1 τι χρειαζομαι για τη γεννα σε δημοσιο νοσοκομειο??help!!! Πεμ Ιουν 30, 2011 8:26 am
anna_nik
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια την επομενη εβδομαδα γενναω με καισαρικη σε δημοσιο νοσοκομειο..νομιζω οτι κατι ξεχναω..τι πρεπει να παρω μαζι μ???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mpempakos έγραψε:εγώ που γέννησα σε δημόσιο με rooming in τα είχα όλα μαζί μου, γιατί δεν έδιναν τίποτα.
Για εμένα
Πιτζάμες 3
Μπλούζες με ραντάκι και κουμπιά
Σαγιονάρες
Κάλτσες
Σουτιέν θηλασμού (2)
Εσώρουχα
Επιθέματα στήθους
Πετσέτες
Σερβιέτες μεγάλες
Σερβιέτες τενα τεράστιες
Σαμπουάν/αφρόλουτρο
Σαπούνι για ευαίσθητη περιοχή
Οινόπνευμα/βαμβάκι
Οδοντόκρεμα/οδοντόβουρτσα
Καλλυντικά
Αποσμητικό
Σφουγγάρι
βούρτσα
αντισηπτικό dettol
ξυραφάκι
λιποζαν
μπατονέτες
μωρομάντηλα
κρέμα σώματος
Για μωρό
2 φορμάκια
5 εσώρουχα
4 πάνες αγκαλιάς
1 κουβέρτα πικέ
4 σεντόνια
Πάνες
Γαντάκια
Σκουφάκι
Πανάκια για ρέψιμο
Πετσέτες
Πιπίλες
Μπιμπερό
Αποστειτωτής /βραστήρας
σαμπουάν/αφρόλουτρο
ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΜΈΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΊΗΣΑ ΚΑΘΌΛΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ. Α!! ΠΗΡΑΜΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
εφοσον επιθυμεις να θυλασεις ουτε για αστειο πιπιλα στο μωρο τις πρωτες μερες...θα το αποσυντονισεις..μην παρεις καθολου μαζι σου μην τυχον και μπεις στο πειρασμο και την χρησιμοποιησεις.....η ωρα η καλη να ναι.......anna_nik έγραψε:koritsia euxaristw poli! :blowkiss:apo royxalakia eimai ok apla den hxera gia ola ta alla..beba genaw sto irakleio..sto παγνη.. oyte ekei theloyn mpimpero pipiles..exaloy makari na ta kataferw na thylasw..
anna_nik έγραψε:koritsia euxaristw poli! :blowkiss:apo royxalakia eimai ok apla den hxera gia ola ta alla..beba genaw sto irakleio..sto παγνη.. oyte ekei theloyn mpimpero pipiles..exaloy makari na ta kataferw na thylasw..
pumpkin έγραψε:Αυτό είναι boyboyka και αν δεν κάνω λάθος μόνο στο Παπαγεωργίου επιτρέπουν rooming in και οχι στο Ιπποκράτειο (μιας και μιλάμε για δημόσιο ε?).
anna_nik έγραψε:koritsia euxaristw poli! :blowkiss:apo royxalakia eimai ok apla den hxera gia ola ta alla..beba genaw sto irakleio..sto παγνη.. oyte ekei theloyn mpimpero pipiles..exaloy makari na ta kataferw na thylasw..
αυτά που είπαν οι κοπέλες και επιπλέον betabine για κολπικές πλύσεις. το χρειάστηκα για αρκετές μέρες.anna_nik έγραψε:κοριτσια την επομενη εβδομαδα γενναω με καισαρικη σε δημοσιο νοσοκομειο..νομιζω οτι κατι ξεχναω..τι πρεπει να παρω μαζι μ???
anna_nik έγραψε:fotini m th pempth tha mpw k th paraskeuh me to kalo!!!!!!!!!lenaki phra ena ygro sapoyni me oyderero ph apo to farmakeio..
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Σχετικά με τον τοκετό » τι χρειαζομαι για τη γεννα σε δημοσιο νοσοκομειο??help!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης