Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
624 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 624 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

51Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Παιδιατροι.... Κυρ Αυγ 14, 2011 2:59 am

spapastamou

spapastamou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
artemis-karabet-mpempa έγραψε:Σίμος Γρύλλης στου Ρέντη

Πλήρως ενημερωμένος για νέα δεδομένα, 45αρης, όλο πάει σεμινάρια Αμερική, αντιβίωση μόνο όταν χρειάζεται, υπέρ μητρικού θηλασμού, πολύ καλός κ ήρεμος άνθρωπος, τον βρίσκεις μέρα νύχτα, ακόμα κ όταν είναι εκτός Ελλάδος,πέρσι ήρθε από τις διακοπές του για να δει το βρέφος μου σπίτι, ανέχεται όλες τις ''υστερίες''μου, κ μου λέει να τον παίρνω τηλ για τα πάντα, καλύτερα να είναι βλακεία, παρά να το αγνοήσω κ να ειναι κάτι..

Το βράδυ που κάναμε λαρυγγόσπασμο, μας έσωσε από νοσοκομείο, 2 η ώρα μου λέει δωςμου το παιδί να το ακούσω στο τηλ, κ με τις οδηγίες του σε μισή ώρα είχαμε συνέλθει πλήρως..

Τον πήρε η κουνιάδα μου νύχτα ότι το μωρό της βόγγαγε, κ της λέει δωσμου να το ακούσω στο τηλ, της λέει έχει ουρολοίμωξη κ όντως είχε..

Βασικά όταν ήρθε πρώτη φορά σπίτι, πρωτομάνα εγώ, μου έδωσε οδηγίες με λεπτομέρειες για τα ΠΑΝΤΑ, κ για το θηλασμό.. Κ η μικρή με ΓΟΠ μουέλεγε ότι το μητρικό είναι το καλύτερο..

Απλά λόγο πολλής δουλειάς, πρέπει να κλέινεις έγκαιρα ραντεβου, δέχεται ταμεία, έρχεται κ σπίτι, άλλα όχι σε όλες τις περιοχές (δεν προλαβαίνει)

Ελαττωμά του ότι είναι πολύ ψείρας, εμένα μου αρέσει αυτό

τι ειπες τωρα!!!ο πατερας του ηταν ο παιδιατρος μου και με ειχε εξετασει και ο γιος κανα δυο φορες....πω πω και σκεφτομουν τωρα που θα γινω μανουλα να πηγαινω κι εγω το κοριτσακι μου εκει....!!!χαιρομαι που ακουω καλα λογια.... Very Happy

52Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 Empty παιδιατρος καλαμαρια Δευ Σεπ 19, 2011 10:16 am

stefaniandreas

stefaniandreas
καλησπερα!σε 2 μηνες γενναω και ψαχνω παιδιατρο στην καλαμαρια θεσσαλονικης που να ειναι συμβεβλημενος με το ικα.ξερει καμια καποιον?

http://stefxon@gmail.com

53Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Παιδιατροι.... Δευ Σεπ 19, 2011 10:25 pm

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ψάχνω και εγώ παιδίατρο να είναι κάπου κοντά Αιγάλεω-Αγία βαρβάρα-κορυδαλλό και κατά προτίμηση να είναι συμβεβλημένος με τον στρατό. Έχω βρει κάποιους από τους καταλόγους αλλά δεν θέλω να πάω στα τυφλά Rolling Eyes Rolling Eyes Μπορώ λέτε να κλείσω ραντεβού να δω ίσως κάποιους πριν γεννήσω?Και αν ναι,τι πρέπει να προσέξω και να συζητήσω μαζί του?? confused confused confused confused

54Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Παιδιατροι.... Δευ Σεπ 19, 2011 10:37 pm

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carry,το καλύτερο θα'ταν να έχεις κάποιες συστάσεις.Να σου πω εγώ τι θα προσέξεις,αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί.Δεν είναι το ίδιο,ας πούμε,από το να σου πρότεινα τον δικό μου,ο οποίος εξετάζει 20 χρόνια τώρα και έχει αφήσει και κάποιο όνομα.Με καταλαβαίνεις??Βέβαια,θα στον πρότεινα αλλά σου πέφτει λιγάκι μακριά!!!!!!Ψάξε,κάποιον θα βρεις ή από εδώ ή από τον περίγυρό σου.Δεν μπορεί!!!!!!Καλή επιτυχία!!!!

55Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Παιδιατροι.... Δευ Σεπ 19, 2011 10:40 pm

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Carry,το καλύτερο θα'ταν να έχεις κάποιες συστάσεις.Να σου πω εγώ τι θα προσέξεις,αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί.Δεν είναι το ίδιο,ας πούμε,από το να σου πρότεινα τον δικό μου,ο οποίος εξετάζει 20 χρόνια τώρα και έχει αφήσει και κάποιο όνομα.Με καταλαβαίνεις??Βέβαια,θα στον πρότεινα αλλά σου πέφτει λιγάκι μακριά!!!!!!Ψάξε,κάποιον θα βρεις ή από εδώ ή από τον περίγυρό σου.Δεν μπορεί!!!!!!Καλή επιτυχία!!!!

Δυστυχώς επειδή ο καλός μου είναι στρατιωτικός δεν υπάρχει κάποιος εδώ κοντά σε εμάς να μας προτείνει κάτι,οι περισσότεροι φίλοι μας μένουν Χολαργό Rolling Eyes Rolling Eyes Παρόλα αυτά αν πάρω κάποιους από αυτούς τηλέφωνο και τους δω,τι πρέπει να προσέξω? Ξέρω πως από την κλινική ο παιδίατρος που θα μας αναλάβει θα είναι κάπου εδώ κοντά μας αλλά αν δεν μας κάνει δεν θέλω να ψάχνω τελευταία στιγμή κάποιον Rolling Eyes Rolling Eyes

56Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Παιδιατροι.... Δευ Σεπ 19, 2011 10:47 pm

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα πας,εννοείται,εν ώρα επισκεπτηρίου.Εντωμεταξύ μίλα λίγο με τις μαμάδες,κάτι θα σου πουν.
Ρώτησε πόσα χρόνια τον έχουν,αν εξετάζει σχολαστικά,πως είναι με τα παιδάκια, αν βιάζεται να τα ξεπετάξει.Επίσης ρώτησε αν έχουν κάποιο παράπονο.
Αυτή είναι και η πιο έγκυρη πηγή...οι μαμάδες.
Στην συνέχεια μπες στο ιατρείο και εξήγησε στον γιατρό τις ανησυχίες σου.Θα τον κόψεις εσύ,σαν άνθρωπο.Τα υπόλοιπα,με το καλό,τα βλέπεις στην πορεία και στην πράξη.
Πως θα είναι δηλαδή με το δικό σου το μωρό.

57Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Παιδιατροι.... Τρι Σεπ 20, 2011 12:13 am

ioanna28

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Carrie έγραψε:Ψάχνω και εγώ παιδίατρο να είναι κάπου κοντά Αιγάλεω-Αγία βαρβάρα-κορυδαλλό και κατά προτίμηση να είναι συμβεβλημένος με τον στρατό. Έχω βρει κάποιους από τους καταλόγους αλλά δεν θέλω να πάω στα τυφλά Rolling Eyes Rolling Eyes Μπορώ λέτε να κλείσω ραντεβού να δω ίσως κάποιους πριν γεννήσω?Και αν ναι,τι πρέπει να προσέξω και να συζητήσω μαζί του?? confused confused confused confused
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!!! ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΓΟΥΣΑΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ. Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!! ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ(ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 02:00 ΤΗ ΝΥΧΤΑ!!!) ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΑΜΕΣΩΣ! ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!! ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΛ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ!!! Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 325318

58Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Παιδιατροι.... Τρι Σεπ 20, 2011 12:24 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna28 έγραψε:
Carrie έγραψε:Ψάχνω και εγώ παιδίατρο να είναι κάπου κοντά Αιγάλεω-Αγία βαρβάρα-κορυδαλλό και κατά προτίμηση να είναι συμβεβλημένος με τον στρατό. Έχω βρει κάποιους από τους καταλόγους αλλά δεν θέλω να πάω στα τυφλά Rolling Eyes Rolling Eyes Μπορώ λέτε να κλείσω ραντεβού να δω ίσως κάποιους πριν γεννήσω?Και αν ναι,τι πρέπει να προσέξω και να συζητήσω μαζί του?? confused confused confused confused
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!!! ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΓΟΥΣΑΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ. Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!! ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ(ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 02:00 ΤΗ ΝΥΧΤΑ!!!) ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΑΜΕΣΩΣ! ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!! ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΛ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ!!! Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 325318

Ναι τα θέλω!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

59Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Παιδιατροι.... Τρι Σεπ 20, 2011 12:51 am

ioanna28

Carrie έγραψε:
ioanna28 έγραψε:

Ναι τα θέλω!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ PM!!! ΘΑ ΣΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕΙ!!! ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΑΣ;

60Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Παιδιατροι.... Τρι Σεπ 20, 2011 1:23 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όπως το βλέπω κατά αρχές με μέσα ΝοεμβρίουSmile Δεν νομίζω να πάμε μέχρι τέλους λόγω σακχάρου..

61Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Παιδιατροι.... Τρι Σεπ 20, 2011 1:26 am

ioanna28

[quote="Carrie"]Όπως το βλέπω κατά αρχές με μέσα ΝοεμβρίουSmile Δεν νομίζω να πάμε μέχρι τέλους λόγω σακχάρου..[/qu
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!! ΚΙ ΕΓΩ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ. ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΣΙΜΠΙΜΕΝΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 36+4 ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ!!! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ 11/10!!!
Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 654316

62Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Παιδιατροι.... Τρι Σεπ 20, 2011 2:53 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna28 έγραψε:
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!! ΚΙ ΕΓΩ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ. ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΣΙΜΠΙΜΕΝΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 36+4 ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ!!! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ 11/10!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ!!Λες να έρθει και εμάς τόσο νωρίς??? Shocked Shocked Shocked Shocked

63Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Παιδιατροι.... Τρι Σεπ 20, 2011 3:18 am

ioanna28

[quote="Carrie"]
ioanna28 έγραψε:

Σ'ευχαριστώ πολύ!!Λες να έρθει και εμάς τόσο νωρίς??? Shocked Shocked Shocked Shocked [/quot

ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

64Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Παιδιατροι.... Τρι Σεπ 20, 2011 5:05 am

chicken

chicken
Εμείς έχουμε την κ. Ιωάννα Καραγιάννη. Είμαι ευχαριστημένη σε γενικές γραμμές. Την μικρή την λατρεύει. φαίνεται απο τον τρόπο που την πιάνει, της μιλάει, την εξετάζει. Ακόμα και στο εμβόλιο προσπαθεί να μην κλαψει το καμάρι μου. Απλά δεν γνωρίζει θέματα για τον θηλασμό & μου λέει αυτά που ξέρει που έρχονται σε τρελλή αντιπαράθεση με τις συμβούλους θηλασμού. Δηλαδή αν ήμουν απο τους ανθρώπους που πιστεύουν με τα μάτια κλειστά τον γιατρό θα είχα σταματήσει να θηλάζω. Όχι ότι η γυναίκα θέλει να προωθήσει κάποιο ξένο γάλα, απλά δεν έχει τις γνώσεις που χρειάζεται για τον θηλασμό.

65Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Παιδιατροι.... Τρι Σεπ 20, 2011 8:10 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna28 έγραψε:
ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου!!!Smile Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 417472 Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 417472 Εσύ έχεις αγοράκι?

66Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Παιδιατροι.... Τρι Σεπ 20, 2011 9:58 am

ioanna28

Carrie έγραψε:
ioanna28 έγραψε:

Σ'ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου!!!Smile Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 417472 Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 417472 Εσύ έχεις αγοράκι?

ΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΧΩ!!! ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ 11 ΜΗΝΩΝ!!! ΑΣΕ!!! Ε Ρ Ω Τ Α Σ ! ! ! ! Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 265107

67Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Παιδιατροι.... Τρι Σεπ 20, 2011 9:59 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna28 έγραψε:
ΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΧΩ!!! ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ 11 ΜΗΝΩΝ!!! ΑΣΕ!!! Ε Ρ Ω Τ Α Σ ! ! ! ! Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 265107

Να σου ζήσει!!!!Γιατί μία άλλη μανούλα μου είπε ότι τα αγοράκια θέλουν λίγο προσοχή στην αρχή με το πουλάκι τους κλπ και αγχώθηκα λίγο Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

68Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Παιδιατροι.... Τρι Σεπ 20, 2011 10:51 am

ioanna28

Carrie έγραψε:
ioanna28 έγραψε:

Να σου ζήσει!!!!Γιατί μία άλλη μανούλα μου είπε ότι τα αγοράκια θέλουν λίγο προσοχή στην αρχή με το πουλάκι τους κλπ και αγχώθηκα λίγο Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!! ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ!!! ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ2 ΜΗΝΩΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΟΙΦΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΟΝΙΑΚ. ΟΥΤΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΑΛΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΚΛΠ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΑΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΟΥΛΑ.

69Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Παιδιατροι.... Τρι Σεπ 20, 2011 11:53 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna28 έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!! ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ!!! ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ2 ΜΗΝΩΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΟΙΦΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΟΝΙΑΚ. ΟΥΤΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΑΛΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΚΛΠ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΑΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΟΥΛΑ.

Ναι έχω διαβάσει και εγώ διάφορα γενικώς, είναι μάλλον θέμα γιατρού..Απλώς ξέρεις, αγχώνομαι λίγο!Smile

70Παιδιατροι.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Παιδιατροι.... Τρι Σεπ 20, 2011 12:02 pm

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμεις εχουμε τον Νικολαο Φιολιτακη.το ιατρειο του ειναι στο νεο ηρακλειο και ειναι και επιμελιτης παιδιατρικης κλινικης στο μητερα κ παει και στο παιδων καποιες φορες.το μονο μου παραπονο ειναι οτι οποτε παμε εκει παμε ας πουμε στις 8 και φευγουμε 10 καμια φορα και 11 !!! αλλα κατα τα αλλα ειναι παρα πολυ καλος στη δουλεια του και φροντιζει πολυ τα νινακια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις