Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
616 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 616 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΤΕ ΣΤΟ ΓΑΙΑ(ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΙΝΑΝ) ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΟΤΙ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια ερώτηση!
Θα κάνετε μαθηματα ανωδυνου τοκετου? confused confused confused confused confused confused
Μου ήρθε φλασιά τώρα!

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σταυρούλα, εμάς η κλινική μας είπε 1.850€ για δίκλινο δωμάτιο με χρήση ως μονόκλινου (για να κοιμάται και ο άντρας μου). Συμπεριλαμβάνονται στην τιμή όλα τα έξοδα για ΦΤ, η αμοιβή του αναισθησιολόγου για την επισκληρίδιο κλπ. Δηλαδή τα πάντα εκτός από την αμοιβή του γιατρού μας και της παιδιάτρου που θα φέρουμε. (Και αυτή είναι η ακριβή κλινική της πόλης, από την άλλη που θα πάμε σήμερα το απόγευμα περιμένουμε λιγότερα).

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Despoinaki έγραψε:Κοριτσάκια ερώτηση!
Θα κάνετε μαθηματα ανωδυνου τοκετου? confused confused confused confused confused confused
Μου ήρθε φλασιά τώρα!

Δεσποινάκι γράφτηκα σε ένα πρόγραμμα το οποίο θα ξεκινήσει τέλος Αυγούστου (η ομάδα που με βάλανε)και η υπεύθυνη μου είπε ότι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ". Δηλαδή εκτός από τα μαθήματα ανώδυνου κάνουν και μαθήματα θηλασμού καθώς και προετοιμασία για όταν γυρίζεις στο σπίτι (πως κάνεις μπάνιο το μωρό, τι χρειάζεται τις πρώτες μέρες κλπ.) Μου φάνηκε καλό σαν πρόγραμμα, τώρα θα δείξει.. Smile

stav2007

Antonia ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ?ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 1870+13% ΒΓΑΙΝΕΙ 2011,40+200 Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ 2.211.ΚΑΠΟΤΕ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ ΟΧΙ.

DESPOINAKI ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ.

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τιμες δεν εχω ρωτήσει, αλλά υπολογίζω στα 2000 σε 4κλινο εννοειται.
Σταυρούλα εγω θα γεννησω στο ΓΑΙΑ και απ'οσο ξέρω δεν κλεινει. Από την αρχή που ειπα οτι θα γεννησω εκει, και γω διαβαζω οτι κλεινει συνεχεια. Ειναι οικονομικα συμφεροντα ομως από πισω και δεν νομιζω οτι θα κλεισει. Αν κλεισει παλι, εχω την εναλακτικη του ΜΗΤΕΡΑ!

annamaria

annamaria
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ. BOYBA ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ 4/8 ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΤΟΠΛΕΡ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.

stav2007

bouba έγραψε:Τιμες δεν εχω ρωτήσει, αλλά υπολογίζω στα 2000 σε 4κλινο εννοειται.
Σταυρούλα εγω θα γεννησω στο ΓΑΙΑ και απ'οσο ξέρω δεν κλεινει. Από την αρχή που ειπα οτι θα γεννησω εκει, και γω διαβαζω οτι κλεινει συνεχεια. Ειναι οικονομικα συμφεροντα ομως από πισω και δεν νομιζω οτι θα κλεισει. Αν κλεισει παλι, εχω την εναλακτικη του ΜΗΤΕΡΑ!

ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΗΣΤΑΜΕΝΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΜΑΘΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ 3ΚΛΙΝΟ(ΜΕΧΡΙ 3ΚΛΙΝΟ ΕΧΕΙ)ΚΑΙ ΑΛΑ 3 ΚΑΙ ΚΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΙΑ

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ..
ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ, ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ!! ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΣ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ!! ΣΟΥΠΕΡ!!!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΛΑΧΑΝΙ- ΓΑΛΑΖΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ Ή ΚΑΔΡΑΚΙΑ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡ!! ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΙΚΑΚΙ Ή CD ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ!!
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ.. ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΕΚΔΟΘΕΙ, ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΠΕΙΤΕ!!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 654316
ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ 30η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΟΥ Μ΄ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΕΛΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ, ΤΩΡΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ.. ΠΧ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΜΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 4ΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΝ!! ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 30η ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΡΩΩ ΜΕΓΑΛΗ ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΛΑΜΑΤΑ.. ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΚΛΑΙΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 534787 ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ DOPPLER ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.. ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ. ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ.. ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.. ΣΕΞ ΚΑΝΕΤΕ?? ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΕΞΗ ΡΕ ΓΜΤ.. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΑΦΟΒΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΟΥ?? ΣΚΑΩ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΣΑΚΙΖΕΙ, ΚΑΤΟΥΡΑΩ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ 10 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΛΕΥΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΣΕΞ? ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ? ΑΣΕ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΦΑΛΑΙΝΑ!! No No No No Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΕΡΑΑΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ!! ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!! affraid affraid affraid

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σωσω μου μην αγχωνεσαι. Όντως περιοριζονται πολύ οι κινήσεις τους προς το τελος. Βεβαια και γω τρωω κατι φρικες που και που!!
Τωρα όσον αφορα το μπικινι, εγω ουτως ή άλλως σε αισθητικό πηγαινα και εκανα από πριν. Οποτε και τωρα συνεχιζω κανονικά.
Για το θεμα του σεξ, ειμαι ακριβως στην ιδια κατασταση Embarassed Embarassed

stav2007

SWSW ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΧΟΣ ΕΧΩ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΕΖΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ,ΕΓΩ ΞΥΡΑΦΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΞ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ.ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
SWSW MOY ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ,ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΞΥΡΑΦΑΚΙ ΞΥΡΙΖΟΜΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΤΩΝΟΥΜΕ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΕΓΩ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΤΙ ΚΑΦΕ ΣΤΙΓΜΑΤΑ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Η ΝΑ ΑΝΥΣΥΧΩ?

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια!απο επαφες ξεραιλα...αγονη γη...φοβομαστε και οι 2..τα μικρα οσο μεγαλωνουν στριμωγνονται και ειναι φυσικο να μην εχουν την ιδια ευτυχωρια για κινησουλες εγω το μονο που παρατηρω περισοτερο ειναι οτι μαζευεται σε μια μερια της κοιλιας και παιρνει διαφορα σχηματα..ειναι τρομερο να την βλεπεις..δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο Shocked
Ολο το βραδυ κοριτσια μου δεν εχω κοιμηθει εμετο και διαρροια...πηρα τηλ τον γιατρο χαραματα και μου ειπε αν δεν σταματησει με primperan και immodium να παω στο ΛΗΤΩ για ορο...ευτυχως ηρεμησα κατα το πρωι και κοιμηθηκα..αααχ και βαφει και ο αντρας μου και ειμαι πτωμα.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 911307

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fennnia έγραψε:SWSW MOY ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ,ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΞΥΡΑΦΑΚΙ ΞΥΡΙΖΟΜΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΤΩΝΟΥΜΕ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΕΓΩ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΤΙ ΚΑΦΕ ΣΤΙΓΜΑΤΑ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Η ΝΑ ΑΝΥΣΥΧΩ?

ΦΕΝΑΚΙ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ.. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΔΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.. ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΛΑΝΙΝΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ..

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
anthaki έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!απο επαφες ξεραιλα...αγονη γη...φοβομαστε και οι 2..τα μικρα οσο μεγαλωνουν στριμωγνονται και ειναι φυσικο να μην εχουν την ιδια ευτυχωρια για κινησουλες εγω το μονο που παρατηρω περισοτερο ειναι οτι μαζευεται σε μια μερια της κοιλιας και παιρνει διαφορα σχηματα..ειναι τρομερο να την βλεπεις..δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο Shocked
Ολο το βραδυ κοριτσια μου δεν εχω κοιμηθει εμετο και διαρροια...πηρα τηλ τον γιατρο χαραματα και μου ειπε αν δεν σταματησει με primperan και immodium να παω στο ΛΗΤΩ για ορο...ευτυχως ηρεμησα κατα το πρωι και κοιμηθηκα..αααχ και βαφει και ο αντρας μου και ειμαι πτωμα.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 911307

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΕ ΑΝΘΑΚΙ.. ΜΗΠΩΣ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ??

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Swsw μου καλώς μας ήρθες! Ελπίζω να πέρασες όμορφα!!
Τώρα όσο για αυτά που ρωτάς...!!
Αποτρίχωση δεν κάνω... ξυραφάκι βάζω τώρα... άρχισα βέβαια και ζορίζομαι! Δεν βλέπω και πολύ καλά με την κοιλουμπίτσα αλλα τα καταφέρνω ακόμα...!!! Θα δείξει τι θα γίνει αργότερα...!!! Ίσως χρειαστώ την βοήθεια του κοινού...!!! Χιχιχιχι!!!
Όσο για το ότι δεν νιώθεις το ζουζουνάκι σου συνέχεια είναι φυσιολογικό! Δεν έχουν μωρέ τα γλυκούτσικα τόσο χώρο πια...!!! Να μην σε παίρνει από κάτω...!!! Ούτε εγώ το νιώθω συνέχεια! Κοιμούνται μωρέ τα έρμα...!!! Τι να κάνουν και 24 ώρες το 24ωρο εκεί μέσα?
Τώρα για το άλλο θεματάκι...!!! Εμάς τους πρώτους μήνες δεν μας άφηνε η γιατρός ούτε καν να το σκεφτούμε! Είχαμε και μια παλίνδρομη τον προηγούμενο Αύγουστο οπότε καταλαβαίνεις! Και να μας άφηνε... με το άγχος που είχαμε...!!! Τις παίρνουμε βέβαια τις μπουκιές μας αλλά πλέον η όρεξη δεν είναι και στα φόρτε της! Όταν γεννηθεί με το καλό η μπεμπούλα θα βρούμε τους ρυθμούς μας και με τις ορέξεις που θα έχουμε θα έρθει και το 2ο παιδάκι...!!! Χιχιχιχιχιχιχι!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 893968

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστω Σωσω μου εφαγα στης πεθερας μου χθες βραδυ σπιτικο φαγητο και μετα ενα εκμεκ και μια παστα..[ειμαι καταπτυστη το ξερω Embarassed ]τι να πω ισως με πειραξε κατι..

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anthaki έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!απο επαφες ξεραιλα...αγονη γη...φοβομαστε και οι 2..τα μικρα οσο μεγαλωνουν στριμωγνονται και ειναι φυσικο να μην εχουν την ιδια ευτυχωρια για κινησουλες εγω το μονο που παρατηρω περισοτερο ειναι οτι μαζευεται σε μια μερια της κοιλιας και παιρνει διαφορα σχηματα..ειναι τρομερο να την βλεπεις..δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο Shocked

Αυτό με το ότι μαζεύεται στην μια μεριά το βλέπω και εγώ Anthaki μου! Ειδικά αν ξαπλώσω στο πλάι και μετά ανάσκελα! Πλάκα έχει! Όταν πήγα την τελευταία φορά στην γιατρό είχε μαζευτεί στην μια μεριά και είχε πεταχτεί σαν καρούμπαλο! Της λέω της γιατρού τι μέλος της είναι αυτό που έχει πεταχτεί? Βάζει τον υπέρυχο και μου λέει το κωλαράκι! Αχ το γλυκό μου!!!
Περαστικά σου κοπέλα μου! Πριν 2 μέρες με έπιασε και εμένα μια φορά διάροια αλλά ευτυχώς μόνο εκείνη ήταν!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
...κωλαρακι...? αχαχπολυ καλο ναι κατι τετοιο ειναι!!ευχαριστω,πρεπει να προσεχω την διατροφη μου τωρα για λιγο..

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:Antonia ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ?ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 1870+13% ΒΓΑΙΝΕΙ 2011,40+200 Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ 2.211.ΚΑΠΟΤΕ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ ΟΧΙ.

DESPOINAKI ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ.
Σταυρούλα μου, νομίζω στο Έλενα. Πάντως για μαθήματα θηλασμού και φροντίδας τοθ μωρού έχουν σίγουρα και είναι πάρα πολύ καλές έχω ακούσει

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Very Happy
ΣΩΣΩ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΑΚΙΑ Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ε????
ΕΓΩ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ Shocked
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ????
Κ Ο ΠΑΠΑΒΕΝΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ!!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 654316
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΟ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟΥΜΠΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΑΚΙΑ ΠΙΑΝΩ Κ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΡΛΩΤΟ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΕΓΩ cyclops
ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΞΥΡΑΦΙ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΣΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΘΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΑΨΙΜΟ Κ ΝΥΧΑΚΙΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
ΒΑΖΩ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ Κ ΑΡΧΙΖΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΙΧΩΤΗ Laughing Κ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ Κ ΠΟΛΥ.
ΑΠΟ ΣΕΞ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΥΝΗΓΙ Embarassed Embarassed
ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 534787
ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΞΕΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 604962

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
candy έγραψε:
stav2007 έγραψε:Antonia ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ?ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 1870+13% ΒΓΑΙΝΕΙ 2011,40+200 Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ 2.211.ΚΑΠΟΤΕ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ ΟΧΙ.

Σταυρούλα μου, νομίζω στο Έλενα. Πάντως για μαθήματα θηλασμού και φροντίδας τοθ μωρού έχουν σίγουρα και είναι πάρα πολύ καλές έχω ακούσει

Σταυρούλα τα mothercare κάνουν μαθήματα απ'όσο ξέρω! Και δωρεάν νομιζω! Rolling Eyes

Elena84

Elena84
GEIA SAS KORITSIA MOY,, TI KANETE?? ELPIZO NA EISTE OLES KALA.KAI NA MHN ME KSEXASATE!?
Very Happy ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 215994
EGO EIMAI POLY KALA, I MPOYMPYKITSA KLOTSAEI POLY ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 215994 K MEGALOSE. TIN TELEYTAIAFORA HTAN 43cm KAI 2357gr ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 328109
KANO KAI TA MPANAKIA MOY STIN THALASSA... EKEI POY FOBOMOYN K DEN HTHELA ME TIPOTA... XAXA O GIATROS MOY EIPE MPAINO AFOBA. Very Happy EXO KANEI ARKETA MPANIA MPORO NA PO. Wink Laughing
EXOYN PRISTEI PAAAAAARA POLY TA PODIA MOY, AFOY DEN MPORO NA BRO PANTOFLES I PEDILAKIA POY NE ME KANOYN. FORAO NOYMERO 41 DLD PRIN TIN EGKYMOSYNH KTORA???? DEN ME KANEI TPT... Crying or Very sad Crying or Very sad

ALLA POY THA PAEI THA PERASEI O KAIROS... THN ALLI DEYTERA MPAINO STON MHNA MOY ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 654316
TH BALITSOYLA TIS MIKRIS TIN EXO ETIMI, TORA EMINE I DIKI MOY..
EXO KANEI KAI MATHIMATA ANODINOY TOKETOY, KAI SIMERA KSEKINISA MATHIMATA THILASMOY. EINAI PARA POLY OREA K MATHAINEIS POLLA PRAGMATA.
AYTA TA NEA MOY KORITSIA. ELPIZO NAKSANA MPORESO NA MPO, NA DIABASO TA NEA SAS K NA SAS PO K TA DIKA MOY.
SORRY GIA TA GREEKLISH ALLA EINAI TO LAPTOP THS ADERFIS MOY K DEN EXEI ELLINIKA GRAMMATA. K DEN TA MPORO KATHOLOY TA GREEKLISH.. Rolling Eyes

FILIA SE OLES K STA PAIDAKIA SAS... MUAAAAAAAAAATS ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 417472

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμείς περιμένουμε τον μπαμπά μας να έρθει 15Αύγουστο με άδεια να ανεβεί στο πατάρι να κατεβάσει λίκνο, ρουχαλάκια βρεφικά κλπ.

Ο Ιωσήφ είναι γεννημένος Απρίλη κ του ειχα πιο χοντρα φορμακια γιατι ακομα εκανε κρυο..Τωρα αυτος Σεπτ-Οκτ ακομα θα εχει ζεστη κ μαλλον θα παρω μερικα βαμβακερα λεπτουλια να περασει κανα μηνα μεχρι να χειμωνιασει...

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις