Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
495 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 495 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 42]

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
Ευάκι έγραψε:εν τω μεταξυ για να καταλαβω κιολας εχουν διαγραφει και τα 2 προφιλ???και της νατασα λο και της lollipop25???
μια φορα ειπαμε να βγουμε ταβερνουλα κι εγινε Η αποκαλυψη!!!!!!!! Mad

Νομιζω της Νατασσα Λο... Ταραχτηκα οταν ειδα οτι μας μιλαγε το πρωι γιαυτο και το ειπα..

στην αθηνα πες το που επιασε ψιλοκουβεντα το πρωι μαζι της!κανονικα δεν επρεπε να διαγραφει γενικα αφου κοροιδευει το συμπαν?????πιο πολυ ενοχληθηκα που υπαρχει σαν νορμαλ προφιλ παρα που ελεγε μαλακιες για τον πεθερο της....

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
Vivian έγραψε:
Ευάκι έγραψε:εν τω μεταξυ για να καταλαβω κιολας εχουν διαγραφει και τα 2 προφιλ???και της νατασα λο και της lollipop25???
μια φορα ειπαμε να βγουμε ταβερνουλα κι εγινε Η αποκαλυψη!!!!!!!! Mad

Νομιζω της Νατασσα Λο... Ταραχτηκα οταν ειδα οτι μας μιλαγε το πρωι γιαυτο και το ειπα..

στην αθηνα πες το που επιασε ψιλοκουβεντα το πρωι μαζι της!κανονικα δεν επρεπε να διαγραφει γενικα αφου κοροιδευει το συμπαν?????πιο πολυ ενοχληθηκα που υπαρχει σαν νορμαλ προφιλ παρα που ελεγε μαλακιες για τον πεθερο της....

Αυτο δεν το ξερω.. Θα ρωτησω την Ολιβ!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανεις εσυ?τι λεει η κοιλιτσα?δεν εχει μπανιστηρι αυτο το μηνα??? Razz

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:Κι εμενα ο κων/νος μου ειναι ελευθερος,αφου η αδερφη μου δε μου δινει την κορη της να εχουν γενεθλια μαζι νυφη και κουνιαδα,να μην τα ξεχναω κι εγω η δολια πεθερα τι να κανω?βεβαια η αθηνα 24 -που και 40 να γινει εκει 24 θα το αφησει... Razz- πεταξε μια κουβεντα μια φορα αλλα μεχρι εκει... Razz

τι μας λες???????δεν σου ειπα διαλεξε νυφη μιας και εχω δυο???????οσο για την ηλικια...ζηλευεις επειδη ειμαι πιπινι????παλιογριουλα!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:
Ευάκι έγραψε:Κι εμενα ο κων/νος μου ειναι ελευθερος,αφου η αδερφη μου δε μου δινει την κορη της να εχουν γενεθλια μαζι νυφη και κουνιαδα,να μην τα ξεχναω κι εγω η δολια πεθερα τι να κανω?βεβαια η αθηνα 24 -που και 40 να γινει εκει 24 θα το αφησει... Razz- πεταξε μια κουβεντα μια φορα αλλα μεχρι εκει... Razz

τι μας λες???????δεν σου ειπα διαλεξε νυφη μιας και εχω δυο???????οσο για την ηλικια...ζηλευεις επειδη ειμαι πιπινι????παλιογριουλα!

καλα καλε πως κανεις ετσι?πωπω νευρα αυτη η νεολαια!!!! Shocked δεν καταλαβα οτι το δεσαμε!!!χαχαχαχαχα!οκ τωρα το καταλαβα!!! Razz

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιτα μονο να εισαι καλη με το παιδι μου αλλιως σε βλεπω να διαβαζεις στα forum ιστοριες για πεθερες!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:κοιτα μονο να εισαι καλη με το παιδι μου αλλιως σε βλεπω να διαβαζεις στα forum ιστοριες για πεθερες!

ΑΧΑ!!!!ετσι ε???με απειλει το βλεπετε κι εσεις εεεεεεε?????????? cyclops cyclops cyclops
υγ καληνυχτω.κλεινουν τα ωραια και μπιρμπιλωτα ματια μου!!! Sleep

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημεραααααα!!!!

Καλλιοπακι ελπιζω να ειχατε ενα ηρεμο βραδυ και το σπιτι να ειναι ενταξει... Σε σκεφτομαι..

Τι κανετε;;;;

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσιαααααααααααααα καλημέρα! τι κάνετε? που είστε? που πήγατε?
από το άγχος δεν ξέρω τι να κάνω, έχω φάει τα λυσακά μου και ήρθα!  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 11 534787
τι έχει γίνει βρε παιδιά? δεν έχω καταλάβει Χριστό! Shocked

τι κάνετε μανούλες μου? πώς τα περνάτε???

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Vivian έγραψε:Καλημεραααααα!!!!

Καλλιοπακι ελπιζω να ειχατε ενα ηρεμο βραδυ και το σπιτι να ειναι ενταξει... Σε σκεφτομαι..

Τι κανετε;;;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΟΛΑ ΟΚ ΕΙΝΑΙ,ΕΣΒΗΣΕ Η ΦΩΤΙΑ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΟΚ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΗΚΑΝ ΔΥΟ ΑΛΛΑ... Sad

ΒΙΒΙΑΝΑΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΕΨΗ!  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 11 417472

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσακια και απο εμενα..

Αστα Μαρακι μου και εγω εχω χασει επεισοδια και προσπαθω να ανασυνταχτω. Παλι κατι μουρλες με fake λογαριασμους βλεπω..

Καλλιοπη μου ευτυχως ολα καλα..

Kalliopi

Kalliopi
Μαρία έγραψε:κορίτσιαααααααααααααα καλημέρα! τι κάνετε? που είστε? που πήγατε?
από το άγχος δεν ξέρω τι να κάνω, έχω φάει τα λυσακά μου και ήρθα!  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 11 534787
τι έχει γίνει βρε παιδιά? δεν έχω καταλάβει Χριστό! Shocked

τι κάνετε μανούλες μου? πώς τα περνάτε???

ΑΣΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΛΕΜΕ ΕΣΥ ΜΩΡΕ!ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΞΗΓΗΣΩ!ΧΟΧΟΧΟΧΟΧ

Kalliopi

Kalliopi
Gianna_V έγραψε:Καλημερα κοριτσακια και απο εμενα..

Αστα Μαρακι μου και εγω εχω χασει επεισοδια και προσπαθω να ανασυνταχτω. Παλι κατι μουρλες με fake λογαριασμους βλεπω..

Καλλιοπη μου ευτυχως ολα καλα..

ΓΙΑΝΝΙΩ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 11 417472  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 11 417472  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 11 417472  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 11 417472

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλλιοπακο μου.. Πρεπει να την περασατε μια φρικη ε?? Ενταξει μη το σκεφτεσαι. Αστο περασε και αυτο..

Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 11 417472  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 11 417472
Ο συνονοματος τι κανει? Κανατε κανενα μπανακι?

Kalliopi

Kalliopi
Gianna_V έγραψε:Καλλιοπακο μου.. Πρεπει να την περασατε μια φρικη ε?? Ενταξει μη το σκεφτεσαι. Αστο περασε και αυτο..

Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 11 417472  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 11 417472
Ο συνονοματος τι κανει? Κανατε κανενα μπανακι?

ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ,ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!Ο ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΩΝΙΖΕΙ!ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΛΙΑ! Very Happy
ΕΣΕΙΣ ΕΙΔΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ,Ε;;;ΑΝΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ ΤΩΡΑ! Razz Razz Razz Razz

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δελφινι δεν θα πει τιποτα.. Τρελλαθηκε απο την χαρα του. Δεν ηξερε τι να πρωτοκουνησει. Βαραγε τα χερια του στο νερο και του ερχοταν ολο στο προσωπο αλλα δεν τον ενοιαζε. Πηγα χθες και του πηρα μαγιο και σωσιβιο. Να παμε εξοπλισμενοι στις διακοπες μας. Σε ποιο νησι θα πατε?

Kalliopi

Kalliopi
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!!! Very Happy

ΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;;;
Κ Α Λ Υ Μ Ν Ο Σ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ! Razz

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ααα ναι καλε το ειχα ξεχασει.. Πετριδης και σφουγγαραδες.. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Μπραβο ρε κοριτσακι. Να περασετε τελεια..

Kalliopi

Kalliopi
Gianna_V έγραψε:Ααα ναι καλε το ειχα ξεχασει.. Πετριδης και σφουγγαραδες.. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Μπραβο ρε κοριτσακι. Να περασετε τελεια..

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΑΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ! Razz Razz Razz Razz ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΔΩ,ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ,Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ,ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!
ΑΑΑΑΑ!ΕΧΩ ΚΑΙ REUNION ME ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ(ΧΡΙΣΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΥΡΕΨΑ;;;WinkΚΑΙ ΑΠΛΩΣ Α-ΝΥ-ΠΟ-ΜΟ-ΝΩ....
ΤΟ ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ.... Sad Sad Sad

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ;;;

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι ωραια... Θα περασετε τελεια.. Ο αντρουλης δεν θα ερθει καθολου?

Εμεις κλεισαμε τελικα στο Γυθειο και μετα θα παμε και απο τους παππουδες για καμια βδομαδα γιατι τα οικονομικα μας ειναι super duper και λεγαμε αντι να παμε στις Σευχελλες για τρελλες να παμε μια στην Λιβαδεια..

Ρημαδι Τζοκερ δεν θα σε πιασω...

Πλακα- πλακα επανερχομαι στα reunion, ειναι πολυ ωραιες αυτες οι συναντησεις αν και εμενα παντα με φοβιζαν τα σχολια του στυλ ΄΄ πω πω πηρες αρκετα κιλα απο το λυκειο''

Kalliopi

Kalliopi
Gianna_V έγραψε:Τι ωραια... Θα περασετε τελεια.. Ο αντρουλης δεν θα ερθει καθολου?

Εμεις κλεισαμε τελικα στο Γυθειο και μετα θα παμε και απο τους παππουδες για καμια βδομαδα γιατι τα οικονομικα μας ειναι super duper και λεγαμε αντι να παμε στις Σευχελλες για τρελλες να παμε μια στην Λιβαδεια..

Ρημαδι Τζοκερ δεν θα σε πιασω...

Πλακα- πλακα επανερχομαι στα reunion, ειναι πολυ ωραιες αυτες οι συναντησεις αν και εμενα παντα με φοβιζαν τα σχολια του στυλ ΄΄ πω πω πηρες αρκετα κιλα απο το λυκειο''

Ε ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ,ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΩ ΚΑΛΥΜΝΟ.. Razz Razz Razz

ΑΝΤΕ ΒΡΕ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΣΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ! Crying or Very sad
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ,Χ@ΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ Η ΒΑΡΚΑ ΓΕΡΝΕΙ...ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΧΟΧΟΧΟ

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλα βασικα εστιασα σε ενα μονο σχολιο. Εννοουσα ολα αυτα τα καλοκαγαθα σχολια που περιεχουν μια δοση '' αγαπης' και '' ενδιαφεροντος'' μετα απο τοσα χρονια που εχουμε να βρεθουμε...

Απο Γιαννενα πως θα πας Καλυμνο?? Shocked Ταξιδαρα ολοκληρη..Τωρα το καταλαβα..Θα περασεις απο Πειραια?? Πες ναι..Πες ναι.,

Kalliopi

Kalliopi
Gianna_V έγραψε:Καλα βασικα εστιασα σε ενα μονο σχολιο. Εννοουσα ολα αυτα τα καλοκαγαθα σχολια που περιεχουν μια δοση '' αγαπης' και '' ενδιαφεροντος'' μετα απο τοσα χρονια που εχουμε να βρεθουμε...

Απο Γιαννενα πως θα πας Καλυμνο?? Shocked Ταξιδαρα ολοκληρη..Τωρα το καταλαβα..Θα περασεις απο Πειραια?? Πες ναι..Πες ναι.,

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΑΓΑΠΗ!ΠΕΤΑΩ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΚΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.....ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ...

Kalliopi

Kalliopi
ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟ!!!!Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ"ΜΑ"!ΛΙΠΟΘΥΜΩΩΩΩΩΩΩΩ  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 11 585182  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 11 585182  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 11 585182  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 11 585182  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 11 585182  Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!   - Σελίδα 11 585182

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ κοριτσια απο το πρωι που σηκωθηκα ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!
ΚΙ ΞΕΡΩ Κ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΩ,ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΑΝΗΡ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ Σ ΣΤΙΓΜΗ,ΓΤ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΥΜΟ,ΕΦΤΙΑΞΕ ΧΥΜΟ,Κ ΑΦΗΣΕ ΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΠΩΣ,ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΟΙΒΑ ΠΙΑΤΑ Κ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΓΟΚΥΣΤΕΣ ΑΔΕΙΕΣ,ΧΥΜΟΣ ΧΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ,Κ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ Κ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟ Τ ΠΡΩΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΦΩΝΟ ΔΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ,ΔΛΔ ΑΝ ΠΕΘΑΙΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ,ΚΙ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝΕ Κ ΚΛΕΙΣΤΟ!!!!!!!
ΕΧΩ Κ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Μ ΝΟΧΛΕΙ Η ΖΕΣΤΗ ΟΛΑ ΜΑΖΙ!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις