Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
502 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 502 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tzef έγραψε:ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΧΑΘΩ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ INTERNET.

Ε ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΠΑΛΙ.

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα! ε, όλες λίγο πολύ τρέχουμε με τις ετοιμασίες. Ειναι και ο Αυγουστος μηνας διακοπών, που δεν μπορουμε να κάνουμε και πολλά, οπότε είναι λογικό. Αντε μετά θα συζητάμε για τα μπεμπάκια μας. Αν μας αφηνουν χρόνο!!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα!και εγω αρχες Αυγουστου θα φυγω να ξεκουραστω και να ηρεμησω γιατι οταν γυρισω θα πρεπει να ετοιμασω και τις τελευταιες λεπτομερειες,επισης να ψωνισω και του γιου μου για το σχολειο..! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 23 328109

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
όλες θα φύγετε;;; σνιφ κλαψ, σνιφ κλαψ....και θα με αφησετε να μιλάω μόνη μου;;; ελπίζω κάποια να μπαίνει τον Αυγουστο!!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ε...μην νομιζεις οτι θα λειψουμε και ολο τον Αυγουστο,τουλαχιστον οσες δεν εχουμε στανταρ σπιτι να μεινουμε και θα τα φαμε στα ξενοδοχεια....μας περιμενει και γεννα!

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γιατί μετά την μέση της σελίδας δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα? Βλέπω μόνο ένα κενό! Sad

amarylis

amarylis
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
tzef έγραψε:Κοριτσακια καλημερα τι κανετε;Εχουμε χαθει λιγο ή μου φαίνεται;

μαλλον εξαφανιστηκαν ολες σαν εμενα. λογω ζεστησ sunny ειμαι συνεχως βολτουλεσ για αναζητηση δροσιας. ευτηχως εχω βρει ενα κοντινο μεροσ που εχει ολη την ωρα δροσια ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 23 536304 αποτε οπωσ καταλαβαινεται μεσημερι για καφε βραδυ για χυμο συνεχωσ βρισκω ευκαιρια να την κοπαναω..ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 23 328109 αλλιωσ δεν την παλευω.. φιλακια σε ολες I love you I love you I love you

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κορίτσια! δεν ξέρω τι γίνετε εδώ και μια εβδομάδα...από τη σελίδα 14 δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα......τα νέα μου-έκανα καμπύλη ζακχάρου με γλυκόζη 100γρ.
0-77
60-145
120-128
180-117
μια χαρά νομίζω είναι. Επίσης είμαι με άδεια ασθενείας εκτός δουλειάς.την περασμένη Πέμπτη είχα μια μικρή στάμπα αίμα, πήγα στο Έλενα και μου έδωσε ο γιατρός μου 10ήμερη άδεια...τίποτα δεν ήταν όμως, όλα μια χαρά. Ο μπέμπης ήταν την περασμένη Πέμπτη 1048γρ. Τώρα είμαι 28 εβδομάδων...(και πεθαίνω από τη ζέστη) Φιλίά σε όλες και λυπάμαι που δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα, ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα CANDY.Και εγω ιδια σχεδον καμπυλη εχω.

Και εγω δεν μπορουσα να μπω και δοκιμασα αλλο browser mozila firefox και απο εκει ειμαι οκ.

stav2007

καλημερα κοριτσακια μου.δεν την παλευω με αυτη την ζεστη.
σημερα εχουμε γιατρο θα δουμε τον μπουνιτσα μας ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 23 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 23 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 23 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 23 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 23 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 23 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 23 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 23 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 23 215994
και θα παω και στην ενδοκρινολογο να δω τι θα γινει με το σακχαρο.

bouba εγω εδω θα μεινω να γραφω δεν θα παω πουθενα.
candy μου ευχομαι να ειναι ολα περαστικα.μια χαρα ειναι το σακχαρο σου.πιστευω καλυτερα δεν θα μπορουσε να ειναι

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια νομίζω ότι όλες χαθήκαμε διότι δεν βλέπουμε τις απαντήσεις. Πρέπει να διορθωθεί για να μπορέσουμε να βλέπουμε. Εγώ σε άλλα θέματα δεν έχω προβλημα τα βλέπω

tzef

tzef
ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια. Εγω έστειλα μηνυμα στην Ολίβια για το πρόβλημα αλλα δεν ξερω αν το έχει δει, για να το διορθώσει. Tzef και από αλλο browser που μπηκα πάλι εχω προβλημα.

Popz

Popz
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Και γω κορίτσια τα άλλα θέματα τα βλέπω αλλά σε αυτό έχω πρόβλημα Sad

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ?ΑΝΤΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ. Sad

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ!!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ!!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 23 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 23 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 23 536304
Κ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΗΤΑΝ 1.100, ΜΕ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙ Κ ΕΚΑΝΑ Κ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ Κ ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ!!! ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 23 536304 ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 6 Κ ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!
Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΗΤ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!!
ΤΖΕΦ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ queen queen
ΤΑ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 23 12978 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 23 982137 ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΤΑ ΝΕΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΛΑ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΣ Very Happy

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΨΗΛΑ Η ΚΑΜΠΥΛΗ.ΜΕΤΡΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ 2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ<120 ΚΑΙ ΗΤΑΝ 83 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ <140 ΚΑΙ ΗΤΑΝ 90.ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΟΧΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ....ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ....ΔΕΝ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ?????

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καήσπερα!!Εχετε γενεθλιακια??Να χαιρεστε τα κοριτσακια σας!!!πολυχρονα!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 23 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 23 654316

tzef

tzef
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΑΓΑΠΗ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΧΑΘΗΚΕΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ.ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 20.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΥΠΕΗΧΟ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ;

NA ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ.ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΤΖΑΜ ΚΟΠΕΛΕΣ.

ΑΝΤΗΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ.

tzef

tzef
ΒΡΕ ΑΓΑΠΗ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ 6 ΚΙΛΑ

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ???? ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ Mad Mad Mad
ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΠΙΣΗ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΟΝΟ!!!
ΤΖΕΦ, Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ!!!
ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ Κ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!!! ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΟΧΩΡΕΙ Κ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!
Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ Κ ΤΟ ΕΙΔΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ.

ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΙΧΑ ΜΠΕΡΔΕΜΑ!!! Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΗΤΑΝ ΟΚ!!!
ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΚΕΙ Κ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΓΙΑΤΡΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΖΥΓΙΣΤΩ Κ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΧΝΕΙ 3 ΚΙΛΑ ΠΑΝΩ Κ ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ... ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ Κ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 66, ΜΕ 60 ΞΕΚΙΝΗΣΑ. ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Κ ΕΚΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 23 328109
ΜΕΤΑ ΠΗΡΑ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ Κ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΑ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΒΛΕΠΩ.
ΤΡΩΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΑΛΑΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΡΑΤΙΣΗ...
ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΔΕ ΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΝΟ ΠΑΓΩΤΟ ΧΥΜΑ ΣΕ ΧΩΝΑΚΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, Κ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΑΡΚΑ Very Happy

ΑΝΤΗΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!! ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Very Happy 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΩ Η ΧΑΖΟΜΑΜΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 23 654316

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κουκλίτσες! Τι κάνετε? Χάθηκα...!!! Αρχίσαμε τις αλλαγές στο σπίτι οπότε καταλαβαίνετε! Αύριο βάφουμε και το δωματιάκι της μπέμπας! Θα σας ανεβάσω φώτος όταν το τελειώσουμε! Είδε και η γιατρός τις εξετάσεις μου (καμπύλη) και μου είπε να σταματήσω τα γλυκά, πατάτες, ρύζια, μακαρόνια...! Είναι ανεβασμένες οι τιμές λέει λίγο πιο πάνω από το το κανονικό οπότε για να μην ξανακάνω την εξέταση...!!! Η μπέμπα την Πέμπτη που ήταν 27 εβδομάδες και 4 ημέρες ήταν 1088 γραμμάρια! Σε 3 εβδομάδες έβαλα περίπου 400 γραμμάρια! Αυτά δηλαδή μόνο που πήρε η μπέμπα! Πως το έπαθα? Άρα έβαλα από την αρχή μέχρι τώρα 8 κιλά και κάτι λίγα γραμμάρια! Έφυγε και το μικρόβιο στα ούρα...!!! Τέλεια! Μόνο με νερό! Κάνει θαύματα το άτιμο! Τώρα θα ξαναπάω 4 Αυγούστου απόγευμα στην γιατρό μου και το πρωί στο ΙΚΑ. Για να μου υπογράψει την άδεια! Πήραμε και χαλί, κουρτίνα, φωτιστικό και πορτατίφ για την μπέμπα και από εβδομάδα πάμε και για τα έπιπλα! Να τελειώνουμε με το δωματιάκι της! Κορίτσια μια συμβουλή...!!! Μην αφήνετε τις ετοιμασίες για το τέλος! Εγώ ήδη κουράζομαι πολύ...!! Με 8 κιλά παραπάνω...!!! Φιλάκια σε όλες! Μου λείψατε! Δεν μπορώ να διαβάσω και εγώ τα μηνυματάκια σας!!!!!!

stav2007

κοριτσακια μου τι κανετε?εχθες πηγαμε στο γιατρο,και ο μπουνιτσας μας πηγε 790 γραμμαρια.πηγα και στην διαβητολογο κααι μου ανεβασε και αλλο την δοση.και τειλκα απο σημερα εφτιαξε και μαλιστα δεν θα το πιστεψετε σημερα επαθα και υπογλυκεμια.μονο σε εμενα γινονται αυτα.
Despoinaki αντε και σε χασαμε.αντε με το καλο να το ετοιμασεις ολα το δωματιο.και εγω εχω αρχισει και κοιταω πραγματακια αλλα δεν μπορω να αποφασισω

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας!!αχχ αυτο με την ζυγαρια ειναι μαρτυριο,εμενα ειναι ηλεκτρονικη,και εχω φρικαρει τελειως!!κανονικα πρεπει να ζυγιζομαστε μονο σε μια.Despoinaki καλοριζικο το δωματιακι!Εγω χθες αγορασα κατι καλτσακια ...μουρλια και λαβετες,τα μικρα πανακια που βαζουμε στον ωμο. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 23 893968

ROSE 1980

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΒΑΖΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 30Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ 4Η ΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΤΑ 1660ΓΡ ΠΛΕΟΝ!ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ -ΧΤΑΠΟΔΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΗ ΠΕΡΙΛΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ!Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΗΣ,Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ!ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Η'ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕ ΣΚΑΣΕΙ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις