Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
596 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 596 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλησπέρα κοριτσάκια!
Τι κάνετε?
Τώρα μαζευτήκαμε εμείς! Είχαμε πάει για καφεδάκι και φαγητό! Καλά ήταν!
Καλά αποτελέσματα να έχουμε όλες μας και αυτή την εβδομάδα!
Σταυρούλα μου μπορείς να αποθηκεύσεις τις εικόνες που σου άρεσαν σε ένα cd και να τις πας πχ για εκτύπωση σε ένα μαγαζί που βγάζει φωτοτυπίες! Νομίζω ότι μπορείς να τις πας και σε φωτογραφείο όπως είπε η Αγάπη!
Τώρα για το πόσο χαδιάρικο είναι ένα παιδί νομίζω ότι δεν έχει να κάνει με το φύλο! Είναι στο παιδί και παίζει ρόλο και το πως έχει μάθει!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anthaki έγραψε:ΑΓΑΠΗ πρεπει να βαφτει το σπιτι λογω τζακιου και καλοριφερ και λογω ..τοιχων με δαχτυλιες..καταλαβαινεις..ευχαριστω για τις ευχουλες...αντε να την δω να δω ποσο εχει παρει,γιατι οταν λεω οτι ειμαι στον 7ο βαζουν τα γελια..

Γιατί βάζουν τα γέλια?
Άντε κουράγιο...!!! Θα τελειώσεις και με τα βαψίματα!
Θα βάψετε και το δωμάτιο του μωρού? Πως?
Καλησπέρα κιόλας Anthaki μου!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Despoinaki έγραψε:Kαλησπέρα κοριτσάκια!
Τι κάνετε?
Τώρα μαζευτήκαμε εμείς! Είχαμε πάει για καφεδάκι και φαγητό! Καλά ήταν!

ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ!!!! ΜΠΡΑΒΟ Very Happy Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Κ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Smile
Καλά αποτελέσματα να έχουμε όλες μας και αυτή την εβδομάδα!
Σταυρούλα μου μπορείς να αποθηκεύσεις τις εικόνες που σου άρεσαν σε ένα cd και να τις πας πχ για εκτύπωση σε ένα μαγαζί που βγάζει φωτοτυπίες! Νομίζω ότι μπορείς να τις πας και σε φωτογραφείο όπως είπε η Αγάπη!
Τώρα για το πόσο χαδιάρικο είναι ένα παιδί νομίζω ότι δεν έχει να κάνει με το φύλο! Είναι στο παιδί και παίζει ρόλο και το πως έχει μάθει!

ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ!!!!!! ΚΙ ΑΥΤΟ ΧΑΔΙΑΡΙΚΟ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ
!!!!ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 328109

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki καλησπερουδια!!η κοιλια μου θυμιζει ...μικρο βιολογικο καρπουζακι Shocked Shocked ετσι ηταν και στον γιο μου,οσο για το παιδικο θα γινουν μεγαλες αλλαγες γιατι ηδη υπαρχει κατοικος,ο γιος μου!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
anthaki έγραψε:Despoinaki καλησπερουδια!!η κοιλια μου θυμιζει ...μικρο βιολογικο καρπουζακι Shocked Shocked ετσι ηταν και στον γιο μου,οσο για το παιδικο θα γινουν μεγαλες αλλαγες γιατι ηδη υπαρχει κατοικος,ο γιος μου!

ΜΙΚΡΗ ΗΤΑΝ Κ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ. ΣΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ Shocked Κ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ????
ΚΙ ΕΒΓΑΛΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟ 3,320 Very Happy
ΣΤΟ ΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Smile
ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ Κ ΑΓΟΡΑΚΙ Very Happy
ΒΑΛΕ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 215994
ΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ???
ΓΙΑΤΙ Κ ΕΓΩ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΘΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΓΑ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ Κ ΤΟ ΚΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΠΟΤΑ Shocked
ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ.

stav2007

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.ΟΛΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΘΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ.ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΙΣ 27 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.ΟΛΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΘΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ.ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΙΣ 27 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ?

Έλα Σταυρούλα μου!
Πότε είναι η ΠΗΤ σου?
Εμένα πχ είναι 9.11 και κάθε 9 του μήνα αλλάζω μήνα!
Πχ 9.8 εγώ μπαίνω στον 8ο και 9.9 μπαίνω στον 9ο.
Όταν θα μπαίνω εγώ στον 8ο εσύ θα πας να δεις το ζουζουνάκι σου!
Με το καλό κοπέλα μου!!
Εμένα μου είπε η γιατρός ότι μετά τις 4 Αυγούστου που έχουμε ραντεβού και θα είμαστε 30 εβδομάδες και 4 ημέρες θα μας βλέπει μέχρι να γεννήσω κάθε 2 εβδομάδες! Θα δείξει! Στις 32 εβδομάδες αν δεν κάνω λάθος μου είχε πει ότι θα κάνουμε και εξέταση κολπικών υγρών! Ελπίζω να μην βρει τίποτα ύποπτο! Εσείς κορίτσια θα κάνετε?

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Despoinaki έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.ΟΛΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΘΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ.ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΙΣ 27 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ?

Έλα Σταυρούλα μου!
Πότε είναι η ΠΗΤ σου?
Με το καλό κοπέλα μου!!
Εμένα μου είπε η γιατρός ότι μετά τις 4 Αυγούστου που έχουμε ραντεβού και θα είμαστε 30 εβδομάδες και 4 ημέρες θα μας βλέπει μέχρι να γεννήσω κάθε 2 εβδομάδες! Θα δείξει! Στις 32 εβδομάδες αν δεν κάνω λάθος μου είχε πει ότι θα κάνουμε και εξέταση κολπικών υγρών! Ελπίζω να μην βρει τίποτα ύποπτο! Εσείς κορίτσια θα κάνετε?

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ...
Κ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΤ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΚΛΕΙΝΩ ΜΗΝΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΘΕ 18!!!
ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ Smile
ΚΟΛΠΙΚΟ ΥΓΡΟ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ Κ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ Κ ΚΟΛΛΑΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ Mad
Κ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΑΝΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Rolling Eyes

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Έλα Σταυρούλα μου!
Πότε είναι η ΠΗΤ σου?
Με το καλό κοπέλα μου!!

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ...
Κ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΤ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΚΛΕΙΝΩ ΜΗΝΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΘΕ 18!!!
ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ Smile
ΚΟΛΠΙΚΟ ΥΓΡΟ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ Κ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ Κ ΚΟΛΛΑΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ Mad
Κ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΑΝΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Rolling Eyes

Μέχρι 18 Σεπτέμβρη γεννάς δηλαδή Αγάπη μου? Με την νεα ΠΗΤ?
Κολπικό αν τελικά μου πάρει (... που λογικά θα πάρει...) θα είναι η πρώτη φορά μέσα στην εγκυμοσύνη! Καλά αποτελέσματα να έχουμε λοιπόν και σε αυτή την εξέταση! Την θάλασσα και εγώ την αποφεύγω γι' αυτόν τον λόγο! Σαν μαγνήτης τραβάω τα μικρόβια η άτιμη! Χιχιχιχι!!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΚΙ ΕΓΩ!!
ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ Mad Mad Mad
ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ Very Happy
ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 534787 ΟΠΟΤΕ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Rolling Eyes

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΚΑΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 893968
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 850933

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ ρε κορίτσια δεν είχα ποτέ μα ποτέ πρόβλημα με κολπίτιδα και θάλασσα...

εκανα 3 μπάνια πριν κανα μηνα και πηγα στο γιατρό γιατί ειχα κατι συσπασεις. μου μετρησε τον τραχηλο και βρηκε και κολπιτιδα...μου εδωσε υποθετα μου ειπε να κανω πλυσεις και με χαμομηλι...

μου περασε η αληθεια ειναι αλλα με τους καυσωνες την προηγουμενης εβδομαδας εκανα 2 μπανια (εχω κ το μικρο που δεν κρατιεται) και μαλλον ξανα κολλησα...οποτε αυριο ξεκιναω παλι υποθετακια!

annamaria

annamaria
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΠΗΤ 2/10. ΓΕΝΝΑΩ ΣΤΟ ΡΕΑ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΣΕ ΑΔΕΙΑ. ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα.
Το ΣΚ πήγα και είδα το κοριτσάκι μου για αυτό και δεν απάντησα. Αχ, Χριστέ μου πως μεγάλωσε ετσι. Εν το μεταξύ σημερα συνειδητοποιησα οτι σε 15-20 μερες θα επιστρεψει και δεν εχω κανει σχεδόν τιποτα απ' οτι υπολογιζα οτι θα κανω τις μερες που λειπει. Αλλα δεν εχω και πολλες αντοχες με τη δουλεια. Ελπιζω αυτή τη βδομαδα να τελειωσω με τις ντουλαπες, όπως υπολογιζω.
Δεσποινάκι τέλειο το δωματιακι της μικρής. Μου άρεσε πάρα πολύ.
Σταυρούλα μου πολύ ωραιες οι ιδεες που σου εδωσαν τα κοριτσια. Αλλα πάλι στη θεση σου θα εκανα τους τοιχους ζαχαρι και θα επαιζα με τα αξεσουαρ. Δεν ειμαι του πολύ εντονου!
Θεματακι με την μικρη μου και τον μπεμπη και γω φοβαμαι οτι θα εχω. Αλλα θα το παλεψουμε καλέ κοριτσια!
Εγω το χαρτί από τον γιατρό του ΙΚΑ το εχω ήδη πάρει. Το εχει συμπληρώσει και ο εργοδότης μου, οπότε Δευτέρα πρωι πρωι θα παω να καταθεσω τα χαρτιά μου. Ρε κορίτσια όμως πολύ τα αργουν τα χρηματα. Μια κοπελα εδω στη δουλεια κατεθεσε από τελος Ιουνιου και ακομα δεν τα εχει παρει. Πανω απο μηνα δηλαδη!!!
annamaria απο δω και περα μπορεις να πας στο γιατρό του ΙΚΑ για να σου γράψει τν ΠΗΤ σου, μετα στον εργοδότη να σου συμπληρωσει και μολις θα ξεκιναει η αδειουλα σου στις παροχες του ΙΚΑ. Λογικα αυτη η βδομαδα θα πρεπει να ειναι η τελευταια σου στη δουλεια.
Εν το μεταξυ και γω ενω εχω ΠΗΤ 30/9 κατα τις 10 με 17 θα γεννησω με καισαρική. Θα δουμε και αναλογα με τους υπερηχους. Το Σαββατο εχω και το ντοπλερ. Ελπίζω αυτη η υδρονεφρωση να εχει φυγει!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α, και οσες ξεχασα στη λίστα συγχωρεστε με. Δεν μπορεσα να βρω την πιο προσφατη. Θα την ξαναφτιαξουμε ομως, αφου εχουμε μια βαση!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ BOYDA KAI ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΙΚΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

stav2007

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.....ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ANNAMARIA ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΠΗΤ ΕΧΩ 31/10 ΚΑΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 27 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.ΟΠΟΤΕ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 7ο?ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΩΣ ΕΔΩ.
DESPOINAKI ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΟΛΠΙΚΟΥ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΥΡΙΖΑΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ.ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 29 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ,ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΘΑ ΚΑΝΩ 1 ΕΝΕΣΗ ΠΡΩΙ ΚΑΙ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ(ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ,ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ) ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ.ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΣΕ ΛΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Very Happy
ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ-ΒΑΑΑΑΑΧ!!!! ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΘΕΕ ΜΟΥ I love you
ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ε????
ΜΠΟΥΜΠΑ
ΚΙ ΕΓΩ ΑΓΩΝΙΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΝΕΦΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Rolling Eyes
ΚΙ ΕΓΩ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ....
ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ...ΚΑΤΙ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ΣΚΑΤΟΥΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΣΕ ΜΑΚΟ Κ ΠΕΤΣΕΤΕ Rolling Eyes ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ Ε????
ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑΙ!!!!

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα εύχομαι!! Very Happy
Ευτυχώς σήμερα πήρα τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχράρου και όλα ήταν καλά. Οι ιδέες σας για τα δωμάτια είναι τέλειες κορίτσια, άντε να δούμε πότε θα το πάρουμε απόφαση εγώ και ο άντρας μου να ξεκινήσουμε και εμείς τις ετοιμασίες μας, (ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα Sad Sad ούτε ένα φορμάκι δεν έχουμε αγοράσει).
Αλήθεια πότε φεύγετε με άδεια οι εργαζόμενες? Εμένα κανονικά η άδεια από το ΙΚΑ ξεκινάει 23/08 σκέφτομαι όμως να την πάω πιο μετά (σε συννενόηση με την εταιρεία μου) για να μείνω μετά πιο πολύ με το μωρό μου. Αν όλα πάνε καλά υπολογίζω ότι θα μείνω μαζί του 10 μήνες μετά τη γέννηση.

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αααχχ, ουτε ξερω τι θα πρεπει να φοράνε τα μπουμπουκια μας από αρχες του αλλου μηνα. Αλλα αν ειναι όπως περυσι, θα μας χρειαστουν λιγα καλοκαιρινα. Περυσι αργησε αρκετα να χειμωνιασει και φοραγαμε καλοκαιρινα όλο το Σεπτεμβρη μην πω και Οκτωβρη!!
Αλλο ενα πλυντηριο εχω του μπεμπη για σιδερο. Και μετα αρχιζω τακτοποιηση!! Θα επρεπε να τα εχω κανει, αλλα ξαναζω τον ερωτα μου με τον αντρουλη μου και βγαινουμε για κανα σινεμα ή φαγητο τωρα που δεν εχουμε την μικρη μας, γιατί από Σεπτεμβρη θα κλειστουμε για τα καλα!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
AntoniaA.ολα θα τα κανεις σιγα σιγα. Μην αγχωνεσαι.
Αδεια και γω κανονικα ξεκιναω από την Παρασκευη, αλλα τελικά θα κατσω 3 βδομαδες ακομα για να κατσω μετα περισσοτερο με τον μικρό. Από Φεβρουαριο θα επιστρεψω ομως. Δεν θα παρω εξαμηνο, γιατί μετα θα κινδυνευει η θέση μου!!! Sad Sad

stav2007

AntoniaA ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΚΝΟ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΒΟΥΝΟ.ΕΓΩ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΒΑΨΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΨΙΛΟΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Bouba νομίζω ότι αυτή είναι και μία από τις διαφορές της επαρχίας με την Αθήνα. Εδώ τα πράγματα (όσον αφορά τη δουλειά) είναι λίγο πιο "οικογενειακά". Δηλαδή, εμένα οι εργοδότες μου (και οι Αθηναίοι και ο Χανιώτης), δε σκέφτηκαν καν να με ρωτήσουν αν θα πάρω το 6μηνο. Αφού είχα πει από την αρχή της εγκυμοσύνης ότι θέλω να το πάρω, το θεωρήσανε δεδομένο.
Σταυρούλα, το ξέρω ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο, άσε που ήδη έχει κολλήσει το μυαλό μας με το τι θα χρειαστούμε. Και άσε τα χοντρά (ντουλάπα, κρεβάτι, λίκνο κλπ.).Αυτά είναι εύκολα. Τα άλλα να δω πως θα οργανώσουμε (πιπίλες, μπιμπερό πάντες, θηλαστρα, μπανιο κλπ.) Το Χάοοοοςςςς. Άντε και σε σας εύχομαι να τελείωνεται με το καλό!!!
Άσχετο.. Το Σάββατο πήγαμε και ρωτήσαμε στην 1η Κλινική (και πιο ακριβή) από τις 2 που συνεργάζεται ο γιατρός μας για τις τιμές της γέννας (συνολικά νομίζω στα Χανιά έχουμε 3 ιδιωτικές και το Γενικό δημόσιο νοσοκομείο), και η τιμή μου φάνηκε σχετικά καλή. Στην Αθήνα τι τιμές παίζουν?

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ, Antonia δεν νομίζω ότι ειναι θεμα επαρχίας ή Αθήνας για να παρει κάποια το εξαμηνο, αλλα θεμα θέσης. Δυστηχώς έιναι τετοια η θεση μου που δεν μπορω να λειψω πολύ καιρό. Ακομα και αυτό το 5μηνο που θα λειψω ίσως να κανω καποια πραγματα από το σπίτι ή να ερχομαι στη δουλεια. Αυτό λεγαμε με την ιδιαιτερα της διευθυνσης, που γεννησε προσφατα και αυτή και δεν πήρε τιποτα. Μονο 5 μηνες. Και φυσικα δεν συζητησε ουτε καν για μειωμενο, όχι για εξαμηνο!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κουκλίτσες!
Τι κάνετε?
Εγώ αυτή την εβδομάδα έχω άδεια, μετά δουλεύω άλλη μια εβδομάδα και μετά τέλος! Θα με ξαναδούν τον Ιούνιο! Για το 6μηνο δεν τους το είπα ακόμα! Τους το κρατάω για έκπληξη! Όταν έμαθαν ότι είμαι έγκυος ήθελαν να με κάνουν 4ωρη και επειδή δεν τους πέρασε είπαν ότι θα με διώξουν όταν μπορούν...!!! Σιγά να μην σκεφτώ αυτούς τους ανθρώπους! Και 6μηνο θα πάρω και από όλα!!! Μην σας πω θα κάνω και όλα τα παιδιά μου μαζεμένα πρώτα ο Θεός! Χιχιχιιχιχι!!!
AnnaMaria μου με το καλό η μπέμπα σου και καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Εγώ που γεννάω αρχές Οκτώβρη και καμιά φορά σκέφτομαι... λέτε να έχει ζέστη και να χρειαστώ καλοκαιρινά φορμάκια...!!! Αλλά δεν νομίζω ε? Έχει τύχει πάντως αρχές Οκτώβρη να φοράμε καλοκαιρινά! Θα δείξει...!!!

stav2007

Antonia ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5,5ΟΟ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ(ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΛΑ).ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ.
bouba ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ,ΔΗΛΑΔΗ 15 ΠΡΙΝ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ,ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΑΡΩΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ 2011,ΟΛΑ ΜΑΖΙ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις