Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
579 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 579 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
SEVIΜΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
anthaki έγραψε:4!!!???5?????!!!ερεεε γλεντια!!αυριο ειναι που θα κουλαθω τελειως!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 10 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 10 534787

ANTHAKI ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΠΩΣ 8Α ΠΑΩ.ΕΜΕΝΑ 8Α ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΙΜΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 10 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 10 534787

tha ginw mama

tha ginw mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλέ μην αγχωνεστε! Εγωώ την έκανα ήδη. Αίμα δεν παίρνουν απο φλέβα αλλά απο το δαχτυλάκι με κατι σαν ξυραφάκι.Μια στάλιτσα είναι αρκετή.Ούτε που το καταλαβαίνεις... Εντάξει,θα πρέπει να είστε κάνα 3ωρο εκεί κι αυτό είναι το άσχημο της υπόθεσης γιάυτό προμηθευτείτε κάτι για να διαβάζετε ή να απασχοληθέιτε.Η γλυκόζη δεν είναι και τόσο τρομερή..Παλεύεται η εξέταση μωρέ!!!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tha ginw mama έγραψε:Καλέ μην αγχωνεστε! Εγωώ την έκανα ήδη. Αίμα δεν παίρνουν απο φλέβα αλλά απο το δαχτυλάκι με κατι σαν ξυραφάκι.Μια στάλιτσα είναι αρκετή.Ούτε που το καταλαβαίνεις... Εντάξει,θα πρέπει να είστε κάνα 3ωρο εκεί κι αυτό είναι το άσχημο της υπόθεσης γιάυτό προμηθευτείτε κάτι για να διαβάζετε ή να απασχοληθέιτε.Η γλυκόζη δεν είναι και τόσο τρομερή..Παλεύεται η εξέταση μωρέ!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΜΕ ΕΝΕΣΗ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΙΜΑ.ΜΕ ΚΑΘΥΣΥΧΑΣΕΣ.

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Για να δουμε αυριο....παντως θα παω οσο πιο νωρις μπορω γιατι οταν το στομαχι μου ειναι αδειο μου ερχετε εμετος... Crying or Very sad

tha ginw mama

tha ginw mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μην μου στενοχωριέστε βρε! Για να γεννήσουμε πάμε...Στην καμπύλη ζαχάρου θα κ..λώσουμε? Δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ(ΤΟΝ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΚΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΓΑΜΕ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ)ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΤΣΤΙΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΑΝΩ ΕΝΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 1 ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΕΙΜΑΙ ΟΚ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΣΕ 1.ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΣΧΕΔΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΝΙΑ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΟ ΦΘΗΝΗ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ STAV ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΤΗΝ ΤΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ ΕΤΩΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ;

ΕΜΕΝΑ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΠΟΛΥ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΡΕΒΑΤΙ.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΞΑΝΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΚΑΠΟΙΑ ΦΤΗΝΗ ΑΠΟ ΙΚΕΑ ΜΕ ΚΑΛΟ ΣΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 2 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΦΗΒΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΧΑΛΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

τελικά Tzef συμφωνούμε σε πάρα πολλά πράγματα. Αφού την πατήσαμε στα πρώτα, τώρα τα βλέπουμε διαφορετικά. Και εγώ την είχα χρυσοπληρώσει την κούνια. Στα 400 ευρώ...την διέλυσε βέβαια και τώρα δεν έχω. Αλλά θα μου δώσει η φίλη μου τη δική της, είναι σε καλή κατάσταση, μόνο το στρώμα θα αλλάξω

tzef

tzef
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑ ΣΚ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΕΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ Η ΒΑΣΛΙΚΗ ΕΚΑΙΓΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 39 Sad ΠΑΛΙ ΑΡΡΩΣΤΗ!!!!ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΗ ΠΙΣΙΝΑ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΦΑΓΑ ΞΕΝΥΧΤΙ ΠΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ.ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΜΩΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΙΛΟ.

ΑΣΧΕΤΟ ΕΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΤΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΟΝΤΕΛΑ, ΨΗΛΕΣ , ΣΩΜΑΤΑΡΕΣ, ΜΟΝΟ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΙΧΑΝ.ΕΓΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΦΑΛΑΙΝΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 10 585182

candy ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΜΑ ΣΕ ΜΑΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ.

STAV ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ (ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ 25 ΤΗΣ)

ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΠΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 15.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΗΣΑ 2 ΩΡΗ ΑΔΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 10 911307

ΦΙΛΑΚΙΑ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fennnia έγραψε:
tha ginw mama έγραψε:Καλέ μην αγχωνεστε! Εγωώ την έκανα ήδη. Αίμα δεν παίρνουν απο φλέβα αλλά απο το δαχτυλάκι με κατι σαν ξυραφάκι.Μια στάλιτσα είναι αρκετή.Ούτε που το καταλαβαίνεις... Εντάξει,θα πρέπει να είστε κάνα 3ωρο εκεί κι αυτό είναι το άσχημο της υπόθεσης γιάυτό προμηθευτείτε κάτι για να διαβάζετε ή να απασχοληθέιτε.Η γλυκόζη δεν είναι και τόσο τρομερή..Παλεύεται η εξέταση μωρέ!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΜΕ ΕΝΕΣΗ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΙΜΑ.ΜΕ ΚΑΘΥΣΥΧΑΣΕΣ.

Kαλημέρα κορίτσια!
Τώρα δεν θέλω να σας την χαλάσω αλλά εγώ όταν έκανα την εξέταση μου πήραν αίμα από φλέβα με ένεση...!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά αποτελέσματα να έχουν τα κοριτσάκια μας στην καμπύλη!!!
Tzef μου περαστικά σας πάλι κοπέλα μου!! Άλλο κακό να μην σας βρει...!!!
Αυτό το ΣΚ ας μην μπει καλύτερα θάλασσα ή πισινούλα να στρώσει λίγο...!!!
Εσύ πήρες αδειούλα για το παιδί? Κουράστηκες? Ελπίζω εσύ να είσαι καλά!!!

stav2007

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
Jef μου τι πραγμα και αυτο?ολα περαστικα να ειναι

stav2007

Despoinaki μου και εμενα 2 φορες που εχω κανει καμπυλη απο φλεβα μου πηραν,αλλα δεν ηθελα να το πω εχθες,μην παεςξηγηθω και γινω κακια

κοριτσακα μου καλα αποτελεσματα να εχετε ολες,να μην περασει καμια αυτο που περναω εγω

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:Despoinaki μου και εμενα 2 φορες που εχω κανει καμπυλη απο φλεβα μου πηραν,αλλα δεν ηθελα να το πω εχθες,μην παεςξηγηθω και γινω κακια

κοριτσακα μου καλα αποτελεσματα να εχετε ολες,να μην περασει καμια αυτο που περναω εγω

Καλημέρα Σταυρούλα μου!! Υπομονή κουκλίτσα! Που θα πάει? Θα περάσουν και αυτοί οι μήνες!!! Είπαμε... σκεφτόμαστε μόνο τα γλυκούλια μας...!!! Σίγουρα αυτό που περνάς είναι μανίκι...!!!
Γιατί να φανούμε κακιές μωρέ? Σιγά μην μας παρεξηγήσουν τα κορίτσια...!! Την εμπειρία μας λέμε και εμείς...!!! Θα γυρίσουν σε λίγο και θα μάθουμε νέα...!!! Καλά αποτελέσματα να έχουνε και να έχουμε...!!!
Με την ινσουλίνη τι λέει? Το πήρες το κολάι??

tzef

tzef
ΤΗΑΝΚΣ ΚΟΣΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΦΛΕΒΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ.

stav2007

Despoinaki ναι ενταξει την συνηθισα,ολα μια ιδεα ειναι,απλα μου εκατσε στραβα γιατι ειπα (οχι και αυτο).ενταξει δεν πειραζει,θα περασει και αυτο που θα παει?τοσα περασα,τρο καλο ειναι οτι γενικα ειμαι καλυτερα και μπορω και ψιλοβγαινω.

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tzef περαστικα στην Βασιλικουλα!!! 39 το καημενο;;;
Κοριτσια κ εγω 4 φορες απο φλεβα μου πηραν κ μαλιστα την ιδια...την καλη βεβαια!!!
Τα ειδα ολα,ανακατωσουρες,ζαλαδες,χαλια!!!!
Σταυρουλα δεν βλεπω να την γλιτωνω ουτε εγω την ινσουλινη....109 ειχα νηστικη......φαντασου μετα!!!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια!!Tzef περαστικα της κορουλας!!Πολy κουαρστικη μερα σημερα,απο το πρωι,εκανα τις εξετασουλες μου,εννοειτε οτι μου μελενιασανε το ενα χερακι μου Sad και απο τα δυο μου πηραν,μετα πηγα και αγορασα ενα φορεματακι πολυ ωραιο και δροσερο φουξια,μακρυ μου δειχνει μια κοιλιτσα μουρλια!!μαγειρεψα και τωρα εκατσα λιγο να δεω τι κανετε..

stav2007

Sevi έγραψε:Tzef περαστικα στην Βασιλικουλα!!! 39 το καημενο;;;
Κοριτσια κ εγω 4 φορες απο φλεβα μου πηραν κ μαλιστα την ιδια...την καλη βεβαια!!!
Σταυρουλα δεν βλεπω να την γλιτωνω ουτε εγω την ινσουλινη....109 ειχα νηστικη......φαντασου μετα!!!

ναι οντως ειναι πολυ....μονο μια μερα το ειχες?μπορει να ετυχε.μετριεσαι καθε μερα?μια ωρα μετα το φαγητο ποσο εχεις?

stav2007

ΑΝΘΑΚΙ ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟ,ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΗΡΕΣ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:
Sevi έγραψε:Tzef περαστικα στην Βασιλικουλα!!! 39 το καημενο;;;

ναι οντως ειναι πολυ....μονο μια μερα το ειχες?μπορει να ετυχε.μετριεσαι καθε μερα?μια ωρα μετα το φαγητο ποσο εχεις?
Απο εδω κ περα θα το μετραω κ μετα το φαγητο!!!
Μου εχει δωσει προκαταβολικα διατροφη....
Οσες φορες το ειχα μετρησει νηστικη ειχα μεχρι 90.....αλλα για την ενδοκρινολογο ,θα μετρησει η σημερινη καμπυλη!!!!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Stav αποτελεσματα αυριο μεσημερακι,η αληθεια δεν αγχωνομαι και πολυ γιατι εκανα ηδη μια φορα πριν λιγους μηνες ολα καλα,αλλα οσο ναναι....την Πεμπτη γιατρουλη να δουμε την..κλωτσιδουλα μας που λεει και ο γιος μου Razz Laughing

stav2007

SEVI ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΤΥΧΕ.....ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ.ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ?

stav2007

anthaki έγραψε:Stav αποτελεσματα αυριο μεσημερακι,η αληθεια δεν αγχωνομαι και πολυ γιατι εκανα ηδη μια φορα πριν λιγους μηνες ολα καλα,αλλα οσο ναναι....την Πεμπτη γιατρουλη να δουμε την..κλωτσιδουλα μας που λεει και ο γιος μου Razz Laughing

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΔΟΥΛΑ ΣΑΣ

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστω!ολες καλα αποτελεσματα να εχουμε!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά αποτελέσματα κοριτσάκια!!!
Εγώ θα την κάνω από εβδομάδα!!
Και εγώ από φλέβες είμαι άστα να πάνε αλλά δεν με πειράζει καθόλου όσες φορές και αν μου πάρουν αίμα! Οι ενέσεις δεν με πειράζουν στο σημείο που τις κάνουν για να πάρουν αίμα...!!! Δεν μπορώ καθόλου τους ορούς εγώ...!!! Μπλιάχ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις