Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
186 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 186 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 12]

marinadaniel

marinadaniel
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την marinadaniel στις Τετ Σεπ 07, 2011 4:08 am, 1 φορά

aggeliki5579

aggeliki5579
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Και συ αν θα μιλήσεις με την διευθύντρια πιστεύω πως θα βρείτε την λύση και το μωράκι σου και θα τρώει και θα είναι ευχαριστημένο.

Καλημερα.Μολίς γυρισα απο τον σταθμο,μιλησα με την διευθυντρια ,της εξηγησα πως εχει η κατασταση και καταληξαμε οτι το φαγητο του μωρου θα το πηγαινω εγω το πρωι και απλα εκεινες θα το ζεστενουν.τουλαχιστον μεχρι τον Δεκεμβριο που κλεινει χρονο ο μικρος,μετα βλεπουμε.της ειπα τι μου ελεγε η δασκαλα και εφριξε η γυναικα...μου ειπε οτι δεν ισχυουν αυτα..την φωναξε στο γραφειο και της εκανε επιπληξη...μου ειπε να μην ανησυχω για τιποτα,ολα θα πανε καλα και με το φαγητο δεν υπαρχει περιπτωση να ταισουν το παιδι τιποτα αλλο περα απο αυτα που θα τους πω εγω...αυριο ξεκιναμε...

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aggeliki5579 έγραψε:
Και συ αν θα μιλήσεις με την διευθύντρια πιστεύω πως θα βρείτε την λύση και το μωράκι σου και θα τρώει και θα είναι ευχαριστημένο.

Καλημερα.Μολίς γυρισα απο τον σταθμο,μιλησα με την διευθυντρια ,της εξηγησα πως εχει η κατασταση και καταληξαμε οτι το φαγητο του μωρου θα το πηγαινω εγω το πρωι και απλα εκεινες θα το ζεστενουν.τουλαχιστον μεχρι τον Δεκεμβριο που κλεινει χρονο ο μικρος,μετα βλεπουμε.της ειπα τι μου ελεγε η δασκαλα και εφριξε η γυναικα...μου ειπε οτι δεν ισχυουν αυτα..την φωναξε στο γραφειο και της εκανε επιπληξη...μου ειπε να μην ανησυχω για τιποτα,ολα θα πανε καλα και με το φαγητο δεν υπαρχει περιπτωση να ταισουν το παιδι τιποτα αλλο περα απο αυτα που θα τους πω εγω...αυριο ξεκιναμε...

μπράβο
είδες που τελικά υπάρχει λύση; απλά έπεσες σε ηλίθια

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια καλημέρα . Θυμάστε που σας έλεγα για την φίλη μου τα 230 ευρώ που ζήτησαν ; πήρε σήμερα τηλέφωνο στην ΕΤΕΑ και της είπαν ότι χρήματα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν μόνο για γραφική ύλη και αυτό είναι λογικό να διαφέρει από παιδικό σε παιδικό (αυτός είναι ιδιωτικός) και κάθε σταθμός έχει το δικό του πρόγραμμα σε σχέση μις δραστηριότητες των παιδιών .
Της ΄έδωσαν και ένα αριθμό fax να στέλνετε όποι παράπονο έχετε σχετικά με το σταθμό επιλογής να μην ξεχνάτε να γράφετε αναλυτικά περιοχή ονομα σταθμού και το πρόβλημα το νούμερο είναι :2105214733-4-5
εύχομαι σε όλες σας να είστε καλά και να περνάνε καλά τα παιδάκια σας η φίλη μου σήμερα ήταν χαλια της έλειπε ο μικρός της αλλά είναι συνήθεια

aggeliki5579

aggeliki5579
μπράβο

Ναι...ευτυχως η διευθυντρια με καθησυχασε...εχω τρελο αγχος για αυριο...αλλα ολα καλα θα πανε ε? ξερεις τι φοβαμαι περισσοτερο...μην νιωσει το παιδι οτι το εγκαταλειπω...χαζομαρα μου ε?

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aggeliki5579 έγραψε:
μπράβο

Ναι...ευτυχως η διευθυντρια με καθησυχασε...εχω τρελο αγχος για αυριο...αλλα ολα καλα θα πανε ε? ξερεις τι φοβαμαι περισσοτερο...μην νιωσει το παιδι οτι το εγκαταλειπω...χαζομαρα μου ε?

εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο έχουν πάει παιδικό σταθμό και δεν έπαθαν απολύτως τίποτα. μαζί και το δικό μου.
εκ των υστέρων μπορώ να πω οτι καλύτερα που πήγε παιδικό σταθμό και δεν τον κράτησε η μαμά μου

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Κορίτσια καλημέρα . Θυμάστε που σας έλεγα για την φίλη μου τα 230 ευρώ που ζήτησαν ; πήρε σήμερα τηλέφωνο στην ΕΤΕΑ και της είπαν ότι χρήματα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν μόνο για γραφική ύλη και αυτό είναι λογικό να διαφέρει από παιδικό σε παιδικό (αυτός είναι ιδιωτικός) και κάθε σταθμός έχει το δικό του πρόγραμμα σε σχέση μις δραστηριότητες των παιδιών .
Της ΄έδωσαν και ένα αριθμό fax να στέλνετε όποι παράπονο έχετε σχετικά με το σταθμό επιλογής να μην ξεχνάτε να γράφετε αναλυτικά περιοχή ονομα σταθμού και το πρόβλημα το νούμερο είναι :2105214733-4-5
εύχομαι σε όλες σας να είστε καλά και να περνάνε καλά τα παιδάκια σας η φίλη μου σήμερα ήταν χαλια της έλειπε ο μικρός της αλλά είναι συνήθεια

Ναι κι εμένα που μου είχαν πει να πάρω και να μιλήσω με τον υπεύθυνο το φαξ μου έδωσαν σήμερα. Αυριο θα στείλω. Μόνο που εμάς τα χρήματα ήταν εκτός γραφικής ύλης. Την γραφική ΄θλη μου την έδωσαν δε λίστα και την αγόρασα εγώ και για τα δύο παιδιά. Τί να πω...

marianna

marianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπράβο αγγελικούλα. Είδες όλα καλά θα πάνε και το μωράκι σου θα τρώει το φαγητό τις μανούλας του. Εγώ επειδή τους παίρνω πιο νωρίς τα ξαναταίζω το μεσημέρι το φαγητάκι το δικό μας.
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα. Είχα αγχωθεί με την δασκάλα σας. Ευτυχώς όλα τέλεια ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 11 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 11 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 11 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 11 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 11 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 11 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 11 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 11 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 11 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 11 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 11 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 11 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 11 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 11 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 11 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 11 654316

Όσο για τις τύψεις, θα δεις που μόλις περάσει ο καιρός και θα βλέπουμε την εξέλιξη των μωρών θα μας περάσουν όλα. Και όπως λέει και η φλορεντία καλύτερα σε παιδικό παρά στις γιαγιάδες.

aggeliki5579

aggeliki5579
[quote]Μπράβο αγγελικούλα. Είδες όλα καλά θα πάνε και το μωράκι σου θα τρώει το φαγητό τις μανούλας του. Εγώ επειδή τους παίρνω πιο νωρίς τα ξαναταίζω το μεσημέρι το φαγητάκι το δικό μας.
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα. Είχα αγχωθεί με την δασκάλα σας. Ευτυχώς όλα τέλεια

Όσο για τις τύψεις, θα δεις που μόλις περάσει ο καιρός και θα βλέπουμε την εξέλιξη των μωρών θα μας περάσουν όλα. Και όπως λέει και η φλορεντία καλύτερα σε παιδικό παρά στις γιαγιάδες.[/quote]

Ναι Μαριαννα μου,τελικα ολα καλα...τωρα θα δειξει ο καιρος πως θα πανε τα πραγματα και για την μαμα και για το μωρο...κουραγιο σε ολες μας..

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξεκινήσαμε τη Δευτέρα, χθες δηλαδή, πάλι παιδικό. Δεύτερη χρονιά η φετινή και περνάμε πάλι προσαρμογή.
Σήμερα το πρωί που τον πήγαινα μου έλεγε συνέχεια: "δε θέλω να πάω σχολείο, δε θέλω να πάω σχολείο, δε θέλω να πάω σχολείο..." κλαίγοντας.
Τον καταφέρνω, τον βάζω ήρεμα στο αυτοκίνητο, τον κάτεβάζω ήρεμα, ανοίγει η πόρτα του παιδικού ήρεμα, μπαίνει μόνος του μέσα και με το που γυρνάω να φύγω χτυπιέται και με φωνάζει.
Η δασκάλα του μου λέει ότι μόλις μπαίνει στην τάξη το ξεχνάει και μάλιστα είναι από τα πιο προσεκτικά και υπάκουα προνήπια.
Ουφ, ελπίζω να περάσει γρήγορα αυτή η φάση.

aggeliki5579

aggeliki5579
Ξεκινήσαμε τη Δευτέρα, χθες δηλαδή, πάλι παιδικό. Δεύτερη χρονιά η φετινή και περνάμε πάλι προσαρμογή.
Σήμερα το πρωί που τον πήγαινα μου έλεγε συνέχεια: "δε θέλω να πάω σχολείο, δε θέλω να πάω σχολείο, δε θέλω να πάω σχολείο..." κλαίγοντας.
Τον καταφέρνω, τον βάζω ήρεμα στο αυτοκίνητο, τον κάτεβάζω ήρεμα, ανοίγει η πόρτα του παιδικού ήρεμα, μπαίνει μόνος του μέσα και με το που γυρνάω να φύγω χτυπιέται και με φωνάζει.
Η δασκάλα του μου λέει ότι μόλις μπαίνει στην τάξη το ξεχνάει και μάλιστα είναι από τα πιο προσεκτικά και υπάκουα προνήπια.

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...
Εγω σημερα τον πηγα πρωτη μερα ειναι 9 μηνων και τον αφησα για 2 ωρες...η δασκαλα μου ειπε οτι εκλαψε λιγακι αλλα μολις πηγα να τον παρω αγκαλια παταει κατι κλαμματα...χριστε μου...με εσφιγγε τοσο πολυ με τα χερακια του και δεν με αφηνε ουτε στο καθισματακι στο αυτοκινητο να τον βαλω....αστα...εγω εκλαιγα πιο πολυ απο τον μπεμπη..

marianna

marianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
desT έγραψε:Ξεκινήσαμε τη Δευτέρα, χθες δηλαδή, πάλι παιδικό. Δεύτερη χρονιά η φετινή και περνάμε πάλι προσαρμογή.

Δεσποινάκι μην ανησυχείς θα του περάσει γρήγορα. Αφού είναι μόνο για το πρώτο 5 λεπτό, το κάνει μόνο και μόνο για να σου δείξει ότι του λείπεις.
Και σκέψου και το άλλο: όταν εσύ λείπεις από την δουλειά σου με άδεια 1-2 βδομάδες μετά όταν γυρίζεις , κάθε πρωί δεν νιώθεις ένα σφίξιμο στο στομάχι και λες αχ να μου ήμουν σπίτι μου με την οικογένεια μου??? (εγώ πάντως το νιώθω). Κάπως έτσι νιώθουν και τα μικρούλια μας.
Υπομονή και θα συνηθίσει σιγά σιγά. Μόνο μην του δείχνεις ότι στεναχωριέσαι που τον βλέπεις να κλαίει γιατί θα το κάνει σύστημα. Καλή τύχη!!!

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τελικά όσα θέλουν ζητάνε και ότι θέλουν . Η φίλη μου αρχικά όταν πήγε να γράψει το μικρό της είπαν ότι πρέπει να δώσει και ένα χρηματικό ποσό χωρία να της αναφέρουν λεπτομέρειες ήταν πιο μπροστά μια άλλη μητερά και της είπε ότι της ζήτησαν 230 ευρώ χωρίς να αναφέρουν το λόγο. Χτές η φίλη μου που ρώτησε στο ΕΤΕΑ της είπαν ότι ανάφερα ότι δικαιολογούνται να ζητήσουν μόνο για γραφική ύλη -πήγε μετά στπ παιδικό σταθμό και της ζήτησαν 200 ευρώ μέχρι τέλος Σεπτέμβρη λες και η κάθε οικογένεια τα έχει στην άκρη η λές και θα κάνουν όλες τις χειροτεχνίες μαζεμένες τα παιδιά .Σαν ποσό τα 200 ευρώ δεν είναι πολλά για το όλο το χρόνο αλλά θα έπρεπε να άφηνα ένα χρονικό περιθώριο κάποιοι είναι άνεργοι ας κάνανε έναν διακανονισμό . Τι να πω ; Καλή αρχή στα μωράκια σας της φίλης μου αρχικά έκατσε απο το πρωι εως της 1,00 μετά έκλαιγε όταν πηγε να τον πάρει ΄κλαιγε με λυγμούς και επίσηςκάτι ακόμα :η φίλη μου είχε βάλει μέσα στη τσάντα του μικρού τρεις πάνες το μωρό δε το είχαν αλλάξει του είχ την ίδια (το κατάλαβε επειδ΄αλλη μάρκα του φοράει που τον πήγε και άλλες του έβαλε μαζί του )αλλά τις 3 πάνες και τα μωρομάντηλα τα είαν κρατήσει εκεί . Δεν ξέρω δνε θα έπρεπε τόσες ώρες να το είχαν αλλάξει;

giouli73

giouli73
Εμείς κάναμε χθες γνωριμία με τον παιδικό της Πεύκης. Ο μικρός αλώνισε όλο το χώρο. Βεβαίως ήξερε ότι ήμουν κι εγώ μαζί δεν ήταν μόνος του. Εμάς τα παίρνουν με γκρουπ ξεκινώντας από 13/9 εμένα είναι στις 20. Σαν χώρος δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα. Βέβαια η αδερφή μου που είναι νηπιαγωγός που λέει ότι σημασία έχει το προσωπικό. Από τις 2 δασκάλες είδα τη μία η οποία είναι μικρούλα κι αν κατάλαβα καλά δουλεύει 1-2 χρόνια. Αυτό ίσως να είναι θετικό το ότι θα έχει όρεξη να ασχοληθεί. Σε μας από το ΕΣΠΑ δε ζητάνε απολύτως τίποτα οικονομικά. Στους υπόλοιπους γονείς παίρνουν κάποιο ποσό ανάλογα το εισόδημα για τροφεία νομίζω. Τα υπόλοιπα γραφική ύλη και δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται, ίσως γιορτές κλπ τα βάζει ο δήμος. Πολύ με αγχώνουν οι πρώτες μέρες. Άσε που μέχρι να μπει το σχολικό θα πρέπει μέχρι τις 8 παρά το αργότερο. Να έχουν ξυπνήσει, φάει, ντυθεί 2 παιδιά 3 χρόνων και 15 μηνών. ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 11 679259 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 11 679259 Καλό μου κουράγιο και τα χάπια μου.

CHRISLA2216

CHRISLA2216
βρε κοριτσια ειτε με προγραμμα ειτε χωρις, γιατι σας ζητανε λεφτα?? ποια γραφικη υλη?? σε παιδακια κατω του ενος, η' 2 κ 3 χρονων τι πραγματα να αγορασουν με 200 ευρω?? για ψαξτε το καλυτερα!!! και μην δινετε ουτε 1 ευρω!!!! εγω 4 χρονια τωρα που πηγαινω τα παιδια (συνολικα κ τα δυο) σε δημοσιο παιδικο σταθμο, περα απο τα τροφεια καθε μηνα δεν μου εχουν ζητησει ποτε καθολου χρηματα... φανταζομαι ουτε κ στους ιδιωτικους... δηλαδη δεν τους φτανουν τα 300-400 ευρω καθε μηνα, με φαγητο της μαμας κιολας? απορω εκει τι πληρωνουν οι γονεις? κ ειναι δυνατον να ζητανε κ εξτρα??

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια, εγώ και πέρυσι στου δήμου αγόρασα γραφική ύλη και φέτος στον ιδιωτικό με το εσπα. Πάντως και άλλες μαμάδες φίλες μου που τα πήγαιναν πέρυσι σε ιδιωτικούς κανονικά χωρις πρόγραμμα αγόρασαν γραφική ύλη. Αλλά θεωρώ ότι 200 είναι πάρα πολλά. Πέρυσι για τη μεγάλη μου έδωσα 40-45 ευρώ και φέτος για τους δύο 90. Αλλά τα αγόρασα μόνη μου.

marianna

marianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
giouli73 έγραψε: Άσε που μέχρι να μπει το σχολικό θα πρέπει μέχρι τις 8 παρά το αργότερο. Να έχουν ξυπνήσει, φάει, ντυθεί 2 παιδιά 3 χρόνων και 15 μηνών. ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 11 679259 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 11 679259 Καλό μου κουράγιο και τα χάπια μου.

Γιουλη μου αν ξυπνας νωρις ολα θα τα καταφερεις. Εγω ξυπναω στις 6:30, τους δίνω γάλατα,ντύνομαι μετα ντύνω την μεγάλη μου και μετα τους μπέμπιδες. οχτω παρά είμαστε και μεις στο αμάξι για τα σχολεία.
Καλη υπομονή!!!!!

giouli73

giouli73
marianna έγραψε:
giouli73 έγραψε: Άσε που μέχρι να μπει το σχολικό θα πρέπει μέχρι τις 8 παρά το αργότερο. Να έχουν ξυπνήσει, φάει, ντυθεί 2 παιδιά 3 χρόνων και 15 μηνών. ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 11 679259 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 11 679259 Καλό μου κουράγιο και τα χάπια μου.

Γιουλη μου αν ξυπνας νωρις ολα θα τα καταφερεις. Εγω ξυπναω στις 6:30, τους δίνω γάλατα,ντύνομαι μετα ντύνω την μεγάλη μου και μετα τους μπέμπιδες. οχτω παρά είμαστε και μεις στο αμάξι για τα σχολεία.
Καλη υπομονή!!!!!

Τόση πολύ ώρα θέλω από τις 6.30? Έλα τα κακόμοιρα...

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είναι η 5η χρονιά που στέλνω παιδί σε παιδικό σταθμό και για καλή μου τύχη στον ίδιο κάθε χρόνο.
Τις δύο πρώτες χρονιές την κόρη μου χωρίς πρόγραμμα και της υπόλοιπες τρεις (μία η κόρη μου και δύο ο γιος μου) μέ ΕΣΠΑ.
Πέρα από τα δίδακτρα που μας ζητούσαν τα πρώτα 2 χρόνια που πλήρωνα το μόνο επιπλέον που ζητούσαν ηταν η λίστα με την γραφική ύλη την οποία μάλιστα πέρισυ ο δικός μας παιδικός σταθμός δεν μας την ζήτησε για δικούς του λογιστικούς λόγους. Τα υλικά αυτά ζήτημα να κοστίζουν όπως είπατε και παραπάνω γύρω στα 40,00 € και ένα βιβλίο εργασιών γύρω στο 25άρι συνήθως.
Για ποιο λόγο βρε κορίτσια τόσα λεφτά (200);

marianna

marianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
giouli73 έγραψε:
marianna έγραψε:

Καλη υπομονή!!!!!

Τόση πολύ ώρα θέλω από τις 6.30? Έλα τα κακόμοιρα...

Γιούλη μου στον ύπνο τους το δίνω το γάλα και τους ξυπνάω μετά από 1 ώρα. Ετοιμάζομαι εγώ, ετοιμάζω την μικρή στις 7:15-7:30, μετά τους μικρούς 07:30-07:50 και 7:55 είμαστε στο αμάξι και φεύγουμε. Αυτά!!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
καλημερα κοριτσια!!!!

εμεις ξεκινησαμε την δευτερα και τα παμε τελεια!!!
λιγο εκλαψε την πρωτη μερα,λιγο με αναζητησε την δευτερη αλλα τωρα προσαρμοστικε πολυ καλα!!!

για αρχη πηγαινουμε 2 ωρες
και ειναι ολα τα παιδακια μαζι
την δευτερα που θα μπουν σε κανονικο προγραμμα θα χωριστουν και οι ταξεις

εχει 2 δασκαλες αλλα απο οτι μου ειπαν θα ερθουν και αλλες
η μια ειναι μεγαλη και λιγο ξυνη
η αλλη ειναι μικρη και πολυ γλυκια με τα παιδακια αφου ο μικρος μου ολο αγκαλιες της δινει!!!

την πρωτη μερα της ειπα της δασκαλας οτι επειδη δεν μιλαει πρεπει να τον πηγαινουν εκεινες τουαλετα και με κοιταξε σαν εξωγηινη ''ααα μου λεει δεν μπορω εγω να αφηνω τα υπολοιπα παιδια και να πηγαινω το δικο σου''

τα πηρα και το αφησα για να μιλησω στην διευθυντρια...

την επομενη μερα οταν πηγα να τον παρω μου λεει η ξυνη ''πηγε μονος του 3 φορες τουαλετα αλλα δεν ξερω αν εκανε κατι...''

μα καλα αφηνουν τα παιδια μονα τους στην τουαλετα??
και αν βαλουν κανενα χερι μεσα?

ερχεται τοτε η μικρη και μου πιανει την κουβεντα
μου λεει ποσο καλος ειναι ο σπυρακος και να μην ανυσηχω γιατι τον επιβλεπει οταν παει τουαλετα.

αχχχ μακαρι να εχουμε την μικρη για δασκαλα μας!!!!!!!!!!

φαινεται η κοπελα ποσο ορεξη εχει!!!

ααα και κατι αλλο δεν μας εχουν ζητησει τιποτα ακομη για γραφικη υλη

aggeliki5579

aggeliki5579
καλημερα κοριτσια!!!!

εμεις ξεκινησαμε την δευτερα και τα παμε τελεια!!!
λιγο εκλαψε την πρωτη μερα,λιγο με αναζητησε την δευτερη αλλα τωρα προσαρμοστικε πολυ καλα!!!

για αρχη πηγαινουμε 2 ωρες
και ειναι ολα τα παιδακια μαζι
την δευτερα που θα μπουν σε κανονικο προγραμμα θα χωριστουν και οι ταξεις

εχει 2 δασκαλες αλλα απο οτι μου ειπαν θα ερθουν και αλλες
η μια ειναι μεγαλη και λιγο ξυνη
η αλλη ειναι μικρη και πολυ γλυκια με τα παιδακια αφου ο μικρος μου ολο αγκαλιες της δινει!!!

την πρωτη μερα της ειπα της δασκαλας οτι επειδη δεν μιλαει πρεπει να τον πηγαινουν εκεινες τουαλετα και με κοιταξε σαν εξωγηινη ''ααα μου λεει δεν μπορω εγω να αφηνω τα υπολοιπα παιδια και να πηγαινω το δικο σου''

τα πηρα και το αφησα για να μιλησω στην διευθυντρια...

την επομενη μερα οταν πηγα να τον παρω μου λεει η ξυνη ''πηγε μονος του 3 φορες τουαλετα αλλα δεν ξερω αν εκανε κατι...''

μα καλα αφηνουν τα παιδια μονα τους στην τουαλετα??
και αν βαλουν κανενα χερι μεσα?

ερχεται τοτε η μικρη και μου πιανει την κουβεντα
μου λεει ποσο καλος ειναι ο σπυρακος και να μην ανυσηχω γιατι τον επιβλεπει οταν παει τουαλετα.

αχχχ μακαρι να εχουμε την μικρη για δασκαλα μας!!!!!!!!!!

φαινεται η κοπελα ποσο ορεξη εχει!!!

ααα και κατι αλλο δεν μας εχουν ζητησει τιποτα ακομη για γραφικη υλη

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ.ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΚΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΑΝΤΖΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ.ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
αγγελικουλα μου θα προσαρμοστει και ο δικος σου
ειναι μικρουλης μωρε ακομη και περναει φασεις αποχωρισμου κτλ
θα συνηθησει ομως και να δεις οτι θα του αρεσει κιολας

εμενα ειναι μεγαλος πια και μπορει να καταλαβει οτι η μανουλα θα επιστρεψει να τον παρει
οταν πηγαινω να τον παρω με περιμενει και μου δινει τις πιο μεγαλες αγκαλιες!!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο στο γιόκα σου Μπεμπούλη!
Μην ανησυχείς για την τουαλέτα. Τα παιδιά στον παιδικό μαθαίνουν γρήγορα να κάνουν κάποιες διαδικασίες μόνα τους. Όπως το να τρώνε, να πίνουν, να πηγαίνουν τουαλέτα.
Μεγάλωσε και σένα ο μικρός σου!
Ευτυχώς και για μας ο μικρός στάματησε τα κλάματα την Τετάρτη. Περάσαμε δηλαδή 2 μέρες προσαρμογή.
Εύχομαι σε όλα τα μικράκια καλή παιδικοσχολική χρονιά!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
αυτο με κανει πολυ χαρουμενη το οτι παει μονος του στην τουαλετα
βλεπει τα αλλα παιδακια και παει και αυτος γιατι στο σπιτι αν δεν τον πηγαινα εγω απο μονος του δεν εκανε καμια κινηση τετοια

ετσι με τον ιδιο τροπο θα μαθει πολλα πραγματα οπως να τρωει φαγητα που δεν ετρωγε η να τρωει μονος του

δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ευτυχισμενη ειμαι που αρχισε το παιδακι παιδικο και θα μαθει τοσα πολλα πραγματα
τελικα ειχαν δικιο οι γιατροι του που ελεγαν οτι πρεπει να μπει στον παιδικο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 12]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις