Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
318 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 318 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 39]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:
kikitso έγραψε:ARDO ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟΔΟΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ. ΕΙΔΑ ΣΤΟ GELLINO ΜΙΑ ΠΡΟΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΡΑΨΩ.
CARRIE ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ!!ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΕΞΕΙΣ; ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΑΛΤΗΝ ΠΑΛΙ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

Κικίτσο μου την έχω ήδη φτάσει στα 3/4!!Απλώς τώρα λόγω ζέστης δεν στρώνομαι και εύκολα να την τελειώσω..Ορίστε το σχέδιο και το παρτόν!!

http://www.knittingonthenet.com/patterns/babyafheart.htm

Τέλειο το σχεδιάκι που διάλεξες Carrie μου! Μου άρεσαν πολύ και αυτές οι 2! Τι κρίμα που δεν ξέρω να πλέκω...!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Και αυτή η πλεκτούλα από το zara home μου άρεσε! Σας την βάζω να την δείτε...!!!

Και είχα δει και κάποιες που μου άρεσαν από τα mothercare! Αν βρω photos θα σας βάλω...!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despoinaki έγραψε:
Carrie έγραψε:
kikitso έγραψε:ARDO ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟΔΟΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ. ΕΙΔΑ ΣΤΟ GELLINO ΜΙΑ ΠΡΟΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΡΑΨΩ.
CARRIE ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ!!ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΕΞΕΙΣ; ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΑΛΤΗΝ ΠΑΛΙ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

Κικίτσο μου την έχω ήδη φτάσει στα 3/4!!Απλώς τώρα λόγω ζέστης δεν στρώνομαι και εύκολα να την τελειώσω..Ορίστε το σχέδιο και το παρτόν!!

http://www.knittingonthenet.com/patterns/babyafheart.htm

Τέλειο το σχεδιάκι που διάλεξες Carrie μου! Μου άρεσαν πολύ και αυτές οι 2! Τι κρίμα που δεν ξέρω να πλέκω...!!!

Και αυτή η πλεκτούλα από το zara home μου άρεσε! Σας την βάζω να την δείτε...!!!

Και είχα δει και κάποιες που μου άρεσαν από τα mothercare! Αν βρω photos θα σας βάλω...!!!

Δεσποινάκι στις πρώτες 2 δεν υπάρχει το πατρόν? (Αν δεις σε αυτή που πόσταρα εγώ από κάτω λέει πως να την κάνεις με τις βελονιές)

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
CARRIE MOY ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ. ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΡΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗΚΗ ΙΔΕΑ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!
Υ.Γ. ΜΠΡΑΒΟ CARRIE ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ!!!!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kikitso έγραψε:CARRIE MOY ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ. ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΡΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗΚΗ ΙΔΕΑ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

Και μένα η μαμά μου μου έφτιαξε μία χειμωνιάτικη κουβερτούλα και είπε θα μου κάνει και μία καλοκαιρινή με βελονάκι Very Happy Very Happy Άντε να δούμε!!

Σας αρέσουν!!!Τα παρήγγειλα μόλις τώρα

http://www.pramworld.co.uk/images/prod_11880.jpg

http://www.pramworld.co.uk/images/prod_6688.jpg

mamax

mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
πολυ ομορφα με γεια με γεια!!!

σημερα εκανα την καμπυλη ζαχαρου τι αήδια ηταν αυτη!!!!!
τωρα τροω γλυκα μεχρι την παρασκευη το πρωι μην μας τα κοψουν!!!
πηγα και στο γιατρο σημερα ειμαστε 1κλ

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:
kikitso έγραψε:CARRIE MOY ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ. ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΡΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗΚΗ ΙΔΕΑ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

Και μένα η μαμά μου μου έφτιαξε μία χειμωνιάτικη κουβερτούλα και είπε θα μου κάνει και μία καλοκαιρινή με βελονάκι Very Happy Very Happy Άντε να δούμε!!

Σας αρέσουν!!!Τα παρήγγειλα μόλις τώρα

http://www.pramworld.co.uk/images/prod_11880.jpg

http://www.pramworld.co.uk/images/prod_6688.jpg

Αχ Carrie το παιχνιδάκι για την κούνια είναι τέλειοοοο! Δεν το βρίσκω στο pramworld πού το έχει! Είναι της lollipop lane? Με γεια σας!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:
Αχ Carrie το παιχνιδάκι για την κούνια είναι τέλειοοοο! Δεν το βρίσκω στο pramworld πού το έχει! Είναι της lollipop lane? Με γεια σας!!

Καλημέρα Ηλιάνα μου!!Να η σελίδα για να το δεις http://www.pramworld.co.uk/product/11880/Lollipop_Lane_Prickles_and_Twoo_Spiral_Toy Αλλά χθες ενώ τα είχα παραγγείλει και ενώ τα είχα πληρώσει κιόλας (31Ε και τα δύο) μου στείλανε το βράδυ μαιλ ότι δεν έχουν το παιχνίδι διαθέσιμο και ότι πρέπει να χρεωθώ άλλα 30Ε Shocked Shocked Shocked Shocked για να μου τα στείλουν!!Τους είπα φυσικά να ακυρώσουν την παραγγελιά γιατί συγνώμη κιόλας αλλά με 60Ε θα πάρω κάτι όμορφο και από εδώ! Crying or Very sad Crying or Very sad

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:
HLIANA έγραψε:

Καλημέρα Ηλιάνα μου!!Να η σελίδα για να το δεις http://www.pramworld.co.uk/product/11880/Lollipop_Lane_Prickles_and_Twoo_Spiral_Toy Αλλά χθες ενώ τα είχα παραγγείλει και ενώ τα είχα πληρώσει κιόλας (31Ε και τα δύο) μου στείλανε το βράδυ μαιλ ότι δεν έχουν το παιχνίδι διαθέσιμο και ότι πρέπει να χρεωθώ άλλα 30Ε Shocked Shocked Shocked Shocked για να μου τα στείλουν!!Τους είπα φυσικά να ακυρώσουν την παραγγελιά γιατί συγνώμη κιόλας αλλά με 60Ε θα πάρω κάτι όμορφο και από εδώ! Crying or Very sad Crying or Very sad

Αχ μωρέ Carrie κρίμα γιατί ήταν πολύ ωραίο! Ίσως γι αυτό να μην το έβρισκα κι εγώ μετά! Δεν πειράζει υπάρχουν τόοοσα πολλά παιχνιδάκια!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι μωρέ Ηλιάνα μου!!Σιγά το πράγμαSmile Πως πας με την εγκυμοσύνη?Όλα καλα?

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Ναι μωρέ Ηλιάνα μου!!Σιγά το πράγμαSmile Πως πας με την εγκυμοσύνη?Όλα καλα?

Ναι ευτυχώς έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη, βάρος δεν έχω πάρει πολύ και γενικά δεν έχω καταλάβει πώς περνάει ο καιρός! Τώρα είμαστε σε οργασμό προετοιμασιών ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 38 654316
Εσύ??

tatianoula

tatianoula
γεια σας κοριτσαρες,,,γεια σας κοιλιτσες..γυρισαμε κ εμεις δεν πηγαμε πουθενα ουαου αλλα 3μερες της φαγαμε στο χωριο τουλαχιστον καναμε κ 2μπανια...εγω παλι δεν μπορω ''σαν το σπιτι σου δεν εχει που λενε''..δεν κοιμομουνα καλα στο χωριο κ αμαν ελεγα να επιστρεψουμε!!!χτες γυρισαμε το απογευμα αλλα βρηκα ευκαιρια επειδη ειχε δροσια να κανω λιγες δουλειες...σημερα πηγαμε με τον αντρα μου στα JUMBO 2 ωρες της φαγαμε εκει κ δεν καταλαβαμε πως...πηραμε λιγα πραγματακια για τον μπεμπη 2 πιπιλες 2 μπιμπερο 2σετ σεντονακια με μαξιλαροθηκες 2 πετσετουλες κ καποια μικροπραγματα '''κατα τ''αλλα πηγαμε να παρουμε δωρο για την ανηψια μου που εχει γεννεθλια αυριο'''...αυτα τα πολυκαταστηματα πηγαινεις λες ε ας παρω κ αυτο σιγα 3ε εχει 3 το ενα 3 το αλλο πας στο ταμειο κ ακους κανενα τρελο ποσο!!!

αυτα απο μενα φιλακια!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:
Carrie έγραψε:Ναι μωρέ Ηλιάνα μου!!Σιγά το πράγμαSmile Πως πας με την εγκυμοσύνη?Όλα καλα?

Ναι ευτυχώς έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη, βάρος δεν έχω πάρει πολύ και γενικά δεν έχω καταλάβει πώς περνάει ο καιρός! Τώρα είμαστε σε οργασμό προετοιμασιών ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 38 654316
Εσύ??

Εμείς καλά ως τώρα..Τίποτα που να μην αντιμετωπίζεται (το λέω γιατί με διαγνώσανε με διαβήτη κύησης και πρέπει να παίρνω κουράγιο)..

τζίφος σήμερα και ο 2ος γιατρός,πρέπει να βρω κάποιον που να είναι στο Ρέα γιατί μου είπε πως πρέπει να είναι εκεί στον τοκετό επομένως δεν μπορεί να με αναλάβει εκείνος..Και τώρα την Δευτέρα έχω ραντεβού σε 3ο γιατρό που συνεργάζεται με το Ρέα να δούμε τι θα μας πει και αυτός.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Αναρωτιέμαι αν πρέπει να γυρίζω όλους τους διαβητολόγους της Αθήνας μέχρι να καταλήξουμε και φυσικά να μοιράζω τα 70Ε σαν μαρουλόφυλλα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 38 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 38 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 38 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 38 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 38 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 38 679259 Σε μία τέτοια κατάσταση είμαι τώρα!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 38 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 38 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 38 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 38 585182

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια!Δυο λογακια μονο,μια και ειμαστε διακοπουλες και ιντερνετ εχει μονο στο λομπυ του ξενοχοχειου και τις πισινες και μου ειναι δυσκολο να κουβαλαω το λαπτοπ ολουθε!Δια βαζω τα νεα κια σας και για τα ψωνια σας και πολυ χαιρομαι!Επιστρεφουμε Κυριακη και τη Δευτερα εχω την καμπυλη.Εχουμε ξεσκιστει στο φαι εδω γιατι τα πρωινα στο ξενοδοχειο ειναι εκπληκτικα και φοβαμαι πλεον να ζυγιστω.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Σας φιλω πολυ,περισσοτερα απο βδομαδα!!!

dionikou

dionikou
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
γεια σας μανουλες!!!!!
ολες διακοπουλες κανετε και χαθηκατε?εγω ψυχολογια στα πατωματα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 38 209536 και η μπουμπου μου τρελαινετε και κλωτσαει ολη μερα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 38 125586 σημερα ερχετε η κουνιαδα μου γεματη δωρα της μικρης ελπιζω αυτο να μου φτιαξει λιγο την διαθεση ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 38 215994

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dionikou έγραψε:γεια σας μανουλες!!!!!
ολες διακοπουλες κανετε και χαθηκατε?εγω ψυχολογια στα πατωματα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 38 209536 και η μπουμπου μου τρελαινετε και κλωτσαει ολη μερα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 38 125586 σημερα ερχετε η κουνιαδα μου γεματη δωρα της μικρης ελπιζω αυτο να μου φτιαξει λιγο την διαθεση ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 38 215994

Γιατί καλή μου έτσι??

mamax

mamax
πηρα τα αποτελεσματα της καμπυλης και εχω τελικα και εγω διαβιτη κυησης Sad

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:πηρα τα αποτελεσματα της καμπυλης και εχω τελικα και εγω διαβιτη κυησης Sad

Αχ βρε μαμάχ αλήθεια?Τι τιμές είχες?Τι σου είπε ο γιατρός?

mamax

mamax
οι τιμες ηταν 92 νηστικη
30'' ειχα 156
60'' ειχα 185
90'' ειχα 204
και 120'' ειχα 176

δεν τα εχει δει ο γιατρος ακομα θα ερθει Δευτερα αλλα τον πηρα τηλ και μου ειπε υπαρχει προβλημα μην φας γλυκα , φρουτα και αμυλο το σκ και ελα την Δευτερα εσυ πως τα βλεπεις?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:οι τιμες ηταν 92 νηστικη
30'' ειχα 156
60'' ειχα 185
90'' ειχα 204
και 120'' ειχα 176

δεν τα εχει δει ο γιατρος ακομα θα ερθει Δευτερα αλλα τον πηρα τηλ και μου ειπε υπαρχει προβλημα μην φας γλυκα , φρουτα και αμυλο το σκ και ελα την Δευτερα εσυ πως τα βλεπεις?

Δεν είμαι και ειδικός καλή μου αλλά στην 2η ώρα δεν θα έπρεπε να ανεβαίνει..Κάνε αυτό που σου είπε ο γιατρός σου για να μη επιβαρύνεις την κατάσταση και από βδομάδα θα πρέπει να δεις ενδοκρινολόγο να σε βάλει σε δίαιτα..Απλώς έχε στο νου σου ότι πχ εγώ έχω παρατηρήσει ότι γάλα, ψωμί, δημητριακά μου ανεβάζουν το σάκχαρο στα ύψη (όχι μόνο τα γλυκά δηλαδή)!!

mamax

mamax
θα με στειλει λες σε ειδικο ε?και τι να παρω μηχανιμα και να μετριεμε μονη?
ποσο εχει αυτο πηρες?

mamax

mamax
αυριο θα παω χαλκιδικη στην καφετερια τι μπορω να παρω εκτος απο φυσικο χυμο και νερο??
γρανιτα πχ οχι?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:θα με στειλει λες σε ειδικο ε?και τι να παρω μηχανιμα και να μετριεμε μονη?
ποσο εχει αυτο πηρες?

Ναι θα σε στείλει, ο γυναικολόγος που να ξέρει πως να ρυθμίσεις το σάκχαρο? Εμένα το μηχάνημα μου το έδωσε η εκδνοκρινολόγος που με είδε μαζί με 10 ταινίες μέτρησης και 10 βελονίτσες!Οι 10 ταινίες μου έφτασαν και 2 μέρες μόνο ( αν σκεφτείς ότι κάνω 4 μετρήσεις την μέρα). Γενικώς το μηχάνημα δεν κοστίζει αλλά κοστίζουν οι ταινίες (εγώ παρήγγειλα από Θεσ/κη τις 50 ταινίες 30Ε ήτανε το πιο φθηνό που βρήκα,μπορώ να σου πω από που να πας να πάρεις αν έχεις το ίδιο μηχάνημα). Να θυμάσαι ότι ο ενδοκρινολόγος πρέπει να σε βλέπει κάθε βδομάδα, το πολύ κάθε 10 μέρες για να βλέπει τις μετρήσεις σου που πρέπει να σημειώνεις κάθε μέρα. Δεν είναι τραγική η κατάσταση (στο λέω εγώ που την 1η βδομαδα έπεσα να πεθάνω) η δίαιτα δυστυχώς πρέπει να γίνει και είναι κάπως περιορισμένη αλλά οχι τόοοσο τραγική (2η βδομάδα τώρα την έχω συνηθίζει σχεδόν και ειλικρινά δεν μου λείπουν ΚΑΘΟΛΟΥ τα γλυκά).. Είχα ανοίξει και ένα θέμα με αυτό για να μου πούνε και άλλες εγκυούλες-μαμάδες την γνώμη τους http://forum.eimaimama.gr/t7270-topic

Εχθές που πήγα σε μία δεύτερη γιατρό γιατί η πρώτη δεν με κάλυψε μου είπε το εξής.."Η κατάσταση σου δεν είναι τραγική,είναι μάλιστα πολύ ελαφριά!Δεν είσαι ούτε παχύσαρκη, ούτε κιλά έχεις πάρει ούτε πχ έκανες 7 εξωσωματικές και αυτό είναι το 8ο παιδί σου.Δυστυχώς η εγκυμοσύνη είναι μία φυσική κατάσταση που την έχουμε ιατρικοποιήσει τόσο πολύ που κάνουμε κακό και στην μαμά και στο παιδί. Μπορείς να ασχολείται ΟΛΗ μέρα με κορδέλες και χρώματα για το μωρό?Να μην σκέφτεσαι τίποτε άλλο να γίνεις εντελώς χαζομαμά από τώρα?Και να το κρατήσεις αυτό και στο μετά την γέννα?Να είναι πραγματικά το πιο σημαντικό σου πρόβλημα το αν του ταιριάζει καλύτερα το Α ή το Β πουκάμισο του παιδιού σου?ΑΥΤΟ θα κάνει καλό στο μωρό και σε σενα και θα εξελίξει σωστά και ομάλα την εγκυμοσύνη. Και όλες αυτές οι γενετικές ανωμαλίες που λένε ότι προκαλεί το σάκχαρο είναι πραγματικά τόσο σπάνιες.." Αυτά μου είπε..Προσωπικά με ηρέμησε πάρα πολύ να ακούω έναν γιατρό να μου μιλάει έτσι..κρίμα που δεν μπορούσε να με αναλάβει αλλά πραγματικά δεν θα ξεχάσω ΠΟΤΕ τα λόγια της..

Αν πάρεις φυσικό χυμό μπορείς να πιεις ΜΟΝΟ το 1/3 του ποτηριού (τουλάχιστον εμένα τόσο μου έχει στην δίαιτα σαν δεκατιανό,μισό ποτήρι ,αλλά το κλασσικό ποτήρι όχι τις κανάτες που βάζουν τους φυσικούς χυμους). Διαφορετικά έναν καφε σκέτοSmile Αν αντέχεις!Η γρανίτα δυστυχώς έχει ζάχαρη φουλ όπως και το κρύο τσάι!Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω ενδεικτικά την δίαιτα μου για να την δεις..

mamax

mamax
ναι αν θελεις στειλε μου και θα σου πω και εγω μολις μου δοσει να συγκρινουμε!!!
παντος τι να πω δεν εχει να κανει με τα κιλα εχω βαλει μονο 4 οπως και εσυ και μου λεγανε αφου δεν εισαι μεγαλη και δεν εχεις παραπανισια κιλα δεν θα εχεις Rolling Eyes

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:ναι αν θελεις στειλε μου και θα σου πω και εγω μολις μου δοσει να συγκρινουμε!!!
παντος τι να πω δεν εχει να κανει με τα κιλα εχω βαλει μονο 4 οπως και εσυ και μου λεγανε αφου δεν εισαι μεγαλη και δεν εχεις παραπανισια κιλα δεν θα εχεις Rolling Eyes

Όχι δεν έχει. Εγώ ήδη έχασα το 1,5:) μετά από 10 μέρες δίαιτας!!Σκέψου πόσο φιτ και σέξυ θα είμαστε μετά τον τοκετό Wink Wink ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 38 604962 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 38 604962 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 38 604962 Σου την στέλνω σε πμ να την δεις Smile (μου χάλασε και το σκάνερ και δεν μπορώ να σκανάρω γμτ!!!!)

mamax

mamax
χαχα το ιδιο σου ειχα πει τοτε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 38 215994 κορμαρες θα μαστε μετα την γεννα!!! σε ευχαριστω παρα παρα πολυ περιμενω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις