251 Απ: ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) Κυρ Σεπ 04, 2011 2:32 pm
marinadaniel
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την marinadaniel στις Τετ Σεπ 07, 2011 4:08 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την marinadaniel στις Τετ Σεπ 07, 2011 4:08 am, 1 φορά
Και συ αν θα μιλήσεις με την διευθύντρια πιστεύω πως θα βρείτε την λύση και το μωράκι σου και θα τρώει και θα είναι ευχαριστημένο.
aggeliki5579 έγραψε:Και συ αν θα μιλήσεις με την διευθύντρια πιστεύω πως θα βρείτε την λύση και το μωράκι σου και θα τρώει και θα είναι ευχαριστημένο.
Καλημερα.Μολίς γυρισα απο τον σταθμο,μιλησα με την διευθυντρια ,της εξηγησα πως εχει η κατασταση και καταληξαμε οτι το φαγητο του μωρου θα το πηγαινω εγω το πρωι και απλα εκεινες θα το ζεστενουν.τουλαχιστον μεχρι τον Δεκεμβριο που κλεινει χρονο ο μικρος,μετα βλεπουμε.της ειπα τι μου ελεγε η δασκαλα και εφριξε η γυναικα...μου ειπε οτι δεν ισχυουν αυτα..την φωναξε στο γραφειο και της εκανε επιπληξη...μου ειπε να μην ανησυχω για τιποτα,ολα θα πανε καλα και με το φαγητο δεν υπαρχει περιπτωση να ταισουν το παιδι τιποτα αλλο περα απο αυτα που θα τους πω εγω...αυριο ξεκιναμε...
μπράβο
είδες που τελικά υπάρχει λύση; απλά έπεσες σε ηλίθια
aggeliki5579 έγραψε:μπράβο
είδες που τελικά υπάρχει λύση; απλά έπεσες σε ηλίθια
Ναι...ευτυχως η διευθυντρια με καθησυχασε...εχω τρελο αγχος για αυριο...αλλα ολα καλα θα πανε ε? ξερεις τι φοβαμαι περισσοτερο...μην νιωσει το παιδι οτι το εγκαταλειπω...χαζομαρα μου ε?
βανια έγραψε:Κορίτσια καλημέρα . Θυμάστε που σας έλεγα για την φίλη μου τα 230 ευρώ που ζήτησαν ; πήρε σήμερα τηλέφωνο στην ΕΤΕΑ και της είπαν ότι χρήματα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν μόνο για γραφική ύλη και αυτό είναι λογικό να διαφέρει από παιδικό σε παιδικό (αυτός είναι ιδιωτικός) και κάθε σταθμός έχει το δικό του πρόγραμμα σε σχέση μις δραστηριότητες των παιδιών .
Της ΄έδωσαν και ένα αριθμό fax να στέλνετε όποι παράπονο έχετε σχετικά με το σταθμό επιλογής να μην ξεχνάτε να γράφετε αναλυτικά περιοχή ονομα σταθμού και το πρόβλημα το νούμερο είναι :2105214733-4-5
εύχομαι σε όλες σας να είστε καλά και να περνάνε καλά τα παιδάκια σας η φίλη μου σήμερα ήταν χαλια της έλειπε ο μικρός της αλλά είναι συνήθεια
Ξεκινήσαμε τη Δευτέρα, χθες δηλαδή, πάλι παιδικό. Δεύτερη χρονιά η φετινή και περνάμε πάλι προσαρμογή.
Σήμερα το πρωί που τον πήγαινα μου έλεγε συνέχεια: "δε θέλω να πάω σχολείο, δε θέλω να πάω σχολείο, δε θέλω να πάω σχολείο..." κλαίγοντας.
Τον καταφέρνω, τον βάζω ήρεμα στο αυτοκίνητο, τον κάτεβάζω ήρεμα, ανοίγει η πόρτα του παιδικού ήρεμα, μπαίνει μόνος του μέσα και με το που γυρνάω να φύγω χτυπιέται και με φωνάζει.
Η δασκάλα του μου λέει ότι μόλις μπαίνει στην τάξη το ξεχνάει και μάλιστα είναι από τα πιο προσεκτικά και υπάκουα προνήπια.
Ουφ, ελπίζω να περάσει γρήγορα αυτή η φάση.
desT έγραψε:Ξεκινήσαμε τη Δευτέρα, χθες δηλαδή, πάλι παιδικό. Δεύτερη χρονιά η φετινή και περνάμε πάλι προσαρμογή.
Σήμερα το πρωί που τον πήγαινα μου έλεγε συνέχεια: "δε θέλω να πάω σχολείο, δε θέλω να πάω σχολείο, δε θέλω να πάω σχολείο..." κλαίγοντας.
Τον καταφέρνω, τον βάζω ήρεμα στο αυτοκίνητο, τον κάτεβάζω ήρεμα, ανοίγει η πόρτα του παιδικού ήρεμα, μπαίνει μόνος του μέσα και με το που γυρνάω να φύγω χτυπιέται και με φωνάζει.
Η δασκάλα του μου λέει ότι μόλις μπαίνει στην τάξη το ξεχνάει και μάλιστα είναι από τα πιο προσεκτικά και υπάκουα προνήπια.
Ουφ, ελπίζω να περάσει γρήγορα αυτή η φάση.
giouli73 έγραψε: Άσε που μέχρι να μπει το σχολικό θα πρέπει μέχρι τις 8 παρά το αργότερο. Να έχουν ξυπνήσει, φάει, ντυθεί 2 παιδιά 3 χρόνων και 15 μηνών. Καλό μου κουράγιο και τα χάπια μου.
marianna έγραψε:giouli73 έγραψε: Άσε που μέχρι να μπει το σχολικό θα πρέπει μέχρι τις 8 παρά το αργότερο. Να έχουν ξυπνήσει, φάει, ντυθεί 2 παιδιά 3 χρόνων και 15 μηνών. Καλό μου κουράγιο και τα χάπια μου.
Γιουλη μου αν ξυπνας νωρις ολα θα τα καταφερεις. Εγω ξυπναω στις 6:30, τους δίνω γάλατα,ντύνομαι μετα ντύνω την μεγάλη μου και μετα τους μπέμπιδες. οχτω παρά είμαστε και μεις στο αμάξι για τα σχολεία.
Καλη υπομονή!!!!!
giouli73 έγραψε:marianna έγραψε:giouli73 έγραψε: Άσε που μέχρι να μπει το σχολικό θα πρέπει μέχρι τις 8 παρά το αργότερο. Να έχουν ξυπνήσει, φάει, ντυθεί 2 παιδιά 3 χρόνων και 15 μηνών. Καλό μου κουράγιο και τα χάπια μου.
Γιουλη μου αν ξυπνας νωρις ολα θα τα καταφερεις. Εγω ξυπναω στις 6:30, τους δίνω γάλατα,ντύνομαι μετα ντύνω την μεγάλη μου και μετα τους μπέμπιδες. οχτω παρά είμαστε και μεις στο αμάξι για τα σχολεία.
Καλη υπομονή!!!!!
Τόση πολύ ώρα θέλω από τις 6.30? Έλα τα κακόμοιρα...
καλημερα κοριτσια!!!!
εμεις ξεκινησαμε την δευτερα και τα παμε τελεια!!!
λιγο εκλαψε την πρωτη μερα,λιγο με αναζητησε την δευτερη αλλα τωρα προσαρμοστικε πολυ καλα!!!
για αρχη πηγαινουμε 2 ωρες
και ειναι ολα τα παιδακια μαζι
την δευτερα που θα μπουν σε κανονικο προγραμμα θα χωριστουν και οι ταξεις
εχει 2 δασκαλες αλλα απο οτι μου ειπαν θα ερθουν και αλλες
η μια ειναι μεγαλη και λιγο ξυνη
η αλλη ειναι μικρη και πολυ γλυκια με τα παιδακια αφου ο μικρος μου ολο αγκαλιες της δινει!!!
την πρωτη μερα της ειπα της δασκαλας οτι επειδη δεν μιλαει πρεπει να τον πηγαινουν εκεινες τουαλετα και με κοιταξε σαν εξωγηινη ''ααα μου λεει δεν μπορω εγω να αφηνω τα υπολοιπα παιδια και να πηγαινω το δικο σου''
τα πηρα και το αφησα για να μιλησω στην διευθυντρια...
την επομενη μερα οταν πηγα να τον παρω μου λεει η ξυνη ''πηγε μονος του 3 φορες τουαλετα αλλα δεν ξερω αν εκανε κατι...''
μα καλα αφηνουν τα παιδια μονα τους στην τουαλετα??
και αν βαλουν κανενα χερι μεσα?
ερχεται τοτε η μικρη και μου πιανει την κουβεντα
μου λεει ποσο καλος ειναι ο σπυρακος και να μην ανυσηχω γιατι τον επιβλεπει οταν παει τουαλετα.
αχχχ μακαρι να εχουμε την μικρη για δασκαλα μας!!!!!!!!!!
φαινεται η κοπελα ποσο ορεξη εχει!!!
ααα και κατι αλλο δεν μας εχουν ζητησει τιποτα ακομη για γραφικη υλη
Είμαι μαμά! » Είμαι μαμά! » Θέματα για όλες τις ηλικίες!! » ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης