126 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!! Τετ Ιουλ 13, 2011 12:39 pm
Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Λύσσαξες!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Athin@ έγραψε:Λύσσαξες!!!!!!!!!!!!!!!!!
Athin@ έγραψε:Το έχω πει τόσες φορές στον Βασίλη τώρα τελευταία που αν του πω οτι με τσιγκλάτε κι εσείς θα μου κόψει το ιντερνετ.
Άτιμο ΤΖΟΚΕΡ.
GEODATOU έγραψε:
ΒΙΒΙΑΝ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΟΥ.ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΖΙΖΕΛ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ.
Athin@ έγραψε:Λύσσαξες!!!!!!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Vivian έγραψε:Athin@ έγραψε:Λύσσαξες!!!!!!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Πες και εσυ στον Βασιλη δεν φταιω εγω.. Η διδυμη ψυχη φταει για ολα!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Athin@ έγραψε:Γειά σου Ευάρα!!!!!!χαχχα
Σήμερα δεν μπορώ να κάνω παιδί. Αύριο. χα χα. Έφαγα μια τούμπα απο το κρεβάτι. Χοροπήδαγα με τη Γωγώ και για να μην πέσει αυτή έπεσα εγώ.
Athin@ έγραψε:Πονάει ο κ*λ*ς μου. Δεν θα μπορώ να πάρω την ανάλογη στάση!
Vivian έγραψε:Χαχαχαχαχα δεν ντρεπεσαι μαρη;;;;;
Vivian έγραψε:Athin@ έγραψε:Πονάει ο κ*λ*ς μου. Δεν θα μπορώ να πάρω την ανάλογη στάση!
Χαχαχαχαχα δεν ντρεπεσαι μαρη;;;;;
Ευακι μουυυυυυυυυυ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Vivian έγραψε:Το αποφασισα ντροπη και στις 2 σας!!! Ταράζεται εγκυο γυναικα!!!!
Athin@ έγραψε:Εγώ πάλι τελείωσα χτες και είχα σκοπό να μην είμαι ήσυχη αλλά ο μίστερ κοιμήθηκε στον καναπέ εκεί που έλεπε τον Εζέλ.
Athin@ έγραψε:Εγώ πάλι τελείωσα χτες και είχα σκοπό να μην είμαι ήσυχη αλλά ο μίστερ κοιμήθηκε στον καναπέ εκεί που έλεπε τον Εζέλ.
Vivian έγραψε:Χτες το βραδυ που κοιμηθηκαν τα μικρα εκατσα αγκαλια με τον Κωστα και με επιασαν τα κλαμματα!Η απώλεια της ζιζελ με εχει επηρεασει πιο πολυ αποοτι πιστευα! Ο Κωστας μου ειπε ανθελω αλληκαι αμεσως του ειπα οχι! Σημερα χωρις να μου πει που θα παμε με πηγε στο μαγαζι που ειχε παρει το ζιζελακι!Μαλιστα ειχε κανονισει να μου εχουν ενα ιδιο εκει! Τον αγαπω τοσο πολυ που κανει απαντα για μενα! Παρ ολο του το εχει κλεισει το σκυλακι ζητησα χρονο θα περιμενω μηπως βρεθει το μικρο μου αλλα αυτο που εκανε για μενα ηταν σπουδαιο!
athina24 έγραψε:μπραβο βρε Βιβιανακι να ειστε παντα τοσο αγαπημενοι!!!Ευακι κοκκινα??????μηπως δεν του αρεσουν τοσο οσο τα προηγουμενα και στο λεει με διακριτικο τροπο????
Ευάκι έγραψε:
δε ξερω τι θελει να πει ο ποιητης εμενα μου αρεσαν και μαλιστα παρα πολυ!εξαλλου παρηγγειλα και τα αλλα ξανα κι εχω και τα 2!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης