951 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! Τρι Αυγ 02, 2011 12:11 am
AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα Fennia!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
apple.d έγραψε:Καλημέρα, κορίτσια! Να'μαι κι εγώ στην παρέα Πως είστε; Εγώ ετοιμάζομαι για διακοπές, το Σάββατο αναχωρούμε για 2 εβδομάδες! Κοντά φέτος, Χαλκιδική, μιας και γεννάμε σε ενάμιση μήνα (ΠΗΤ 14/09/11)
apple.d έγραψε:Καλημέρα, κορίτσια! Να'μαι κι εγώ στην παρέα Πως είστε; Εγώ ετοιμάζομαι για διακοπές, το Σάββατο αναχωρούμε για 2 εβδομάδες! Κοντά φέτος, Χαλκιδική, μιας και γεννάμε σε ενάμιση μήνα (ΠΗΤ 14/09/11)
swsw έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ APPLE!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ!! ΑΓΟΡΑΚΙ Ή ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ??
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ DOPPLER TΟ ΣΑΒΒΑΤΟ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ!! ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ.. ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΣΤΟ DOPPLER ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ 3D 'Η ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ?
swsw έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ APPLE!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ!! ΑΓΟΡΑΚΙ Ή ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ??
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ DOPPLER TΟ ΣΑΒΒΑΤΟ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ!! ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ.. ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΣΤΟ DOPPLER ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ 3D 'Η ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ?
AntoniaA. έγραψε:apple.d έγραψε:Καλημέρα, κορίτσια! Να'μαι κι εγώ στην παρέα Πως είστε; Εγώ ετοιμάζομαι για διακοπές, το Σάββατο αναχωρούμε για 2 εβδομάδες! Κοντά φέτος, Χαλκιδική, μιας και γεννάμε σε ενάμιση μήνα (ΠΗΤ 14/09/11)
Γειά σου και σε σένα και με το καλό το μωράκι σου... Άντε και πολύ πολύ πολύ καλές, ξεκούραστες και δροσερές διακοπές εύχομαι!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης