Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
633 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 633 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα Fennia!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα ομορφούλες!
Τι κάνετε?
Εγώ χαλαρώνω σπιτάκι μιας και έχω αυτή την εβδομάδα αδειούλα!
Σε λίγο θα φέρει η πεθερούλα μου γαύρο τηγανιτό... μιαμ μιαμ!!! Πολύ με τραβάει το ψαράκι! Ότι και να είναι...!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΟΜΟΡΦΑ Very Happy Very Happy Very Happy
ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 517142 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 93981 ΛΑΙΚΗ, ΦΑΓΗΤΟ, ΜΑΡΚΕΤ, Κ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ Very Happy
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ Κ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΑΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 654316
ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΕΙΜΑΙ Very Happy
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΝΗΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ!!!
ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ ΨΙΛΗ ΘΑ ΒΓΕΙ Very Happy
JO JO MAMA ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΛΙΚΝΟ, ΚΡΕΒΑΤΑΚΙΑ Κ ΚΑΡΟΤΣΙ. ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΝΑΝ Κ Ο ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΡΟΥΧΑ Κ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΕΡΕ ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 93981 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 93981 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 93981 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 93981 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 93981 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 93981 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 517142 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 517142 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 517142 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 517142
ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Κ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ Very Happy Very Happy Very Happy

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας, γεια σας. Και γω μεσα στη τρέλα ειμαι σημερα. Με έχει πιάσει το κεφάλι μου. Και εχω ενα σωρο δουλειες σπίτι...Ελεος, ποτέ δεν τελειώνουν!!
Ελενα και jojo_mama μας λειψατε!!
Ελενα μου φαινεται οτι εσυ μπαινεις πρωτη στο ρυθμο των γεννήσεων!!
Το ψαρι και γω το λατρευω πολυ πολυ.

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα κοριτσια,ελπιζω να ειστε ολες καλα.
εγω πηγα εχθες και ψωνισα για την μπουμπου μου,φορμακια,ζακετακια,καλτσακια,σκουφακια,και οτι εβλεπα μπροστα μου,και απο εβδομαδα περιμενω των μαστορα να ερθει να βαψει το δωματιο,και να βαλω τα επιπλακια,και να αρχησω να το φτιαχνω.τα εχεται πληνη ολες τα ρουχαλακια?εγω λεω να τα πλεινω τελος του μηνος για να ειναι και φρεσκοπλειμενα.
δεν βλεπω τιποτα τωρα πια απο κατω,ετσι και αλιως αποτριχωση κανω σε εσθιτικο και τακτυκα για να μην ποναω και πολυ,και απο επαφες καλα παμε μεχρη στιγμης,απλα δεν εχω και πολυ ορεξη,αυτα τα νεα μου

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ερωτηση..
τα βρεφικα του Ιωσηφ πριν τα μαζεψω τα ειχα πλυνει και σιδερωσει. Τώρα κλείνει χρόνος απο τοτε που τα μαζεψα..Πρεπει να τα ξαναπλυνω η να τα αερισω/λιασω πολυ καλα και να ριξω κ στο στεγνωτηριο σε φουλ θερμοκρασια να ψοφησει κανα μικρόβιο;

Τι λετε;

957ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 Empty Hello, μανούλες!! Τετ Αυγ 03, 2011 12:09 am

apple.d

apple.d
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα, κορίτσια! Να'μαι κι εγώ στην παρέα Cool Πως είστε; Εγώ ετοιμάζομαι για διακοπές, το Σάββατο αναχωρούμε για 2 εβδομάδες! Κοντά φέτος, Χαλκιδική, μιας και γεννάμε σε ενάμιση μήνα (ΠΗΤ 14/09/11) ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 328109

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
apple.d έγραψε:Καλημέρα, κορίτσια! Να'μαι κι εγώ στην παρέα Cool Πως είστε; Εγώ ετοιμάζομαι για διακοπές, το Σάββατο αναχωρούμε για 2 εβδομάδες! Κοντά φέτος, Χαλκιδική, μιας και γεννάμε σε ενάμιση μήνα (ΠΗΤ 14/09/11) ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 328109

Γειά σου και σε σένα και με το καλό το μωράκι σου... Άντε και πολύ πολύ πολύ καλές, ξεκούραστες και δροσερές διακοπές εύχομαι!!!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ!!! JOJO MAMA ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΑΚΙ. ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΛΥΝΑ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 875502 flower ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 875502

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ APPLE!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ!! ΑΓΟΡΑΚΙ Ή ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ??
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ DOPPLER TΟ ΣΑΒΒΑΤΟ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ!! ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ.. ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΣΤΟ DOPPLER ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ 3D 'Η ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ? flower flower

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
apple.d έγραψε:Καλημέρα, κορίτσια! Να'μαι κι εγώ στην παρέα Cool Πως είστε; Εγώ ετοιμάζομαι για διακοπές, το Σάββατο αναχωρούμε για 2 εβδομάδες! Κοντά φέτος, Χαλκιδική, μιας και γεννάμε σε ενάμιση μήνα (ΠΗΤ 14/09/11) ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 328109

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ...ΚΙ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ Rolling Eyes ΕΧΩ Κ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ 2 ΤΑΛΙΜΠΑΝΑΚΙΑ Laughing
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ Κ ΝΑ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.
ΚΟΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΤ. ΕΓΩ Η 12 Η 14. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΘΩ ΣΙΓΟΥΡΑ Smile

ΤΖΟΤΖΟ ΜΑΜΑ ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ, ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟΝ 7ο ΤΑ ΕΠΛΥΝΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΣΑ Κ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΘΗΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ....ΤΩΡΑ ΠΑΩ Κ ΤΑ ΜΥΡΙΖΩ I love you I love you I love you

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΜΕ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΜΑΚΟ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ??? ΤΙ ΝΑ ΠΩ????
ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΕΡΙΚΑ ΡΟΖΟΥΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ????

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
swsw έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ APPLE!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ!! ΑΓΟΡΑΚΙ Ή ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ??
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ DOPPLER TΟ ΣΑΒΒΑΤΟ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ!! ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ.. ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΣΤΟ DOPPLER ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ 3D 'Η ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ? flower flower

ΣΩΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΑΣ I love you
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Κ 10 ΗΜΕΡΕΣ Mad Mad Mad Mad ΤΟ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΔΕΙΑ. ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΗΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΟΥ!!!
ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΩ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ DOPPLER ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ. ΟΡΓΑΝΑ, ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗ ΛΩΡΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΙ....ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΞΕΨΥΡΙΣΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Smile
ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 536304

apple.d

apple.d
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σου, swsw! Περιμένουμε αγοράκι κι είναι το 1ο μας Laughing Σήμερα έχουμε το καθιερωμένο μας ραντεβού με τον γιατρό! Επιτέλους, μετά από έναν μήνα!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 536304 Εσύ θα πας διακοπές;

swsw έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ APPLE!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ!! ΑΓΟΡΑΚΙ Ή ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ??

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε?
Apple.d καλώς ήρθες στην παρέα μας! Αγοράκι ή κοριτσάκι έχεις? Με το καλό να έρθει! Καλά να περάσετε και στις διακοπούλες σας! Μια χαρά είναι και η Χαλκιδική!!
Χτες κατέβηκα αγορά με τις αδερφούλες μου και πήραμε δύο νυχτικάκια και δύο ρομπάκια για την κλινική, δύο σουτιέν θηλασμού, επιθέματα στήθους και μαντηλάκια καθαρισμού στήθους της Chicco και τσαντούλα φούξια για την κλινική! Σιγά σιγά να τελειώνουμε και με αυτά! Τώρα μου έμεινε να πάρω μερικά βρακάκια, μια πιζάμα (αν και δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει το παντελόνι σε αυτές τις περιπτώσεις)...!!! Έχουν σπάσει πάντως τα νούμερα με τις εκπτώσεις! Θες κάτι και δεν το βρίσκεις στο νούμερό σου! Οι νυχτικιές είναι αμάνικες και τα ρομπάκια κοντομάνικα! Λογικά θα είμαι μια χαρά γιατί φαντάζομαι στην κλινική θα έχει αρκετή ζέστη!!
Swsw μου λογικά στην εξέταση doppler θα δείτε το μωράκι σας και 3d και 4d με κίνηση! Υπομονή μέχρι το Σάββατο λοιπόν! Εμείς αύριο έχουμε να πάμε στην γιατρό μας για απλή εξέταση το απόγευμα...!!! Έχω περιέργεια να δω πόσο θα ζυγίζει η ομορφούλα μας!!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 654316 I love you I love you ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 893968
Το πρωί της ίδιας μέρας έχουμε να περάσουμε και από τον γιατρό του ΙΚΑ...!!!
Αγάπη μου πιστεύω ότι ίσως χρειαστείς και κανένα κοντομάνικο φορμάκι αλλά και πάλι δεν παίρνω όρκο!!! Είναι και περίεργος ο καιρός εκείνη την εποχή...!!

apple.d

apple.d
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα, AntoniaA.!!
Ευχαριστώ πολύυυ!!! Εσύ θα πας διακοπές;;
AntoniaA. έγραψε:

Γειά σου και σε σένα και με το καλό το μωράκι σου... Άντε και πολύ πολύ πολύ καλές, ξεκούραστες και δροσερές διακοπές εύχομαι!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΑΡΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΕΙ 19:30 ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!
ΠΟΣΣΑ ΓΡΑΜ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ????
ΕΦΥΓΕ Η ΥΔΡΟΝΕΦΡΩΣΗ????
ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΡΑΞΩ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ, ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ.... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙ Rolling Eyes
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΩ Κ ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κ ΚΛΕΙΝΩ ΒΑΛΙΤΣΑ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΥΧΤΙΚΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΕΙΧΑ ΟΡΟ, Κ ΚΑΘΕΤΗΡΑ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΣΕ ΠΛΕΝΟΥΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Mad
ΑΠΟ ΤΗ 3 ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΒΑΛΑ ΠΙΤΖΑΜΟΥΛΕΣ Κ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ Κ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ.

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔΩΡΑ ΜΟΥ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ 3D ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ Μ@!#@$#@Σ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ!! ΚΟΙΝΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ!
APPLE ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΓΥΡΙΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.. ΗΜΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!! ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!! ΑΓΑΠΩ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΗΗ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 654316
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΚΟΜΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΔΕ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ!! ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ! ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ?? ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΕΧΩ ΤΡΟΜΑΞΕΙ. ΑΠΟ MOTHERCARE ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ? ΚΑΙ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΙΔΙΚΟ?? ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΟΚΤΩΒΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΑΜΑΝΙΚΑ ΝΥΧΤΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΖΑΚΕΤΟΥΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Ή ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟ?? ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Ε?? flower flower !!
ΑΧ, ΕΧΩ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ?? ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΗΣΜΕΝΑ, ΣΑΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ ΕΙΜΑΙ.. ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΗΣΜΕΝΑ, ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! No No No ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 893968

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΣΟΥΤΙΕΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΝΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΑΠΟ MOTHERCARE Κ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟ ΔΕ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΝΙΣΑ Κ ΔΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΝΕ Mad
ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΗΣ ΤΡΙΟΥΜΦ(ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΗΜΑ Κ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ) ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ Κ 10 ΚΙΛΑ ΠΑΝΩ ΤΟΤΕ, ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ 2 ΑΚΟΜΗ ΤΗΣ ΤΡΙΟΥΜΦ Κ ΒΛΕΠΩ Rolling Eyes

ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΧΟΜΠΙΤ....
ΠΩΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!
ΕΜ ΤΟ ΑΛΛΟ????
ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤ, ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΘΕΙΚΟ...
ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΧΕΙΣ???? cyclops cyclops cyclops
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΠΟΥΘΕΝΑ?????

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://www.triumph.com/gr/el/3720.html

Eγώ πήρα αυτό το σουτιέν της Triumph σε μπέζ από τα Hondos! Eίχε αρχική 33.50 και έκπτωση 6,70

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://store.kapetanis.com/woman/bra/1/triumphbra/triumph-mamabel-soft-n.html

Και αυτό της Triumph σε λευκό πιο μαλακό πάλι από τα Hondos με αρχική 29,95 και έπτωση 5,99

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Η TRIUMPH ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ!! ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ! ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!! ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΑΣΤΚΟ ΔΗΛΑΔΗ Ε?
ΧΑΧΑ!! ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΝΤΩΣ ΑΓΟΡΑΚΙ!! ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΡΙΤΣΙ??? ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΛΙΣΤΑ "ΜΠΑ! ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΑΝΕ! ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΤΕΛΙΚΑ!! Η ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΟΚΟΙΛΙΑ!!" pale pale
ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΙΔΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΑΓΟΡΙ!! confused confused confused

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Υπάρχει και αυτό χωρίς μπανέλα της Triumph! Θα το ανεβάσω και σε μαύρο να το δείτε!
Είναι το
Mamabel Easy

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις