501 Απ: manoules aygoustou 2011....!!!!! Πεμ Αυγ 11, 2011 3:14 pm
beba160a
Πανταχού παρούσα!
spapastamou έγραψε:minubaki έγραψε:φωτεινουλα βγηκε σωστο το προαισθημα σου...
εγω κοριτσια πηγα σημερα το πρωι εντομεταξυ οταν ξυπνησα ειδα παλι βλεννη στο εσωρουχο... εχω διαστολη 3 πονακια υποφερτα κ λιγα μεχρι στιγμης...
ηρθα σπιτι να παρω τα πραγματακια μου κ 7το απογευμα κανω εισαγωγη, αυριο το πρωι με μεσημερακι θα εχω γεννησει μου ειπε ο γιατρος...
ξεκινησε κ ο αντρουλης μου επιτελους κ δεκα το βραδυ θα ειναι εδω...!!!
δεν ξερω ποτε θα καταφερω να μπω να σας ξαναγραψω τωρα...!!!
ευχομαι να πανε ολα καλα κ αυριο να εχω στην αγκαλιτσα μου την μπουμπουκα μου... το ιδιο κ σε ολες οσες απομεινανε,φτασανε οι μερες....!!!
σασ φιλω γλυκα!!!
minubakiiiii.....αντε με το καλο....!!!τυχερουλα αυριο θα κρατας το μωρακι σου αγκαλια....!!!τι καλα...!!!ολα καλα να πανε κουκλιτσα μου σου στελνω ολη την αγαπη μου και θετικη ενεργεια...!!!εμεις καναμε παλι σημερα κοριτσια nst αλλα διαστολη δεν εχουμε ακομα....παρπαταω καθε μερα αρκετα αλλα τιποτα.... αχ,ελπιζω να μην φαμε ολο το μηνα....
minubaki μπραβο πολυ ωραια νεα. υποθετω πως τωρα πια θα διαβασεις τα μνμ μετα τη γεννα σου και θα εχεις το μωρακι σου αγκαλιτσα. με ενα πονο και με γερο μωρακι στην αγκαλια ευχομαι....
spapastamou αντε και στα δικα μας....
κι εγω μια απο τα ιδια και ειμαι και σχεδον 40 εβδ. δεν λεει να ανοιξει ο τραχηλος. μεχρι την μεση της αλλης εβδ θα περιμενω δεν διακινδυνευω τη ζωη του μωρου μου θα ζητησω καισαρικη.