Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
512 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 512 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα!!εμενα τιποτα σε κολπικο μεχρι ωρας...
λοιπον πριν λιγο γυρισαμε απο το ολοημερο πικ νικ που τοσο περιμενα,εχω να αναφερω τα εξης.
Η εγκυος γυναικα δεν ειναι για πολλα πολλα...ναι τωρα το ανακαλυψα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 26 534787
Η μικρη στην κοιλια δεν ησυχασε λεπτο! Shocked
Ο γιος μου αποτρελλαθηκε απο την θαλασσα και ηθελε να τρελανει και μας. Mad
Δεν βολευομουν πουθενα και με ενοχλουσαν ολα...
Δεν ξαναπαω πικ νικ ακροθαλασσια που να με πληρωσεις!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 26 911307

evvi

evvi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
stav2007 έγραψε:
AntoniaA. έγραψε:Καλησπέρα σας κορίτσια, ελπίζω να είστε όλες κάπου δροσερά!!! Ελένη τελευταία φορά που πήγα στο γιατρό μου πριν 2 εβδομάδες μου έκανε και εμένα κολπικό υπέρηχο για να δει τον τράχειλο. Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο? Η Καμπύλη Ζαχάρου είναι υποχρεωτική εξέταση για όλες τις εγκυμονούσες, και πότε περίπου την κάνουμε? Εμένα πάντως ακόμα δε μου έχει αναφέρει τίποτα ο γιατρός μου.

εγω ξερω οτι ειναι υποχρεωτικη.την κανουν πανω κατω σε αυτες τις εβδομαδες,θα επρεπε να στο εχει πει.

εγω παντως δεν την εκανα αυτη την εξεταση γιατι ειχε δει τις εξετασεις αιματος μου και μου πε πως δε χρειαζετε. δε στεναχωρεθηκα κιολας να σας πω.....

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
eleni24 έγραψε:
ναι ειναι υποχρεωτικη καθολη την διαρκια,εγω την εκανα στην 25 με 26 εβδομαδα,εσυ σε πια εβδομαδα εισαι

Ελένη είμαι στην 27 εβδομάδα. Τη Δευτέρα που μας έρχεται έχω ξανά ραντεβού στο γιατρό μου, και ίσως να μου το πει τότε, γιατί θα του κρατάω και τις εξετασεις αιματός και ούρων για να τις δει.
Πάντως Evvi ελπίζω να σταθώ τυχερή και να τη γλιτώσω και εγώ...

stav2007

κοριτσακια καλημερα.τι κανετε?πολυ ζεστη.
Despoinaki με το καλο να τα χαρει η μπουμπου.περιμενουμε φωτο.

evvi και AntoniaA αν κοιταει μονοι τις εξετεσεις αιματος ο γιατρος σας και απο αυτο κρινει οτι δεν υπαρχει λογος για καμπυλη ειναι πολυ μα πολυ λαθος.και εμενα η εξεταση αιματος ηταν αψογη και ομως εχω σακχαρο.κοιταξτε το λιγο.......

tinacorfu

tinacorfu
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια μου καλημερα χθες πηγαμε στον γιατρο και μου ειπε οτι τα αμνιακα υγρα ειναι στο κατωτατο οριο λετε αυτο αν ειναι ανησυχητικο;Μου ειπε να μην αγχωνομαι αλλα σκεφτομαι μηπως να ετοιμαζομαι;Τι λετε κι εσεις;

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια.
Δεσποινάκι αντε με το καλό να υποδεχθείς την μπουμπουκα σου στο δωματιάκι της. Περιμενουμε σιγουρα φωτο.
evvi και AntoniaA θα συμφωνήσω με την Σταυρούλα. Θεωρώ την καμπύλη ζαχάρου από τις πιο σημαντικές εξετάσεις. Στην προηγούμενη εγκυμοσυνη επειδή εβλεπε οτι δεν ειχα προβλημα μου λέει κανε την μικρή καμπύλη για να μην σε ταλαιπωρώ. Τελικά τα αποτελέσματα δεν του πολυάρεσαν και με εβαλε να κάνω και την μεγάλη, που ευτυχώς ηταν οκ. Τωρα εκανα κατευθειαν την μεγαλή, γιατι δεν ηθελα να ξαναμπω στην ιδια διαδικασια. Τωρα στην τελευταια μετρηση μου εβγαλε σχεδον υπογλυκαιμια, που σημαινει οτι πρεπει να κανω συχνα και μικρα γευματα.
tinacorfu φανταζομαι οτι τωρα σιγα σιγα θα σε παρακολουθει πιο συχνα. Αμα δει κατι ανυσηχητικο θα σου πει και θα σε βαλει νωριτερα το πολυ πολυ.

stav2007

boubaκαι εμενα οι εξετασεισ αιματος που εκανα και για το σακχαρο ηταν τελειες και ετσι μου ειπε να κανω την μικρη και ομως εχω σακχαρο και αρκετο μαλιτσα,γι'αυτο και η απλη εξετεση αιματος δεν λεει κατι.και εγω πιστευω οτι ειναι απο τις πιο σημαντικες και δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι γιατροι δεν την δινουν,αν και οι περισσοτεροι την κανουν.

κοριτσια κανει μεγαλη ζημια να ξερετε το σακχαρο

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
stav2007 έγραψε:boubaκαι εμενα οι εξετασεισ αιματος που εκανα και για το σακχαρο ηταν τελειες και ετσι μου ειπε να κανω την μικρη και ομως εχω σακχαρο και αρκετο μαλιτσα,γι'αυτο και η απλη εξετεση αιματος δεν λεει κατι.και εγω πιστευω οτι ειναι απο τις πιο σημαντικες και δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι γιατροι δεν την δινουν,αν και οι περισσοτεροι την κανουν.

Καλησπέρα σας κορίτσια!! Ελπίζω να σας Βρίσκω όλες καλά.
Τελικά Bouba & Stav έχετε δίκιο. Πήρα τηλέφωνο το γιατρό μου και τον ρώτησα γιατί δεν έχω κάνει την εξέταση και απλά μου είπε ότι θα μου την έγραφε την Δευτέρα που έχω και το καθορισμένο 15νθήμερο ραντεβού μας. Επίσης μου είπε ότι αν και από πολλούς δε θεωρείτε υποχρεωτική εξέταση, ο συγκεκριμένος βάζει όλες τις εγκυμονούσες του να την κάνουν για ασφάλεια και για να αποφύγει τα χειρότερα. Οπότε τελικά δεν τη γλυτώνω.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
AntoniaA. δεν είναι τίποτα, μην αγχώνεσαι. Εκτός και αν δεν μπορείς τις πολλές ενέσεις!! Rolling Eyes

stav2007

AntoniaA. έγραψε:
stav2007 έγραψε:boubaκαι εμενα οι εξετασεισ αιματος που εκανα και για το σακχαρο ηταν τελειες και ετσι μου ειπε να κανω την μικρη και ομως εχω σακχαρο και αρκετο μαλιτσα,γι'αυτο και η απλη εξετεση αιματος δεν λεει κατι.και εγω πιστευω οτι ειναι απο τις πιο σημαντικες και δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι γιατροι δεν την δινουν,αν και οι περισσοτεροι την κανουν.

κοριτσακι μου να χαιρεσαι που δεν την γλυτωνεις,καλυτερα να το περασεις αυτο που δεν ειναι τιποτα παρα να παθει τιποτα το μωρο.για σκεψουτο αυτο........

Καλησπέρα σας κορίτσια!! Ελπίζω να σας Βρίσκω όλες καλά.
Τελικά Bouba & Stav έχετε δίκιο. Πήρα τηλέφωνο το γιατρό μου και τον ρώτησα γιατί δεν έχω κάνει την εξέταση και απλά μου είπε ότι θα μου την έγραφε την Δευτέρα που έχω και το καθορισμένο 15νθήμερο ραντεβού μας. Επίσης μου είπε ότι αν και από πολλούς δε θεωρείτε υποχρεωτική εξέταση, ο συγκεκριμένος βάζει όλες τις εγκυμονούσες του να την κάνουν για ασφάλεια και για να αποφύγει τα χειρότερα. Οπότε τελικά δεν τη γλυτώνω.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Έχετε απόλυτο δίκιο. Με την υγεία δεν παίζει κανείς. Και όχι με τις ενέσεις δεν έχω κανένα πρόβλημα (είμαι εθελόντρια αιμοδότης πολλά χρόνια τώρα), απλά το μόνο που σκεφτόμουν είναι το υγρό που σε βάζουν να πιείς. Αλλά εννοείται ότι δεν υπάρχει θέμα συζήτησης όταν αφορά την υγεία του μωρού και τη δικιά μας. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές Smile .

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μια ιδέα είναι. Θελει να το πιεις μια και εξω. Να μην το λιβανίζεις, που λέει κι η μαμα μου!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[URL=http://imageshack.us/photo/m

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειά σας κοριτσάκια! Πως είστε σήμερα? Τι ζέστη είναι αυτή? Αυτές οι 3 φώτος που ανέβασα είναι οι εικόνες που εκτυπώσαμε και βάλαμε μέσα σε λευκά κανδράκια από το ikea για να τα βάλουμε στο δωματιάκι της μπέμπας! Πως σας φαίνονται??

tzef

tzef
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 26 587529 ,

ΑΚΟΥΩ BON JOVI ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ,*ΜΕΝΩ ΔΙΠΛΑ*

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΡΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 900 ΓΡ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΟΚ.

ΕΧΩ ΚΟΥΡΣΑΤΕΙ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΛΑ.
ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Aυτό το καρότσι πήραμε σήμερα τελικά! Έχει και σχεδιάκια πάνω με στρασάκια!!
Είναι το Cam Elegant Family 882-95!
Το πήραμε από το prenatal 529 ευρώ και θα έχουμε 10% του ποσού δωροεπιταγή! Στις άλλες σελίδες το βρίσκω 675 ευρώ περίπου! Μεγάλη διαφορά! Βγαίνει σε 3 χρώματα! Εμείς το πήραμε σε μπεζ! Βγαίνει το κάλυμμα και πλένεται στους 30 βαθμούς χωρίς στύψιμο! Θα το έχουμε σε 20 ημέρες περίπου!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Να τα και όλα μαζί αυτά που περιέχει!

Το Elegant Family είναι το πολύτιμο μετατρεπόμενο σύστημα με χαρακτηριστικά μοναδική και κομψή εμφάνιση χάρις στις πλούσιες εφαρμογές από κρυστάλλους, κατάλληλο για παιδιά από 0 έως 36 μηνών - Περιλαμβάνει port-bebe εγκεκριμένο για μεταφορά με το αυτοκίνητο, αντιστρέψιμη μονάδα καθίσματος και το νέο κάθισμα αυτοκινήτου Area zero - Διαθέτει προστατευτικό βροχής και αέρα, καλάθι και τσάντα με αλλαξιέρα - Εφοδιασμένο με το πατενταρισμένο σύστημα Quicky System (για εύκολη τοποθέτηση ή αφαίρεση του port-bebe και του καθίσματος αυτοκινήτου από την βάση) και Via Vai System Reverse (για χρήση της μονάδας καθίσματος με κατεύθυνση είτε προς την μητέρα είτε προς τον δρόμο) - Μπροστινοί περιστρεφόμενοι τροχοί με σύστημα on/off, πίσω τροχοί με ενιαίο φρένο, όλοι με ανάρτηση - Μέγιστη άνεση και προσαρμοστικότητα όλες τις εποχές - Υφάσματα αφαιρούμενα και πλενόμενα ακολουθώντας τις οδηγίες πλυσίματος - Κατασκευασμένο στην Ιταλία PORT-BEBE: Μερικώς υπενδεδυμένο, με μοναδική και κομψή εμφάνιση με κρυστάλλους τόσο στην κουκούλα όσο και στην ποδιά, ιδιαίτερα ευρύχωρο (835mm x 343mm), διαθέτει τις υποδοχές συστήματος Quicky System γρήγορης τοποθέτησης/αφαίρεσης, με αντιολισθητική χειρολαβή, πλάτη ρυθμιζόμενη σε 4 θέσεις, στρώμα, μαλακά εσωτερικά υφάσματα και αεριζόμενη βάση. Μεταφορά με το αυτοκίνητο: Το CAR SAFETY KIT V483 (πωλείται ξεχωριστά) επιτρέπει στο port-bebe να ασφαλίζει στο κάθισμα οποιουδήποτε αυτοκινήτου REVERSIBLE SEAT UNIT: Σκελετός αλουμινίου, μπροστινοί περιστρεφόμενοι τροχοί με σύστημα on/off, ενιαίο φρένο, ρυθμιζόμενο υποπόδιο, πλάτη ρυθμιζόμενη σε 4 θέσεις, ενισχυμένο κάθισμα, ζώνη ασφαλείας 5 σημείων. Δυνατότητα χρήσης της μονάδας καθίσματος τόσο με κατεύθυνση προς την μητέρα (0-12 μηνών) όσο και με κατεύθυνση προς τον δρόμο (12-36 μηνών) χάρις στο πατενταρισμένο σύστημα Via Vai Reverse. CAR SEAT: Εγκεκριμένο κάθισμα αυτοκινήτου Group 0+ το οποίο εναρμονίζεται με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ECE R44/04 (0-13 kg), με βαθύ κάθισμα και πλευρική προστασία, ανατομικό προσκέφαλο και στήριξη πλάτης, προστατευτικές επωμίδες ζωνών και κουκούλα που ρυθμίζει σε διάφορες θέσεις. Εύκολο στην χρήση λόγω του πρακτικού μηχανισμού ρύθμισης ύψους των ζωνών και τον ρυθμιζόμενο οδηγό ζώνης. Με πλαϊνές υποδείξεις για σωστή τοποθέτηση της χειρολαβής μέσα στο αυτοκίνητο, πάνω στο καρότσι και όταν το κρατάτε στον περίπατο, προς αποφυγή λάθος χρήσης του προϊόντος. Δυνατότητα χρήσης του καθίσματος αυτοκινήτου Area zero+ με την βάση καθίσματος AREA BASE S134, (η οποία πωλείται ξεχωριστά). ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΒΑΡΗ: ΒΑΣΗ: Ανοικτή: W 56 - D 92 - H 104.5 cm. Κλειστή: W 37 - D 32 - H 110 cm. • Weight: 7.5 kg. Με το port-bebe: W 56 - D 92 - H 119 cm. • Βάρος: 11,5 kg. Με το κάθισμα αυτοκινήτου: W 56 - D 92 - H 119 cm. • Βάρος: 11 kg. ΚΑΡΟΤΣΙ: Με κατεύθυνση προς την μητέρα: W 56 - D 92 - H 104.5 cm. • Βάρος: 9.6 kg. Με κατεύθυνση προς τον δρόμο: W 37 - D 32 - H 110 cm. • Βάρος: 9.6 kg. ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ: W 65 – D 43.5 – H 58 cm. • Βάρος: kg 3.6 ΒΑΣΗ (προαιρετική): W 49 – D 43.5 – H 21 cm. • Βάρος: kg 2.8 ΤΣΑΝΤΑ: W 40 – D 15 – H 31 cm. • Βάρος: kg 0.5 - Εναρμονίζεται με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία: EN 1888 - Ενιαίο φρένο για μεγαλύτερη ασφάλεια - Ζώνη ασφαλείας 5 σημείων - Τεστ αντοχής: το καρότσι έχει τοποθετηθεί σε κινούμενο διάδρομο με εμπόδια ο οποίος προσομοιώνει την χρήση και αντοχή του προϊόντος στο χρόνο - Τεστ συμπτωματικού κλεισίματος - Απολύτως μη τοξικό και ελεύθερο από φθαλικούς εστέρες (οδηγία 2005/84/CE)

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 26 587529 ,

ΑΚΟΥΩ BON JOVI ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ,*ΜΕΝΩ ΔΙΠΛΑ*

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΡΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 900 ΓΡ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΟΚ.

ΕΧΩ ΚΟΥΡΣΑΤΕΙ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΛΑ.
ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Τhanks κοπέλα μου!
Το πλύσιμο λέω να το αφήσω για πιο μετά!
Άντε όλα καλά λοιπόν με τις εξετάσεις!!!
Φιλάκια πολλά και καληνύχτα!!!!!!!!!!

tzef

tzef
ΤΑ ΠΟΛΥ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ.ΤΩΡΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΑΠΟ 1 -3 ΕΤΩΝ.

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΟΤ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΧΡΩΜΑ.

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΒΛΕΠΩ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΟΛΕΣ.ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ. ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΗΡΑΜΕ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ,ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ,ΣΕΤ ΠΡΟΙΚΑΣ,ΜΠΙΜΠΕΡΟ,ΜΠΙΜΠΙΛΕΣ,ΣΑΛΙΑΡΕΣ,ΛΑΒΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΥΓΑΝ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ 750 ΕΥΡΩ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΥΣΙΜΟ.

stav2007

καλημερα κοριτσακια μου.τι κανετε?
Despoinaki πολυ ωραια.καδρα ειναι?

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 26 893968
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΟΥΠΕΡ!!!
ΤΑ ΚΑΔΡΑΚΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ Rolling Eyes
ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΩ!!!
ΖΕΣΤΗ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΡΟΣΙΣΤΗΚΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 26 328109 ΦΥΣΑΕΙ ΔΡΟΣΕΡΟ ΑΕΡΑΚΙ Smile

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΠΟ ΣΙΔΕΡΟ ΧΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ!!! ΕΚΤΩΣ Κ ΑΝ ΒΓΕΙ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΟ!!!
ΒΡΕΦΙΚΑ ΑΠΟ Ο ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΩΝ. ΠΟΛΥ ΡΟΥΧΟ ΜΙΛΑΜΕ... ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΘΗΚΕΣ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ Κ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ Κ ΤΑ ΚΑΛΥΨΑ Κ ΜΕ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ!!!
ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ Κ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΜΟΥ Very Happy
ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΡΕΝΩ Κ ΕΧΩ Κ ΤΗ ΜΙΚΡΗ....
ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ Κ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΩ ΦΟΡΤΩΜΑ Mad

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ... ΠΙΑΝΩ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ, ΓΟΝΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Να και το καρεκλάκι φαγητού που χαλβαδιάζω κοριτσάκια!!!
Καλημέρα σε όλες!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις