926 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! Δευ Αυγ 01, 2011 1:48 am
stav2007
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΤΕ ΣΤΟ ΓΑΙΑ(ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΙΝΑΝ) ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΟΤΙ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Despoinaki έγραψε:Κοριτσάκια ερώτηση!
Θα κάνετε μαθηματα ανωδυνου τοκετου?
Μου ήρθε φλασιά τώρα!
bouba έγραψε:Τιμες δεν εχω ρωτήσει, αλλά υπολογίζω στα 2000 σε 4κλινο εννοειται.
Σταυρούλα εγω θα γεννησω στο ΓΑΙΑ και απ'οσο ξέρω δεν κλεινει. Από την αρχή που ειπα οτι θα γεννησω εκει, και γω διαβαζω οτι κλεινει συνεχεια. Ειναι οικονομικα συμφεροντα ομως από πισω και δεν νομιζω οτι θα κλεισει. Αν κλεισει παλι, εχω την εναλακτικη του ΜΗΤΕΡΑ!
fennnia έγραψε:SWSW MOY ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ,ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΞΥΡΑΦΑΚΙ ΞΥΡΙΖΟΜΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΤΩΝΟΥΜΕ.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΕΓΩ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΤΙ ΚΑΦΕ ΣΤΙΓΜΑΤΑ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Η ΝΑ ΑΝΥΣΥΧΩ?
anthaki έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!απο επαφες ξεραιλα...αγονη γη...φοβομαστε και οι 2..τα μικρα οσο μεγαλωνουν στριμωγνονται και ειναι φυσικο να μην εχουν την ιδια ευτυχωρια για κινησουλες εγω το μονο που παρατηρω περισοτερο ειναι οτι μαζευεται σε μια μερια της κοιλιας και παιρνει διαφορα σχηματα..ειναι τρομερο να την βλεπεις..δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο
Ολο το βραδυ κοριτσια μου δεν εχω κοιμηθει εμετο και διαρροια...πηρα τηλ τον γιατρο χαραματα και μου ειπε αν δεν σταματησει με primperan και immodium να παω στο ΛΗΤΩ για ορο...ευτυχως ηρεμησα κατα το πρωι και κοιμηθηκα..αααχ και βαφει και ο αντρας μου και ειμαι πτωμα..
anthaki έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!απο επαφες ξεραιλα...αγονη γη...φοβομαστε και οι 2..τα μικρα οσο μεγαλωνουν στριμωγνονται και ειναι φυσικο να μην εχουν την ιδια ευτυχωρια για κινησουλες εγω το μονο που παρατηρω περισοτερο ειναι οτι μαζευεται σε μια μερια της κοιλιας και παιρνει διαφορα σχηματα..ειναι τρομερο να την βλεπεις..δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο
Ολο το βραδυ κοριτσια μου δεν εχω κοιμηθει εμετο και διαρροια...πηρα τηλ τον γιατρο χαραματα και μου ειπε αν δεν σταματησει με primperan και immodium να παω στο ΛΗΤΩ για ορο...ευτυχως ηρεμησα κατα το πρωι και κοιμηθηκα..αααχ και βαφει και ο αντρας μου και ειμαι πτωμα..
Σταυρούλα μου, νομίζω στο Έλενα. Πάντως για μαθήματα θηλασμού και φροντίδας τοθ μωρού έχουν σίγουρα και είναι πάρα πολύ καλές έχω ακούσειstav2007 έγραψε:Antonia ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ?ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 1870+13% ΒΓΑΙΝΕΙ 2011,40+200 Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ 2.211.ΚΑΠΟΤΕ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ ΟΧΙ.
DESPOINAKI ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ.
candy έγραψε:Σταυρούλα μου, νομίζω στο Έλενα. Πάντως για μαθήματα θηλασμού και φροντίδας τοθ μωρού έχουν σίγουρα και είναι πάρα πολύ καλές έχω ακούσειstav2007 έγραψε:Antonia ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ?ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 1870+13% ΒΓΑΙΝΕΙ 2011,40+200 Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ 2.211.ΚΑΠΟΤΕ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ ΟΧΙ.
DESPOINAKI ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ.
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης