151 Απ: Το Θαύμα της ζωής...λάθος της στιγμής..? Κυρ Ιουλ 10, 2011 11:46 pm
natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
[quote="andith"]
δεν κανουμε καυγα!κ γω την αποψη μου μπηκα να πω!κ κουκιδα δεν αναφερομουν καπου συγκεκριμενα!γενικα μιλουσα!απλα θεωρω λαθος να φερνουμε παιδια στο κοσμο ελαφρα τη καρδια!χωρις να σκεφτουμε λιγο το μελλον κ πως θα τα μεγαλωσουμε!προφανως η απαντηση σας θα ειναι να προσεχουμε!κ αν προσεχεις κ σπασει το προφυλακτικο?ακομα κ τα αντισυληπτικα δεν ειναι τελειως σιγουρα!ε τοτε θα μου πειτε ας μην κανουμε σεξ!ε οχι!κοβετε το σεξ??[/quote]
natali-maria έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!
ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΒΓΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΙΣΤΑΝΤΑΙ !!
ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΣΩΣΤΟ!!
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ!
ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ
ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
ΕΚΤΡΩΣΗ!!
ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ!!
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΤΗΧΙΣΜΕΝΟ!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ "ΠΛΗΡΩΝΕΙ" ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ!!!
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ large ΤΥΠΟΣ !!!
ΑΥΤΑ !!!!
δεν κανουμε καυγα!κ γω την αποψη μου μπηκα να πω!κ κουκιδα δεν αναφερομουν καπου συγκεκριμενα!γενικα μιλουσα!απλα θεωρω λαθος να φερνουμε παιδια στο κοσμο ελαφρα τη καρδια!χωρις να σκεφτουμε λιγο το μελλον κ πως θα τα μεγαλωσουμε!προφανως η απαντηση σας θα ειναι να προσεχουμε!κ αν προσεχεις κ σπασει το προφυλακτικο?ακομα κ τα αντισυληπτικα δεν ειναι τελειως σιγουρα!ε τοτε θα μου πειτε ας μην κανουμε σεξ!ε οχι!κοβετε το σεξ??[/quote]