101 Απ: help me girls Πεμ Ιουν 30, 2011 2:16 pm
natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:natali-maria έγραψε:ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ,ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ,ΚΡΕΜΕΣΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ ΣΕ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙΣ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ,ΜΕΤΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΦΛΕΒΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!
Ναταλί καλησπέρα, είμαι η Παρθενοπούλα και είμαι 19,9 ετών.
Πριν ένα μήνα ήρθα σε επαφή με τον γκόμενο μου και μου πέταξε τα μάτια όξω... αν είμαι έγκυος την έκατσα... όχι γιατί δε θα το θέλει η μητέρα μου, γιαγιά του παιδιού μου, αλλά επειδή μου ανακοίνωσε ότι είναι και εκείνη έγκυος και θα παντρευτεί τον πατέρα του παιδιού της, που τυγχάνει όμως να είναι και γιος του μέλλοντα πατέρα του δικού μου παιδιού. Δηλαδή, εκτός από γιαγιά του παιδιού μου θα είναι και αδερφή του, αφού θα γίνει αυτομάτως νύφη μου και άρα παιδί μου, αφού θα παντρευτώ τον πατέρα του άντρα της και συνάμα του εγγονού της, ο οποίος θα έχει τον γιο του και μπαμπά του μιας που και εγώ ως γυναίκα του θα' γίνω αυτομάτως κόρη του γιου του αφού ο γιος θα παντρευτεί την μητέρα μου και απο την άλλη, ο άντρας μου θα γίνει εγγονός του ίδιου του εαυτού του, γιατί θα είναι πια παιδί του ίδιου του γιου του και η μάνα μου φυσικά θα γίνει κόρη δική μου, αφού ο μπαμπάς του άντρα της και πεθερός της, θα είναι πλέον και γαμπρός της....
χμμμ... Είμαι τόσο μπερδεμένη, δες περισσότερα για να σε βοηθήσω να καταλάβεις... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???
(Έχω μια ελπίδα ότι, μετά απο αυτό θα τις κόψεις τις μαμημένες τις φλέβες σου να ησυχάσουμε για λίγο... μέχρι να αναρρώσεις τουλάχιστον... δε θα πάρουν μωρή κουφάλα κανά μήνα μέχρι να γιάνουν, άιντε και 10 μέρες που θα λαδώσω τον γιατρό να καθυστερήσει το εξιτήριο...ουυυυ μια χαρά!!! Πάρτυ θα κάνουμε εδω μέσα
Κόφτες εσύ και γώ θα σε πάω στις καλύτερες κλινικές... )
E???? Δεν είναι εδώ το πάρτυ? Που λέμε ιστοριούλες για να περνά η ώρα, που βάζουμε και τραγουδάκια....Λάθος?
Μα αφού μου είπαν ότι εδώ η Βάνια θα πει και ανέκδοτα με τον Τοτό????
Αμάν ρε Κορίτσια, και σας είπα, βάλτε μια ταμπέλα στην πόρτα να μην μπερδευόμαστε κάθε τρεις και λίγο... "Γυναικολογικές Γνωματεύσεις εντός - Οικογενειακοί Σύμβουλοι και ΣΙΑ Ο.Ε."... όλο έτσι την πατάω!
Τέλος πάντων, μια που μπήκα...
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΩ ΑΠΛΩΣ ΦΛΕΒΑ!!ΚΟΒΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΤΗΡΙΑ !
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΚΚΡΥΑ ΜΟΥ!(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ)!!!
ΑΝ ΣΥΝΕΛΘΩ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ!!
ΑΝ ΟΧΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!
ΑΝ ΟΣΟ ΛΕΙΠΩ ΕΡΘΕΙ ΚΑΜΙΑ "ΟΥΛΑ" ΔΩΣΤΕ ΤΗΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ !!
ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΕΙΔΙΝ !!!