226 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! Κυρ Ιουλ 03, 2011 1:29 am
stav2007
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
SEVIΜΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
anthaki έγραψε:4!!!???5?????!!!ερεεε γλεντια!!αυριο ειναι που θα κουλαθω τελειως!!!!!
tha ginw mama έγραψε:Καλέ μην αγχωνεστε! Εγωώ την έκανα ήδη. Αίμα δεν παίρνουν απο φλέβα αλλά απο το δαχτυλάκι με κατι σαν ξυραφάκι.Μια στάλιτσα είναι αρκετή.Ούτε που το καταλαβαίνεις... Εντάξει,θα πρέπει να είστε κάνα 3ωρο εκεί κι αυτό είναι το άσχημο της υπόθεσης γιάυτό προμηθευτείτε κάτι για να διαβάζετε ή να απασχοληθέιτε.Η γλυκόζη δεν είναι και τόσο τρομερή..Παλεύεται η εξέταση μωρέ!!!
τελικά Tzef συμφωνούμε σε πάρα πολλά πράγματα. Αφού την πατήσαμε στα πρώτα, τώρα τα βλέπουμε διαφορετικά. Και εγώ την είχα χρυσοπληρώσει την κούνια. Στα 400 ευρώ...την διέλυσε βέβαια και τώρα δεν έχω. Αλλά θα μου δώσει η φίλη μου τη δική της, είναι σε καλή κατάσταση, μόνο το στρώμα θα αλλάξωtzef έγραψε:stav2007 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ(ΤΟΝ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΚΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΓΑΜΕ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ)ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΤΣΤΙΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΑΝΩ ΕΝΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 1 ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΕΙΜΑΙ ΟΚ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΣΕ 1.ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΣΧΕΔΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΝΙΑ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΟ ΦΘΗΝΗ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ STAV ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ.
ΣΤΗΝ ΤΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ ΕΤΩΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ;
ΕΜΕΝΑ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΠΟΛΥ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΡΕΒΑΤΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΞΑΝΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΚΑΠΟΙΑ ΦΤΗΝΗ ΑΠΟ ΙΚΕΑ ΜΕ ΚΑΛΟ ΣΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 2 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΦΗΒΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΧΑΛΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
fennnia έγραψε:tha ginw mama έγραψε:Καλέ μην αγχωνεστε! Εγωώ την έκανα ήδη. Αίμα δεν παίρνουν απο φλέβα αλλά απο το δαχτυλάκι με κατι σαν ξυραφάκι.Μια στάλιτσα είναι αρκετή.Ούτε που το καταλαβαίνεις... Εντάξει,θα πρέπει να είστε κάνα 3ωρο εκεί κι αυτό είναι το άσχημο της υπόθεσης γιάυτό προμηθευτείτε κάτι για να διαβάζετε ή να απασχοληθέιτε.Η γλυκόζη δεν είναι και τόσο τρομερή..Παλεύεται η εξέταση μωρέ!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΜΕ ΕΝΕΣΗ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΙΜΑ.ΜΕ ΚΑΘΥΣΥΧΑΣΕΣ.
stav2007 έγραψε:Despoinaki μου και εμενα 2 φορες που εχω κανει καμπυλη απο φλεβα μου πηραν,αλλα δεν ηθελα να το πω εχθες,μην παεςξηγηθω και γινω κακια
κοριτσακα μου καλα αποτελεσματα να εχετε ολες,να μην περασει καμια αυτο που περναω εγω
Sevi έγραψε:Tzef περαστικα στην Βασιλικουλα!!! 39 το καημενο;;;
Κοριτσια κ εγω 4 φορες απο φλεβα μου πηραν κ μαλιστα την ιδια...την καλη βεβαια!!!
Τα ειδα ολα,ανακατωσουρες,ζαλαδες,χαλια!!!!
Σταυρουλα δεν βλεπω να την γλιτωνω ουτε εγω την ινσουλινη....109 ειχα νηστικη......φαντασου μετα!!!
Απο εδω κ περα θα το μετραω κ μετα το φαγητο!!!stav2007 έγραψε:Sevi έγραψε:Tzef περαστικα στην Βασιλικουλα!!! 39 το καημενο;;;
Κοριτσια κ εγω 4 φορες απο φλεβα μου πηραν κ μαλιστα την ιδια...την καλη βεβαια!!!
Τα ειδα ολα,ανακατωσουρες,ζαλαδες,χαλια!!!!
Σταυρουλα δεν βλεπω να την γλιτωνω ουτε εγω την ινσουλινη....109 ειχα νηστικη......φαντασου μετα!!!
ναι οντως ειναι πολυ....μονο μια μερα το ειχες?μπορει να ετυχε.μετριεσαι καθε μερα?μια ωρα μετα το φαγητο ποσο εχεις?
anthaki έγραψε:Stav αποτελεσματα αυριο μεσημερακι,η αληθεια δεν αγχωνομαι και πολυ γιατι εκανα ηδη μια φορα πριν λιγους μηνες ολα καλα,αλλα οσο ναναι....την Πεμπτη γιατρουλη να δουμε την..κλωτσιδουλα μας που λεει και ο γιος μου
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης