Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
543 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 543 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

ROSE 1980

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ?ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ROSE εγω τα βλεπω ολα κανονικα...οσο για τις σκεψεις σου οφειλω να πω οτι και εγω σε αναμενα καρβουνα θα καθομουν..ΑΛΛΑ!δεν αγχωνομαστε,δεν στενοχωριομαστε απλα παρακολουθουμε και ενημερωνουμε τον γιατρο μας...ο.κ? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 417472

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΟΛΚΥ ΖΕΣΤΗ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΘΕΙ ΟΛΕΣ?
ROSE 1980 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΑΠΛΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ.ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα! Εχω αρχίσει και εκνευρίζομαι με τις δημοσιευσεις. Δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα... Twisted Evil Twisted Evil

tzef

tzef
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΕΞΟΧΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ.ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΛΥ.

ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ)ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΗΔΗ 4 ΠΛΗΝΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΑ 5.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΙΔΕΡΟΜΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 93981 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 517142 .

ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΑΦΗΣΑ ΤΑ ΠΙΟ ΜΩΡΟΥΔΙΣΤΙΚΑ.

despoinaki BRAVΟ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

ROSE ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΙΣΩΣ.

ΦΙΛΑΚΙΑ !!!
Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ) Shocked

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Για να διαβάσω απάντηση πρέπει να πατήσω δημοσιεύση... Twisted Evil Τέλος πάντων...
tzef και γω αφησα την μικρή μου στη πεθερα μου στο χωριο. Για περισσοτερο βεβαια εγω...Στεναχωριεμαι, αλλα να την εχω και δω να ψηνετε ειναι κριμα και αδικο. Τωρα το πρωι εκλαιγε στο τηλεφωνο και εκλαιγα και γω. Αχ μου λειπει το μαναρι μου...
ΚΑι για μενα βδομαδα σιδερου ειναι. Εχω αγοριστικα απο την κουμπάρα μου και απο την αδερφη μου. Να δω τι μου εχουν δωσει, τι μου αρεσει, τι ειναι σε καλη κατασταση και τι θα πρεπει να ψωνισω..
Τοσο χαλια ειναι τα πραγματα στη δουλεια tzef;; Καλα όχι οτι σε μας ειναι καλυτερα, αλλα δεν φανταζομαι να φτασει και στο σημειο να κλεισει μεχρι να επιστρεψω τουλαχιστον..

tzef

tzef
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΜΕ ΒΡΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΜΕΠΗΣΤΙΜΙΟ) ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΔΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ.ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια. Και σήμερα έβαλα το πρώτο μου πλυντήριο απο κάτι μωρουδίστικα που μου έδωσε η συνιφάδα μου....
Έχω ωραία κομμάτια και τελικά ίσως δεν χρειαστεί να αγοράσω πολλά πράγματα.

Όσο για την μπουμπου τί να σας πω την νιώθω πολύ χαμηλά κάτω και περιμένω απο ώρα σε ώρα να βγεί.

Την Παρασκευή και το Σάββατο έβαλα και τις ενεσούλες για τους πνεύμονες της και με άγχωσε λίγο η νοσοκόμα που μου τις έβαλε το Σάββατο γιατί μου είπε ότι έτσι βοηθώ το μωρο να γεννηθεί ακόμα πιο γρήγορα από ότι είναι προγραμματισμένο. Δηλαδή μόλις τελειοποιήθουν οι πνεύμονες της θα σπάσουν τα νερά μου για να βγεί. Και με αύτες τις ένεσεις θα τελειοποιήθουν πολύ πιο γρήγορα. Δεν ξέρω τι πρέπει να σκέφτομαι. Να αγχωθώ ή να το αφήσω στα χέρια του θεού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι άρχησα να προετοιμάζομαι.

stav2007

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
jtef ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ DESPOINAKI ΑΠΟ ΤΩΡΑ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γενικότερα δύσκολα με τις δουλειές κορίτσια. Μου φαίνεται ότι σε λίγο λίγες γυναίκες θα δουλεύουν.
Αυτό με τις ενέσεις για τους πνευμονες το ακουω πολύ τελευαταία. Θα ρωτήσω τον γιατρό μου αν χρειάζεται να κάνω.
Θέλω να τον ρωτήσω και για την προφύλαξη μετά, τι ειναι προτιμότερο. Όσες έχετε παραπάνω από ενα το έχετε σκεφθει;

stav2007

bouba ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΑΚΧΑΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΛΥ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΩ 2 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω πριν τις κάνω έλεγα καλύτερα είναι για την υγεία του μωρού και με αυτό τον τρόπο δεν θα αρρωστα και πολύ με τα βρογχυκα αλλα τώρα που μου είπε η νοσοκόμα ότι θα τελειωθούν οι πνεύμονες της και έτσι θα αναγκαστεί να βγεί με άγχωσε που είπε και ο γιατρός ότι είναι πολύ μικρή, δεν μου είπε πόσα γραμμάρια ακριβώς αλλά μου είπε ότι είναι μικρή. ΑΝ γεννηθεί πιο κατω απο 2 κιλά θα πρέπει να πάει στο νοσοκομείο που είναι σε άλλη πόλη 40 λεπτά μακριά απο εκεί που θα γεννήσω

stav2007

IreneM έγραψε:Εγω πριν τις κάνω έλεγα καλύτερα είναι για την υγεία του μωρού και με αυτό τον τρόπο δεν θα αρρωστα και πολύ με τα βρογχυκα αλλα τώρα που μου είπε η νοσοκόμα ότι θα τελειωθούν οι πνεύμονες της και έτσι θα αναγκαστεί να βγεί με άγχωσε που είπε και ο γιατρός ότι είναι πολύ μικρή, δεν μου είπε πόσα γραμμάρια ακριβώς αλλά μου είπε ότι είναι μικρή. ΑΝ γεννηθεί πιο κατω απο 2 κιλά θα πρέπει να πάει στο νοσοκομείο που είναι σε άλλη πόλη 40 λεπτά μακριά απο εκεί που θα γεννήσω
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΛΕΣ?ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ?ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 32 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΚΑΝΕΙΣ 2...1 ΑΝΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοπελούδες,
τι κάνετε? Πολύ ζέστη πάλι σήμερα...εμένα βρε κορίτσια είναι χαμηλά ο πλακούντας και αυτό με φοβίζει λίγο. Χθες το βράδυ πάλι που ξάπλωσα και χαλάρωσα άρχισε να με χτυπάει τόσο χαμηλά στην ουρήθρα, λες και είχε σταθεί όρθιο με τα πόδια κάτω και δώστου να βαράει...με πέθανε και έτρεχα και τουαλέτα για το τίποτα....σήμερα πάμε πάλι να τον δούμε τον πασά. Ακόμα δεν έχω πλύνει τίποτα, τα έχω όλα από τον πρώτο και γεννιέται ακριβώς τον ίδιο μήνα. Πάντως το Proderm το αγόρασα! Τελικά τι θα γίνει με αυτό το πρόβλημα με το site? και εγώ δεν βλέπω τις απαντήσεις...

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια,καταφερα να σας διαβασω αλλα δεν θυμαμαι κ πολλα!!!
Εγω τις εκανα την προηγουμενη εβδ τις 2 ενεσεις για τα πνευμονια των μικρων γιατι ειχα συσπασεις κ ηθελε ο γιατρος οπωσδηποτε να τις κανω....αγχωθηκα πολυ γιατι φοβηθηκα μην γεννησω προωρα αλλα ολα καλα μεχρι στιγμης!!!
Νομιζω γινονται αλλες 2 αλλα δεν ξερω σε ποια εβδ θα τις κανουμε!!!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια!TZEF kαλη ξεκουραση και με το καλο η γεννα!!
Αυτο με τους αποχωρισμους το εχω και εγω..τον παω στην πεθερα μου για να κανω δουλειες και ψωνια και το μυαλο τοχω εκει και αποσυντονιζομαι Shocked ...λοιπον,δεν υπαρχει χειροτερη μερα απο την σημερινη για φουρνο και μαγειρεμα!!εχω γινει ψητη της κατσαρολας!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 534787 Ελατε κερναω γαλακτομπουρεκο ζεστο-ζεστο!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 654316

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
anthaki έγραψε:Ελατε κερναω γαλακτομπουρεκο ζεστο-ζεστο!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 654316

Πλάκα κάνεις;;; Με τέτοια ζέστη και εφτιαξες γαλακτομπούρεκο;;; Εισαι Θηρίο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 654316 Μμμμμ...θα 'θελα ενα κομματάκι...Αλλά θα αντισταθώ!! Εγω λέω να φτιαξω ενα ζελεδακι δροσερο δροσερο το απογευμα να εχω κάτι να κόβει την υπογλυκαιμία που εχω ωρες ωρες. Γιατί αμα αρχίσω να τρωω ότι μου έρθει...είμαι που είμαι...δεν θα με χωράνε οι πόρτες σε λίγο. cyclops

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Bouba μου τι ζελεδακι λες τωρα??ελα να φας μια γωνια γαλακτομπουρεκο να καρδαμωσεις!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 587529 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 536304

tzef

tzef
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΓΑΛΤΟΠΙΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΕΧΘΕΣ.

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γαλατόπιτα έφαγα την προηγουμενη βδομαδα...γιαμ γιαμ
Ρε κορίτσια από κιλα πως πάτε;; Ειμαι ήδη στα +7 !!!

tzef

tzef
ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 10 ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΗΡΑ 4 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΩ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΙΣΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef τον προηγουμενο μηνα και γω 3 μαζεμενα ειχα πάρει και πρόσεχα πάρα πολύ. Μου φαίνεται ότι ειναι στο σωματοτυπο της καθε μιας ποτε θα πάρουμε τα πολλά κιλά. και πως θα τα χασουμε εννοειται. Για παραδειγμα εγω στην μικρη μου που πηρα συνολο 12 εκανα να τα χασω ενα χρόνο όλα. τα τελευταια 4 να μην φευγουν με τιποτα. Εσυ αν θυμαμαι καλα είχες πει ότι εχασες ευκολα της κόρης σου οπότε δεν παίζει ρόλο.
Η αληθεια ειναι ότι τωρα προσεχω περισσοτερο. τρωω και πολλα φρουτα τωρα...Για να δουμε το μετα κυρίως. απλα δεν θελω να πάρω πολλά γιατι ξερω ότι θα δυσκολευτω πολύ μετα!!!

stav2007

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΚΧΑΡΟ ΕΔΩ,ΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ?

tzef

tzef
ΤΑ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΝΩ ΕΚΤΟΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΔΕΝ ΠΑΧΑΙΝΩ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΩΩ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 μου για να καταλάβω γιατί το ζάχαρο είναι λίγο περίεργο...από γλυκα δεν σε αφηνει να τρως τιποτα; καθόλου; γιατι νομιζα οτι το ζαχαρο δεν ειναι απαραίτητα τα γλυκά αλλά ο συνδιασμός τροφών που γίνεται ή κατι τετοιο τέλος πάντων scratch

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις