176 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! Πεμ Ιουν 30, 2011 11:45 pm
Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κουκλίτσες! Τι κάνετε? Εγώ όλα καλά! Απολαμβάνω το αραλίκι στο σπιτάκι μου με λίγο καφεδάκι! Έκανα έναν ύπνο χτες άλλο πράγμα! Πολύ άγχος! Έβλεπα λέει ότι έφαγα τρία παγωτά και ένα κανταίφι και έλεγα πάει θα γίνω φακλάνα... δεν την γλυτώνω! Ευτυχώς όταν ξύπνησα συνειδητοποίησα ότι χτες έφαγα μόνο ένα παγωτάκι χύμα και ένα μικρό συροπιαστό κανταιφάκι...!! Πάλι θα μπορούσα να μην τα φάω αλλά δεν κρατιέμαι βρε κορίτσια!! Πολύ με τραβάν τα άτιμα!! Και πριν δεν έτρωγα πολλά γλυκά!! Τώρα ο νους μου όλο εκεί είναι...!!! Να δούμε τι θα γίνει την άλλη Παρασκευή με την καμπύλη ζαχάρου! Ελπίζω να μην μου τα κόψει όλα!! Από υγρά και εγώ μπόλικα δόξα τον Θεό! Αλλά είχα πάντα αρκετά! Και πριν την εγκυμοσύνη! Χωρίς σερβιετάκι δεν κάνουμε βήμα!! Βρήκαμε ένα κρεβατάκι που μας άρεσε από το Mister Baby λευκό με ένα αγγελάκι με στρασάκια... πολύ όμορφο στα 450 με το στρώμα. Μάλλον αυτό θα κλείσουμε! Τώρα δεν ξέρουμε αν θα πάρουμε και λίκνο...!! Να βάλω το κρεβατάκι στο δωμάτιό της και το λίκνο στο δικό μας!! Αλλά θα θέλει να πάρουμε και σεντονάκια για το λίκνο και πάντα και όλα αυτά και το σκέφτομαι...!!! Στο πόρτ μπεμπέ μπορεί να κοιμάται στην αρχή? Εκεί τι σεντονάκια βάζουμε? Το στρωματάκι που έχει είναι αρκετό ή θέλει και κάποιο έξτρα? Είχε και ασορτί συρταριέρα στα 299 αλλά λέω να πάρουμε μια από τα ikea στα 199. Λευκή πάλι! Θα πάρουμε και ένα έπιπλο με βιτρινούλα σε λευκό χρώμα πάλι για να βάλω μέσα διάφορες κουκλίτσες πορσελάνινες που έχω! Τις μαζεύω από παλιά και τώρα θα τις χαρεί η μπεμπούλα!!! Άλλαξα και τα κορμάκια από το Jumbo! Είχε νούμερο 0, 3,6 και μετά 12. 9 δεν βγάζουν? Να φανταστείτε το 6 ήταν μια σταλιά! Σαν το 0-3 που έχω πάρει από το Λητώ! Έτσι πήρα το 12 (4 κορμάκια)! Θα τα βάλει πολύ γρηγορότερα από 12 μηνών. Μπορεί και 6! Στενούτσικα σας λέω!!! Προσοχή αν πάρετε λοιπόν κάτι από εκεί!!! Ο έρπης καλά κρατεί! Που θα πάει? Θα φύγει...!!! Τα λέμε και μετά κοριτσάκια!!! Μάκια πολλά!!!!!!!!