Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Πεμ Ιουλ 21, 2011 8:04 am

aggelina25

aggelina25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalhspera koritsia k egw sto menidi menw exw tin elenh eystafiadou paidiatro k einai poly kalh

27Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Πεμ Ιουλ 21, 2011 8:16 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πολύ ωραίο θέμα γιατί έχει αρχίσει να με απασχολεί σιγά σιγά και πρέπει να δω τι θα κάνουμε και με αυτό..

28Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Πεμ Ιουλ 21, 2011 8:40 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eleni85 έγραψε:
βανια έγραψε:
eleni85 έγραψε:εμεις εχουμε την Αλινα Λυρα..παρα πολυ καλη!!!
και εγω αυτη είχα αλλά τωρα λόγω απόστασης είναι δύσκολο αλλά ότο χρειαστώ με δοευκολύνει. Πειραιά μένεις ;
κερατσινι.... την εχουμε εδω κ 14 μηνες..ειναι πολυ καλη κ με την μπεμπα τα πανε μια χαρα!!! οι δικες σ εντυπωσεισ???
εγω δεν την χρησιμοποίησα πολύ στην αρχη που γέννηθηκε ο μικρός τωρα είναι 7 χρονών μου άρεσε το γεγονός ότι δεν είναι απο αυτές που κθνηγούν τις επισκέψεις με το παραμικρό εμένα προσωπικά αν και εχω να την δω χρόνια κάθε φορά που θα χρειαστω βοήθεια πάντα μου λεει η κουνιάδα μου την έχει 10 χρόνια μια χαρά είναι ευχαριστημένη .

29Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Πεμ Ιουλ 21, 2011 11:45 am

Matilda

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ο δικός μας είναι ο Πάνος Κούτσος! Πολύ καλός παιδίατρος νεογνολόγος και διευθυντής παιδιατρικής παλιά στο ΙΑΣΩ και τώρα στο ΡΕΑ.

30Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Πεμ Ιουλ 21, 2011 1:08 pm

nena1988

nena1988
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εμεις εχουμε τον Αντωνη Μηχανικο,πολυ καλος και αγαπαει πολυ τα μωρα,ειμαι πολυ ευχαριστημενη σε γενικες γραμμες,μενουμε Αλεξανδρουπολη!!!!

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

31Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Πεμ Ιουλ 21, 2011 3:27 pm

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμεις εχουμε την κυρια φορτωτηρα ελενη και θα την εχουμε για πολλλλααα χρονια ( καλα να ειναι η γυναικα )

32Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Πεμ Ιουλ 21, 2011 11:13 pm

efaki@23

efaki@23
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εμεις εχουμε γιατρο το Διαγορα Ζαργανη. Ειναι αναπληρωτης διευθυντης στο μητερα και τον ειχα γνωρισει εκει οταν ημασταν με το μωρακι 15 ημερων με αλλεργια. Μου ειχε κανει εντυπωση πως μιλουσε στο μπεμπη μου και πως καθησυχαζε εμενα που ημουν χαλια. Απο εκει και περα τα λεμε σε καθε ραντεβου για εμβολιο και σε οτι αλλο χρειαζεται. Ειναι κοντα μας οποτε τον χρειαστουμε και το τρελο ειναι οτι μας συμβαινουν ολα κυριακες και αργιες!!!

33Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Παρ Ιουλ 22, 2011 12:03 am

LILI

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γειά σας και από μένα όταν έμενα στον Αγιο Δημήτριο είχα την κα Κόρρα πάρα πολύ καλή τώρα στην Αρτέμιδα που μένω έχω την κα Τσιγγάνου.

34Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Παρ Ιουλ 22, 2011 1:35 am

chrissaxak

chrissaxak
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κι εμείς μετά από 1-2 παιδιάτρους καταλήξαμε στον κ. Σπυρίδη Παναγιώτη. Είναι αναπληρωτης καθηγητής κ Δ/ντης στην παιδιατρική κλινική του Ιατρικού Αθηνών.
Μου το σύστησε μια φίλη μου που ο γιος της πλέον είναι 20 χρονών κ μεγάλωσαν μαζί του κ πραγματικά του έχω εμπιστοσύνη γιατί σου εμπνέει εμπιστοσύνη κ σαν γιατρός κ σαν άνθρωπος. Το ιατρείο του είναι στο Ν. Ψυχικό.

http://www.alter-eco.gr

35Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Παρ Ιουλ 22, 2011 10:31 am

Κατερινα γιακ

Κατερινα γιακ
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ

36Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Παρ Ιουλ 22, 2011 12:40 pm

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγώ, κορίτσια, όταν έμενα Αθήνα είχα (πρόταση γυναικολόγου) τον Κωτσιάρα Ιωάννη ,το ιατρείο του είναι δίπλα από το ΝΝΑ. Εμένα με βόλεψε, γιατί ερχόταν σπίτι με 60 ευρώ/2 παιδιά. Πολύ καλός γιατρός, αν και τα ζουζούνια δεν αρρώστησαν, μόνο 1 φορά η μία έκανε το αιφνίδιο εξάνθημα, οπότε δεν ξέρω στα σοβαρά πώς είναι..΄΄εχει κ αγγλικό χιούμορ... αν σε συμπαθήσει σκας στα γέλια, αν όχι απλά σου φέρεται σαν μαμά.....
Στη Θεσσαλονίκη δυσκολεύτηκα λιγάκι γιατί δεν ήθελα να τρεχω μέσα στο κέντρο.. κι αν μου τύχαινε κάτι?? (μένω 30 km από κέντρο πόλης) Τελικά ο νέος γυναικολόγος μου σύστησε τον Μουσαφείρη Κων/νο, στη Θέρμη έχει ιατρείο κ δουλεύει ως διευθυντής ΜΕΝΝ στο Διαβαλκανικό. Καλός επιστήμονας, πολλές γνώσεις, αναλυτικότατος σε ό,τι τον ρωτάς, αλλά κι αυτός με αγγλικό χιούμορ(μα πού πάω κ τους βρίσκω??!!). Τις δίδυμες τις πάω εδώ στη γιατρό της περιοχής μου κ είμαι αρκετά ευχαριστημένη... τους δίνει κ δωράκια κάθε φορά!! Τη Ραφαέλα τη βλέπει ο Μουσαφείρης.. για τα απλά όλοι καλοί είναι... μακάρι να μη μας συμβαίνουν ακραία πράγματα κ όλα να αντιμετωπίζονται!!! Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 654316 Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 654316 Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 654316 Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 654316

37Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Παρ Ιουλ 22, 2011 8:58 pm

maroulaki13

maroulaki13
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κελεπούρη Ελένη είναι η παιδίατρος μας στον Πειραιά. Ακομά και στις 6 το πρωί που την είχα πάρει τηλέφωνο ηταν ευγενεστατη Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 40746 Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 40746

38Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Παρ Ιουλ 22, 2011 10:43 pm

MIMIKOS

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ουργατζογλου Ευη πολυ καλα διαβασμενη Σερρες 2321026250

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MIMIKOS στις Παρ Ιουλ 22, 2011 11:18 pm, 1 φορά

39Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Παρ Ιουλ 22, 2011 11:04 pm

ioannasani

ioannasani
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΔΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΞΑΝΘΗ Very Happy

40Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Παρ Ιουλ 22, 2011 11:19 pm

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΜΠΟΥΡΛΗ ΛΙΑ!!! ΕΥΟΣΜΟΣ-Ν.ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ-ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΟΣ.
ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΗΜΕΡΩΝ Κ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Κ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 328109
ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ Wink

41Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Σαβ Ιουλ 23, 2011 1:45 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φιλιππακοπουλος στον Ασπροπυργο!
πολυ καλος γιατρος

42Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Τρι Ιουλ 26, 2011 7:14 am

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βανια έγραψε:
beba160a έγραψε:
βανια έγραψε:
beba160a έγραψε:
mamavivo έγραψε:ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ .
πωπω.....στην αλλη ακρη της αθηνας εμεισ μενουμε μενιδι...ευχαριστω παντως...θα το κρατησω αυτο το ονομα Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 417472
έλα βρε γειτόνισσα σχετικά εγω μένω ολυμπιακό χωριό. Που κοντά μένεις Μενίδι;
κοντα παρνηθος και αριστοτελους σε ενα στενο..
πολυ κοντα έγω μένω στο ολυμπιακό χωριο στην πρώτη είσοδο και ο οδοντιάτρος μου είναι στην πάρνηθος μέσα στο στενό του Ζαφειρόπουλου
εχεις καμια καλη προταση για παιδιατρο στην περιοχη μας??? μας εχουν συστησει εναν στους θρακομακεδωνες,μου διαφευγει τωρα το ονμ θα το θυμηθω και θα σε ρωτησω μηπως τον εχεις ακουστα....αντε μαζεψουμε κι αλλες απο την περιοχη να κανουμε καμια μαμαδοσυναντηση.

43Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Τρι Ιουλ 26, 2011 7:20 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολλές εδω στο ΟΛυμπιακό χωριό έχουν την Οορσαλία Μάνου και λένε ότι είναι καλή αλλά ξέρεις κάτι εμένα με ανησυχεί να έχει τόσο κόσμο καταλαβάινεις τη λέω ; αν είναι να πάω για μια ίωση και να φύγω με πνευμονία; ναι και μένα μου έλεγαν για κάποιον στους θρακομακεδόνες για μάθε ουτε εγω θυμάμαι όνομα εγω εχω απένατι το ικα και να χρειαστει κάτι πετάγομαι αν είναι πιο σοβαρό πάω Αιγάλεω στο ιποκατάστημα του ικα Αιγάλεω στην Σκούμα Ββασικλική ένα σου λέω Κορυφή με έχει γλυτώσει απο νοσοκομείο 2 φορές

44Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Τρι Ιουλ 26, 2011 7:34 am

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βανια έγραψε:πολλές εδω στο ΟΛυμπιακό χωριό έχουν την Οορσαλία Μάνου και λένε ότι είναι καλή αλλά ξέρεις κάτι εμένα με ανησυχεί να έχει τόσο κόσμο καταλαβάινεις τη λέω ; αν είναι να πάω για μια ίωση και να φύγω με πνευμονία; ναι και μένα μου έλεγαν για κάποιον στους θρακομακεδόνες για μάθε ουτε εγω θυμάμαι όνομα εγω εχω απένατι το ικα και να χρειαστει κάτι πετάγομαι αν είναι πιο σοβαρό πάω Αιγάλεω στο ιποκατάστημα του ικα Αιγάλεω στην Σκούμα Ββασικλική ένα σου λέω Κορυφή με έχει γλυτώσει απο νοσοκομείο 2 φορές
το καταλαβαινω οσο δεν φανταζεσε αυτο με τον πολυ κοσμο.αυτο εχουμε παθει και με τον μαιευτηρα. "φιρμα" , "ονομα", λαοπροσκυνημα καθε φορα στην αιθουσα αναμονης στο σαλονακι του εξεταστηρειου της με αποτελεσμα οσο καλη επιστημονας και να ειναι να βιαζεται να μας ξεπεταξει για να τους προλαβει ολους και να μην μας θυμαται σχεδον ποτε. τον τελευταιο μηνα αρχισε να θυμαται την φατσα μου. σιγουρα δεν θα ηθελα ξεπετα στον παιδιατρο,ουτε να μην μπορω να τον βρω ποτε διαθεσιμο. κι εγω μολις ξεπεταχτει λιγο το μωρακι στο ικα θα πηγαινω για τα απλα πραγματα. θελω να βρω καποιον για τους πρωτους μηνες και εναν επιστημονα εμπιστοσυνης για τα σοβαρα. παντως -το ονμ το κραταω να το εχω στα υποψην....σε ευχαριστω γειτονισα flower

45Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Τρι Ιουλ 26, 2011 8:40 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλά αν δεις τη εξέταση κάνει η συγκεκριμένη παιδίατρος θα τρελαθείς αφου μερικές φορές λες αποκλείετε να είναι γιατρός στο ΙΚΑ αι όμως αφιερώνει 15 με 20 λεπτά στο παιδάκι μια φορά όταν ο Στύρος μου ηταν 4 είχαμε νοσηλευτεί στο παίδων Πεντέλης με αφυδάτωση και απο εκεί κολλήσαμε και μια καλή γαστρεντερίτιδα και επίσης ενω ακόμα νοσηλευόμασταν το παιδί έβηχε αλλά κανένας δεν έδωσε σημασία σττο βήχα παρόλο που μόνο μια ειδικευόμενη έγραψε ακτινογραφία αλλά ποτέ δεν έγινε . Βγαίνοντας την επόμενη μέρα σήκωσε ένα 39,9 και πανικόβλητη ξαναπήγα πίσω στο νοσοκομείο εκεί κάποιος διέγνωσε ωτίτιδα και μας είπε απλά να πάρουμε κάποια αντιοβίωση το παιδί στο δρόμο μου έκανε δύσπνοια και σαν απο θαύμα πήρα τηλ. στο ΙΚΑ και ζήτησα να με συνδέσουν με την παιδίατρο -μόλις της ειπα μου λεει φέρε το παιδί εδω τωρα ευτυχώς του έδωσε οξυγόνο και μου είπε πήγαινε σπίτι με αυτές τις οδηγίες το παιδί είχε βροχίτιδα βαρβατη μαζί με λαρρθγίτιδα ...και μου πε μακριά απο το νοσοκομείο .... απλά αν η παιδίατρος είναι καλή δεν έχει σημασία αν είναι σε ιδιωτικό γραφείο η στο ΙΚΑ και μερικές φορές στο ιατρείο περιμένεις περισσότερο . Συμβουλή μου αν το μωράκι σου είναι μικρό να επιλέψεις κα΄ποιον που θα έρχετε στο σπίτι είναι κρίμα να το πας για κάτι μικρό και να τρέχεις

46Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Τρι Ιουλ 26, 2011 8:44 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δαζερντα γιωργια πολυ καλη επιστημονας ψυρας στα παντα .εκτος οτι ειναι γνωστη μας ξαδερφη του αντρα μου ειναι καλη γιατρος .ειναι στην νικαια

47Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Πεμ Αυγ 11, 2011 4:19 am

adeline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
η παιδίατρος μας είναι στη Λούτσα...Τσιγκανού Καλλιρρόη και έχει δικό της ιατρείο...είναι πάρα πολύ ήρεμη και πολύ κατατοπιστική και σ'ότι βλακεία και αν ρώτησω...(καλά δεν είναι όλες βλακείες...απλά αν έχω καμιά περίεργη απορία) μου απαντά για να με καθησυχάσει..είναι πάρα πολύ καλή

48Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Πεμ Αυγ 11, 2011 4:31 am

mirantini

mirantini
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δυστυχώς εμεις τώρα που μεγαλώσαμε φεύγουμε απο την παιδίατρό μας, αλλά θα σας δώσω το όνομά της γιατί μπορεί να εξυπηρετήσει κάποια άλλη μανούλα της περιοχής....
Βασιλάκου Βίκυ στον Γέρακα...

Πολύ καλος άνθρωπος, γλυκιά, πρόθυμη, πάντα απαντούσε στο τηλ. ακόμα και όταν ήταν διακοπες στο εξωτερικό.... δεν σνομπάρει για τυχόν "χαζές" περιττές ερωτήσεις

49Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Πεμ Αυγ 11, 2011 4:32 am

artemis-karabet-mpempa

artemis-karabet-mpempa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σίμος Γρύλλης στου Ρέντη

Πλήρως ενημερωμένος για νέα δεδομένα, 45αρης, όλο πάει σεμινάρια Αμερική, αντιβίωση μόνο όταν χρειάζεται, υπέρ μητρικού θηλασμού, πολύ καλός κ ήρεμος άνθρωπος, τον βρίσκεις μέρα νύχτα, ακόμα κ όταν είναι εκτός Ελλάδος,πέρσι ήρθε από τις διακοπές του για να δει το βρέφος μου σπίτι, ανέχεται όλες τις ''υστερίες''μου, κ μου λέει να τον παίρνω τηλ για τα πάντα, καλύτερα να είναι βλακεία, παρά να το αγνοήσω κ να ειναι κάτι..

Το βράδυ που κάναμε λαρυγγόσπασμο, μας έσωσε από νοσοκομείο, 2 η ώρα μου λέει δωςμου το παιδί να το ακούσω στο τηλ, κ με τις οδηγίες του σε μισή ώρα είχαμε συνέλθει πλήρως..

Τον πήρε η κουνιάδα μου νύχτα ότι το μωρό της βόγγαγε, κ της λέει δωσμου να το ακούσω στο τηλ, της λέει έχει ουρολοίμωξη κ όντως είχε..

Βασικά όταν ήρθε πρώτη φορά σπίτι, πρωτομάνα εγώ, μου έδωσε οδηγίες με λεπτομέρειες για τα ΠΑΝΤΑ, κ για το θηλασμό.. Κ η μικρή με ΓΟΠ μουέλεγε ότι το μητρικό είναι το καλύτερο..

Απλά λόγο πολλής δουλειάς, πρέπει να κλέινεις έγκαιρα ραντεβου, δέχεται ταμεία, έρχεται κ σπίτι, άλλα όχι σε όλες τις περιοχές (δεν προλαβαίνει)

Ελαττωμά του ότι είναι πολύ ψείρας, εμένα μου αρέσει αυτό

50Παιδιατροι.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παιδιατροι.... Κυρ Αυγ 14, 2011 2:53 am

fotini31

fotini31
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
η δικη μας παιδιατρος ειναι η κ.Γαβριλη Βουλα στο ψυχικο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις