51 Απ: Παιδιατροι.... Κυρ Αυγ 14, 2011 2:59 am
spapastamou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
artemis-karabet-mpempa έγραψε:Σίμος Γρύλλης στου Ρέντη
Πλήρως ενημερωμένος για νέα δεδομένα, 45αρης, όλο πάει σεμινάρια Αμερική, αντιβίωση μόνο όταν χρειάζεται, υπέρ μητρικού θηλασμού, πολύ καλός κ ήρεμος άνθρωπος, τον βρίσκεις μέρα νύχτα, ακόμα κ όταν είναι εκτός Ελλάδος,πέρσι ήρθε από τις διακοπές του για να δει το βρέφος μου σπίτι, ανέχεται όλες τις ''υστερίες''μου, κ μου λέει να τον παίρνω τηλ για τα πάντα, καλύτερα να είναι βλακεία, παρά να το αγνοήσω κ να ειναι κάτι..
Το βράδυ που κάναμε λαρυγγόσπασμο, μας έσωσε από νοσοκομείο, 2 η ώρα μου λέει δωςμου το παιδί να το ακούσω στο τηλ, κ με τις οδηγίες του σε μισή ώρα είχαμε συνέλθει πλήρως..
Τον πήρε η κουνιάδα μου νύχτα ότι το μωρό της βόγγαγε, κ της λέει δωσμου να το ακούσω στο τηλ, της λέει έχει ουρολοίμωξη κ όντως είχε..
Βασικά όταν ήρθε πρώτη φορά σπίτι, πρωτομάνα εγώ, μου έδωσε οδηγίες με λεπτομέρειες για τα ΠΑΝΤΑ, κ για το θηλασμό.. Κ η μικρή με ΓΟΠ μουέλεγε ότι το μητρικό είναι το καλύτερο..
Απλά λόγο πολλής δουλειάς, πρέπει να κλέινεις έγκαιρα ραντεβου, δέχεται ταμεία, έρχεται κ σπίτι, άλλα όχι σε όλες τις περιοχές (δεν προλαβαίνει)
Ελαττωμά του ότι είναι πολύ ψείρας, εμένα μου αρέσει αυτό
τι ειπες τωρα!!!ο πατερας του ηταν ο παιδιατρος μου και με ειχε εξετασει και ο γιος κανα δυο φορες....πω πω και σκεφτομουν τωρα που θα γινω μανουλα να πηγαινω κι εγω το κοριτσακι μου εκει....!!!χαιρομαι που ακουω καλα λογια....