26 Απ: Παιδιατροι.... Πεμ Ιουλ 21, 2011 8:04 am
aggelina25
Πανταχού παρούσα!
kalhspera koritsia k egw sto menidi menw exw tin elenh eystafiadou paidiatro k einai poly kalh
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
εγω δεν την χρησιμοποίησα πολύ στην αρχη που γέννηθηκε ο μικρός τωρα είναι 7 χρονών μου άρεσε το γεγονός ότι δεν είναι απο αυτές που κθνηγούν τις επισκέψεις με το παραμικρό εμένα προσωπικά αν και εχω να την δω χρόνια κάθε φορά που θα χρειαστω βοήθεια πάντα μου λεει η κουνιάδα μου την έχει 10 χρόνια μια χαρά είναι ευχαριστημένη .eleni85 έγραψε:κερατσινι.... την εχουμε εδω κ 14 μηνες..ειναι πολυ καλη κ με την μπεμπα τα πανε μια χαρα!!! οι δικες σ εντυπωσεισ???βανια έγραψε:και εγω αυτη είχα αλλά τωρα λόγω απόστασης είναι δύσκολο αλλά ότο χρειαστώ με δοευκολύνει. Πειραιά μένεις ;eleni85 έγραψε:εμεις εχουμε την Αλινα Λυρα..παρα πολυ καλη!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MIMIKOS στις Παρ Ιουλ 22, 2011 11:18 pm, 1 φορά
εχεις καμια καλη προταση για παιδιατρο στην περιοχη μας??? μας εχουν συστησει εναν στους θρακομακεδωνες,μου διαφευγει τωρα το ονμ θα το θυμηθω και θα σε ρωτησω μηπως τον εχεις ακουστα....αντε μαζεψουμε κι αλλες απο την περιοχη να κανουμε καμια μαμαδοσυναντηση.βανια έγραψε:πολυ κοντα έγω μένω στο ολυμπιακό χωριο στην πρώτη είσοδο και ο οδοντιάτρος μου είναι στην πάρνηθος μέσα στο στενό του Ζαφειρόπουλουbeba160a έγραψε:κοντα παρνηθος και αριστοτελους σε ενα στενο..βανια έγραψε:έλα βρε γειτόνισσα σχετικά εγω μένω ολυμπιακό χωριό. Που κοντά μένεις Μενίδι;beba160a έγραψε:πωπω.....στην αλλη ακρη της αθηνας εμεισ μενουμε μενιδι...ευχαριστω παντως...θα το κρατησω αυτο το ονομαmamavivo έγραψε:ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ .
το καταλαβαινω οσο δεν φανταζεσε αυτο με τον πολυ κοσμο.αυτο εχουμε παθει και με τον μαιευτηρα. "φιρμα" , "ονομα", λαοπροσκυνημα καθε φορα στην αιθουσα αναμονης στο σαλονακι του εξεταστηρειου της με αποτελεσμα οσο καλη επιστημονας και να ειναι να βιαζεται να μας ξεπεταξει για να τους προλαβει ολους και να μην μας θυμαται σχεδον ποτε. τον τελευταιο μηνα αρχισε να θυμαται την φατσα μου. σιγουρα δεν θα ηθελα ξεπετα στον παιδιατρο,ουτε να μην μπορω να τον βρω ποτε διαθεσιμο. κι εγω μολις ξεπεταχτει λιγο το μωρακι στο ικα θα πηγαινω για τα απλα πραγματα. θελω να βρω καποιον για τους πρωτους μηνες και εναν επιστημονα εμπιστοσυνης για τα σοβαρα. παντως -το ονμ το κραταω να το εχω στα υποψην....σε ευχαριστω γειτονισαβανια έγραψε:πολλές εδω στο ΟΛυμπιακό χωριό έχουν την Οορσαλία Μάνου και λένε ότι είναι καλή αλλά ξέρεις κάτι εμένα με ανησυχεί να έχει τόσο κόσμο καταλαβάινεις τη λέω ; αν είναι να πάω για μια ίωση και να φύγω με πνευμονία; ναι και μένα μου έλεγαν για κάποιον στους θρακομακεδόνες για μάθε ουτε εγω θυμάμαι όνομα εγω εχω απένατι το ικα και να χρειαστει κάτι πετάγομαι αν είναι πιο σοβαρό πάω Αιγάλεω στο ιποκατάστημα του ικα Αιγάλεω στην Σκούμα Ββασικλική ένα σου λέω Κορυφή με έχει γλυτώσει απο νοσοκομείο 2 φορές
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης