Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
508 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 508 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
SEVI ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΞΕΤΟ,ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ,ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΣΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ?

IrineM ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΠΑΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ.ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΘΑ ΠΑΩ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΩ

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σταυρουλα μου 6 κιλα εχω παρει κ μεθαυριο μπαινω στον 7ο....νομιζω ειναι καλα με διδυμα!!!

bouki

bouki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας μανουλες εγω σημερα πηγα στο νοσοκομειο για εξετασεις δεν καναμε υπεριχο αλλα ακουσαμε την καρδουλα της η μαια τα επαιξε καθος εβαλε το μηχανημα γιατι η μικρη εκεινη την ωρα κλωτσουσε σαν ποδοσφαιριστης οσο για τα κιλα μια χαρα ειναι εβαλα μονο13 και αν δεν εχανα λογο ζεστας που ετρωγα μονο σαλατες και καρπουζι δεν θα ηταν 13 αλλα 103 ομως τωρα προσεχουμε γιατι μεχρι και ο ανιψιος μου 5 χρονον μου ειπε προχτες <θεια πως εγινες ετσι εισαι σαν μπαλονι>

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sevi έγραψε:Κοριτσια με πηρε τωρα τηλ η γραμματεας της ενδοκρινολογου κ εμεινα
μακακας...μου ειπε οτι η καμπυλη ηταν καλη κ τιποτα αλλο!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αφου λεω στην κοπελα εγω νομιζα οτι ειναι παθολογικη κ θα χρειαστω
ινσουλινη κ μου λεει οχι την ειδε η ιδια κ μου εγραψε επανω οτι ειναι
καλη!!!

Ε μια χαρά!!!!!!!!!!!!!!
Και δεν χαίρεσαι...???
Τέλεια κουκλίτσα!!!!!!
Πολύ χάρηκα...!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
IreneM έγραψε:Κορίτσια εγώ δεν άντεξα πήγα στον γιατρό μου και πήρα ένα μήνα άδεια. Στις προηγούμενες μου εγκυμοσύνες δεν πήρα ποτέ τόσες μέρες άδεια αλλά τώρα κουράστηκα πολύ. Το πρόβλημα μου είναι ότι ήδη βαρέθηκα απο τις πρώτες δύο μέρες εγώ δεν κάνω για σπίτι.

Καλά έκανες κοπέλα μου!
Αφού ένοιωθες κουρασμένη μια χαρά έπραξες...!!
Και εγώ το σκεφτόμουν έντονα πριν καιρό...!!!
Στην αρχή είναι κάπως να κάθεσαι σπίτι αλλά αν βρεις και κάνεις πράγματα είναι μια χαρά...!!!
Πχ αν ξεκινήσεις με τα ψώνια του μωρού όλα είναι τέλεια...!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sevi έγραψε:Σταυρουλα μου 6 κιλα εχω παρει κ μεθαυριο μπαινω στον 7ο....νομιζω ειναι καλα με διδυμα!!!

Είσαι τέλεια σε κιλά κοπέλα μου... όχι απλά καλά!
Εγώ ήδη πήρα 8 με ένα μωράκι...!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bouki έγραψε:γεια σας μανουλες εγω σημερα πηγα στο νοσοκομειο για εξετασεις δεν καναμε υπεριχο αλλα ακουσαμε την καρδουλα της η μαια τα επαιξε καθος εβαλε το μηχανημα γιατι η μικρη εκεινη την ωρα κλωτσουσε σαν ποδοσφαιριστης οσο για τα κιλα μια χαρα ειναι εβαλα μονο13 και αν δεν εχανα λογο ζεστας που ετρωγα μονο σαλατες και καρπουζι δεν θα ηταν 13 αλλα 103 ομως τωρα προσεχουμε γιατι μεχρι και ο ανιψιος μου 5 χρονον μου ειπε προχτες <θεια πως εγινες ετσι εισαι σαν μπαλονι>

Σε ποια εβδομάδα είσαι κοπέλα μου?
Μπράβο για τα καλά αποτελέσματα...!!!

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσιαα τρίτη μέρα σπίτι και νιωθω χάλια. Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι ότι τρώω πολύ πιο λίγο στην δουλειά καθε λίγο και λιγάκι κάτι θυμώμασταν και πηγαίναμε και αγοράζαμε. Είτε από φούρνο είτε απο ζαχαροπλαστείο. Τώρα περνάνε οι ώρες και λίγο ο υπολογιστής και το φόρουμ είτε οι δουλειές με τον μικρό μου γιό ξεχνάω να φάω. Ετσι θα περιορίσω λίγο τα κιλά μου γιατί από ότι βλέπω έβαλα τα πιο πολλά κιλά από όλες σας. Έχει κανένα μήνα φοβάμαι να βγώ στην ζυγαριά.

stav2007

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ......ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?......

SEVI ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΑ....ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ.ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ.ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ.ΚΟΥΝΙΑ,ΚΑΡΟΤΣΙ.....ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ.ΠΗΓΑ ΣΤΑ MOTHER BABY KΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΟΚΤΩΜΒΡΗ.

tzef

tzef
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ SLING ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ

http://mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30575

stav2007

tzefειναι πολυ ωραιο.πως και πηρες τετοιο και δεν περες το κλασσικο?ειναι καλυτερο αυτο?

tzef

tzef
ΕΧΕΙ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ

stav2007

tzef έγραψε:ΕΧΕΙ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ

δηλαδη νομιζεις οτι ειναι καλυτερο απο τα αλλα?

tzef

tzef
ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΟΛΙΒΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ,87 ΝΥΣΤΙΚΗ.120 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ 109 ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ.ΤΩΡΑ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΥΟΣΦΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ.

316ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 13 Empty Γεια σας κορίτσια Τετ Ιουλ 06, 2011 1:13 am

marianna08

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
είμαι καινούριο μέλος με ΠΗΤ 8/10 Very Happy

tzef

tzef
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ marianna08 ME TO ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.

FENNIA ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

marianna08

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ευχαριστώ πολύ tzef! έγκυος και συ?

Εγώ κορίτσια πριν μείνω έγκυος έπινα κοκακόλα για νέρο και νερό μια φορά κάθε τόσο!!τώρα πίνω μόνο νερό 3-4 λίτρα την ημέρα Smile

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marianna08 έγραψε:είμαι καινούριο μέλος με ΠΗΤ 8/10 Very Happy

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 6/10.

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΗΤ 16-10! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, ΕΣΕΙΣ?? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 13 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 13 654316

ΤΖΕΦΑΚΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ SLING, ΤΕΛΕΙΟ!! ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕΣ?? ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΝΑΚΡΙΒΟ PLEASE!! Α, ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ 2, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ?? Α, ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ 3, Η ΚΟΥΡΤΙΝΑ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΕΑ? ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 13 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 13 215994
ΦΕΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ, ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΦΥΔΑΤΩΘΟΥΜΕ.. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ICE TEA Ή ΤΡΩΓΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΙΣ 4.30, ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΑΣ! ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΓΩΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ?? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ Μ΄ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΓΧΟΣ!! Embarassed

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
swsw έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΗΤ 16-10! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, ΕΣΕΙΣ?? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 13 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 13 654316

ΤΖΕΦΑΚΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ SLING, ΤΕΛΕΙΟ!! ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕΣ?? ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΝΑΚΡΙΒΟ PLEASE!! Α, ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ 2, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ?? Α, ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ 3, Η ΚΟΥΡΤΙΝΑ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΕΑ? ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 13 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 13 215994
ΦΕΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ, ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΦΥΔΑΤΩΘΟΥΜΕ.. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ICE TEA Ή ΤΡΩΓΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΙΣ 4.30, ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΑΣ! ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΓΩΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ?? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ Μ΄ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΓΧΟΣ!! Embarassed

ΣΩΣΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ.

tzef

tzef
SWSW ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΒΡΕ; Smile
ΔΙΑΛΕΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ XΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΑ ΡΟΖ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ PETIT ΜΕΓΕΘΟΣ.

ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 80 ΣΤΑ 65 ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ.ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ Η ΟΛΙΒΙΑ ΚΑΤΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΟΛΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΠΟΤΕ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ.

Η ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΥΦΑΣΜΑ ΣΕ ΔΑΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΟΔΙΣΤΡΑ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΑ ΙΚΕΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ.

ΓΙΑΤΙ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΙΣ 20.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα κοριτσάκια!
Τι κάνετε?
Μαριάννα μου καλώς μας ήρθες! Είμαι η Δέσποινα, με ΠΗΤ 9.10.11 και περιμένουμε κοριτσάκι! Το πρώτο μας είναι! Εσείς?
Swsw μου καλά αποτελέσματα για σήμερα!!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΙ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΑΝ ΦΥΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΩ, ΘΑ ΧΑΘΩ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ!! ΧΑΧΑΧΑ!!
ΒΑΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ SLING EXEI MΕΓΕΘΗ. ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΩΡΟ!
ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΦΥΛΟΥ ΚΟΛΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΡΟΖ, ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΖ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΡΟΥΧΑΚΙΑ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 13 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 13 893968
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ, ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ!! ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ! Laughing Laughing Laughing

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fennnia έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ,87 ΝΥΣΤΙΚΗ.120 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ 109 ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ.ΤΩΡΑ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΥΟΣΦΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ.

Έλα Fennia μου!
Καλημέρα!
Μπράβο για τα αποτελέσματα της καμπύλης!
Τώρα όσο για τα πυοσφαίρια πόσα είναι?
Εμένα είχαν φτάσει μέχρι 20-25.
Με νερό τα κατέβασα στα 2-4
Αλλά αν δεν πίνω αμέσως ανεβαίνουν!
Ξεκίνησα σε κάποια φάση αντιβίωση αλλά άντεξα μόνο ένα χάπι! Με πείραξε και μου είπε να την σταματήσω!
Θα ξανακάνω την άλλη εβδομάδα και βλέπουμε...!!!
Της λέω αν δεν φύγει το μικρόβιο τι γίνεται?
Τίποτα μου λέει μην ανησυχείς! Θα φύγει όταν κάνεις θεραπεία ενώ γεννήσεις!
Στην αρχή είχα φοβηθεί... τώρα καθόλου!
Αλλά θέλει πολλά νερά!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις