Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
91 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 91 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 12]

CHRISLA2216

CHRISLA2216
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
βανια έγραψε:Την φίλη μου την έχουν στην λίστα με τα ονομάτα που είναι σωστά τα χαρτιά αλλά και αυτή δεν έχει πολλά μόρια . Βέβαια κορίτσια μην απογοητέυεστε γιατί λογικά παίζει ρόλο και οι παιδικοι σταθμοί που έχετε επιλέξει , πόσες κενές θέσεις έχουν ο αριθμός των παιδιών αλλά και πόσοι έχουνε επιλέξει το συγκεκριμένο σταθμό εκεί παίζουν ρόλο τα μόρια , αν δηλαδή κάποια έχει γύρω στα 40 μόρια και έχει αλλές 10 είναι πιο δύσκολο απο κάποια που έχει 20 αλλά είναι μόνη της . Πάντως εγω έφριξα πολλές ξένες ρε παιδιά !κάτσε δηλαδή προτεραιότητα δεν θα έπρεπε να έχουν οι ελληνίδες ;

δεν υπαρχει τετοιο κριτηριο δυστυχως βανια μου.. ολοι ισοι κ ομοιοι ειμαστε για τους ανωτερους!!!

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βανια έγραψε:Την φίλη μου την έχουν στην λίστα με τα ονομάτα που είναι σωστά τα χαρτιά αλλά και αυτή δεν έχει πολλά μόρια . Βέβαια κορίτσια μην απογοητέυεστε γιατί λογικά παίζει ρόλο και οι παιδικοι σταθμοί που έχετε επιλέξει , πόσες κενές θέσεις έχουν ο αριθμός των παιδιών αλλά και πόσοι έχουνε επιλέξει το συγκεκριμένο σταθμό εκεί παίζουν ρόλο τα μόρια , αν δηλαδή κάποια έχει γύρω στα 40 μόρια και έχει αλλές 10 είναι πιο δύσκολο απο κάποια που έχει 20 αλλά είναι μόνη της . Πάντως εγω έφριξα πολλές ξένες ρε παιδιά !κάτσε δηλαδή προτεραιότητα δεν θα έπρεπε να έχουν οι ελληνίδες ;
μέσα στο μυαλό μου είσαι, κοριτσάρα!!!εγώ βέβαια εκφράζομαι(μόνο στον άντρα μου, εννοείται γιατί αλλιώς θα με τουφεκίσουν!) πολύ χειρότερα!! Αλλά ο Κωστής μου είπε πως αυτό είναι πρόγραμμα της ευρωπαικής ένωσης κ λογικό είναι να στηρίζει ξένους.. σωστό κι αυτό, αλλά εγώ πρέπει να ξεσπάσω... εμάς πάντως με τίποτα δεν θα μας πάρουν.. για το νομό Θεσ/ κης είναι γύρω στις 7000 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 606100 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 606100 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 606100 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 606100 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 606100 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 606100 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 606100 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 606100 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 606100 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 606100 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 606100 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 606100 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 606100 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 606100 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 606100 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 606100 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 606100 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 606100 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 606100 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 606100 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 606100 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 606100 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 606100 αιτήσεις κ οι περισσότερες είναι για ανατολικά, που είμαι κι εγώ... anyway, και πάντα απορούσα πού στο καλό βρίσκουν οι αλλοδαπές 400 ευρώ κ δίνουν το μήνα στα ιδιωτίκά..... Sad Sad

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Το πρόγραμμα αφορά εργαζόμενες και άνεργες μητέρες εκτός του δημόσιου τομέα.
Από την στιγμή που ζούνε στην Ελλάδα έχουν δικαίωμα όπως έχουν δικαίωμα για δωρεάν παιδικούς και εκπαίδευση και οι Ελληνίδες που ζουν σε άλλες χώρες (π.χ. Γερμανία, Αμερική, Καναδά κτλ.).
Ας μπούμε και εμείς στη θέση τους.
Μαμάδες είναι κι αυτές και μεγαλώνουν τα παιδιά τους με μεγάλες θυσίες.

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
εγω παντως ενα θεματακι με τους αλλοδαπους το εχω
περσυ που εκανα αιτηση για παιδικο μας πηραν αναπληρωματικους στην 21η θεση και ολα τα παιδακια που πηραν ηταν ξενα

γιατι αραγε????

εχω αρχισει να νιωθω οτι πιο πολυ υποστηριζουν τους ξενους απο εμας Rolling Eyes Rolling Eyes

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοίτα η δική μου γνώμη είναι να δίνετε προτεραιότητα στις Ελληνίδες και αν μένουν κενές θέσεις ας πάρουν και αλλοδαπές είναι κάτι που το κάνουν στις χώρες που ανέφερες . Δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε συνηθισμένοι να έχουν μεγαλύτεροι εύνοια οι αλλοδαποί απο εμάς . Ζω στο Ολυμπιακό χωριό μια περιοχή που για να πάρεις σπίτι απο εδω έπρεπε να έχεις καποια κριτήρια και βέβαια να έχεις εισφορές επι ΟΕΚ και ναι είχαν και κάποιοι αλλοδαποί . Αρχικά είχαν κάνει αιτήσεις αρκετοί δικαιούχοι απο αυτούς περίπου 2,200 τόσα όσα είναι και τα σπίτια είμασταν οι τυχεροί ανάμεσα τους και αλλοδαποί κυρίως πακιστανοί-αλβανοί - και ρωσοπόντιοι οι οποίοι είχαν τις προυποθέσεις και πήραν αυτοί και κάποιοι άλλοι έλληνες έμειναν έξω παρόλο που είχαν και αυτοί τις προυποθέσεις . Και μια και ανέφερες τις συγκεκριμένες χώρες αν κοιτάξεις οι δικαιούχοι δνε ανήκουν σε αυτές .. και δνε ξέρω πολλούς έλληνες να έχουν επισκεφτεί τις πιο πάνω χώρες .. βέβαια είναι και θέμα χαρακτήρα προσωπικά με χαλάει να βλέπω ξένους να απολαμβάνουν δικαιώματα που κάποιοι έλληνες δεν τα έχουν

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:εγω παντως ενα θεματακι με τους αλλοδαπους το εχω
περσυ που εκανα αιτηση για παιδικο μας πηραν αναπληρωματικους στην 21η θεση και ολα τα παιδακια που πηραν ηταν ξενα

γιατι αραγε????

εχω αρχισει να νιωθω οτι πιο πολυ υποστηριζουν τους ξενους απο εμας Rolling Eyes Rolling Eyes

Σ' αυτό που λες μόνο να υποθέσω μπορώ:
μήπως είναι οι περισσότερες εργαζόμενες, διαζευγμένες ή και πολύτεκνες; Παίρνουν παντού μόρια οι διαζευγμένες και οι τρίτεκνες και οι πολύτεκνες. Εάν δε, έχεις και σύζυγο ΑΜΕΑ (θεωρούνται και οι ψυχικά ασθενείς) παν στα ύψη.
Αδικίες γίνονται πάντα αλλά, μη τα βάζουμε και μ' αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν στο ήλιο μοίρα.
Ο Θεός να φυλάει μπορεί να βρεθούμε κάποια στιγμή και εμείς στη θέση τους.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Κοίτα η δική μου γνώμη είναι να δίνετε προτεραιότητα στις Ελληνίδες και αν μένουν κενές θέσεις ας πάρουν και αλλοδαπές είναι κάτι που το κάνουν στις χώρες που ανέφερες . Δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε συνηθισμένοι να έχουν μεγαλύτεροι εύνοια οι αλλοδαποί απο εμάς . Ζω στο Ολυμπιακό χωριό μια περιοχή που για να πάρεις σπίτι απο εδω έπρεπε να έχεις καποια κριτήρια και βέβαια να έχεις εισφορές επι ΟΕΚ και ναι είχαν και κάποιοι αλλοδαποί . Αρχικά είχαν κάνει αιτήσεις αρκετοί δικαιούχοι απο αυτούς περίπου 2,200 τόσα όσα είναι και τα σπίτια είμασταν οι τυχεροί ανάμεσα τους και αλλοδαποί κυρίως πακιστανοί-αλβανοί - και ρωσοπόντιοι οι οποίοι είχαν τις προυποθέσεις και πήραν αυτοί και κάποιοι άλλοι έλληνες έμειναν έξω παρόλο που είχαν και αυτοί τις προυποθέσεις . Και μια και ανέφερες τις συγκεκριμένες χώρες αν κοιτάξεις οι δικαιούχοι δνε ανήκουν σε αυτές .. και δνε ξέρω πολλούς έλληνες να έχουν επισκεφτεί τις πιο πάνω χώρες .. βέβαια είναι και θέμα χαρακτήρα προσωπικά με χαλάει να βλέπω ξένους να απολαμβάνουν δικαιώματα που κάποιοι έλληνες δεν τα έχουν

Βάνια, μιλάω για τους μετανάστες Έλληνες. Δεν υπάρχουν στην Γερμανία, Έλληνες μετανάστες;
Έχω ζήσει στην Γερμανία σαν μετανάστης και στο σχολείο δεν με ξεχώρισαν ποτέ προς όφελος άλλου παιδιού Γερμανού ή παιδιού άλλης εθνικότητας.
Γι' αυτό το θέμα μιλάω.

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
ναι δεν αντιλεω και εκεινοι εχουν τα δικα τους προβληματα και σε εκεινους πρεπει να φερονται ισα με εμας
αλλα οταν παιρνουν παιδακια σε παιδικο σταθμο με κοινωνικα κρητιρια γιατι δεν πηραν τον δικο μου που ειχε επισημο χαρτι για ενταξη του σε παιδικο σταθμο απο γιατρους και λογοθεραπευτες?????

εκει δεν ειναι αδικο για το παιδι??

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:
βανια έγραψε:Κοίτα η δική μου γνώμη είναι να δίνετε προτεραιότητα στις Ελληνίδες και αν μένουν κενές θέσεις ας πάρουν και αλλοδαπές είναι κάτι που το κάνουν στις χώρες που ανέφερες . Δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε συνηθισμένοι να έχουν μεγαλύτεροι εύνοια οι αλλοδαποί απο εμάς . Ζω στο Ολυμπιακό χωριό μια περιοχή που για να πάρεις σπίτι απο εδω έπρεπε να έχεις καποια κριτήρια και βέβαια να έχεις εισφορές επι ΟΕΚ και ναι είχαν και κάποιοι αλλοδαποί . Αρχικά είχαν κάνει αιτήσεις αρκετοί δικαιούχοι απο αυτούς περίπου 2,200 τόσα όσα είναι και τα σπίτια είμασταν οι τυχεροί ανάμεσα τους και αλλοδαποί κυρίως πακιστανοί-αλβανοί - και ρωσοπόντιοι οι οποίοι είχαν τις προυποθέσεις και πήραν αυτοί και κάποιοι άλλοι έλληνες έμειναν έξω παρόλο που είχαν και αυτοί τις προυποθέσεις . Και μια και ανέφερες τις συγκεκριμένες χώρες αν κοιτάξεις οι δικαιούχοι δνε ανήκουν σε αυτές .. και δνε ξέρω πολλούς έλληνες να έχουν επισκεφτεί τις πιο πάνω χώρες .. βέβαια είναι και θέμα χαρακτήρα προσωπικά με χαλάει να βλέπω ξένους να απολαμβάνουν δικαιώματα που κάποιοι έλληνες δεν τα έχουν

Βάνια, μιλάω για τους μετανάστες Έλληνες. Δεν υπάρχουν στην Γερμανία, Έλληνες μετανάστες;
Έχω ζήσει στην Γερμανία σαν μετανάστης και στο σχολείο δεν με ξεχώρισαν ποτέ προς όφελος άλλου παιδιού Γερμανού ή παιδιού άλλης εθνικότητας.
Γι' αυτό το θέμα μιλάω.
το κατάλαβα και δεν αναφέρομαι σε αυτούς αν δείς θα δείς σε ποιες χωρες αναφέρομαι.Δεν είδα δικαιούχους απο αυτές τις χώρες ούτε ε΄χω δει έλληνες στο Πακισταν και στην αλβανία

nena1988

nena1988
Να ρωτησω κατι και sorry που μπαινω ετσι σφηνα,εγω ειμαι ανεργη και του χρονου το σεπτεμβριο θελω να στειλω το μικρο βρεφονηπιακο,θα κανω τα χαρτια σας ανεργη,τι αποδεικτικο πρεπει να δωσω?Καρτα ανεργιας?Το ταμειο μου τελειωσε το Μαιο,ωρα εγω εχω καρτα ανεργιας ή πρεπει να παω να βγαλω?

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εφόσον έχεις κάρτα ανεργείας δεν χρειάζεσαι κάποιο άλλο αποδεικτικό απλά να μη ξεχνάς να ανανεώνεις την κάρτα σου κάθε τρίμηνο . Επίσης θα πρέπει να έχεις επικυρωμένα όλα τα διακιολογητικά που αναγράφονται στις αρχικές σελίδες . Δυστυχώς όμως δνε ξέρω αν του χρόνου θα ισχύει το υπάρχον πρόγραμμα είναι μέχρι το 2012 αλλά δεν ξέρω αν θα πιάσει το 2012.

nena1988

nena1988
βανια έγραψε:εφόσον έχεις κάρτα ανεργείας δεν χρειάζεσαι κάποιο άλλο αποδεικτικό απλά να μη ξεχνάς να ανανεώνεις την κάρτα σου κάθε τρίμηνο . Επίσης θα πρέπει να έχεις επικυρωμένα όλα τα διακιολογητικά που αναγράφονται στις αρχικές σελίδες . Δυστυχώς όμως δνε ξέρω αν του χρόνου θα ισχύει το υπάρχον πρόγραμμα είναι μέχρι το 2012 αλλά δεν ξέρω αν θα πιάσει το 2012.

οκ ευχαριστω γλυκια μου!!!! ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 417472 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 417472 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 5 417472

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το προγραμμα αυτο αρχισε το 2007 και τελειωνει το 2013!!!!το λεει και στη σελιδα της εεττα.οποτε μην αγχωνεστε.θα υπαρχει και του χρονου!!!!

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτό είναι καλό τουλάχιστον να το ξέρουν οι κοπέλες να κάνουν απο τωρα τις διαδικασίες .

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:ναι δεν αντιλεω και εκεινοι εχουν τα δικα τους προβληματα και σε εκεινους πρεπει να φερονται ισα με εμας
αλλα οταν παιρνουν παιδακια σε παιδικο σταθμο με κοινωνικα κρητιρια γιατι δεν πηραν τον δικο μου που ειχε επισημο χαρτι για ενταξη του σε παιδικο σταθμο απο γιατρους και λογοθεραπευτες?????

εκει δεν ειναι αδικο για το παιδι??

Έχεις δίκιο μπεμπούλη αλλά το πρόγραμμα το συγκεκριμένο έχει βγει για τις ΜΗΤΕΡΕΣ. Γι' αυτό και στην αρχική φόρμα κάνει αίτηση η μητέρα.
Τα δικαιολογητικά αφορούν την μητέρα. Ούτε τον πατέρα, ούτε το παιδί.
Το παιδιά μας μπορούμε να τα γράψουμε και στους δημοτικούς παιδ. σταθμούς όπως θα έκανα και εγώ αν δεν τα έπαιρναν στον ιδιωτικό με την ΕΕΤΑΑ. Απλά σου δίνουν μια ακόμη εναλλακτική που αλλιώς δεν θα την είχες.

desT έγραψε:
βανια έγραψε:
το κατάλαβα και δεν αναφέρομαι σε αυτούς αν δείς θα δείς σε ποιες χωρες αναφέρομαι.Δεν είδα δικαιούχους απο αυτές τις χώρες ούτε ε΄χω δει έλληνες στο Πακισταν και στην αλβανία

Βάνια καταρχήν δεν αναφέρομαι για το ολυμπιακό χωριό. Συμφωνώ μαζί σου όσον αφορά τον τρόπο που δόθηκαν τα σπίτια γιατί αυτά χτίστηκαν με τα λεφτά των ελλήνων φορολογουμένων.
Το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ είναι άλλο πράγμα. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να συγκρίνουμε τα δυο τους.
Όσον αφορά τους μετανάστες, ανάφερα το παράδειγμα ανεξαρτήτως εθνικότητας. Εννοείται ότι δεν υπάρχουν Έλληνες μετανάστες στο Πακιστάν αφού είναι μία χώρα φτωχότερη από την Ελλάδα όπως δεν υπάρχουν και Γερμανοί μετανάστες στην Ελλάδα μιας και μας έχουν ξεγραμμένους σχετικά με τα οικονομικά.
Η μετανάστευση δεν δουλεύει με 'δούναι και λαβείν'.
Δηλ. θα συμπεριφερόμασταν καλύτερα σε ένα Γερμανό μετανάστη παρά σε έναν Αλβανό; Αν υπήρχε Γερμανός μετανάστης θα ήταν κι εκείνος στην ίδια μοίρα με τον Αλβανό.
Ούτε εδω τίθεται θέμα σύγκρισης.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την desT στις Τετ Ιουλ 27, 2011 12:15 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ορθογραφικός ο λόγος)

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειμαι απο Κω και ειμαι στο πρόγραμμα αυτο εδω και 2 χρονια!!! Εχω και τα 2 παιδια μου...Ειναι ιδιωτικος παιδικος και ερχεται και λεωφορειο και τα [παιρνει και τα φερνει!!!! Ειναι καλα γιατι δεν υπαρχουν χρηματα για ουτε δημοσιους ουτε για ιδιωτικους!!!

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σήμερα έμαθα οτι έχω μονο 23 μόρια και ενδεχετε να μην τα παρουνε φετος τα παιδια μου!! :x :x :x

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομικούλα μην απογοητεύεσαι και αυτό γιατί τα μόρια παίζουν ρόλο αλλά κυρίως σε περιπτώσεις που ο επιλεγμένος παιδικός σταθμός έχει πολλά παιδάκια τωρα αν κάποια έχει 70 μόρια και είναι σε άλλη περιοχή η παιδικό εσένα δεν σε πιάνει.άλλωστε 2 χρονιες τα είχαν αυτό δνε έχει να κάνει και με κάποια προτεραιότητα ;

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="βανια"]Νομικούλα μην απογοητεύεσαι και αυτό γιατί τα μόρια παίζουν ρόλο αλλά κυρίως σε περιπτώσεις που ο επιλεγμένος παιδικός σταθμός έχει πολλά παιδάκια τωρα αν κάποια έχει 70 μόρια και είναι σε άλλη περιοχή η παιδικό εσένα δεν σε πιάνει.άλλωστε 2 χρονιες τα είχαν αυτό δνε έχει να κάνει και με κάποια προτεραιότητα ;[/quote]

Βάνια μου,μένω Κω και εδω έχουμε μόνο 1 παιδικό που είναι στο πρόγραμμα,έχουμε κιάλλους 2 νόμιζω ιδιωτικούς αλλά δεν ξέρω αν είναι στο πρόγραμμα!!! Ελπιζω να παίζει ρόλο το οτι 2 συνεχομενες χρονιες τα ειχαν παρει!! Τι να πω,είμαι στεναχωρημενη...γιατι πρέπει να δουλεψω!!!!!

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα καταρχας,Νομικουλα οταν εκανες την αιτηση κοιταξες αν ειναι κ οι αλλοι 2 σταθμοι που αναφερεις μεσα στο προγραμμα?Θα μπορουσες να ειχες κανει κ σε αυτους ωστε να χεις περισσοτερες πιθανοτητες.φιλια

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου!!! Είμαι σίγουρη οτι μόνο ο ένας είναι στο πρόγραμμα...τελικά!!! Σε ευχαριστω πολυ!

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
nomikoula έγραψε:Γεια σου!!! Είμαι σίγουρη οτι μόνο ο ένας είναι στο πρόγραμμα...τελικά!!! Σε ευχαριστω πολυ!
Κανε καμια προσευχη τοτε και καλη επιτυχια αυριο

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="katarina"][quote="nomikoula"]Γεια σου!!! Είμαι σίγουρη οτι μόνο ο ένας είναι στο πρόγραμμα...τελικά!!! Σε ευχαριστω πολυ![/quote] Κανε καμια προσευχη τοτε και καλη επιτυχια αυριο[/quote]

Κοριτσάκι..ευχαριστώ πολύ.Δευτέρα θα μάθω τελικά...2 χρονια τωρα είναι στο προγραμμα αλλα εχουν ζορισει τα πραγματα τωρα!!!!

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
nomikoula έγραψε:
katarina έγραψε:
nomikoula έγραψε:Γεια σου!!! Είμαι σίγουρη οτι μόνο ο ένας είναι στο πρόγραμμα...τελικά!!! Σε ευχαριστω πολυ!
Κανε καμια προσευχη τοτε και καλη επιτυχια αυριο

Κοριτσάκι..ευχαριστώ πολύ.Δευτέρα θα μάθω τελικά...2 χρονια τωρα είναι στο προγραμμα αλλα εχουν ζορισει τα πραγματα τωρα!!!!
Μα αφου αυριο το βραδυ βγαινουν τα αποτελεσματα γιατι να περιμενεις μεχρι τη Δευτερα?

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Που θα μαθω?? Στον παιδικο μας ειπανε Δευτερα θα μας πουνε..Ισως μεσολαβει σαββατοκυριακο κ θα μας δουνε δευτερα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 12]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις