Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
596 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 596 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
despoinaki εχω βγαλει και εγω ερπη Crying or Very sad μπορει και απο την στεναχωρια μου.

ειναι παρα πολλα τα χρήματα.ελπιζω να βρει τροπο να μας τα δωσει γιατι τωρα με την γεννα θα εχω πολλα εξοδα και δεν εχουμε γενικα βοηθεια απο γονεις.Και η αληθεια ειναι οτι βασιζομαστε αρκετα στο δικο μου μισθο.

despoinaki καλη ξεκουραση και καλες διακοπες εγω σταματαω 25/07.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:despoinaki εχω βγαλει και εγω ερπη Crying or Very sad μπορει και απο την στεναχωρια μου.

ειναι παρα πολλα τα χρήματα.ελπιζω να βρει τροπο να μας τα δωσει γιατι τωρα με την γεννα θα εχω πολλα εξοδα και δεν εχουμε γενικα βοηθεια απο γονεις.Και η αληθεια ειναι οτι βασιζομαστε αρκετα στο δικο μου μισθο.

Φεύγεις όταν γυρίζω εγώ στην δουλειά για 2 εβδομάδες!
Ελπίζω να σας πληρώσει σύντομα!!!
Και εμείς η αλήθεια είναι ότι θέλω να πληρώσουμε εμείς όλα τα έξοδα! Να μην επιβαρύνουμε τους γονείς! Βέβαια όλο και κάτι θα πάρουν αλλά προτιμώ να βασίζομαι σε εμένα και στον αντρούλη μου!!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
tzef έγραψε:despoinaki εχω βγαλει και εγω ερπη Crying or Very sad μπορει και απο την στεναχωρια μου.

Και εμείς η αλήθεια είναι ότι θέλω να πληρώσουμε εμείς όλα τα έξοδα! Να μην επιβαρύνουμε τους γονείς! Βέβαια όλο και κάτι θα πάρουν αλλά προτιμώ να βασίζομαι σε εμένα και στον αντρούλη μου!!

despoinaki ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ,Ε?ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΠΗ,ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΕΦΥΓΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα!μολις εκατσα,σημερα ψωνισα ενα σετ βουρτσα-τσατσαρουλα και πιπιλιτσα ροζ της chicco!!!Ειναι τελειααααα!!αχχχ ποσο μαρεσουν τα ροζ πραγματακια...!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 536304

stav2007

αγαπη 25 έγραψε:
geia sou stav egw eimai 23 ebdomadwn kai exw parei 3 kila![/quote]

πως τα καταφερες ρε θηριο?

stav2007

Γεια σς κοριτσακια,τι κανετε?Εμεις πηγαμε σημερα στο Ωνασειο να κανουμε υπερυχο καρδιας εμβρυου.ολα πηγαν καλα,η καρδουλα στο αγορακι μου ηταν πολυ καλη.δεν βρεθηκε κατι....απλα θα ξαναπαω στις 32 εβδομαδες απλα λογο ζαχαρου ετσι προληπτικα και οταν θα ειναι ο μπεμπακος μου 6 μηνων για να δουμε αν φυγε το ασβεστωμα και αυτο προληπτικα

οσο για τα κιλα και εγω καλα ειμαι στα 6,αλλα εσεις ρα κοριτσια που εχετε παρει 3-4-5 τρι τρωτε?

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
anthaki έγραψε:Καλημερα!μολις εκατσα,σημερα ψωνισα ενα σετ βουρτσα-τσατσαρουλα και πιπιλιτσα ροζ της chicco!!!Ειναι τελειααααα!!αχχχ ποσο μαρεσουν τα ροζ πραγματακια...!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 536304

anthaki ΕΚΑΝΕΣ ΨΩΝΙΑ ΒΛΕΠΩ.ΩΡΑΙΑ. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 215994 ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΖ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 654316

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:Γεια σς κοριτσακια,τι κανετε?Εμεις πηγαμε σημερα στο Ωνασειο να κανουμε υπερυχο καρδιας εμβρυου.ολα πηγαν καλα,η καρδουλα στο αγορακι μου ηταν πολυ καλη.δεν βρεθηκε κατι....απλα θα ξαναπαω στις 32 εβδομαδες απλα λογο ζαχαρου ετσι προληπτικα και οταν θα ειναι ο μπεμπακος μου 6 μηνων για να δουμε αν φυγε το ασβεστωμα και αυτο προληπτικα

οσο για τα κιλα και εγω καλα ειμαι στα 6,αλλα εσεις ρα κοριτσια που εχετε παρει 3-4-5 τρι τρωτε?

ΜΠΡΑΒΟ STAV,ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
candy έγραψε:μακάρι να τα πάρετε κορίτσια, εγώ πάντως έμεινα με 2000 ευρώ απλήρωτη από τον προηγούμενο εργοδότη...πάνε 3 χρόνια τώρα

Kαι γιατί δεν πήγες επιθεώρηση εργασίας?
Πήγα, δεν κάνουν όμως τίποτα. Σου κλείνουν απλά ένα ραντεβού να έρθει και ο εργοδότης και να τα βρεις μαζί του εκεί στην επιθεώρηση...όσο τον είδες τον είδα! Η επόμενη κίνηση θα ήταν να τον πάω δικαστικός....τέλος πάντων, τώρα σκέφτομαι να του στείλω εξόδικο μια και καλή και βλέπουμε

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:Γεια σς κοριτσακια,τι κανετε?Εμεις πηγαμε σημερα στο Ωνασειο να κανουμε υπερυχο καρδιας εμβρυου.ολα πηγαν καλα,η καρδουλα στο αγορακι μου ηταν πολυ καλη.δεν βρεθηκε κατι....απλα θα ξαναπαω στις 32 εβδομαδες απλα λογο ζαχαρου ετσι προληπτικα και οταν θα ειναι ο μπεμπακος μου 6 μηνων για να δουμε αν φυγε το ασβεστωμα και αυτο προληπτικα

Μπράβο πουλάκι μου! Έτσι να σου πηγαίνουν όλα καλά από εδώ και τώρα!! Πολύ χαίρομαι που το αγοράκι σου είναι μια χαρά!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
candy έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
candy έγραψε:μακάρι να τα πάρετε κορίτσια, εγώ πάντως έμεινα με 2000 ευρώ απλήρωτη από τον προηγούμενο εργοδότη...πάνε 3 χρόνια τώρα

Kαι γιατί δεν πήγες επιθεώρηση εργασίας?
Πήγα, δεν κάνουν όμως τίποτα. Σου κλείνουν απλά ένα ραντεβού να έρθει και ο εργοδότης και να τα βρεις μαζί του εκεί στην επιθεώρηση...όσο τον είδες τον είδα! Η επόμενη κίνηση θα ήταν να τον πάω δικαστικός....τέλος πάντων, τώρα σκέφτομαι να του στείλω εξόδικο μια και καλή και βλέπουμε

Εμένα πάντως μετά το εξώδικο μαζεύτηκαν! Βέβαια δίνεις 250-300 ευρώ! Να ξέρεις!

tzef

tzef
ΜΡΑΒΟ ΒΡΕ STAV ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 50580

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fennnia έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

despoinaki ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ,Ε?ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΠΗ,ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΕΦΥΓΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Βλέπω με τον έρπη καλά πάμε όλες! Δεν θέλω να βάλω όμως κάτι για να φύγει! Εσείς βάλατε?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anthaki έγραψε:Καλημερα!μολις εκατσα,σημερα ψωνισα ενα σετ βουρτσα-τσατσαρουλα και πιπιλιτσα ροζ της chicco!!!Ειναι τελειααααα!!αχχχ ποσο μαρεσουν τα ροζ πραγματακια...!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 536304

Τέλεια κοπέλα μου! Είναι τα πρώτα σου ψώνια?
Άντε με το καλό και τα επόμενα...!!!
Τώρα θα πάω με το αντρούλη μου ikea να πάρουμε κάτι αποθηκευτικά κουτιά, μετά jumbo να αλλάξουμε τα φορμάκια της μπέμπας που είναι τελικά υπερβολικά μικρά για το μέγεθος του, θα πιούμε κανένα καφεδάκι με την μια αδερφούλα μου και ίσως τους τραβήξω μετά και στο Mister Baby για επιπλάκια! Να τα δούμε και μετά τις 15 Ιουλίου που θα ξεκινήσουν εκπτώσεις να τα κλείσουμε κιόλας!! Τι τραβάει ο γλυκός μου? Τώρα με την άδεια μου θα τον τρελάνω τον καλό μου!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki τελικα ολες τον βγαλαμε τον ατιμο!!!
Δεν εβαλα κατι πανω,το αφησα να κανει τον κυκλο του!!!
Σταυρουλα μου μια χαρα ειναι η αγορινα σας!!!
Μπραβο κοπελα μου,πολυ χαρηκα!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
DESPOINAKI καλα ψωνια ευχομαι!!Εγω που λες εχω κατεβασει το μισο 'ΗΡΑ'χαχα..μου εχουν βγαλει και καρτα εκπτωτικη! Smile θα παω παλι το Σαββατο με μια ξαδερφη μου που επισης ειναι γκαστρουλινα να παρω κουβρ-λι καλαθακι για καλλυντικα να κοιταξω για καμια τσαντα-αλλαξιερα και μερικα φανελακια ακομα αυτα ποτε δεν ειναι αρκετα,τα εχω παρει ολα απο την σειρα 'Pink dreams'ειναι τρελλα!!Οσο την σκεφτομαι μεσα στα ροζ σεντονακια κατι παθαινω!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 875502

stav2007

ρε κοριτσια εσεις εχετε υγρα?εγω εχω και καποιες φορες και πικτα

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω εχω και πολλα και πηκτα σαν ...ασπραδι αυγου..σορρυ κιολας... Embarassed

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια όσο για υγρά λίγο που ενοχλά η μπουμπου απο κάτω λίγο η ζέστη που ιδρώνω και λίγο τα υγρά αστα κάθε μια ώρα αλλάζω εσσωρουχο. Νομίζω κατουριέμαι

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:ρε κοριτσια εσεις εχετε υγρα?εγω εχω και καποιες φορες και πικτα

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΛΙΓΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΤΟΥΖ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΕΣΩΡΟΥΧΟ.ΕΧΩ ΚΑΠΟΥ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΧΩ.

tha ginw mama

tha ginw mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια εγω για τα υγρα χρησιμοποιώ σερβιετάκι εδώ και πολύ καιρό γιατί έχω και ακράτεια Embarassed Embarassed Embarassed Το μωρό έχει πάρει θέση απο πολύ νωρίς και πιέζει την ουροδόχο κύστη και μου δημιουργεί προβλήματα.......Πάντως το σερβιετάκι περιορίζει σε, πολύ ,μεγάλο θα έλεγα,βαθμό!!!

layza

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΜΑΣ,ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ,ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΙΑ ΤΟ ΒΑΖΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕ!! Very Happy Very Happy ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!!
ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΤΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ.ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΟΖΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ;;; Rolling Eyes
ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΓΙΑ ΤΙς ΚΡΑΜΠΕΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ..
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΓΡΑ Η ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙ ΟΝΤΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ..
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 215994 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΩ ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ,ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!! cheers

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Για την ερπη κοψτε μια λεπτη φλουδα απο σκορδο και βαλτε το πανω,ξερω βρομαη αλλα ειναι αποτελεσματικο,και περιοριζει την περιοχη και κανει των κυκλο νωριτερα.
εγω απο ψωνια εχω παρει 4 φορμακια το 1 νουμερο που ειναι εως 3 μηνων,σε ουδετερα χρωματα,εχω κεντηση με νουμερα μια κουβερτουλα,και μια πιο μικρη με αεροπλανακια,ενα σετ σεντονια,και εχω δοσει παραγελεια στην θεια μου απο γερμανια ερχεται σε 15 μερες οτι νομιζα απαρετητα και μετα βλεπω τι αλλο θα χρειαστω.εχω βρει και το καροτσι που θα παρω,και θα το παραγγειλω απο ιταλια θα ερθει καποιος φιλος των πεθερικων μου,και το βρηκαν εκει 250ε πιο κατω απο εδω,και ο αντρουλης μου που ειναι επιπλοποιος εχει ξεκεινηση να μου φτιαξη την κουνια μας,αυτα.

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ραντεβου με των γιατρο εχω την τεταρτη,και μαλλων θα παω αυριο να κανω της εξετασεις αιματος ουρων και την καμπυλη ζαχαρου,αντε να παω να δω το ζουζουνακι μου,σημερα απο της 7,30 το πρωι εδεινε κατι κλοτσιες,και κατι σβουρητα αλο πραγμα,και οταν του μιλαω και του λεω ξυπνα κια δοσε μια κλοτσια στων μπαμπα και το γαργαλαω,ε αρχηζει και κλοτσαη ειναι τελεια ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 7 654316

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις