Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
526 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 526 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 13]

251χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:10 am

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
irouli έγραψε:epeidi oloi exoume ta oria mas! kai epeidi exw arxisei na xanw tn psixremia mou kai m rxete na patisw se oles sas ena gero xastouki ante gamithite!
αχ,κριμα ρε γα@@το,παει τσαμπα η ευχη..εχω περιοδο.ευτυχως μου ηρθε γιατι ειχα καθυστερηση 2 βδομαδες και προχθες ειχαμε ενα ατυχημα και φοβηθηκα μηπως ειμαι εγκυος.
ΥΓ.πολυ γρηγορα τις γεμιζετε τις σελιδες.πρεπει να βρισκω χρονο να μπαινω και το πρωι.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑ???ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΓΙΑ ΝΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ..ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ Κ ΟΤΙ ΗΞΕΡΑ.... affraid

252χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:11 am

irouli

irouli
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:κοπελια να σε ρωτησω κατι???

εχεις με τιποτε αλλο να ασχοληθεις???

oxi re gamoto..kai dn pernaei me tipota h wra..ela mn m to xalas twra pou arxisa na to pernw stn plaka ! telika exei fash na milas me kati ilithies san merikes merikes pou nomizoun pws eine arketa eksipnes ala stn pragmatikotia dn kseroun ti tous ginete ! hahahah

253χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:12 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irouli έγραψε:
Nena έγραψε:
irouli έγραψε:koita dn t exw skeftei pote sovara na ginw montelo! ala meta apo afto.. mporei na t akolouthisw kai epagelmatika ! Smile
και γιατι οχι? το μυαλό του μοντέλου το έχεις. Αν εισαι οντως εσυ στη φωτο, καλη καριερα!
χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 531909
na se kala!
δεν ηταν κοπλιμαν, αλλα δε βαριεσαι τωρα, ας μη χαλαμε τις καρδιες μας..

254χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:12 am

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
irouli έγραψε:epeidi oloi exoume ta oria mas! kai epeidi exw arxisei na xanw tn psixremia mou kai m rxete na patisw se oles sas ena gero xastouki ante gamithite!
αχ,κριμα ρε γα@@το,παει τσαμπα η ευχη..εχω περιοδο.ευτυχως μου ηρθε γιατι ειχα καθυστερηση 2 βδομαδες και προχθες ειχαμε ενα ατυχημα και φοβηθηκα μηπως ειμαι εγκυος.
ΥΓ.πολυ γρηγορα τις γεμιζετε τις σελιδες.πρεπει να βρισκω χρονο να μπαινω και το πρωι.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑ???ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΓΙΑ ΝΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ..ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ Κ ΟΤΙ ΗΞΕΡΑ.... affraid
εντελως ομως.

255χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:15 am

irouli

irouli
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:

εντελως ομως.
ma dn eipe kaneis kati tetio! m fenete o kathenas katalavenei oti thelei ! hahaha! pios eine o ilithios twra ?

256χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:15 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irouli έγραψε:

oxi re gamoto..kai dn pernaei me tipota h wra..ela mn m to xalas twra pou arxisa na to pernw stn plaka ! telika exei fash na milas me kati ilithies san merikes merikes pou nomizoun pws eine arketa eksipnes ala stn pragmatikotia dn kseroun ti tous ginete ! hahahah

Μα και εμείς γι' αυτό σου μιλάμε! Τώωωωρα το κατάλαβες;

257χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:17 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να πεταχτω σαν τη τσουτσου και να πω το 'οσο- κ -αν- ακουγεται -παρατραβηγμενο-ισως-ειναι-αληθινο' σεναριο μου?

το τυπάκι ειναι αυτο στη φωτό- πολύ απλα 'τσιμπησε' γιατι έσκασε οταν καποιες της ειπαν να παει να ξυριστει και αμφισβητησαν το οτι ειναι γυναικα (ακι μαλιστα κουκλίτσα) οποτε κ αποκαλυφθηκε με το πραγματικο (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) προφίλ της. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ!!
σας αρεσε το σεναριάκι μου? δεν ειναι μια πολυ ωραια εκδοχη???? Very Happy Very Happy

258χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:19 am

irouli

irouli
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
MariaM έγραψε:
irouli έγραψε:

tote profanws to site dn tha eprepe na legete mama.gr ala ilithies.gr !

259χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:19 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irouli έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΓΙΑ ΝΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ..ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ Κ ΟΤΙ ΗΞΕΡΑ.... affraid

ma dn eipe kaneis kati tetio! m fenete o kathenas katalavenei oti thelei ! hahaha! pios eine o ilithios twra ?

Εσύ κοριτσάκι μου το είπες!!!!!!!

irouli έγραψε:[i]καλησπερα..χρειαζομαι την γνωμη σας..πριν 2 μερες ηρθα σε επαφη με το αγορι μου...υπαρχει πιθανοτητα να εχω μεινει εγκυος?κανονικα θα επρεπε να ειχα αδιαθετησει στις 7 του μηνα αλλα σημερα εχουμε 16..

Ποιός είναι ηλίθιος;;;;;;;;;

Αχ δεν είναι ωραίο παιχνίδι η κολοκυθιά;;;;;

260χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:19 am

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
irouli έγραψε:

διαβασες πουθενα να σε λεω ηλιθια?????????????????????????

εσυ γιατι απαντας ετσι???

261χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:21 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irouli έγραψε:
MariaM έγραψε:
irouli έγραψε:

Ε, φτιάξε ένα δικό σου και βγάλε το όπως θες. Πρόταση, "16χρονα μικρομέγαλα έτοιμα για όλα".

262χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:22 am

irouli

irouli
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:
irouli έγραψε:

διαβασες πουθενα να σε λεω ηλιθια?????????????????????????

εσυ γιατι απαντας ετσι???

ma dn milaw gia sena!

263χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:24 am

irouli

irouli
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Athin@ έγραψε:
irouli έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΓΙΑ ΝΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ..ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ Κ ΟΤΙ ΗΞΕΡΑ.... affraid

irouli έγραψε:[i]καλησπερα..χρειαζομαι την γνωμη σας..πριν 2 μερες ηρθα σε επαφη με το αγορι μου...υπαρχει πιθανοτητα να εχω μεινει εγκυος?κανονικα θα επρεπε να ειχα αδιαθετησει στις 7 του μηνα αλλα σημερα εχουμε 16..

na ksanapw gia 2934589357 fora oti to eipa GIA NA SAS DWSW NA KATALAVETE OTI EXW ASTATO KIKLO!

264χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:25 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irouli έγραψε:
Athin@ έγραψε:
irouli έγραψε:

na ksanapw gia 2934589357 fora oti to eipa GIA NA SAS DWSW NA KATALAVETE OTI EXW ASTATO KIKLO!

Ωραία. ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ;;;;

265χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:26 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irouli έγραψε:na ksanapw gia 2934589357 fora oti to eipa GIA NA SAS DWSW NA KATALAVETE OTI EXW ASTATO KIKLO!
οι ηλιθιες.gr δεν το κατάλαβαν, πεστο άλλη μια... στοκοι είπαμε!!! rabbit rabbit rabbit

266χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:26 am

irouli

irouli
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
MariaM έγραψε:
irouli έγραψε:
MariaM έγραψε:
irouli έγραψε:

Ε, φτιάξε ένα δικό σου και βγάλε το όπως θες. Πρόταση, "16χρονα μικρομέγαλα έτοιμα για όλα".
...kai wrimes mamades etoimes na pragmatopoihsoun kathe sas epithimia" nomizw pws eine pio oloklirwmeno etsi !

267χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:28 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irouli έγραψε:
MariaM έγραψε:
irouli έγραψε:
MariaM έγραψε:
irouli έγραψε:

...kai wrimes mamades etoimes na pragmatopoihsoun kathe sas epithimia" nomizw pws eine pio oloklirwmeno etsi !

Αυτό είναι στα ψιλά γράμματα. Εδώ σε πιάνω αδιάβαστη. Κάπου γράφει Αγ. Παντελεήμονας...

268χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:30 am

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
irouli έγραψε:
MariaM έγραψε:
irouli έγραψε:
MariaM έγραψε:
irouli έγραψε:

Αφου εμείς είμαστε ηλίθιες εσύ γιατί ασχολείσαι μαζί μας?

http://changedyourlife.blogspot.com/

269χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:31 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irouli έγραψε:...kai wrimes mamades etoimes na pragmatopoihsoun kathe sas epithimia" nomizw pws eine pio oloklirwmeno etsi !
Το προτιμώ πάντως, από το "εφηβα γκαστρωμένα που προσπαθούν να το παιξουν ωριμα ενώ δεν ξέρουν τι έχουν στο βρακί τους"

270χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:34 am

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΗ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΕΧΕΙΣ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΕΞ ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 10 ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΣΟΥ???ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ?ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΟ ΕΞΗΓΩ Κ ΣΥΛΛΑΒΙΣΤΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΚΟΘΜΑΘΗΜΕΝΟ ΡΕ ΡΙΞΤΕ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΜΑ..Κ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΥΝΤΩΣΑ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΗ ΝΑΤΑΛΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΒΛΗΜΑ.

271χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:36 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μινα!
ΣΠΠ! ΣΠΠ!
ΣΠΠ λεμεεεεεεεεεεε!!!!

272χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:38 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπόν Ιρούλι ή όπως αλλιώς σε λένε- δεν έχει σημασία. Εμείς περνάμε πολύ καλά εδώ. Δεν ξέρω για εσένα. Αν όντως λες αλήθεια γιατί σε ενδιαφέρει η γνώμη μερικών ηλίθιων -και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο είπες- αγνώστων στο ίντερνετ; Αυτό προσπαθούμε τόση ώρα να σου δώσουμε να καταλάβεις. Δεν υπάρχει περίπτωση και αλήθεια να λες, και έγκυος να είσαι να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά. Βρες έγκυρες πηγές από επιστημονικά σάιτ στο ίντερνετ. Χρησιμοποίησε 2 μέσα αντισύλληψης από εδώ και πέρα αντί για ένα προφυλακτικό, αν σε νοιάζει να μην μείνεις έγκυος. Κάνε ένα τεστ. Πες το στην μαμά σου. Το ξαναείπα. Μόνο εκείνη μπορεί να σε βοηθήσει. Αλλά αγνοείς όσα λέμε στα σοβαρά και μένεις μόνο στα αστεία σχόλια που λέμε μεταξύ μας. Αυτό δεν νομίζεις ότι είναι παρεξηγήσιμο από μόνο του; Και στο λέω γιατί αυτά που λέω τώρα στα έχω ξαναπεί! Άντε στην ευχή του Θεού (μια και είμαι και θεούσα, ξέρουν τα κορίτσια Wink και άσε μας να παίζουμε μονες μας αν δεν έχεις όρεξη.

273χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:45 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφου σας αρεσει να βριζετε και ριχνετε μπινελακια .σας εχω λυσει πηγαινε στον καθρεφτη να βρισεις τον ευατο σου η μαζυτειτε ολες οι ουλες να βριστειτε μεταξυ σας . πρεπει να καταλαβετε οσες και να ξεπεταγεστε σαν τα ραπανακια εμεις θα σας ξεριζωνουμε και θα κανουμε και την πλακα μας affraid affraid affraid affraid cheers cheers cheers cheers cheers cheers χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 604962 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 604962 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 604962 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 604962

274χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:48 am

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βρε που μπλεξαμε πάλι!Μέλι πρέπει έχουμε και τραβάμε κάθε άξεστη και θρασύτατη εδώ μέσα!

Κορίτσι μόνη σου αναιρείς τον εαυτό σου και περιμένεις απο μας να σου πουμε ΤΙ????Είμαι μειωμένης αντίληψης φαίνεται γιατί δεν μπορώ να μπω στο μυαλό ενός 16 χρονου που διασκεδάζει νομίζοντας οτι μας κοροϊδεύει!!!!

275χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 11 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 6:52 am

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
1)οταν λες ηλιθιες(πληθυντικος)βαζεις μεσα κι εμενα!!!!!

2)σου ευχομαι οταν κανεις παιδι να σε λεει κι εκεινο ηλιθια οπως αναφερεσαι κι εσυ σε μαμαδες!!!!!

2)λες και ξαναλες οτι δεν εχεις σταθερο κυκλο
αν η καθυστερηση ειναι πριν το σεξ αγαπητη μου και μετα κανεις χωρις προφυλαξεις τι ψαχνεις να βρεις??
αν εμεινες εγκυος πριν???
αυτο πρωτη φορα το ακουω!!!!!!!

μην υποτιμας την νοημοσυνη μας λοιπον και σταματα το εδω!!!
υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα θεματα εδω μεσα να ασχοληθουμε!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 13]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις