776 Απ: manoules aygoustou 2011....!!!!! Δευ Σεπ 19, 2011 6:25 am
minubaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
δεν θα κοιμοταν ηθελα να πω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:fotini2705 έγραψε:πως καταλαβαινεις οτι εχει παλινδρομηση το μωρο?
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΑΝ ΡΟΥΚΕΤΕΣ Κ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ.ΕΥΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΩΡΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΓΩ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 10 11 ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ 4 5 ΩΡΕΣ..
evvi έγραψε:λετε και εμενα να εχει παλινδρομηση???
το βγαζει το γαλα του μια φορα την μερα σιγουρα τρωει πολυ λαιμαργα λες και δεν παιρνει ανασα. τι μπορω να κανω?
minubaki έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:Κ ΓΩ ΕΛΕΓΑ ΜΙΝΑ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΜΕΝΕΙ ΝΗΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ!!!ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΝ ΠΕΙΝΑΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ!!ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΥΗ?
και μενα μου ειπε η μητερα μου αν δεν χορταινε το παιδι θα πλανταζε στο κλαμα και θα κοιμοταν και δεν θα εβρεχε ουτε τις πανες της....
ευη εμενα μεχρι να φτασουμε τα 4600 την ξυπνουσα ανα 4 ωρεσ κ τωρα μου ειπε στο 7ωρο αλλα μονο την νυχτα πραγμα το οποιο δεν καταφεραμε ακομη...κ αυτο για να μην παθει υπογλυκαιμια
minubaki έγραψε:evvi έγραψε:λετε και εμενα να εχει παλινδρομηση???
το βγαζει το γαλα του μια φορα την μερα σιγουρα τρωει πολυ λαιμαργα λες και δεν παιρνει ανασα. τι μπορω να κανω?
ολο η γουλιτσες? γιατι γουλιτσες καμια φορα κ μενα βγαζει αλλα οκ
ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ Κ ΓΩ ΜΙΝΑΚΙ ΕΙΔΕΣ????ΟΧΙ ΕΥΑΚΙ ΓΟΥΛΙΤΣΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Κ ΜΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΤΡΩΕΙ ΛΑΙΜΑΡΓΑ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ Κ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ..Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠ ΤΟ ΛΟΞΥΓΚΑ ΓΟΥΛΙΕΣ 1 2 ΦΟΡΕΣ.evvi έγραψε:λετε και εμενα να εχει παλινδρομηση???
fotini2705 έγραψε:kai emena bgazei goylitses kai kammia fora apo tin poly ora kai posotita poy exei piei bgazei arketo gala.re koritsia ayto me toys ixoys poy kanei ston ypno toy kai poy koynietai sinexeia ti einai?
evvi έγραψε:fotini2705 έγραψε:kai emena bgazei goylitses kai kammia fora apo tin poly ora kai posotita poy exei piei bgazei arketo gala.re koritsia ayto me toys ixoys poy kanei ston ypno toy kai poy koynietai sinexeia ti einai?
και μενα το κανει αυτο σαν να βογκαει καποιες φορες ή οπως ακουγετε οταν καταπινουμε αποτομα κατι τετοιο....
evvi έγραψε:fotini2705 έγραψε:kai emena bgazei goylitses kai kammia fora apo tin poly ora kai posotita poy exei piei bgazei arketo gala.re koritsia ayto me toys ixoys poy kanei ston ypno toy kai poy koynietai sinexeia ti einai?
και μενα το κανει αυτο σαν να βογκαει καποιες φορες ή οπως ακουγετε οταν καταπινουμε αποτομα κατι τετοιο....
evvi έγραψε:απ οτι καταλαβαινω εγω χωρις να μου πει κατι καποιος γιατρος καταλαβαινω πως κοιματε πολυ οταν ξυπναει συννηδυτοποιει ποσο πολυ πειναει τρωει λαιμαργα και καποιες φορες παει να πνιγει απ το γαλα που πινει και το βγαζει οτι μια δυο γουλιτσες σχεδον ολο οσο εχει πιει. αλλα θελω και κατι αλλο να αναφερω γτ οταν το χα πει στην παιδιατρο αλλα ειχε καταλαβει βγαζει το γαλα στην μορφη που το πινει δλδ υγρο οχι πηχτο που βγαινει οταν κανει εμετο.
ΕΥΑΚΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ?Ή ΤΡΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ?Ή ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ?ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙΟ ΜΙΑ ΓΟΥΛΙΑ Κ ΑΛΛΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ.Κ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΙΜΑΡΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ!!ΜΟΝΟ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΞΕΠΝΙΓΕΤΑΙ Κ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΖΕΙ ΓΟΥΛΙΑ.ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.
ουυυυυφ δε ξερω τι να πω.....
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:evvi έγραψε:fotini2705 έγραψε:kai emena bgazei goylitses kai kammia fora apo tin poly ora kai posotita poy exei piei bgazei arketo gala.re koritsia ayto me toys ixoys poy kanei ston ypno toy kai poy koynietai sinexeia ti einai?
ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΕΚΑΝΕ ΧΕΣΤΗΚΑ!!ΤΗ ΒΟΥΤΗΞΑ Κ ΤΗ ΣΗΚΩΣΑ ΟΡΘΙΑ.ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ Κ ΓΩ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ 2 3 ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ Κ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙΝΑΖΟΜΟΥΝ ΜΕ ΠΟΝΑΓΕ Κ Η ΤΟΜΗ Κ ΑΣΤΑ.ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΔΕ ΚΑΝΩ ΤΠΤ..
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Η ΧΑΖΗ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΗΧΟ!!!ΟΤΑΝ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Κ ΒΟΓΚΑΕΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ Κ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ Κ ΟΑΤΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ Κ ΣΑΝ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ..ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΟΝΤΩΣ,ΤΟ ΚΑΝΩ Κ ΓΩ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΝΟΙΑ Κ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΙ ΤΟ ΚΟΒΩ...[/quote
αχ και μενα το κανει αυτο καμια φορα λες και της κοβεται η ανασα η αλλες φορες λες κ πνιγεται απο τα σαλια της... λες ρε μινακι???τωρα μου εβαλες ιδεες...]
dimitra37 έγραψε:Καλησπερα ξερω οτι συζητατε για το φαγητο αλλα εβαλα τη κορη μου φωτωγραφια στο αβαταρ, ειναι απο την κλινικη, δεν ειναι θεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΑΖΕΙ??ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΕΣΥ?ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ Κ ΓΩ ΝΑ ΒΑΛΩ?dimitra37 έγραψε:Καλησπερα ξερω οτι συζητατε για το φαγητο αλλα εβαλα τη κορη μου φωτωγραφια στο αβαταρ, ειναι απο την κλινικη, δεν ειναι θεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΑΖΕΙ??ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΕΣΥ?ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ Κ ΓΩ ΝΑ ΒΑΛΩ?dimitra37 έγραψε:Καλησπερα ξερω οτι συζητατε για το φαγητο αλλα εβαλα τη κορη μου φωτωγραφια στο αβαταρ, ειναι απο την κλινικη, δεν ειναι θεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αγαπη 25 έγραψε:μινα μου τι μπεμπα ειναι αυτη καλε????να της φας τα μπουτακια ειναι!! κουκλα κουκλα!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης