101 Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Πεμ Νοε 24, 2011 8:15 am
mihantroula
Πανταχού παρούσα!
Mα εγω δεν είμαι σε 6μηνο.Εχει τελειωσει απο τον Ιουνιο......
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μυρτω έγραψε:αα καινουρια ιστορια αυτη!αν δε τα προσκομισεις λεφτα δεν εχει!
ειναι μια υπευθυνη δηλωση που τη συμπληρωνει ο εργοδοτης σου,εμενα ειχε παρει τηλ το λογιστη,του ειπε το ποσοστο του επικουρικου που του αναλογει κ το συμπληρωσε.κανεις κ εσυ μια υπευθυνη δηλωση που γραφει ακριβως τα ιδια.
εγω τα εδωσα τα χαρτια πριν δυο μηνες κ ακομα λεφτα δεν ειδα!
τι θα γινει ρε κοριτσιαααααα,ποτε θα πλερωθουμε;;
μυρτω έγραψε:κ εγω νομιζα οτι δεν εχω επικουρικο(δλδ ο εργοδοτης μου το νομιζε) κ πηγα να κανω κυρια,κουνηστη κ λυγιστη ,υπευθυνη δηλωση που να λεει οτι δεν εχω.
στον οαεδ ομως εγιναν κοκκινοι απ τα νευρα τους,πηραν τον εργοδοτη,πηρε τον λογιστη κ ειδαν πως τελικα εχω επικουρικο.μικρο ποσοστο,αλλα εχω.
λεφτα υπαααρχουν,ολες θα παρουμε!!ετσι δε λενε;
kaatrin έγραψε:βρε κοριτσια εχω μια απορια με το 6μηνο.η αδεια μου του ικα ληγει στις 11/12.δηλαδη 12 /12 πρεπει να γυρισω δουλεια.αλλα για να κανω αιτηση για το 6μηνο πρεπει να παω μου ειπαν απο απο 12/12και μετα...εκεινη την ημερα πως θα δικαιολογηθει η απουσια μου στη δουλεια;κι αν δεν εγκριθει το να το παρω το 6μηνο; δε καταλαβαινω την διαδικασια .μου το εξηγειτε σας παρακαλω;ευχαριστω!!
tasoulak έγραψε:kalimera koritsia... molis girisa apo ton oaed... k exo trela neura... giati mou ixan kani lathos stis imerominies tou eksaminou... mou to ixan ksekinisi eno ixa adia apo tin doulia... ena mina noritera apo ti eprepe... eutixos mou to ftiaksane sosta tora alla den ksero ti tha gini me tis pliromes... elpizo na min alaksi tpt... tha diksi... oso gia ta posa ine 751.39 mikta gia mena toulaxiston... den mou eksigisan pos akrivos ginonte i pliromes, adiaforousan pliros... aseee.. ta exo pari... ama vgali akri kamia as mas pi. k koritsia pigenete na parete tis apofasis k elekste tis imerominies opos dipote... min exi gini k se sas kanena lathosss...
mariela έγραψε:tasoulak έγραψε:kalimera koritsia... molis girisa apo ton oaed... k exo trela neura... giati mou ixan kani lathos stis imerominies tou eksaminou... mou to ixan ksekinisi eno ixa adia apo tin doulia... ena mina noritera apo ti eprepe... eutixos mou to ftiaksane sosta tora alla den ksero ti tha gini me tis pliromes... elpizo na min alaksi tpt... tha diksi... oso gia ta posa ine 751.39 mikta gia mena toulaxiston... den mou eksigisan pos akrivos ginonte i pliromes, adiaforousan pliros... aseee.. ta exo pari... ama vgali akri kamia as mas pi. k koritsia pigenete na parete tis apofasis k elekste tis imerominies opos dipote... min exi gini k se sas kanena lathosss...
Καλησπέρα,
Λοιπόν ότι έγινε με σένα έγινε και με μένα! Μου το ξεκίνησαν 1 μήνα νωρίτερα γι αυτό και πληρώθηκα 2 ποσά. Λοιπόν τα φτιάξαμε τώρα τα χαρτιά να είναι σωστά και επειδή πληρώθηκα ένα μήνα παραπάνω (πληρώθηκα Οκτώβριο και Νοέμβριο στις 10/11) μου είπαν πως αντί με μην με πληρώσουν τώρα θα μου κόβουν κάθε μήνα από 105 ευρώ περίπου γι αυτα που πήρα ενώ δεν έπρεπε....
tasoulak έγραψε:mariela έγραψε:tasoulak έγραψε:kalimera koritsia... molis girisa apo ton oaed... k exo trela neura... giati mou ixan kani lathos stis imerominies tou eksaminou... mou to ixan ksekinisi eno ixa adia apo tin doulia... ena mina noritera apo ti eprepe... eutixos mou to ftiaksane sosta tora alla den ksero ti tha gini me tis pliromes... elpizo na min alaksi tpt... tha diksi... oso gia ta posa ine 751.39 mikta gia mena toulaxiston... den mou eksigisan pos akrivos ginonte i pliromes, adiaforousan pliros... aseee.. ta exo pari... ama vgali akri kamia as mas pi. k koritsia pigenete na parete tis apofasis k elekste tis imerominies opos dipote... min exi gini k se sas kanena lathosss...
Καλησπέρα,
Λοιπόν ότι έγινε με σένα έγινε και με μένα! Μου το ξεκίνησαν 1 μήνα νωρίτερα γι αυτό και πληρώθηκα 2 ποσά. Λοιπόν τα φτιάξαμε τώρα τα χαρτιά να είναι σωστά και επειδή πληρώθηκα ένα μήνα παραπάνω (πληρώθηκα Οκτώβριο και Νοέμβριο στις 10/11) μου είπαν πως αντί με μην με πληρώσουν τώρα θα μου κόβουν κάθε μήνα από 105 ευρώ περίπου γι αυτα που πήρα ενώ δεν έπρεπε....
aaa orea... ti blakes... ego omos pou den pira 2 posa akrivos ti tha gini? tha plhronome kanonika? an thimase mou mpikan 659 k 65. axxx ta neura mou...
mariela έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα,
Εμείς που είμαστε στο 6μηνο του ΟΑΕΔ έχουμε καμιά πιθανότητα να μας μειώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ? Δηλαδή με τα 659 που παίρνουμε τώρα μας περισσεύουν να πληρώσουμε και βοήθεια στο κράτος?? περιμένω την γνώμη σας...
astero2000 έγραψε:εγώ όταν έκανα τα χαρτιά μου στον ΟΑΕΔ μου είπαν ότι παίρνουμε και δώρο. Τώρα αν είναι ολόκληρος ή μισός μισθός δεν ρώτησα αλλά θα δείξει... Αλλά ο εργοδότης μου κάνει εντύπωση αυτό που λέτε. Ολόκληρο το δώρο όχι αναλογία των μηνών που εργαστήκαμε;;;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης