση (μου την εδωσαν απο δημοτικο σταθμο) μονο την 31-12 ειχε και μονο αυτην συμπληρωσα.. αν το κανεις κι εσυ ετσι, αναγκαστικα θα δηλωσεις δομες συμφωνα με την ηλικια της κορης σου που θα ειναι τον δεκεμβρη. εγω τα εστειλα με κουριερ αλλα μια γνωστη μου τα πηγε μονη της τα χαρτια στα γραφεια της εεταα.. αν ειναι κοντα σου, πηγαινε τα εσυ για να εισαι κ σιγουρη οτι θα τα παρουν. κι αν θες, μπορεις να τους παρεις τηλεφ να τους ρωτησεις κιολας για τις αποριες σου

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστώ πολύ
θα τα πάω αύριο το πρωί και ελπίζω να με εξυπηρετήσουν εκεί.
στο τηλέφωνο προσπαθώ να τους βρω 2 μέρες τώρα και είμαι συνέχεια στην αναμονή.

CHRISLA2216

CHRISLA2216
florentiab έγραψε:ευχαριστώ πολύ

κι εγω το ιδιο επαθα με το τηλεφ κ αναγκαστικα να παρω κ στης Αθηνας αλλα κ στης Λαρισσας για να με ενημερωσουν για κατι.. μετα απο απειρες προσπαθειες βρηκα ευτυχως καποια κυρια στην Λαρισσα.. δοκιμασε το αν θελεις!!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
CHRISLA2216 έγραψε:

κι εγω το ιδιο επαθα με το τηλεφ κ αναγκαστικα να παρω κ στης Αθηνας αλλα κ στης Λαρισσας για να με ενημερωσουν για κατι.. μετα απο απειρες προσπαθειες βρηκα ευτυχως καποια κυρια στην Λαρισσα.. δοκιμασε το αν θελεις!!

σωστό κι αυτό. θα το δοκιμάσω.

CHRISLA2216

CHRISLA2216
florentiab έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:

σωστό κι αυτό. θα το δοκιμάσω.

Wink Wink ναι, γιατι σε περιπτωση που δεν την δεχτουν να την πας εσυ, τουλαχιστον να την στειλεις σημερα με κουριερ ωστε αυριο να ειναι εκει.. γιατι τελειωνει κ η προθεσμια αν δεν κανω λαθος.....

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φλορεντία, η Μπεμπούλης την πήγε μόνη της στα ΕΕΤΑΑ και τις λύσαν και τις απορίες την διόρθωσαν, την παρελάβαν και πήρε και αρ. πρωτοκόλλου. Επομένως, αν μπορείς να πας τότε πήγαινε. Καλύτερα χέρι με χέρι.

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:Φλορεντία, η Μπεμπούλης την πήγε μόνη της στα ΕΕΤΑΑ και τις λύσαν και τις απορίες την διόρθωσαν, την παρελάβαν και πήρε και αρ. πρωτοκόλλου. Επομένως, αν μπορείς να πας τότε πήγαινε. Καλύτερα χέρι με χέρι.

αυτό θα κάνω. ευχαριστώ

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 4 215994 Μας πήρανε!!!!Περάσαμε δόξα το θεώ!!!Από τη χαρά μου πήγα και ξύπνησα τη μπουμπού και της το είπα και όλους τους συγγενείς νυχτιάτικα!!Καλά αποτελέσματα και σε σας κορίτσια,σας φιλώ γλυκά καλό βράδυ!!!! ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 4 328109 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 4 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 4 536304 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 4 875502

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν μας πήρανε Sad Sad Sad
Θα κάνω ένσταση τη Δευτέρα

http://changedyourlife.blogspot.com/

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βρε κορίτσια... κι εμείς είμαστε στις δυνητικά επωφελούμενες κ χθες κερνούσα παγωτά στην οικογένεια κ πετούσαμε από τη χαρά μας, ώσπου μίλησα με μια γνωστή μου κ μου έκοψε τη χαρά... μου είπε πως αυτά τα αποτελέσματα δεν είναι τπτ άλλο, παρά το ότι έχεις κάνει σωστά τα χαρτιά σου... δεν έχει σχέση με το αν σε πήραν... ακόμη αυτό δεν το είδαν.. την άλλη Παρασκευή θα βγουν λέει... και πήρα μια χαρά.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
cinderella έγραψε:βρε κορίτσια... κι εμείς είμαστε στις δυνητικά επωφελούμενες κ χθες κερνούσα παγωτά στην οικογένεια κ πετούσαμε από τη χαρά μας, ώσπου μίλησα με μια γνωστή μου κ μου έκοψε τη χαρά... μου είπε πως αυτά τα αποτελέσματα δεν είναι τπτ άλλο, παρά το ότι έχεις κάνει σωστά τα χαρτιά σου... δεν έχει σχέση με το αν σε πήραν... ακόμη αυτό δεν το είδαν.. την άλλη Παρασκευή θα βγουν λέει... και πήρα μια χαρά.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Σοβαρά μιλάς????μη μου λες τετοια!!

RITAKI

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
nai vre koritsia auta den einai ta apotelesmata gia to an telika tha paroun ta paidakia sas, ousiastika auta einai apotelesmata gia to an kanate swsta ta xartia sas! ta apotelesmata tin alli paraskeui!

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπορώ δηλαδή να τους πάρω τηλέφωνο τη Δευτέρα και τους πω να τους στείλω τα χάρτια που δεν έβαλε στον φάκελο η δασκάλα?Πέρσι που τα έκανα μόνη μου δεν είχα πρόβλημα φέτος που ασχολήθηκε αυτή τα έκανε θάλασσα.

RITAKI

nai nai mporeis!!!! viasou omws giati exeis mono 3 imeres! steile ta xartia pou leipoun me fax! ante kai kali mas epitixia!

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δευτέρα πρωι-πρωι
Καλή επιτυχία σε όλες!!!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
αααχχχ κι εγω ειδα μεσα το ονομα μου και πηρα μια χαρα!!!!!!!!!!!!!

μονο κερασμα δεν εκανα!!!!

αντε τωρα αλλη μια εβδομαδα αναμονη...

CHRISLA2216

CHRISLA2216
κοριτσια μου, για βοηθηστε με λιγακι γιατι δεν καταλαβα τιποτα.....
στα προσωρινα αποτελεσματα που μολις ειδα, τα στοιχεια λεει ειναι ελλιπη.
"ελλιπης φακελος δικαιολογιτικων" με παρατηρηση οτι
"δεν υποβληθηκε, αντιγραφο δελτιου ανεργιας σε ισχυ εως την ημερομηνια δημοσιευσης της παρουσας προσκλησης. η ημερομηνια ισχυος δελτιου ανεργιας ειναι μετα την 19-6-2011"ξερει καμια τι σημαινει αυτο? η διευθυντρια απο τον παιδικο μου ειπε οτι μεχρι και την τεταρτη να κανω ενστανση.. δηλαδη? τι μπορω να κανω τωρα??

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
CHRISLA2216 έγραψε:κοριτσια μου, για βοηθηστε με λιγακι γιατι δεν καταλαβα τιποτα.....
"δεν υποβληθηκε, αντιγραφο δελτιου ανεργιας σε ισχυ εως την ημερομηνια δημοσιευσης της παρουσας προσκλησης. η ημερομηνια ισχυος δελτιου ανεργιας ειναι μετα την 19-6-2011"ξερει καμια τι σημαινει αυτο? η διευθυντρια απο τον παιδικο μου ειπε οτι μεχρι και την τεταρτη να κανω ενστανση.. δηλαδη? τι μπορω να κανω τωρα??
Καλησπέρα κοπέλα μου για να καταλάβω η ημερομηνία που γράφτηκες στον ΟΑΕΔ είναι μετά τις 19/06?

CHRISLA2216

CHRISLA2216
katarina έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:κοριτσια μου, για βοηθηστε με λιγακι γιατι δεν καταλαβα τιποτα.....

Καλησπέρα κοπέλα μου για να καταλάβω η ημερομηνία που γράφτηκες στον ΟΑΕΔ είναι μετά τις 19/06?

ναι, στις 1-7 εβγαλα την καρτα
ειναι προβλημα αυτο?

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
CHRISLA2216 έγραψε:
katarina έγραψε:

ναι, στις 1-7 εβγαλα την καρτα
ειναι προβλημα αυτο?
Από ότι θυμάμαι έλεγε οτι για να είναι σωστά και να στο πάρουν το παιδάκι σου πρέπει η ημερομηνία εγγραφής σου στον ΟΑΕΔ να ήτανπριν τις 19/06 για να ισχύει.Βέβαια δεν χάνεις τίποτα να πάρεις και να ρωτήσεις ανοιχτά είναι κ τώρα εγώ πήρα πριν 20 λεπτά να ρωτήσω κάτι που ήθελα.Αν είσαιΑθήνα το τηλ ειναι 5214600.Αν σου πουν οτι δεν μπορείς με την κάρτα του ΟΑΕΔ ρώτα τι αλλο μπορείς να καταθέσεις ώστε να είναι σωστά.Καλή επιτυχία

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στα δικαιολογητικά η ΕΕΤΑΑ ζητούσε
" αντίγραφο Δελτίου Ανεργίας σε ισχύ, έως την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας"
(το κείμενο το αντέγραψα από την πρόσκληση)
Η ημερ/νία δημοσίευσης της πρόσκλησης ήταν 19-6 γι' αυτό και ζητάνε δελτίο ανεργίας που να φαίνεται ότι ήσουν άνεργη και πριν τις 19-6 και δεν πήγες απλά να εγγραφείς στον ΟΑΕΔ σαν άνεργη για να έχεις δικαίωμα στην πρόσκληση.
Ελπίζω να έγινα κατανοητή.

CHRISLA2216

CHRISLA2216
desT έγραψε:Στα δικαιολογητικά η ΕΕΤΑΑ ζητούσε
" αντίγραφο Δελτίου Ανεργίας σε ισχύ, έως την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας"
(το κείμενο το αντέγραψα από την πρόσκληση)
Η ημερ/νία δημοσίευσης της πρόσκλησης ήταν 19-6 γι' αυτό και ζητάνε δελτίο ανεργίας που να φαίνεται ότι ήσουν άνεργη και πριν τις 19-6 και δεν πήγες απλά να εγγραφείς στον ΟΑΕΔ σαν άνεργη για να έχεις δικαίωμα στην πρόσκληση.
Ελπίζω να έγινα κατανοητή.

ναι δεσποινακι, απολυτα κατανοητη!!
δηλαδη, τωρα εγω δεν μπορω να κανω κατι ε?

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δυστυχώς δεν θα σε δεχτούν... αλλά δε χάνεις τίποτα, αν πάρεις κ τους ρωτήσεις... κι εμένα μ έχει φάει η αγωνία μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα την Παρασκευή...... αλλά εμείς δεν είχαμε πολλά μόρια, ό,τι πήρα από την τριτεκνία το πήρα.. αλλά δεν πτοούμεθα!!! ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 4 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 4 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 4 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 4 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 4 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 4 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 4 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 4 654316

CHRISLA2216

CHRISLA2216
cinderella έγραψε:δυστυχώς δεν θα σε δεχτούν... αλλά δε χάνεις τίποτα, αν πάρεις κ τους ρωτήσεις... κι εμένα μ έχει φάει η αγωνία μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα την Παρασκευή...... αλλά εμείς δεν είχαμε πολλά μόρια, ό,τι πήρα από την τριτεκνία το πήρα.. αλλά δεν πτοούμεθα!!! ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 4 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 4 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 4 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 4 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 4 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 4 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 4 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 4 654316

κριμα παντως, γιατι δεν προσεξα καν την ημερομηνια.. δεν πειραζει, τι να κανουμε.. του χρονου ισως! ευτυχως δεν δινουμε και κανενα υπερβολικο ποσο στον παιδικο.. θα παρω παντως αυριο αν τους πετυχω να ρωτησω! ευχαριστω για τις απαντησεις!!

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Την φίλη μου την έχουν στην λίστα με τα ονομάτα που είναι σωστά τα χαρτιά αλλά και αυτή δεν έχει πολλά μόρια . Βέβαια κορίτσια μην απογοητέυεστε γιατί λογικά παίζει ρόλο και οι παιδικοι σταθμοί που έχετε επιλέξει , πόσες κενές θέσεις έχουν ο αριθμός των παιδιών αλλά και πόσοι έχουνε επιλέξει το συγκεκριμένο σταθμό εκεί παίζουν ρόλο τα μόρια , αν δηλαδή κάποια έχει γύρω στα 40 μόρια και έχει αλλές 10 είναι πιο δύσκολο απο κάποια που έχει 20 αλλά είναι μόνη της . Πάντως εγω έφριξα πολλές ξένες ρε παιδιά !κάτσε δηλαδή προτεραιότητα δεν θα έπρεπε να έχουν οι ελληνίδες ;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 12]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις