51 Απ: Επισκληρίδιο ή όχι? Δευ Μάης 31, 2010 10:10 pm
nikoleta
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κι εγώ μαζί σου. Εμένα μου έλεγαν ότι δεν ήμουν έτοιμη και ότι μπορεί να γεννούσα σε 3 μέρες. Έ, λοιπόν μόλις μου έκαναν την ένεση... τσουπ! σε 1 ωρίτσα βγήκε η μπεμπούλα. Όμορφα και εύκολα! Κι εγώ περιμένω το 2ο τον Σεπτέμβριο οπότε μάλλον το ίδιο θα επιλέξω (ανάλογα βέβαια και με τις συνθήκες)STAUROSZOO έγραψε:αυτο ακριβως μου συνέβει και μένα.ενω δεν ειχα διαστολή ο γιατρος μου μου ζητούσε να κανω καμια ωρα υπομονή και μετα να μου κανει την ένεση.δεν το αντεχα ομως με τιποτα.και δεν ηταν πονος περιοδου ηταν ΠΟΝΟΣ δυνατος πονουσε ολο μου το ειναι.αντεξα μιση ωρα με 40 λεπτα και μετα εβαλα την ενεση.τη ανακουφιση θεεμου.ακομα το θυμαμαι.αφου ενιωθα το φαρμακακι που κυκλοφορουσε στο σωμα μου και εκανε επιθεση στον εχθρο πονο."τωρα καλο απογευμα"ειπε ο γιατρος μου.ηταν 12 το μεσημερι οταν εβαλα την ενεση.1 παρα 25 βγηκε ο γιος μου.αφου κανεις δεν το πιστευε.μολις μου βαλαν την ενεση ολοι φυγαν γιατροι μαιες ο αντρας μου και με αφησαν μονη.σε 10 λεπτα περιπου αρχισα να νιωθω μια πιεση απο κατω.εβαλα τις φωνες ηρθε μια μαια φωναζουν τον γιατρο 2 σπρωξιες χωρις πονο τον τονιζω και βγηκε το αγγελουδι μου.τωρα σεπτεμβρη ερχεται ο 2ος.αν δεν αντεχω σιγουρα θα βαλω επισκληρηδιο.αυτο με τις παλιες μεθοδους ειλικρινα δεν το καταλαβαινω.ναι οι γιαγιαδες μας το 1800 γεννουσαν στα χωραφια.ναι αλλα για αυτο δεν πασχισαν οι γιαγιαδες μας για να εχουν τα παιδια τους και τα εγγονια τους μεγαλυτερες ευκολιες απο εκείνες?γιατι να το παιξω ήρωας?θα γινει εξυπνότερο το παιδι μου?ή θα μου ζητησει τα ρεστα οταν μεγαλώσει και του πω οτι εγω δεν αντεξα τον πονο....δεν πιστευω!!!!!