Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
593 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 593 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

tinacorfu

tinacorfu
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
stav2007 έγραψε:
tinacorfu έγραψε:
stav2007 έγραψε:
tinacorfu έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΟΝΤΕΥΩ ΤΙΣ 30 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΗΝΑ ΛΟΓΩ ΕΠΙΠΛΟΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ
ΦΙΛΑΚΙΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ

καλως ηρθες στην παρεα μας και με το καλο το κοριτσακι,τωρα δεν θα εισαι μονη,ειμαστε εμεις εδω.και εγω ξαπλα ειμαι απο το πασχα.εσυ τι εχεις?

ΕΧΩ ΧΑΛΑΡΟ ΤΡΑΧΗΛΟ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΕΡΙΣΥ ΣΤΙΣ 26 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΑΠ'ΤΗΝ 22Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΕΥΩ ΤΙΣ 30 ΕΣΥ;

εγω πριν ενα χρονο εχασα δυδιμα αγορακια στην 17η εβδομαδα απο αποκολληση υμενα,εσπασαν τα νερα και δεν προλαβα να κανω περιδεση.τωρα εχω ενα και επαθα παλι αποκολληση υμενα αλλα το προλαβα και δεν χρειαστηκε να κανω περιδεση γιατι τωρα εχω καλο τραχυλο,εσυ γιατι δεν εκανες?ευχομαι να μας πανε ολα καλα αυτη τη φορα.

προτεινα πολλες φορες στον γιατρο μου την περιδεση προληπτικα και μου ελεγε συνεχεια οτι δεν υπαρχει λογος γιατι ο τραχηλος μου ειναι καλος και οτι ηταν απλα ενα τυχαιο γεγονος την πρωτη φορα αλλα απο οτι φαινετε μονο τυχαιο δεν ηταν παραλιγο να τραβηξω παλι τα ιδια.Ευτυχως ηρθαμε γρηγορα εδω στο Αλεξανδρα βασικα για περιδεση αλλα μας ειπαν οτι ειναι επικυνδυνη μεθοδος προσπαθουν να μην κανουν πια και βαλαμε πεσο ειναι ακομη σε ερευνητικο σταδιο ενας απλος δακτυλιος που κραταει τον τραχηλο ψηλα και κατα την γνωμη μου κανει θαυματα οταν τον εβαλα απο Γερμανια μας ειπαν οτι με την διαστολη και τις εβδομαδες που ημουν με το ζορι ειχα 5% πιθανοτητες να το κρατησω και να που εκλεισα και τις 30 εβδομαδες ουτε αυτοι δεν το πιστευαν.Σου ευχομαι τα καλυτερα αντε και καλες ξαπλες

tinacorfu

tinacorfu
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ Ή ΜΑΚΡΙΜΑΝΙΚΑ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΖΕΣΤΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tinacorfu έγραψε:ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ Ή ΜΑΚΡΙΜΑΝΙΚΑ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΖΕΣΤΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

ΕΓΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΑΚΡΙΜΑΝΙΚΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΟΧΙ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΝΤΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΗΤ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια εγώ που κανονικά ήταν να γεννήσω 14 νοέμβρη αλλά η γιατρός μου μου είπε μετα τις 20 οκτώβρη θα το πάρει με καισαρική σε πια ομάδα να πάω?

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
katarina έγραψε:Καλημέρα κορίτσια εγώ που κανονικά ήταν να γεννήσω 14 νοέμβρη αλλά η γιατρός μου μου είπε μετα τις 20 οκτώβρη θα το πάρει με καισαρική σε πια ομάδα να πάω?

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!ΕΛΑ ΣΕ ΕΜΑΣ Smile

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katarina έγραψε:Καλημέρα κορίτσια εγώ που κανονικά ήταν να γεννήσω 14 νοέμβρη αλλά η γιατρός μου μου είπε μετα τις 20 οκτώβρη θα το πάρει με καισαρική σε πια ομάδα να πάω?

Και εδώ πάντως ευπρόσδεκτη είσαι κοπέλα μου!!!
Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!
Γιατί κανονίσατε από τώρα την καισαρική?
Να σου πω την αλήθεια και εγώ προς την καισαρική γέρνω αν είναι να διαλέξω!

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ωραία καλώς σας βρήκα τότε!

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Despoinaki έγραψε:

Σε ευχαριστώ πολύ και σε σένα με το καλό γιατί εγώ έχω κάνει ήδη 2 καισαρικές οπότε όπως καταλαβαίνεις...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fennnia έγραψε:
tinacorfu έγραψε:ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ Ή ΜΑΚΡΙΜΑΝΙΚΑ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΖΕΣΤΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

ΕΓΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΑΚΡΙΜΑΝΙΚΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΟΧΙ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΝΤΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΗΤ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

Και εγώ που γεννάω μέχρι 9 Οκτώβρη μακριμάνικα λεπτά φορμάκια πήρα και κορμάκια με κοντό μανικάκι!
Τώρα βέβαια αν γεννούσα Σεπτέμβρη θα δυσκολευόμουν και εγώ να επιλέξω! Λογικά θα έχει ζέστη! Ξέρω και εγώ? Καμιά πιο έμπειρη να μας διαφωτίσει???
Με το καλό να έρθει το καλό σου!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katarina έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Σε ευχαριστώ πολύ και σε σένα με το καλό γιατί εγώ έχω κάνει ήδη 2 καισαρικές οπότε όπως καταλαβαίνεις...

Είσαι 27 χρονών και πας για το 3ο? Μια χαρά σε βρίσκω! Να σου ζήσουν κοπέλα μου! Ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές σου!
Και εγώ πρώτα ο Θεός θέλω να κάνω 3-4 παιδιά! Ας ξεκινήσουμε αρχικά με την μπεμπούλα μας όμως!!!!!
Η εμπειρία σου από τις καισαρικές? Έχουν αρκετό πόνο ή παλεύεται?
Μια φίλη γέννησε πριν μια εβδομάδα με καισαρική και μου είπε πως ταλαιπωρήθηκε λίγο την πρώτη βραδιά… μετά όλα οκ!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΧΩ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΩ ΜΕΤΑ ΜΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΑ.

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Despoinaki έγραψε:
katarina έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Είσαι 27 χρονών και πας για το 3ο? Μια χαρά σε βρίσκω! Να σου ζήσουν κοπέλα μου! Ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές σου!
Και εγώ πρώτα ο Θεός θέλω να κάνω 3-4 παιδιά! Ας ξεκινήσουμε αρχικά με την μπεμπούλα μας όμως!!!!!
Μια φίλη γέννησε πριν μια εβδομάδα με καισαρική και μου είπε πως ταλαιπωρήθηκε λίγο την πρώτη βραδιά… μετά όλα οκ!
Ναι θέλω να κανω ενα αγορακι αλλα θα δειξει!που λες οσον αφορα τις καισαρικες σχετικο ειναι.ειναι αναλογα και τον οργανισμο του καθε ανθρωπου εχω μιλησει με κοπελες που εκαναν καισαρικη και δεν πονεσαν καθολου εγω παλι ειδικα στο 2ο!!!!!!!! Sad ασε να μην το θυμαμαι καλυτερα

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fennnia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΧΩ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΩ ΜΕΤΑ ΜΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΑ.

Ναι κοπέλα μου να πας να το δεις! Για να ησυχάσεις πιο πολύ… όχι τίποτα άλλο!
Καλημερούδια κιόλας!!!!

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Despoinaki έγραψε:
fennnia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΧΩ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΩ ΜΕΤΑ ΜΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΑ.

Καλημερούδια κιόλας!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΕΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΗΛΟ
ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katarina έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
katarina έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Ναι θέλω να κανω ενα αγορακι αλλα θα δειξει!που λες οσον αφορα τις καισαρικες σχετικο ειναι.ειναι αναλογα και τον οργανισμο του καθε ανθρωπου εχω μιλησει με κοπελες που εκαναν καισαρικη και δεν πονεσαν καθολου εγω παλι ειδικα στο 2ο!!!!!!!! Sad ασε να μην το θυμαμαι καλυτερα

Ελπίζω αυτή την φορά να πάνε όλα τέλεια! Με έναν πόνο που λένε! Μην σου πω και κανέναν!!!
Αυτό που λες πάντως ανάλογα με τον οργανισμό ισχύει!
Τώρα μπερδεύτηκα λίγο! Έχεις 2 παιδάκια (κοριτσάκια) και τώρα θέλεις να κάνεις αγοράκι αλλά δεν έχεις μάθει ακόμα το φύλο?

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σωστά!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katarina έγραψε:Σωστά!!!

Γερό να είναι πάνω από όλα και σου εύχομαι να αποκτήσεις και το αγοράκι που επιθυμείς έτσι για αλλαγή!
Λογικά σε 1-2 εβδομάδες θα κάνεις την Β επιπέδου οπότε θα λυθεί το μυστήριο!!

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ναι 8/7 αντε να δουμε

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="ΜΙΝΑ+μπεμπα"]
Despoinaki έγραψε:

Καλημερούδια κιόλας!!!!

ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ?[/qu

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΟΧΙ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 37 ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΣ,ΜΟΝΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΟΜΩΣ.ΜΕ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.

tzef

tzef
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΚΑΙ ΕΓΩ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 15/10.

ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ ΚΟΡΜΑΚΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ , ΓΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ.

Ή ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΑΕΙ ΣΚΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΜΑΚΙ (ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ Τ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΖΩ ΜΕ ΠΕΡΙΤΤΑ ΡΟΥΧΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕς ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΝΤΥΝΩ ΚΟΣΜΙΑ Very Happy )

ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΚΗ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΜΑΚΡΙΜΑΝΙΚΑ Ή ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ ΚΟΡΜΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΜΑΝΙΚΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ MOTHERCARE.KAI KAMIA ZAKETOYΛΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΡΥΟ ΑΛΛΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="fennnia"]
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Καλημερούδια κιόλας!!!!

ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ?[/qu

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΟΧΙ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 37 ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΣ,ΜΟΝΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΟΜΩΣ.ΜΕ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.

Mια χαρά είναι ο αιματοκρίτης και για την εβδομάδα που είσαι!
Ο δικός μου την τελευταία φορά ήταν 35,6 νομίζω!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katarina έγραψε:ναι 8/7 αντε να δουμε

Ε τίποτα δεν έμεινε!!!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="Despoinaki"]
fennnia έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Καλημερούδια κιόλας!!!!

ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ?[/qu

ΕΧΩ ΟΜΩΣ 1,5 ΜΗΝΑ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ.

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα

[quote="fennnia"]
Despoinaki έγραψε:
fennnia έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Καλημερούδια κιόλας!!!!

ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ?[/qu

ΕΧΩ ΟΜΩΣ 1,5 ΜΗΝΑ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ.

ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΧΑΜΗΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΓΙΑΤΙ Κ ΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΑΥΞΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΠ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Κ ΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥ Κ ΑΠ ΑΥΤΟ..

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια,απο ταχυπαλμιες αλλο τιποτα!εχω ηρεμησει λιγο τωρα στις αρχες δεν μπορουσα ουτε να φαω ουτε να περπατησω,ισως ηταν ομως οι εμετοι.
Την Δευτερα παω για εξετασουλες και καμπυλη μπλιαχ..η πιο αθλια εξεταση ever!!και την Πεμπτη παω να δω την μικουλα μου!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 5 654316

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις