Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
376 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 376 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 13]

26χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 4:33 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
Athin@ έγραψε:
Nena έγραψε:
mama katerina έγραψε:μα δεν κουραζονται ολο τα ιδια και τα ιδια!!!!!!!!???? scratch scratch
Γιατί μαρή τα ιδια κ τα ιδια, έχεις ξανασυναντήσει το ΣΠΠ και αλλού??? εγω πρώτη φορά το ακούω!! Razz Razz

Αγράμματες...τς τς τς Rolling Eyes

αχαχαχχαχαχαχαχα ρε κατουρηθηκα σοβαρα τωρα

Σου στελνει ο γιος μου το πεμ-πεμ του!!!!!!!!!!

27χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 4:35 am

marilou mou

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μα ομως δεν ειναι τοσο κριμα! Θα μπει καμια αληθινη κατατρεγμενη ιστορι-ουλα και θα ξυνει το κεφαλι της scratch με τις απαντησεις!

28χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 4:35 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οσο γραφουμε τοσο πιο πολυ θα πεταγονται διαφορες και μεις πλακα να κανουμε .παρτε το σαν ενα ωραιαο διαλλειμα εμεις θα τους σπασουμε τα νευρα οχι τα δικα μας χαχα χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 654316 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 654316 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 654316 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 654316

29χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 4:36 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαχαχαχαχαχα μια μια ω ρεεεεε... δεν προλαβαίνω να κρατάω τα πρακτικά χαχαχαχα...

Νένα και Αθηνά... ΜΑΣ ΤΕΝΤΏΣΑΤΕ ΛΕΜΕ και μόλις έφαγα την πέστο μου... θα μου βγεί ο βασιλικός απο το ρουθούνι και το μακαρόνι απ' τ' αυτί... εύχομαι μονάχα να μην γίνει το αντίθετο χαχαχα Laughing Laughing Laughing

Respect Respect Respect Respect Respect Respect

30χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 4:36 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ:

ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ Razz Razz Razz Razz Razz !!!!

31χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 4:37 am

giouli73

giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Να σαι καλά βρε Αθηνά. Τόσο καιρό που ήμουν έγκυος κοίταγα για ΠΗΤ, NST κι ότι άλλο αρχικό υπάρχει και μου πεταγόταν κι αυτό το ΣΠΠ. Ο γιατρός μου έλεγε ότι δεν με αφορά να μην το ψάχνω. Αλλά μου είχε μείνει η απορία. Χίλια ευχαριστώ. Ούλη μετά από αυτό το σύνδρομο αν βγει αγόρι το παιδί σου να το βγάλεις μαγκάιβερ. Εγώ έχω καθυστέρηση 10 μέρες τέλη Αυγούστου που θα είμαι διακοπές ο άντρας μου δεν θα προλάβει να βγει και θα τελειώσει μέσα. Λέτε να είμαι έγκυος?

32χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 4:38 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marilou mou έγραψε:Μα ομως δεν ειναι τοσο κριμα! Θα μπει καμια αληθινη κατατρεγμενη ιστορι-ουλα και θα ξυνει το κεφαλι της scratch με τις απαντησεις!
Αμα μπει καμια με ΣΠΠ να δω πού θα πάμε να κρυφτούμε...
Very Happy Very Happy

Ούλη μετά από αυτό το σύνδρομο αν βγει αγόρι το παιδί σου να το βγάλεις μαγκάιβερ.
Κι εννοειται οτι αν βγει κοριτσι θα το πει Μαρινα. Νονές όλες εμεις.

33χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 4:39 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Να σαι καλά βρε Αθηνά. Τόσο καιρό που ήμουν έγκυος κοίταγα για ΠΗΤ, NST κι ότι άλλο αρχικό υπάρχει και μου πεταγόταν κι αυτό το ΣΠΠ. Ο γιατρός μου έλεγε ότι δεν με αφορά να μην το ψάχνω. Αλλά μου είχε μείνει η απορία. Χίλια ευχαριστώ. Ούλη μετά από αυτό το σύνδρομο αν βγει αγόρι το παιδί σου να το βγάλεις μαγκάιβερ. Εγώ έχω καθυστέρηση 10 μέρες τέλη Αυγούστου που θα είμαι διακοπές ο άντρας μου δεν θα προλάβει να βγει και θα τελειώσει μέσα. Λέτε να είμαι έγκυος?

Εισαι μην το συζητας!!! Να μας ζησει!!!!!!!!!!!! χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 49454 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 567772

34χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 4:40 am

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Α ΡΕ ΝΑΤΑΛΙ ΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ....

35χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 4:43 am

cassiani

cassiani
eisaste oles gourounes anaisthites kai polla alla pou den mporo na po tora. ntropi sas ftou ftou kai pali ftou Wink

36χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 4:43 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ:

ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ Razz Razz Razz Razz Razz !!!!

Ναταλάκι!!! Το ήξερα ότι θα με άκουγες τόσο δυνατά που σε φώναζα!

giouli73 έγραψε:Να σαι καλά βρε Αθηνά. Τόσο καιρό που ήμουν έγκυος κοίταγα για ΠΗΤ, NST κι ότι άλλο αρχικό υπάρχει και μου πεταγόταν κι αυτό το ΣΠΠ. Ο γιατρός μου έλεγε ότι δεν με αφορά να μην το ψάχνω. Αλλά μου είχε μείνει η απορία. Χίλια ευχαριστώ. Ούλη μετά από αυτό το σύνδρομο αν βγει αγόρι το παιδί σου να το βγάλεις μαγκάιβερ. Εγώ έχω καθυστέρηση 10 μέρες τέλη Αυγούστου που θα είμαι διακοπές ο άντρας μου δεν θα προλάβει να βγει και θα τελειώσει μέσα. Λέτε να είμαι έγκυος?

Γιούλη, είδες όσο ζεις μαθαίνεις! Laughing Μακάρι να είσαι έγκυος πάντως, χαχααχα! ΣΠΠ εγγύηση!

ΥΓ: Έχω και εγώ πρόταση για όνομα αγοριού της ouli. Τσακ Νόρις (βλ. "χαμογελάτε... είναι μεταδοτικό)...

37χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 4:45 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cassiani έγραψε:eisaste oles gourounes anaisthites kai polla alla pou den mporo na po tora. ntropi sas ftou ftou kai pali ftou Wink

Άντε μαρή Θεούσα! Λουκά! six-six-six, the number of the beast...

38χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 4:46 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cassiani έγραψε:eisaste oles gourounes anaisthites kai polla alla pou den mporo na po tora. ntropi sas ftou ftou kai pali ftou Wink

δεν ντρεπεστε πεστα κασι αμα πια με τις ανεγκεφαλες ουφ

39χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 4:47 am

cassiani

cassiani
MariaM έγραψε:

apapapap tou satana pragmata eleni louka edo!!!!

40χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 4:49 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cassiani έγραψε:ftou ftou kai pali ftou Wink
Να μην αβασκαθούμε...

MariaM έγραψε:Ναταλάκι!!! Το ήξερα ότι θα με άκουγες τόσο δυνατά που σε φώναζα!
Πληκτρολογούσα είναι το σωστό...

41χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 4:49 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cassiani έγραψε:
MariaM έγραψε:

apapapap tou satana pragmata eleni louka edo!!!!

Μετανοησε τεκνο μου!!

42χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 4:50 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αnna1975 έγραψε:

A, κωρήτσεια! Τόρα μαι αναγκάζαιτε να σας πο ώτη γοίνεσται κουραστυκαίς!

43χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 4:51 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irouli έγραψε:[i]καλησπερα..χρειαζομαι την γνωμη σας..πριν 2 μερες ηρθα σε επαφη με το αγορι μου και οταν τελειωσε και πηγε να βγει το προφυλακτικο εμεινε μεσα και το σπερμα αρχισε να τρεχει.. Shocked υπαρχει πιθανοτητα να εχω μεινει εγκυος?κανονικα θα επρεπε να ειχα αδιαθετησει στις 7 του μηνα αλλα σημερα εχουμε 16..Εσεις τι λετε ?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΗΡΟΥΛΙ!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ?ΕΓΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!
ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!ΜΗΝ ΤΗΣ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΜΕΝΕΣ!!!!
ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 9 ΜΗΝΕΣ!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ!
ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ!ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΚΙΟΛΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΟΟΘΗΚΕΣ ΜΟΥ!ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ Η ΜΗΤΡΑ ΞΑΜΟΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΗΔΗΧΤΗΚΑ!ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ? ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΥΘΙΑ!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ Wink !!!

44χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 4:55 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MariaM έγραψε:
Αnna1975 έγραψε:

ασε μας τωρα εσυ δεν εχεις τα πτυχια που εχουμε μεις γιατυο μην ξαναμιλησεις εμεις ειμαστε πανεξηπνοιες

45χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 4:57 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:...ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ? ...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

46χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 4:58 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αnna1975 έγραψε:
MariaM έγραψε:
Αnna1975 έγραψε:

ασε μας τωρα εσυ δεν εχεις τα πτυχια που εχουμε μεις γιατυο μην ξαναμιλησεις εμεις ειμαστε πανεξηπνοιες

Ε, άντε φακιολ!

47χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 4:58 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο βρε Ναταλί που εξήγησες απλά και καθημερινά το ΣΠΠ γιατί εγώ με τόσα πτυχία επιστήμων άνθρωπος δεν μπορώ να μιλήσω τη γλώσσα του λαού. χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 536304 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 536304 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 536304

48χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 5:01 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Μπράβο βρε Ναταλί που εξήγησες απλά και καθημερινά το ΣΠΠ γιατί εγώ με τόσα πτυχία επιστήμων άνθρωπος δεν μπορώ να μιλήσω τη γλώσσα του λαού. χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 536304 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 536304 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 536304

Μορφωμένη μου αγαπη!!!!!!!!!

49χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 5:03 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
Athin@ έγραψε:Μπράβο βρε Ναταλί που εξήγησες απλά και καθημερινά το ΣΠΠ γιατί εγώ με τόσα πτυχία επιστήμων άνθρωπος δεν μπορώ να μιλήσω τη γλώσσα του λαού. χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 536304 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 536304 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 536304

Μορφωμένη μου αγαπη!!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΜΑΡΗ ΚΑΡΓΙΑ!!!!!ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ Twisted Evil Twisted Evil ?
ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΟ ΤΖΕΝΑΚΙ... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ?ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ?

50χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 2 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 5:04 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MariaM έγραψε:
Αnna1975 έγραψε:
MariaM έγραψε:
Αnna1975 έγραψε:

Ε, άντε φακιολ!

δεν θα πεσω στο επιπεδο σου λογω γιοτρτης δεν κανω φακιολ σημερα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 13]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις