Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
609 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 609 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 42]

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:ΤΕΛΕΙΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 517142 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 585182
 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 654316  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 654316  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 654316  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 654316  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 654316
Έκανα και τη μικρή μπάνιο γιατί την είχα έξω με τη λεκάνη, έφαγε και τώρα είναι στο κρεβάτι της!!!
Κανονικά θέλω να λιώσω αλλά έχει σκούπισμα και σφουγγαρισμα. Σε λίγο, τώρα βαριέεεεεμαι.  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872

Λιωσε αγαπουλα μου!!! Τα αλλα μετα!!!  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερουδια!!!τι κανετε?βιβιαν εισαι καθολου καλυτερα?αθηνα τι καλα που τελειωσες το σιδερο!ελα κανε και το δικο μου!!! Laughing

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:αθηνα τι καλα που τελειωσες το σιδερο!ελα κανε και το δικο μου!!! Laughing

ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑ χα χα.
Για σήμερα σχόλασα. Έκανα και τα υπόλοιπα και τέλος.

Λέω να πάω να ξυπνήσω μερικές μερικές σιγά σιγά.
Αυτή κοιμάται και λέει "μαμ, πού μαμ;" Μάλλον βλέπει οτι κάποιος της πήρε το φαί. χα χα χα
Α δε σας είπα, έμαθε και το όνομα του μπαμπά της. Τον λένε Βιβίβι για όσες δεν το ξέρετε. χα χα χα

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
Αρκετα σας στεναχωρησα! Πειτε μου εσεις;;;

Ποπακι τι κανει η κοιλιτσα;;

Αθηνακι μου, Βασουλα

Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 334590  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 334590  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 334590  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 334590  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 334590  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 334590  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 334590  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 334590  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 334590

Mην στεναχωριεσαι θα βρεθει.
Αθηνα η μικρη το πηρε καλα,με ρωταει αλλα βλεπω στο υφος της μια ψιλοδυσαρεσκεια,ισως γτ ακομα δν το χωνεψε,αλλα την πρωτη μερα χοροπηδουσε κ το ππηρε καλα.Τωρα λεμε τι θα παρουμε κτλ,κ συμμετεχει,κ χτες βλεπαμε σιριαλ κ εδειξε μια σκηνη βιας κ κλεινει τ ματια της γτ δ την αφηνω,κ γυρναει κ μιλαει στ μωρο,κ λεει γυρνα κ συ αποδω,κ μ λεει μαμα γυρνα απο δω τη κοιλια σ να μη βλεπει τ μωρο.Μακαρι ναειναι εντυπωση μου οτι ψιλοδυσαρεστηθηκε,αλλα ημαστε σε πολυ καλο δρομο.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:αθηνα τι καλα που τελειωσες το σιδερο!ελα κανε και το δικο μου!!! Laughing

ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑ χα χα.
Για σήμερα σχόλασα. Έκανα και τα υπόλοιπα και τέλος.

Λέω να πάω να ξυπνήσω μερικές μερικές σιγά σιγά.
Αυτή κοιμάται και λέει "μαμ, πού μαμ;" Μάλλον βλέπει οτι κάποιος της πήρε το φαί. χα χα χα
Α δε σας είπα, έμαθε και το όνομα του μπαμπά της. Τον λένε Βιβίβι για όσες δεν το ξέρετε. χα χα χα

κι εμενα εμαθε το "παπαω" και ολη μερα φωναζει "παπαω ντιντη" αγαπαω τον κωνσταντινο δηλαδη!του πατησε και μια δαγκωνια σημερα τον ματωσε τον καημενο για τοση αγαπη μιλαμε... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αθηνα πες τον βιβιβι να ξεκινησετε για δευτερο,αντε αντε θελουμε να κανουμε το τριτο μας!!! Laughing

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε Εύα δεν θέλει. Τι να κάνω; Εχτές έλεγα στη Γωγώ "θέλεις έναν αδερφούλη;" και μου έλεγε "ναι ναι" Βέβαια δεν καταλάβαινε τι τη ρώταγα και της έλεγε ο βιβίβης "θέλεις αδερφούλη ή καρπούζι;" Άρχισε κι αυτή να φωνάζει "μαμ μαμ" οπότε μου την πήρε και πήγαν στην κουζίνα και μου κόψανε την κουβέντα. Crying or Very sad  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 215994

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Ρε Εύα δεν θέλει. Τι να κάνω; Εχτές έλεγα στη Γωγώ "θέλεις έναν αδερφούλη;" και μου έλεγε "ναι ναι" Βέβαια δεν καταλάβαινε τι τη ρώταγα και της έλεγε ο βιβίβης "θέλεις αδερφούλη ή καρπούζι;" Άρχισε κι αυτή να φωνάζει "μαμ μαμ" οπότε μου την πήρε και πήγαν στην κουζίνα και μου κόψανε την κουβέντα. Crying or Very sad [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

χαχαχαχα αδερφουλης-καρπουζι= 2!!!!!!!!!!! εχει τον τροπο του ο βιβιβις βλεπω!!!! Razz

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Ευάκι"βιβιαν εισαι καθολου καλυτερα?[/quote]

Προσπαθω να μην σκεφτομαι γιατι με πιανουν τα καμματα! Ελπιζω να ειναι καλα τουλαχιστον!!

Athin@ έγραψε:

Μηπως φωναζει εμενα το παιδι;;;;;;
drunken drunken drunken drunken drunken

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Μηπως φωναζει εμενα το παιδι;;;;;;

χα χα χα λες;;; Δεν το σκέφτηκα έτσι!!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Vivian έγραψε:Μηπως φωναζει εμενα το παιδι;;;;;;

χα χα χα λες;;; Δεν το σκέφτηκα έτσι!!!

Λεω κυρια μου λεω!!! Αφου αγαπηθηκαμε με την ζουζουνιτσα!!!  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 654316  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 654316  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 654316  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 654316

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε κορίτσια έχω βάλει δίπλα δίπλα δύο φωτογραφίες. Στη μία είμαι εγώ και στην άλλη η αδερφή μου. Έχουμε ακριβώς την ίδια στάση. Εγώ είμαι στην 37η εβδομάδα και η αδερφή μου στην 26η. Η κοιλιά της είναι μεγαλύτερη απο τη δικιά μου που γένναγα σε μια εβδομάδα. Shocked Shocked Shocked Πόσο μεγάλη θα γίνει πια;;;;;;; Shocked Shocked Shocked

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!!!!!!τι κανετε???????βλεπω πως ολες θελουμε ενα μωρακι ακομα!!!!!και εγω θελω...αλλα ο Μητσος δεν!!!!!!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μωρέ οτι θέλουμε θέλουμε. Αλλά τι θα τρώει;

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Ρε κορίτσια έχω βάλει δίπλα δίπλα δύο φωτογραφίες. Στη μία είμαι εγώ και στην άλλη η αδερφή μου. Έχουμε ακριβώς την ίδια στάση. Εγώ είμαι στην 37η εβδομάδα και η αδερφή μου στην 26η. Η κοιλιά της είναι μεγαλύτερη απο τη δικιά μου που γένναγα σε μια εβδομάδα. Shocked Shocked Shocked Πόσο μεγάλη θα γίνει πια;;;;;;; Shocked Shocked Shocked

αμα σου πω κι εγω την κοιταζα σημερα για τον ιδιο λογο?!φοραει τα καπρι μου που φοραγα εγω πριν γεννησω!!!θα σκασει η αδερφουλα μου!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] γι'αυτο σου λεω ελα να γεννησουμε μαιο να μη μας πιασουν και οι ζεστες!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:αμα σου πω κι εγω την κοιταζα σημερα για τον ιδιο λογο?!φοραει τα καπρι μου που φοραγα εγω πριν γεννησω!!!θα σκασει η αδερφουλα μου!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] γι'αυτο σου λεω ελα να γεννησουμε μαιο να μη μας πιασουν και οι ζεστες!!!!!!!

Καλά για το οτι θα έκανες ακριβώς ότι κι εγώ ή οτι θα έκανα εγώ ότι κι εσύ δεν έχω καμία αμφιβολία. Αλλά το τελευταίο πού κολλάει με τα υπόλοιπα;

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:αμα σου πω κι εγω την κοιταζα σημερα για τον ιδιο λογο?!φοραει τα καπρι μου που φοραγα εγω πριν γεννησω!!!θα σκασει η αδερφουλα μου!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] γι'αυτο σου λεω ελα να γεννησουμε μαιο να μη μας πιασουν και οι ζεστες!!!!!!!

Καλά για το οτι θα έκανες ακριβώς ότι κι εγώ ή οτι θα έκανα εγώ ότι κι εσύ δεν έχω καμία αμφιβολία. Αλλά το τελευταίο πού κολλάει με τα υπόλοιπα;

σου τριβελιζω το μυαλο μπας και σε πεισω!!!ολη μερα εκει γυροφερνω την κουβεντα!!!χαχαχαχα

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστε μου μονο ο δικος μου αντρας θελει παιδια;;; Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μωρε και ο δικος μου θελει αλλα το αποφευγει προς το παρον!!!!!!!οσο για τον δικο σου και θελει και κανει...εχει παρει φορα Very Happy Very Happy !

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:μωρε και ο δικος μου θελει αλλα το αποφευγει προς το παρον!!!!!!!οσο για τον δικο σου και θελει και κανει...εχει παρει φορα Very Happy Very Happy !

Καπου εδω του κόβετε η φορα χαχαχαχα!!!
Αλλο ΔΕΝ κανω!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
προς το παρον ή γενικοτερα???????

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
Αλλο ΔΕΝ κανω!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

καπου το εχω ξανακουσει αυτο...ειναι ντε ζα βου?????? Razz

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:σου τριβελιζω το μυαλο μπας και σε πεισω!!!

Εντάξει άλλη μέρα γιατί για σήμερα κοιμήθηκε. Smile

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
Vivian έγραψε:

καπου το εχω ξανακουσει αυτο...ειναι ντε ζα βου?????? Razz

Εγω δεν ξερω τιποτα.........  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Εγω δεν ξερω τιποτα.........  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 5 4872

Ναι μάλλον δεν ήσουνα εκεί! Laughing

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις