26 Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ VIVIAN Δευ Ιουλ 25, 2011 10:47 pm
aggeloudi_mou
Σιωπηλή δύναμη
xonia polla vivianaki...na xairesai thn giortoula sou kai thn oikogeneia sou!!!me to kalo kai to mwraki sou den to hksera oti perimeneis mwraki....filakiaaaaa
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
natali-maria έγραψε:ΒΙΒΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗ ΜΟΥ!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ!!!!ΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ!!!
ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!
Αnna1975 έγραψε:βιβιανακι πολυχρονη καλη λευτερια .να χαιρεσια την ομορφη ιοκογενεια σου
GEODATOU έγραψε:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΙΑΝ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ.ΦΙΛΙΑ
MariaM έγραψε:Xρόνια πολλά Βιβιανάκι! Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου και με το καλό το τρίτο μωράκι σας!
valerakievelinaki έγραψε:να σε χαιρομαστε !!!σου ευχομαι καθε ευτυχια με το καλο το μπεμπακι σου !!!
Goofy-mom έγραψε:Χρόοοοονια Πολλάααα και από εδώ συμπεθερούλα μου!!!!
Να σε χαίρονται κοριτσάρα μου και να τους χαίρεσαι, και όλοι μαζί να χαιρόσαστε την χαρά σας!!! χαχαχαχα
Σου εύχομαι μόνο τα καλύτερα γιατί αυτά σου αξίζουν!!! Να είσαι γερή και δυνατή, και πάντα με αυτό το υπέροχο και γλυκό χαμόγελο να φωτίζεις τις ζωές των άλλων!!!! Με το καλό το τρίτο νινάκι!!!!
Σ'αγαπώ πολύ πολύ!!!!!
nena1988 έγραψε:Βιβιανακι χρονια πολλα οτι επιθυμεις να εισαι γερη και να σε χαιρεται η οικογενεια σου με το καλο και το τριτο παιδακι!!!!
Vivian έγραψε:Εγω να δεις ποσο σε αγαπαω γλυκουλα μου!! Να μου φιλησεις τα ομορφακια μας! Να χαιρομαστε και το Ερσακι μας!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης