101 Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ VIVIAN Τρι Ιουλ 26, 2011 11:51 am
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
kata έγραψε:Χρόνια πολλά! Να είσαι ευτυχισμένη με την οικογένειά σου και με το καλό να υποδεχτείς και το νέο μέλος!!!
Ευχαριστω πολύ πολύ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
kata έγραψε:Χρόνια πολλά! Να είσαι ευτυχισμένη με την οικογένειά σου και με το καλό να υποδεχτείς και το νέο μέλος!!!
NeNaKi_Gr έγραψε: Βιβιανάκι μου, ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ καρδούλα μου!!!
Να σε χαίρονται πρώτα ο άντρας σου και τα παιδάκια σου και έπειτα εμείς που σε έχουμε συντροφιά μας και μας ομορφαίνεις την μέρα με την όμορφη φατσούλα σου και τα τρυφερά λογάκια σου
Υγεία και αγάπη πάνω απο όλα να έχεις κορίτσι μου και να την μοιράζεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα!
Και του χρόνου, να είμαστε γερές, όλες πάλι εδώ και με ακόμα περισσότερες μανούλες, για να σου ευχηθούμε ξανά με χαρά... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
grammatiki έγραψε:χρονια σου πολλα κοπελα μου ευχομαι με το καλο να ερθει και το 3ο παιδακι σου
zouzounaki 24 έγραψε:tha sou afierwsw ena tragoudi tou basili papakwstantinou ..........
xronia polla se esena .......xronia polla kai eutixismena .......kai me polla paidiaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!
Athin@ έγραψε:Vivian έγραψε:Αθηνακι μου σ' ευχαριστω πολύ πολύ!!!! Σε αγαπαω πολυ και μου ελειψες!!
Και να δω πότε θα σε δω τώρα που θα φύγω για ένα μήνα σχεδόν...
dimitra37 έγραψε:Βιβιαν χρονια σου πολλα να εισαι παντα ευτυχισμενη και να σε χαιρονται ο αντρουλης σου, τα παιδακια σου και το μωρακι που περιμενεις!!!!!!!!!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΒΙΒΙΑΝΑΚΙ...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ Κ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ..ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Κ ΣΥ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ...
Σούλα έγραψε:Χρόνια πολλά κουκλίτσα!!!
να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη..
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης