101 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! Τετ Ιουν 29, 2011 1:09 am
tinacorfu
Σιωπηλή δύναμη
stav2007 έγραψε:tinacorfu έγραψε:stav2007 έγραψε:tinacorfu έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΟΝΤΕΥΩ ΤΙΣ 30 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΗΝΑ ΛΟΓΩ ΕΠΙΠΛΟΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ
ΦΙΛΑΚΙΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ
καλως ηρθες στην παρεα μας και με το καλο το κοριτσακι,τωρα δεν θα εισαι μονη,ειμαστε εμεις εδω.και εγω ξαπλα ειμαι απο το πασχα.εσυ τι εχεις?
ΕΧΩ ΧΑΛΑΡΟ ΤΡΑΧΗΛΟ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΕΡΙΣΥ ΣΤΙΣ 26 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΑΠ'ΤΗΝ 22Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΕΥΩ ΤΙΣ 30 ΕΣΥ;
εγω πριν ενα χρονο εχασα δυδιμα αγορακια στην 17η εβδομαδα απο αποκολληση υμενα,εσπασαν τα νερα και δεν προλαβα να κανω περιδεση.τωρα εχω ενα και επαθα παλι αποκολληση υμενα αλλα το προλαβα και δεν χρειαστηκε να κανω περιδεση γιατι τωρα εχω καλο τραχυλο,εσυ γιατι δεν εκανες?ευχομαι να μας πανε ολα καλα αυτη τη φορα.
προτεινα πολλες φορες στον γιατρο μου την περιδεση προληπτικα και μου ελεγε συνεχεια οτι δεν υπαρχει λογος γιατι ο τραχηλος μου ειναι καλος και οτι ηταν απλα ενα τυχαιο γεγονος την πρωτη φορα αλλα απο οτι φαινετε μονο τυχαιο δεν ηταν παραλιγο να τραβηξω παλι τα ιδια.Ευτυχως ηρθαμε γρηγορα εδω στο Αλεξανδρα βασικα για περιδεση αλλα μας ειπαν οτι ειναι επικυνδυνη μεθοδος προσπαθουν να μην κανουν πια και βαλαμε πεσο ειναι ακομη σε ερευνητικο σταδιο ενας απλος δακτυλιος που κραταει τον τραχηλο ψηλα και κατα την γνωμη μου κανει θαυματα οταν τον εβαλα απο Γερμανια μας ειπαν οτι με την διαστολη και τις εβδομαδες που ημουν με το ζορι ειχα 5% πιθανοτητες να το κρατησω και να που εκλεισα και τις 30 εβδομαδες ουτε αυτοι δεν το πιστευαν.Σου ευχομαι τα καλυτερα αντε και καλες ξαπλες