Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
335 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 335 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

51Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Δευ Μάης 31, 2010 10:10 pm

nikoleta

nikoleta
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
STAUROSZOO έγραψε:αυτο ακριβως μου συνέβει και μένα.ενω δεν ειχα διαστολή ο γιατρος μου μου ζητούσε να κανω καμια ωρα υπομονή και μετα να μου κανει την ένεση.δεν το αντεχα ομως με τιποτα.και δεν ηταν πονος περιοδου ηταν ΠΟΝΟΣ δυνατος πονουσε ολο μου το ειναι.αντεξα μιση ωρα με 40 λεπτα και μετα εβαλα την ενεση.τη ανακουφιση θεεμου.ακομα το θυμαμαι.αφου ενιωθα το φαρμακακι που κυκλοφορουσε στο σωμα μου και εκανε επιθεση στον εχθρο πονο."τωρα καλο απογευμα"ειπε ο γιατρος μου.ηταν 12 το μεσημερι οταν εβαλα την ενεση.1 παρα 25 βγηκε ο γιος μου.αφου κανεις δεν το πιστευε.μολις μου βαλαν την ενεση ολοι φυγαν γιατροι μαιες ο αντρας μου και με αφησαν μονη.σε 10 λεπτα περιπου αρχισα να νιωθω μια πιεση απο κατω.εβαλα τις φωνες ηρθε μια μαια φωναζουν τον γιατρο 2 σπρωξιες χωρις πονο τον τονιζω και βγηκε το αγγελουδι μου.τωρα σεπτεμβρη ερχεται ο 2ος.αν δεν αντεχω σιγουρα θα βαλω επισκληρηδιο.αυτο με τις παλιες μεθοδους ειλικρινα δεν το καταλαβαινω.ναι οι γιαγιαδες μας το 1800 γεννουσαν στα χωραφια.ναι αλλα για αυτο δεν πασχισαν οι γιαγιαδες μας για να εχουν τα παιδια τους και τα εγγονια τους μεγαλυτερες ευκολιες απο εκείνες?γιατι να το παιξω ήρωας?θα γινει εξυπνότερο το παιδι μου?ή θα μου ζητησει τα ρεστα οταν μεγαλώσει και του πω οτι εγω δεν αντεξα τον πονο....δεν πιστευω!!!!!
Κι εγώ μαζί σου. Εμένα μου έλεγαν ότι δεν ήμουν έτοιμη και ότι μπορεί να γεννούσα σε 3 μέρες. Έ, λοιπόν μόλις μου έκαναν την ένεση... τσουπ! σε 1 ωρίτσα βγήκε η μπεμπούλα. Όμορφα και εύκολα! Κι εγώ περιμένω το 2ο τον Σεπτέμβριο οπότε μάλλον το ίδιο θα επιλέξω (ανάλογα βέβαια και με τις συνθήκες)

52Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Τρι Ιουν 01, 2010 12:13 am

STAUROSZOO

STAUROSZOO
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
τελικα μαλλον μολις μπαινει η ενεση χαλαρωνεις και δεν σφυγγεσαι απο τον πονο και γινεται διαστολη πιο ευκολα και κατεβαινει το μικρο.βεβαια αυτο δεν ειναι απολυτο για ολες τις μαμαδες.μπορει να συμβει και το αντιθετο να "κοιμηθει" ο οργανισμος και να μην κανει τιποτα.μαλλον αυτο φοβουνται οι γιατροι.ισως ειμασταν τελικα απο τις τυχερες.

53Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Τρι Ιουν 01, 2010 1:06 am

ΛΕΝΑΚΙ

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
εγώ πριν γεννήσω ήμουν από τα άτομα που σκεφτόμουν φυσιολογικό τοκετό και φρίκαρα. τελικά γέννησα φυσιολογικά, χωρίς επισκληρίδιο μέσα σε 4,30 ώρες από την εισαγωγή μου στο μαιευτήριο. πόνεσα αρκετά αλλά τελικά ο Θεούλης εκείνη την στιγμή πραγαμτικά σου δίνει δύναμη και τα καταφέρνεις

54Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Τετ Ιουν 02, 2010 3:13 am

thalaki

thalaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγώ γέννησα φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο. Το μωράκι μου βγήκε 4200kg και μάλιστα ερχόταν στραβά, με το κεφαλάκι λοξά και ο γιατρός το γυρνούσε σιγά-σιγά στη διαδικάσία των οδύνων. Δεν το μετάνιωσα καθολου παρότι ο πόνος είναι μεγάλος. Θα γράψω κάποια στιγμή την ιστορία τοκετού και θα τη στείλω στην Ολίβια.
Σημασία πάντως δεν έχει πως θα έρθει το μωρό στον κόσμο, αλλά η μητρότητα που ξεκινάει αμέσως μετά.

55Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Τετ Ιουν 02, 2010 3:18 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο μάλιστα, αλλά τελικά ήρθαν τα πράγματα έτσι που γέννησα με επισκληρίδιο καισαρική αλλά μία φίλη μου που γένναγε φυσιολογικά και την φόβισε η μαία ότι ήταν μεγάλο το παιδί και θα πόναγε και δεν θα μπορούσε να γεννήσει, μέσα στην τρομάρα της έκανε την ένεση βιαστικά χωρίς να ρωτήσει τον γιατρό, και τελικά την πάτησε χωρίς λόγο γιατί βασανίστηκε απίστευτα !

56Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Τετ Ιουν 02, 2010 3:25 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω να ρωτησω κατι ; οι μανουλες που γεννανε φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο ειναι πιο καλες μανουλες απο αυτες που γεννανε φυσιολογικα με επισκληριδιο ή με καισαρικη; Δεν τον καταλαβαινω αυτον τον διαχωρισμο που κανουν μερικες. Δεν λεω οτι και εδω αυτο γινεται αλλα το εχω ακουσει απο πολλες γυναικες που οταν ελεγε οτι γεννησα λογω καισαρικης γιατι ηταν διδυμα τα παιδακια μου μου ελεγαν οτι αν ημουν σωστη θα επρεπε να τα γεννησω φυσιολογικα και οχι με καισαρικη και επισκληριδιο οπως κανανε παλιοτερα οι γιαγιαδες μας. Και ξαναρωτω εγω : Παλιοτερα πεθαιναν παιδια γιατι δεν υπηρχαν τοσα εμβολια οπως σημερα αυτο σημαινει οτι επειδη παλια δεν εκαναν τα παιδια εμβολια δεν πρεπει με την ιδια λογικη να κανουν και σημερα ; που η λογικη σε ολα αυτα τα πραγματα ; μπορει καποια μανουλα να μου το εξηγησει αυτο; . Shocked Shocked

57Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Τετ Ιουν 02, 2010 3:32 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
faye έγραψε:εγω να ρωτησω κατι ; οι μανουλες που γεννανε φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο ειναι πιο καλες μανουλες απο αυτες που γεννανε φυσιολογικα με επισκληριδιο ή με καισαρικη; Δεν τον καταλαβαινω αυτον τον διαχωρισμο που κανουν μερικες. Δεν λεω οτι και εδω αυτο γινεται αλλα το εχω ακουσει απο πολλες γυναικες που οταν ελεγε οτι γεννησα λογω καισαρικης γιατι ηταν διδυμα τα παιδακια μου μου ελεγαν οτι αν ημουν σωστη θα επρεπε να τα γεννησω φυσιολογικα και οχι με καισαρικη και επισκληριδιο οπως κανανε παλιοτερα οι γιαγιαδες μας. Και ξαναρωτω εγω : Παλιοτερα πεθαιναν παιδια γιατι δεν υπηρχαν τοσα εμβολια οπως σημερα αυτο σημαινει οτι επειδη παλια δεν εκαναν τα παιδια εμβολια δεν πρεπει με την ιδια λογικη να κανουν και σημερα ; που η λογικη σε ολα αυτα τα πραγματα ; μπορει καποια μανουλα να μου το εξηγησει αυτο; . Shocked Shocked

έχεις απόλυτο δίκιο! εδώ ούτε εγώ έχω διαβάσει κάτι τέτοιο, μιας και είμαστε μικρές όλες, αλλά ισχύει αυτό που λες! σε αντιμετωπίζουν λες και έχεις καμιά αρρώστια, λες και δεν είσαι φυσιολογικός άνθρωπος, λες και έχεις πρόβλημα και δεν μπορείς να γεννήσεις τα παιδιά! αμάν πια!

58Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Τετ Ιουν 02, 2010 3:34 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
faye έγραψε: επειδη παλια δεν εκαναν τα παιδια εμβολια δεν πρεπει με την ιδια λογικη να κανουν και σημερα ; που η λογικη σε ολα αυτα τα πραγματα ; μπορει καποια μανουλα να μου το εξηγησει αυτο; . Shocked Shocked

έχεις απόλυτο δίκιο! εδώ ούτε εγώ έχω διαβάσει κάτι τέτοιο, μιας και είμαστε μικρές όλες, αλλά ισχύει αυτό που λες! σε αντιμετωπίζουν λες και έχεις καμιά αρρώστια, λες και δεν είσαι φυσιολογικός άνθρωπος, λες και έχεις πρόβλημα και δεν μπορείς να γεννήσεις τα παιδιά! αμάν πια!
ναι ευτυχως εδω στο φορουμακι δεν υπαρχει τετοιος διαχωρισμος απλα με εκνευριζει οταν το ακουω απο αλλους και εχει τυχει να το ακουσω και απο ατομα που δεν εχουν κανει καν παιδια !!!!

59Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Τετ Ιουν 02, 2010 5:17 am

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω θελω να νιωσω τους πονους να δω πως ειναι εαν δεν το αντεξω θα ζητησω επισκληριδιο που το βλεπω χλωμο να μου κανουν

http://www.gatospito.com

60Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Τετ Ιουν 02, 2010 7:06 am

protoula

protoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Olivia έγραψε:Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για τον φυσιολογικό, μιας και γέννησα με καισαρική πριν καν με πιάσουν οι πόνοι. Λέω, πάντως, ότι θα ήθελα να βιώσω τον φυσιολογικό χωρίς επισκληρίδιο. Κάτι, όμως, μου λέει ότι στην πράξη θα άλλαζα γνώμη και θα παρακαλούσα να μου κάνουν, χαχα!

στην πραξη οντως σκεφτηκα "γιατι δεν εκανα ο βλακας επισκληριδιο" αλλα ηταν μονο για 2 λεπτα. μετα εκανα τις αναπνοες μου και παρολο που οι συσπασεις δυναμωναν δεν μου ξαναπερασε ποτε απο το μυαλο. και στο επομενο χωρις θα παω. δεν ξερω, ηταν οντως μαγικα...

παντως στην φιλη μου που ειχε προβλημα στην μεση της, ενω εκανε επισκληριδιο δεν την επιασε καθολου τσαμπα τα λεφτα που εδωσε

http://nov08mommies.forumotion.net

61Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Τετ Ιουν 02, 2010 7:12 am

protoula

protoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΛΕΝΑΚΙ έγραψε:εγώ πριν γεννήσω ήμουν από τα άτομα που σκεφτόμουν φυσιολογικό τοκετό και φρίκαρα. τελικά γέννησα φυσιολογικά, χωρίς επισκληρίδιο μέσα σε 4,30 ώρες από την εισαγωγή μου στο μαιευτήριο.

ακριβως το ιδιο!!!!!!!!!!!!!

http://nov08mommies.forumotion.net

62Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Δευ Ιαν 24, 2011 9:38 am

sora

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εγω γεννησα σε δημοσιο νοσοκομειο και δεν ειχα καν την επιλογη η γιατρος μου ηταν κατα της επισκληριδιου αρνηθηκε πεισματικα να μου κανει ευτυχως γεννησα αρκετα γρηγορα αλλα.. τα τα καταλαβα ολα και δεν το μετανιωνω εκεινο που με πονεσε πιο πολυ ηταν η περινεοτομη και οταν μου πατουσε την κοιλια για να βγει το αιμα πολυ ωρα εκει τα ειδα ολα.το ιδιο εκανε και στην αδερφη μου και την ξαδερφη μου ολεσ γεννησαμε χωρις επισκληριδιο.

63Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Δευ Ιαν 24, 2011 9:46 am

vasso

vasso
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΕΝΙΩΘΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗΣ Smile

64Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Δευ Ιαν 24, 2011 1:20 pm

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια το έχω ξαναπεί:

Χωρίς επισκληρίδιο ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΑ!!!!
Έχω κρατήσει ενθύμιο αυτό το πλαστικό τμήμα από το οποίο σου εισάγουν το φαρμακάκι.

65Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Δευ Ιαν 24, 2011 1:38 pm

adeline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γέννησα με καισαρική και επισκληρίδιο...τα άκουγα όλα...έβλεπα και τον κόσμο μέσα στο χειρουργείο...ένιωθα ότι κάτι μου έκαναν, αλλά το πανί μπροστά μου τα έκρυβε όλα -αυτό έλειπε να δω και λεπτομέρειες χαχα- είχα μεγάλη αγωνία να δω το μωρό μου! μπορεί να μην γέννησα φυσιολογικά λόγω υψηλής μυωπίας, αλλά έζησα -έστω και μ'αυτόν τον τρόπο- την γέννηση του παιδιού μου

66Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Δευ Ιαν 24, 2011 1:49 pm

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο βασικός λόγος που ήθελα να μου κάνουν επισκληρίδιο ήταν αυτός που περιγράφει η adeline.
Όχι εγώ δεν έχω μυωπία, αλλά φοβόμουν πολύ μην υπάρξει κάποια επιπλοκή κι έπρεπε να γίνει καισαρική.
Σε αυτή λοιπόν την περίπτωση ήθελα να έχω κι εγώ τις αισθήσεις μου, και να μπορώ να κρατήσω αγκαλίτσα ή έστω να δω το μωράκι μου.

67Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Δευ Ιαν 24, 2011 2:53 pm

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
φυσιολογικα γεννησα και εγω με επισκληριδιο εννοειται!!!!!
μολις αρχισαν οι συσπασεις απο τους τεχνιτους πονους να δυναμωνουν ζητησα κατευθειαν!Αλλα σε μενα η επισκληριδιος δεν πετυχενε με τιποτα!με τρυπησαν ενα σωρο φορες και εκλαιγα απο τον πονο Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 534787
φυσικα μετα ηταν ολα καλα και δεν καταλαβαινα τιποτα ευτυχως Very Happy
Αλλα με προβληματισε πολυ αυτο με την επισκληριδιο και ειχα τρομαξει πολυ.εχει συμβει σε καμια σας να μην μπορει ο αναιαθησιολογος να κανει την επισκληριδιο?

68Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Τρι Ιαν 25, 2011 12:22 am

momirene

athina235 έγραψε:φυσιολογικα γεννησα και εγω με επισκληριδιο εννοειται!!!!!
μολις αρχισαν οι συσπασεις απο τους τεχνιτους πονους να δυναμωνουν ζητησα κατευθειαν!Αλλα σε μενα η επισκληριδιος δεν πετυχενε με τιποτα!με τρυπησαν ενα σωρο φορες και εκλαιγα απο τον πονο Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 534787
φυσικα μετα ηταν ολα καλα και δεν καταλαβαινα τιποτα ευτυχως Very Happy
Αλλα με προβληματισε πολυ αυτο με την επισκληριδιο και ειχα τρομαξει πολυ.εχει συμβει σε καμια σας να μην μπορει ο αναιαθησιολογος να κανει την επισκληριδιο?
Σε μενα!
Εγω πηγα για προκληση αλλα το μωρο ηταν μεγαλο, ψηλα και ο τραχηλος κοιμοταν! Ο μπεμπης 4500 κι εγωμια σταλια οποτε με βαλανε για καισαρικη. Ο αναισθησιολογος προσπαθησε να μου κανει την επισκληριδιο ενω καθομουν σε σκαμπω αλλα δεν μπορουσε και τελικα με ξαπλωσε στο παλι και μετα απο 2 προσπαθιες στην τριτη μου την εκανε. Πιστευω πως ο φοβος μου γενικα για την ακισαρικη με εκανε να πιστευω πως ηταν κατι φοβερο η επισκληριδιος αλλα δεν ηταν. Κατα την διαρκεια της επεμβασης ημουν ξυπνια καναμε χαβαλε με τους γιαοτρους και τον αναισθησιολογο, το πανι δεν με αφηνε να βλεπω τι ακριβως εκαναν αλλα μολις βγηκε το παιδακι μου το κουκουλωσαν και μου το φερανε να το δω! Αυτο που με πειραξε ηταν το σχολιο μιας "φιλης" που λιγο καιρο μετα απο μενα γεννησε φυσιολογικα οτι "δεν ξερεις πως ειναι να γεννας φυσιολογικα..ειναι πολυ διαφορετικο!" Λες και εγω που γεννησα με καισαρικη ειμαι λιγοτερο μανα απο εκεινη! Για να μην ενα αλλο σχολιο της μολις εμαθε μια φιλη μας οτι ειναι εγκυος μετα απο πολυ καιρο που ηταν παντρεμενη, το πρωτο που ειπε ηταν "με εξωσωματικη εμεινε?" λες και αυτο επισης την κανει λιγοτερο μανα....που περαασε πολλα χρονια προσπαθωντας! Τι πειραζει αν εμεινε με εξωσωματικη?
Γιατι υπαρχουν τετοια ατομα?

69Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Τρι Ιαν 25, 2011 12:24 am

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ έκανα επισκληρίδειο αλλά επειδή ήτανε ψηλά το παιδί, έσπρωξα δύο ωρίτσες για να κατέβει και εκεί μου την είχαν κλείσει. Μου την ξανάκαναν στο τέλος που θα έβγαινε.
Πρώτη φορά ακούω ότι γεννάς πιο γρήγορα με την επισκληρίδειο! Το αντίθετο ήξερα.

70Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Τρι Ιαν 25, 2011 12:49 am

joan80

Και εγώ με επισκληρίδιο γέννησα και δεν το μετανιώνω. Πήγα με διαστολή 5 στο νοσοκομείο και μέτα είχα πόνους σχεδόν κάθε 2 λεπτά. Για μια ώρα και περισσότερο περίμενα τα αποτελέσματα των αιματολογικων για να κάνει η αναισθησιολογος την επισκληρίδιο. Βλέπετε ήμουν σε δημόσιο και εκεί όλα πάνε με δικούς τους ρυθμούς. Αφού βγαίνουν λοιπόν τα αποτελέσματα εγώ είχα φτάσει σχεδόν στο 9. Και μου λέει δεν έχει νόημα τώρα. Εγκεφαλικό. Είχα πόνέσει τόσο πολύ όλη την προηγούμενη ώρα και πραγματικά είχα κουραστεί. Και ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν οι εξωθήσεις. Μετά από διαπραγματεύσει συμφώνησε να μου κάνει μια μικρή δόση για να ανακτήσω τις δυνάμεις μου. Τελικά έκανα και δεύτερη γιατί ο γιατρός μου με λυπήθηκε. Πήγαμε πίσω βέβαια κανένα δύωρο αλλά δεν πόναγα. Και μετά δεν καταλάβαινα τίποτα. Τις συσπάσεις τις έβλεπα στο μηχάνημα για να σπώξω. ΄Μεγάλη εφεύρεση.

71Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Τρι Ιαν 25, 2011 2:12 am

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!!!! ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ... ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ?

72Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Τρι Ιαν 25, 2011 2:31 am

despina1984

despina1984
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και εγω γεννησα με καισαρικη και επισκληριδιο γιατι ηθελα να ξερω τι γινετε γυρω μου!!!!να τους ελεγχω λεει!!χαχαχα!!μη με κοροιδεψετε αλλα με πηρε ο υπνος!! Embarassed με σκουνταγε ο γιατρος και μου ελεγε ει κοπελια γεννας ξυπνα ρεζιλι γιναμε!!!αυτος ο παλμογραφος μεγαλος προδοτης....μην αφησει ανθρωπο να κοιμηθει!!!!Ειδικα με το που γεννησα και ειδα οτι το αγορακι μου ειναι καλα...νυστα!!!!!

73Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Τρι Ιαν 25, 2011 2:45 am

joan80

ortikaki έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!!!! ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ... ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ?

Εγω γεννησα φυσιολογικά στο Αρεταιειο που ειναι δημοσιο και μου έκαναν κανονικά επισκληρίδιο. Εχώ ακούσει όμως ότι σε κάποια άλλα δεν κάνουν, δεν ξέρω όμως. Πάντως μου φαίνεται χαζό εν έτει 2011 να μην κάνουν αν το θέλει η γυναίκα.

74Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Τρι Ιαν 25, 2011 3:02 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε κορίτσια εμένα αργήσαν να μου κάνουν την επισκληρίδιο. Είχα φτάσει διαστολή 7. Μου την έκανα 9+ και γέννησα 10:10 και τα πόδια μου τα ένιωθα μια χαρά ακόμα και με την επισκληρίδιο. Είχα πολύ συχνές συσπάσεις όταν μου την έκαναν. Γιατί άργησαν τόσο; Γέννησα σε ιδιωτικό. Έχω διαβάσει σε ιστορίες τοκετού ότι σε κάποιες κοπέλες τους έκαναν όταν είχαν διαστολή 2 και σε άλλες ότι πρώτα τους έκαναν επισκληρίδιο και έπειτα τους έσπασαν τα νερά. Εμένα γιατί μου την έκαναν στο τέλος που είχα φάει το γάιδαρο και είχε μείνει η ουρά;

75Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 Empty Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Τρι Ιαν 25, 2011 4:13 am

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μη με κοροιδεψετε αλλα με πηρε ο υπνος!! Embarassed με σκουνταγε ο γιατρος και μου ελεγε ει κοπελια γεννας ξυπνα ρεζιλι γιναμε!!!αυτος ο παλμογραφος μεγαλος προδοτης....μην αφησει ανθρωπο να κοιμηθει!!!!Ειδικα με το που γεννησα και ειδα οτι το αγορακι μου ειναι καλα...νυστα!!!!![/quote]

Very Happy και εγω κοιμομουν! επισκληριδιο μου κανανε στις 10 κ μεχρι τις 2 που γεννησα ειχα παρει και τη 2 δοση μου!θυμαμαι οταν ειπε ο γιατρος οτι ξεκιναμε τις εξωθησεις ξενερωσα γιατι ηθελα να κοιμηθω λιγακι ακομη!πριν αρχισουμε μολις εβλεπα οτι πηγαινε καπου εκλεινα κατευθειαν τα ματια κ κοιμομουν μεχρι να ερθει!αλλα μολις γεννησα μου εφυγε η νυστα ηθελα να δω το παιδι μου Επισκληρίδιο ή όχι? - Σελίδα 3 328109

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις