Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
592 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 592 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Sevi έγραψε:Γεια σας κοριτσια,καταφερα να σας διαβασω αλλα δεν θυμαμαι κ πολλα!!!
Εγω τις εκανα την προηγουμενη εβδ τις 2 ενεσεις για τα πνευμονια των μικρων γιατι ειχα συσπασεις κ ηθελε ο γιατρος οπωσδηποτε να τις κανω....αγχωθηκα πολυ γιατι φοβηθηκα μην γεννησω προωρα αλλα ολα καλα μεχρι στιγμης!!!
Νομιζω γινονται αλλες 2 αλλα δεν ξερω σε ποια εβδ θα τις κανουμε!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΛΟΓΟ ΣΑΚΧΑΡΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΣΑΚΧΑΡΟ ΚΑΙ Η ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΤΟ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΛΥ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 2.....1 ΑΝΑ 15 ΜΕΡΕΣ.ΚΑΙ ΑΠ'ΤΙ ΞΕΡΩ 2 ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ.ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΥΣΠΕΣΕΙΣ?

stav2007

bouba έγραψε:stav2007 μου για να καταλάβω γιατί το ζάχαρο είναι λίγο περίεργο...από γλυκα δεν σε αφηνει να τρως τιποτα; καθόλου; γιατι νομιζα οτι το ζαχαρο δεν ειναι απαραίτητα τα γλυκά αλλά ο συνδιασμός τροφών που γίνεται ή κατι τετοιο τέλος πάντων scratch

ΚΑΝΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΟΜΩΣ....ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ.ΜΟΝΟ ΠΑΓΩΤΟ 0% ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΩΡΑ,ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑ ΓΛΥΚΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ.ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΑΝΑ ΣΑΚΧΑΡΟ.ΑΣΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:
Sevi έγραψε:Γεια σας κοριτσια,καταφερα να σας διαβασω αλλα δεν θυμαμαι κ πολλα!!!
Εγω τις εκανα την προηγουμενη εβδ τις 2 ενεσεις για τα πνευμονια των μικρων γιατι ειχα συσπασεις κ ηθελε ο γιατρος οπωσδηποτε να τις κανω....αγχωθηκα πολυ γιατι φοβηθηκα μην γεννησω προωρα αλλα ολα καλα μεχρι στιγμης!!!
Νομιζω γινονται αλλες 2 αλλα δεν ξερω σε ποια εβδ θα τις κανουμε!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΛΟΓΟ ΣΑΚΧΑΡΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΣΑΚΧΑΡΟ ΚΑΙ Η ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΤΟ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΛΥ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 2.....1 ΑΝΑ 15 ΜΕΡΕΣ.ΚΑΙ ΑΠ'ΤΙ ΞΕΡΩ 2 ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ.ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΥΣΠΕΣΕΙΣ?

Γεια σου Σταυρουλα μου!!!
Εγω διαβασα κ οπως εκανα την μια ενεση Παρασκευη κ την αλλη Σαββατο!!! Στο Γαια ετσι γινεται,μαζεμενες!!!
Τα πετρωματα που ειχα στην κοιλια ειναι οι συσπασεις...καναμε κ καρδιοτοκογραφημα στο NST,εκει δεν εδειξε συσπασεις...ισως επειδη ημουν ξαπλωμενη!!!

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:
IreneM έγραψε:Εγω πριν τις κάνω έλεγα καλύτερα είναι για την υγεία του μωρού και με αυτό τον τρόπο δεν θα αρρωστα και πολύ με τα βρογχυκα αλλα τώρα που μου είπε η νοσοκόμα ότι θα τελειωθούν οι πνεύμονες της και έτσι θα αναγκαστεί να βγεί με άγχωσε που είπε και ο γιατρός ότι είναι πολύ μικρή, δεν μου είπε πόσα γραμμάρια ακριβώς αλλά μου είπε ότι είναι μικρή. ΑΝ γεννηθεί πιο κατω απο 2 κιλά θα πρέπει να πάει στο νοσοκομείο που είναι σε άλλη πόλη 40 λεπτά μακριά απο εκεί που θα γεννήσω
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΛΕΣ?ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ?ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 32 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΚΑΝΕΙΣ 2...1 ΑΝΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Stav μου δεν έχουν σχέση οι ενέσεις με τα κιλά του μωρού. Τις ενέσεις τις έκανα γιατί θα γέννησω στις 36 εβδομάδες λόγω του ότι είναι τέταρτη εγγυμοσύνη. Αλλά όπως κάναμε την εξέταση μιλούσαμε και με το σύζυγο και οι τρείς περι ανέμων και υδάτων είπε την φράση ότι είναι μικροκαμωμένη και μετά ξέχασε να μου πει γραμμάρια και εγώ μετά ντράπηκα να ρωτήσω. Τις ενέσεις τις έκανα δύο την παρασκέύη και δύο 24 ώρες μετά

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα μανουλες κ μπεμπακια!!!
Θα παω να κανω εξετασουλες σημερα.....εχω βαρεθει πια!!! Καθε 15 μερες εχω εξετασεις....

tzef

tzef
Καλημερα κοριτσια τι κανετε εγω καλα.Δουλεια περιμενω να μου φερουνε τον καφε.

Ζεστη πολυ σημερα και μολις επιστρεψω σπιτι εχω να σιδερωσω 5 σακουλες μεγαλες jumbo με ρουχα. Shocked

Ασχετο την Πεμπτη παω επιτελους κομωτηριο.Παλι ανταυγιες μονο.Αλλα παλι καλα.Ποσο τα βαριεμαι τα κομωτηρια.

Εσεις εχετε πριστει;Εγω εχω αρχισει.Στη Βασιλικη κατω τα ποδια μου ειχαν γινει σαν του ελεφαντα, αστραγαλο δεν ξεχωριζες.Πολυ κατακρατιση ρε παιδι μου.

Φιλακια βρε σε ολες!!!!!!!!!!!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!
εγω τρωω τα φρουτάκια μου πρωι πρωι να δροσιστω. και γω δουλεια είμαι και βαριέμαι τρελά.
Σιδερο και γω πολύ εχω. Δικά μας όμως. Με του μπεμπη θα ασχοληθω σιγα σιγα εντος των ημερων. Δεν πολυμπορώ και με την ζέστη.
Αχ, κομμωτηριο την αλλη βδομαδα λεω να παω. Μονο κουρεμα ομως. Τι ευτυχία από τοτε που το γυρισα στο φυσικό μου. Αφηστε που επιτελους στρωνει το μαλλι με τη μια. Τοσα χρονια ξανθο, το ειχα κατακαψει.
Ακόμα εμένα πόδια δεν εχουν πρηστεί. Αλλά δεν νομίζω να την γλιτώσω.
Αχ, ρε Σταυρούλα λίγο υπομονή ακόμα με το ζαχαρο. Εφτασες στο τέλος!!

stav2007

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ....
IreneMΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 36?ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ?
SEVI ΜΟΥ,ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΤΙΣΠΑΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ.ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ?ΚΑΙ ΠΩΣ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ.
tzef ΜΟΥ,ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΗΓΕΝΩ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΝΥΧΙΑ,ΑΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ
bouba ΜΟΥ,ΣΕ ΠΙΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΤΑΣΑ.3 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΩ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΙΩΝΑΣ

stav2007

SEVI ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΕΣΕΙΣ,ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:
bouba ΜΟΥ,ΣΕ ΠΙΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΤΑΣΑ.3 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΩ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΙΩΝΑΣ

Αχ, είσαι η τελευταία μας εσύ ε; Ελα λίγο υπομονή και όλα θα τελειώσουν. Θα κρατάς σε λίγο το ζουζουνακι σου και όλα θα τα ξεχάσεις.
Ετσι και στα ξενύχτια κορίτσια. Θυμάμαι στην κόρη μου, όταν εκλαιγε το βράδυ, έλεγα "οχι πάλι" αλλά σηκωνόμουν στο δευτερόλεπτο και άρχιζα τα τραγούδια!!

stav2007

bouba ΜΟΥ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ,ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ.ΕΣΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ,ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΖΕΣΤΗ

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σταυρουλα καλησπερα!!!
Πετρωματα ειχα στην κοιλια μου κ ειδικα οταν ημουν καθισμενη κ πηγαινα να σηκωθω ηταν πολυ εντονα.....ρωτησα τον γιατρο κ μου ειπε οτι ηταν συσπασεις!!!

Καλησπερα σε ολες!!!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Very Happy Very Happy
ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΠΙΣΗ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ!!! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?????

Η ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ Κ ΕΓΩ ΤΡΕΛΗ!!! ΠΗΓΑ Κ ΛΑΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΣ Κ ΔΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ Shocked ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΗ ΕΙΜΑΙ...

ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΠΗΓΑΜΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΑΓΙΟ ΜΑΜΑ, ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΟΥΝ Κ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!!!!
ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ.. ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΣΙΕΡΕΣ Κ ΑΛΛΑΞΑ Κ ΜΑΓΙΟΥΔΑΚΙ. ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ.
ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΑ Κ ΕΛΕΓΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΙΚΟ Razz Razz Razz

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!! ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ...ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ.
ΚΙ ΕΓΩ ΤΡΕΙΣ Κ ΛΙΓΟ ΚΟΥΜΠΣ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΟΛΠΙΚΟ ΥΓΡΟ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ!!!
ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ...

ΕΧΩ Κ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Rolling Eyes
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΜΟΥ ΠΗΤ ΧΘΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑ Κ ΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 25 328109
ΤΑ ΡΟΥΧΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΣΑ, ΤΑ ΕΠΛΥΝΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ I love you ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ Κ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟΥ Κ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ king

stav2007

Sevi έγραψε:Σταυρουλα καλησπερα!!!
Πετρωματα ειχα στην κοιλια μου κ ειδικα οταν ημουν καθισμενη κ πηγαινα να σηκωθω ηταν πολυ εντονα.....ρωτησα τον γιατρο κ μου ειπε οτι ηταν συσπασεις!!!

Καλησπερα σε ολες!!!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ....ΨΗΛΑ Η' ΧΑΜΗΛΑ?

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα κοριτσια,ελπιζω να ειστε ολες καλα.
εγω με τα ποδια κλεινω 1εβδομαδα που ειναι πρισμενα.
αγαπη τι πητ ειχες κανονικα και σου την αλαξε?
τα εχετε ετημαση και τα εχεται ψωνισει ολα,εγω τιποτα ακομα,ουτε την βαλιτσα δεν εχω ετημαση και λεω απο εβδομαδα να αρχησω

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αγαπη σου κανει και κολπικες εξετασεις?
εμενα τιποτα ακομα,το μονο που μου εκανε της 2 τελευταιες φορες ηταν κολπικος υπεριχος για να δει των τραχειλο αν ηταν σε φυσιολογικα μεγεθη,το εκανε σε καμια αυτο?

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα σας κορίτσια, ελπίζω να είστε όλες κάπου δροσερά!!! Ελένη τελευταία φορά που πήγα στο γιατρό μου πριν 2 εβδομάδες μου έκανε και εμένα κολπικό υπέρηχο για να δει τον τράχειλο. Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο? Η Καμπύλη Ζαχάρου είναι υποχρεωτική εξέταση για όλες τις εγκυμονούσες, και πότε περίπου την κάνουμε? Εμένα πάντως ακόμα δε μου έχει αναφέρει τίποτα ο γιατρός μου.

stav2007

eleni24 έγραψε:αγαπη σου κανει και κολπικες εξετασεις?
εμενα τιποτα ακομα,το μονο που μου εκανε της 2 τελευταιες φορες ηταν κολπικος υπεριχος για να δει των τραχειλο αν ηταν σε φυσιολογικα μεγεθη,το εκανε σε καμια αυτο?

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ.Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ?

tzef

tzef
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΠΝΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΟΥ.Η ΠΙΣΙΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ;

ΑΓΑΠΗ ΤΙ ΠΟΣΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΟΥ ΠΗΤ;AYTO ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΣΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟ;

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ! ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΟΤΕ Κ ΜΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ!!.!
ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΛΥΠΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!
ΤΟΝ ΤΡΑΧΕΙΛΟ ΤΟΝ ΕΞΑΤΑΣΕ Κ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΛΑ Rolling Eyes ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ!!
ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΔΕΞΙΑ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΙ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ... ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ...ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ.
ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΨΥΡΙΣΜΑΤΑ Shocked

ΤΖΕΦ ΜΟΥ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΤΑΝ 25/12 ΑΛΛΑ ΑΞ ΑΡΧΗΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΑΝΕ ΤΟ ΣΠΟΡΟ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ...
ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.
ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ cyclops 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ bom

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
stav2007 έγραψε:
eleni24 έγραψε:αγαπη σου κανει και κολπικες εξετασεις?

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ.Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ?

δεν μου ειπε ποσο ειναι,αλλα οτι ειναι σε φυσιολογικα πλαισια

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
AntoniaA. έγραψε:Καλησπέρα σας κορίτσια, ελπίζω να είστε όλες κάπου δροσερά!!! Ελένη τελευταία φορά που πήγα στο γιατρό μου πριν 2 εβδομάδες μου έκανε και εμένα κολπικό υπέρηχο για να δει τον τράχειλο. Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο? Η Καμπύλη Ζαχάρου είναι υποχρεωτική εξέταση για όλες τις εγκυμονούσες, και πότε περίπου την κάνουμε? Εμένα πάντως ακόμα δε μου έχει αναφέρει τίποτα ο γιατρός μου.

ναι ειναι υποχρεωτικη καθολη την διαρκια,εγω την εκανα στην 25 με 26 εβδομαδα,εσυ σε πια εβδομαδα εισαι

stav2007

AntoniaA. έγραψε:Καλησπέρα σας κορίτσια, ελπίζω να είστε όλες κάπου δροσερά!!! Ελένη τελευταία φορά που πήγα στο γιατρό μου πριν 2 εβδομάδες μου έκανε και εμένα κολπικό υπέρηχο για να δει τον τράχειλο. Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο? Η Καμπύλη Ζαχάρου είναι υποχρεωτική εξέταση για όλες τις εγκυμονούσες, και πότε περίπου την κάνουμε? Εμένα πάντως ακόμα δε μου έχει αναφέρει τίποτα ο γιατρός μου.

εγω ξερω οτι ειναι υποχρεωτικη.την κανουν πανω κατω σε αυτες τις εβδομαδες,θα επρεπε να στο εχει πει.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε? Επιτέλους διαβάζω όλα τα μηνυματάκια σας! Στο σπίτι χαμός! Ο ένας μάστορας μπαίνει ο άλλος βγαίνει! Σήμερα ήρθε και από το ikea η συρταριέρα, το έπιπλο με τα τζαμένιες πόρτες και η καρέκλα για το δωμάτιο της μπέμπας! Παρασκευή ή Σάββατο θα έρθουν να τα φτιάξουν! Ήρθε και το φωτιστικό της! Παρασκευή λογικά θα έρθει και το χαλί και η κουρτίνα της και αύριο πάμε για κρεβατάκι, για λίκνο και κουνουπιέρα! Το δωμάτιο έχει βαφτεί κιόλας, ροζ με φυστικί και έχει γίνει όνειρο! Θέλω να πάω και από zara home για κουτάκια αποθήκευσης για το δωματιάκι της! Στη επιλογή της κουρτίνας έκανα πατατιά μάλλον γιατί άκουσα τον αντρούλη μου! Ήθελα να της πάρω μια σχετικά διάφανη κουρτίνα με διάφορα σχεδιάκια στα χρώματα του δωματίου αλλά φάνηκε πολύ διάφανη στον άντρα μου και με έπεισε και κλείσαμε το ασορτί ρεντό για κουρτίνα το οποίο όμως είναι καθόλου διάφανο, από έξω δεν μας βλέπουν ντίπ, άσπρο με τα ανάλογα σχεδιάκια! Θα το βάλουμε μου λέει ο άντρας μου και αν δεν μας αρέσει θα πάρουμε και την διάφανη και αυτήν θα την βάλουμε στο πλάι! Πάλι καλά! Τα ρουχάκια λέω να τα πλύνω πιο μετά! Έχω και αυτή την εβδομάδα αδειούλα και 25 του μήνα γυρνάω στην δουλειά! Μπλιάχ! Δουλεύω μια εβδομάδα, κάθομαι άλλη μια, ξαναδουλεύω άλλη μια και μετά τέλος! Θα ξαναγυρίσω τον Ιούνιο αν δεν γίνει καμιά χαζομάρα με το 6μηνο! Τα χαρτιά για το εξάμηνο πότε τα συμπληρώνει ο εργοδότης βρε κορίτσια? Πριν γεννήσουμε ή μετά? Λογικά μετά ε?

tzef

tzef
Bravo despoinaki με το καλο.Λοιπον με το εξαμηνονο :

με το που τελειωσει η αδεια λοχειας πας στον ΟΑΕΔ να σου δωσει τα απαραιτητα και μετα πας το χαρτι στην εταιρεια σου.

Στην Βασιλικη θυμαμαι ειχε τελειωσει 12 /09 μετά πήρα αδεια καλοκαιρινη για ενα μην και στις 10/10 πήγα στον ΟΑΕΔ και εκανα τα χαρτι μου.

Τωρα τελος 12/2011 τελειωνει η λοχεια μετα καπακι παω για εξαμηνο, μετα ενα μηνα ανευ και 1 μηνα καλοκαιρινη και μετα με το καλο αν θα υποαρχει και η εταιρεια βεβαια επιστρεφω Σεπτέμβριο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις