Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
535 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 535 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ο δικός μου είναι μικρός ακόμα..

Οι δικοί μου είναι στο εξοχικό στη θάλασσα και μου εχει πει η μανα μου να της τον πηγαινω τα πρωινα που παω για δουλεια αλλα λογω του οτι ειναι πολυ ζωηρός και δεν θα μπορεί να τον κυνηγάει και να τον περιορισει σε ενα χωρο οπως στο σπιτι δεν τον παω..

Εξαλου είπαμε με τον άντρα μου ότι το παιδί για μπάνιο στη θάλασσα δεν θα πάει χωρίς εμάς για κανένα λόγο.

Τα πεθερικά μου πάλι δεν ξεκουνάνε από το σπίτι τους όχι για διακοπές αλλα ούτε για καφέ οπότε δεν έχω τέτοιο θεμα.

έχει όμως αρχισει ο πεθερος μου να λεει οτι θα κοιμαται ο μικρος μαζι τους στο κρεβατι τους όταν θα παω να γεννησω και μετα μεχρι να ξεπεταχτει ο μπεμπης..τωρα πως του ηρθε αυτη η φαεινη ιδεα ουτε ξερω! Να διωξω το ενα μου παιδι για να μεγαλωσω το αλλο!!!

Εγω ομως που ειμαι διαολου καλτσα σε αυτα εχω ηδη ξεκαθαρισει με τον αντρα μου οτι το παιδι δεν θα βγει απο το προγραμμα του ακομα κ αν χρειαστει να βγω απο το νοσοκομειο την ιδια μερα...και ξερει οτι ειμαι αρκετα τρελη για να το κανω!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jojo_mama έγραψε:
έχει όμως αρχισει ο πεθερος μου να λεει οτι θα κοιμαται ο μικρος μαζι τους στο κρεβατι τους όταν θα παω να γεννησω και μετα μεχρι να ξεπεταχτει ο μπεμπης..τωρα πως του ηρθε αυτη η φαεινη ιδεα ουτε ξερω! Να διωξω το ενα μου παιδι για να μεγαλωσω το αλλο!!!

Εγω ομως που ειμαι διαολου καλτσα σε αυτα εχω ηδη ξεκαθαρισει με τον αντρα μου οτι το παιδι δεν θα βγει απο το προγραμμα του ακομα κ αν χρειαστει να βγω απο το νοσοκομειο την ιδια μερα...και ξερει οτι ειμαι αρκετα τρελη για να το κανω!

Πως του ηρθε αυτο?Το παιδι θα ειναι με τον μπαμπα του οσο εισαι στο μαιευτηριο,γιατι θεωρουν τους αντρες μας ανικανους να κρατησουν το παιδι τους δεν το εχω καταλαβει ακομα...

CHRISLA2216

CHRISLA2216
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μαλλον γιατι πολλοι θεωρουν οτι "τα παιδια ειναι της μαμας".. και πιστεψε με, το εχω ακουσει απο πολλους!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ. ΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΠΕΡΣΥ-. ΑΛΛΑ... ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΝ 1Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ 18Η. ΝΑΙ ΚΑΛΑ... ΛΟΓΑΡΙΑΖΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ! ΕΠΕΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΤΑΞΙΤΞΙΔΕΣ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ -ΠΟΛΥ ΜΕΙΟΝ ΟΜΩΣ- ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΛΥΘΕΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΩΙ, ΕΓΩ ΛΟΓΟ ΤΟΥΜΠΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ? ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΩ ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.....

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα μανούλες! Ευάκι είσαι σούπερ! Εμένα η κόρη μου (σχεδόν 4) δεν θέλει να πάει στο χωριο με τα πεθερικά μου γιατί θέλει και εμένα μαζί. Και η πεθερά μου λέει είναι που δεν κάθεται και χωρίς εσένα ρε παιδάκι μου αλλιώς θα το έπερνα καμιά βδομάδα! Κούνια που σε κούναγε... Ο γυιός (2,5 χρονων) μου πήγε χωριό με τον άντρα μου για τέσσερεις μέρες. Αλλά ήταν με τον μπαμπά του το παιδί. Και επιπλέον ήξερα ότι θα λείπει η πεθερά μου από το σπίτι.Χαχαχχαχα... Ήταν μόνος του ο πεθερός που ξέρω ότι πάνω από μια ώρα δεν τον κρατάει γιατί είναι πάααααρα πολύ ζωηρός. Και επιπλέον είχα στείλει και τον αδερφό μου που είναι 13 μαζί για να μου λέει τί γίνεται. Τελικά το παιδί γύρισε σώο με ένα καρούμπαλο όμως! Και λέω εγώ τώρα. Άν το είχε ανοίξει το κεφάλι του?????? Λοιπόν δεν ξανάχει με κανέναν! Έκτός κι αν είναι ο μπαμπάς μου που του έχω τυφλή εμπιστοσύνη γιατί κάνει ότι ακριβώς του λέω!

ioannouli

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Εγώ πάλι έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από τα καλοκαίρια στο χωριό με τη γιαγιά και τον παππού, δε θα ήθελα με τίποτα να το στερήσω αυτό από τη μικρή μου! Από τις 15 Ιουνίου είναι στο χωριό με του γονείς μου, περνάει super, είναι ξετρελαμένη με τον κήπο του παππού της, με τα προβατάκια, τα σκυλάκια, τη θάλασσα... Έχει ξεπεταχτεί αρκετά (είναι 27 μηνών), μιλάμε στο τηλέφωνο και μου λέει όλες τις σκανταλιές που έχει κάνει μέσα στην ημέρα Laughing και εμείς πάμε κάθε ΠΣΚ.

Αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, γιαγιάδες σε ηλικία και με διάθεση, περιβάλλον χωρίς κινδύνους πιστεύω ότι είναι άδικο να κλείνουμε τα παιδιά μας στους 4 τοίχους ενός σπιτιού επειδή δε θέλουμε να τα αποχωριστόυμε.

Εγώ την είχα αφήσει και πέρσι που ήταν 15 μηνών και ας πόνεσα... Έκλαιγα συνέχεια τις πρώτες μέρες... Αλλά σε αυτή τη σχέση δε μετράει το τι θέλω εγώ, αλλά το καλό τους...

andith

andith
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamamatina έγραψε: Τελικά το παιδί γύρισε σώο με ένα καρούμπαλο όμως! Και λέω εγώ τώρα. Άν το είχε ανοίξει το κεφάλι του?????? Λοιπόν δεν ξανάχει με κανέναν! Έκτός κι αν είναι ο μπαμπάς μου που του έχω τυφλή εμπιστοσύνη γιατί κάνει ότι ακριβώς του λέω!

παντως κ συ να ησουν μαζι καρουμπαλο μπορει παλι να ειχε! Very Happy
εννοω οτι συμβαινουν αυτα με τα παιδακια!
εγω που δεν εχω πεθερικα αλλα μονο τους γονεις μου κ παλι δεν ειμαι σιγουρη τι θα εκανα,ισως οταν μεγαλωσει,γυρω στα 5!απολυτη εμπιστοσυνη εχω στη μαμα μου,οχι στο μπαμπα μου Embarassed ,ειναι πιο υστερικη απο μενα!μεγαλωσε κ 3 παιδια με απολυτη επιτυχια!αλλα θα μου φαινοταν παραξενο να μην τη βλεπω για μερες!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioannouli έγραψε:Αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, γιαγιάδες σε ηλικία και με διάθεση, περιβάλλον χωρίς κινδύνους πιστεύω ότι είναι άδικο να κλείνουμε τα παιδιά μας στους 4 τοίχους ενός σπιτιού επειδή δε θέλουμε να τα αποχωριστόυμε.

Εγώ την είχα αφήσει και πέρσι που ήταν 15 μηνών και ας πόνεσα... Έκλαιγα συνέχεια τις πρώτες μέρες... Αλλά σε αυτή τη σχέση δε μετράει το τι θέλω εγώ, αλλά το καλό τους...

συμφωνώ απόλυτα!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
jojo_mama έγραψε:

Πως του ηρθε αυτο?Το παιδι θα ειναι με τον μπαμπα του οσο εισαι στο μαιευτηριο,γιατι θεωρουν τους αντρες μας ανικανους να κρατησουν το παιδι τους δεν το εχω καταλαβει ακομα...

Χαχαχα, και εμένα έτσι νομίζουν! Αλλά εμένα ο άντρας μου κάνει και για μάνα και για πατέρα μαζί, όταν είναι με το παιδί, του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη! Κάθε πράγμα στον καιρό του που λένε και ο δικος τους καιρό για παιδιά έχει περάσει. Είναι μόνο 17 μηνών και δεν μπορούν να τον φτάσουν... Αν τύχει να λείψουμε και οι δύο, μονο την πεθερά μου εμπιστεύομαι που ξέρω ότι θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του παιδιού, δεν θα του δώσει να φάει καραμέλες, σπληνάντερο και πατσά και ξέρει να λέει και "όχι". Ενώ η μάνα μου είναι ικανή για όλα τα παραπάνω και αν αρχίσει το παιδί να της σπάει το σπίτι το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή θα γελάει και δεν θα το σταματήσει. Πεθερά ΔΑΓΚΩΤΟ, εγώ!

Maya

Maya
litsakos έγραψε:Εγω νιωθω τοσο κουρασμενη που θα τα αφηνα για λιγες μερες τα μικρα μου.Αλλα εχουμε μια γιαγια (πεθερα) η αλλη γιαγια δεν ζει,οποτε η επιλογη μου ειναι η πεθερα μου που Α)δεν τα κραταει ετσι κι αλλιως (ειναι μεγαλη ευθυνη λεει-δεν θελει να κουραστει λεω εγω) ουτε για μια ωρα αρα που να τα κραταγε για διακοπες στο εξοχικο και Β)μου την δινει η πεθερα μου!
αλλα αν ειχα καποιον να εμπιστευτω πολυ θα ηθελα να παω καπου με τον αντρα μου μονοι μας,ουτε για ενα καφε δεν εχουμε παει μονοι.Και οσο να το πεις 3 χρονια ,24 ωρες το 24ωρο ειμαι με τα παιδια...κοντευω να γινω υστερικη τελειως Rolling Eyes

Συμφωνώ!!! Ενα χρόνο τώρα δεν έχουμε πάει πουθενά, δεν εχω βρεθει μονη με τον αντρα μου κι αυτο γιατι δεν μπορω για διαφορους λογους να αφησω τη μπεμπα στους παππουδες (οχι γιατι δεν θελω..) Πηγαμε 1,5 μερα πριν 3 εβδομαδες που ψιλοσταματησα το θηλασμο και θα παμε παλι συντομα 2 μερες. Οταν παμε,νιωθω αλλος ανθρωπος, οτι πηγαινω πενταημερη και δε με νοιαζει καθολου τι γινεται πισω με τη μπεμπα. ΛΕω 'τι θα παθει?' αν της αλλαξει για 2 μερες το προγραμμα, αλλες τοσο θα κανω να της το ξαναφτιαξω. Κι εμας οι γονεις μου μας παρκαραν απο μηνων στις γιαγιαδες και αυτο που πετυχαν ειναι να υπεραγαπαω τη γιαγια μου που εχω χασει και μου λειπει τοσο πολυ.Στην πεθερα μου δε, εχω περισσοτερη εμπιστοσυνη απο οτι στη μανα μου γιατι κραταει και της κουνιαδας μου συχνα και ξερω οτι θα κανει ακριβως ο,τι της πω. Αλλα δεν εχει τυχει ακομα να την κρατησει. Οταν θα ειναι σε θεση, δεν το συζητω, θα την πηγαινω συνεχεια και θα την αφηνω.. να μαθαινει και το παιδι λιγο μονο του, να μην ειναι αγκιστρωμενο πανω μας.

ntina

ntina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πρώτα από όλα σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας!!!!!!!!!!!
με κάποιες συμφωνώ και με κάποιες όχι δηλαδή για να γίνω πιο συγκεκριμένη θα άφηνα το μικρό να πάει στις γιαγιάδες και στους παππούδες από την στιγμή που θα μπορούσα να του μιλάω να έχω ρε παιδί μου μια επικοινωνία μαζί του ή ασπούμε όπως διάβαζα παρα πάνω να μπορω και εγώ να πηγαίνω κάποιες μέρες την εβδομάδα να τον βλέπω!!δεν είμαι υπερπροστατευτική, δηλαδή τον αφήνω για να έρθω στην δουλειά και δεν θα κάνω σαν τρελλή αν γυρίσω σπίτι και δω ενα χτύπημα αυτό θα μπορούσε να συμβεί και σε μένα και στον πατέρα του.Και εγώ πηγαινα στους παππούδες όταν ήμουν μικρή και εγώ και ο αδελφός μου και περνάγαμε τέλεια αλλά μετά από κάποια ηλικιά γυρω στα 5 αν θυμάμαι καλά και μιλάγαμε καθε μέρα με τον μπαμπα και την μαμα στο τηλ....!αυτό περισσότερο είναι το πρόβλημα μου το ότι είναι μικρός και κάτι να συμβεί ή κάτι να θέλει δεν θα μπορεί να μας το πει αυτό με αγχώνει πάρα πολύ!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοίτα και εγώ δεν είμαι υπερπροστατευτική και τον αφήνω και να πέσει και να χτυπήσει, και δεν πειράζει αν κλάψει γιατί την επόμενη φορά θα προσέχει. Δεν το αφήνω όμως να ανέβει τα σκαλιά μόνο του, ούτε να τα κατέβει. Εκεί κινδυνεύει να ανοίξει το κεφάλι του ή να σπάσει τα δόντια του. Αυτούς τους σοβαρούς κινδύνους αδυνατούν να καταλάβουν οι γονείς μου. Γι' αυτό δεν είναι άξιοι της εμπιστοσύνης μου.

ntina

ntina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:Κοίτα και εγώ δεν είμαι υπερπροστατευτική και τον αφήνω και να πέσει και να χτυπήσει, και δεν πειράζει αν κλάψει γιατί την επόμενη φορά θα προσέχει. Δεν το αφήνω όμως να ανέβει τα σκαλιά μόνο του, ούτε να τα κατέβει. Εκεί κινδυνεύει να ανοίξει το κεφάλι του ή να σπάσει τα δόντια του. Αυτούς τους σοβαρούς κινδύνους αδυνατούν να καταλάβουν οι γονείς μου. Γι' αυτό δεν είναι άξιοι της εμπιστοσύνης μου.

ναι μαράκι μου το ξέρω και έχεις απόλυτο δίκιο τα έχουμε ξαναπεί εμείς σε άλλο θέμα και συμφωνώ μαζί σου!εμένα ασπούμε η πεθερά μου για να μην χτυπήσει το παιδί θέλει να τον εγκλωβίζει κάπου για να μην χτυπήσει μα πως να βάλεις σε ένα παιδάκι 20 μηνών όρια 1χ1 μέτρο και εκείνη να κάθεται και να κάνει το τσιγαράκι της χαλαρή και απλά να το επιβλέπει εμ δεν είναι έτσι το παιδί θελει παιχνίδι φυσικά και θα βάλεις κάποια όρια αλλά σε λογικά πλαίσια!αν δεν μπορείς και δεν έχεις κουράγιο ας μην το κρατάς!η μαμά μου ασπούμε όταν κρατάει το μικρό τα πρωινά λόγω της δουλειάς μου ασχολείται πάρα πολύ μαζί του και σε πληροφορώ τα περισσότερα πράγματα που ξερει εκείνη του τα έχει μάθει όχι εγώ μέχρι και το "ο" στις προτάσεις ξε΄ρει να ξεχωρίζει κι ας είναι μόνο 20 μηνών.νομίζω ότι είναι στον άνθρωπο σίγουρα οι παππουδες και οι γιαγιαδες αγαπούν τα εγγονάκια τους απλά κάποιοι έχουν μεγαλώσει διαφορετικά και έχουν άλλες αντιλήψεις για κάποια πράγματα.

momirene

lidiaki έγραψε:Eμενα ο γιος μου ειναι 17 μηνων και τον κραταει η πεθερα μου και η μανα μου.Επειδη ειμαι εγκυος και δεν εχω ευκολη εγκυμοσυνη λογω διδυμων πρεπει καποιος να κραταει τον μικρο ολη μερα γιατι εγω δεν μπορω ουτε να τον κυνηγαω ουτε να τον σηκωνω καθως ειναι και πολυ ζωηρος.Το πρωι τον κραταει η πεθερα μου και το απογευμα η μανα μου στο σπιτι μας οχι στα δικα τους.Αν μου ελεγαν να τον παρουν διακοπες θα τους τον εδινα κι ας φοβομουν μην παθει κατι , στο κατω κατω κι αυτες παιδια μεγαλωσαν και μαλιστα εμας τους ιδιους ,τι δηλαδη δεν μας αναθρεψαν σωστα αν το πιστευουμε αυτο τοτε να μην μας τα κρατανε ποτε τα παιδια..να τα βλεπουν μονο σε επισκεψεις..Εγω τον λυπαμε που καθετε στην Αθηνα γιατι δε με αφηνει ο γιατρος ουτε στην παραλια να παω..αλλα δυστυχως εμενα φοβουνται απο μονες τους να τον παρουν και να πανε στο εξοχικο μας, εγω τους ειπα να τον πανε αλλα το σκεφτονται..Τελος παντων ο καθε ανθρωπος σκεφτεται διαφορετικα ..αυτα απο μενα ..Φιλια
θα συμφωνησω μαζι σου. Εμενα μου τον κραταει η μαμα μου. Η πεθερα μου μονο στοσ πιτι μου και αυτο γιατι εχουμε 4 ωρες αποσταση, δεν μπορω να τον πηγαινοφερνω. Ερχεται εδω που ειναι και ολα του τα πραγματα και εμεις και τον κραταει. Φοβαμαι οταν ειναι μαζι της γιατι ειναι 64 χρονων, χοντρουλα και πονανε τα ποδια της. Δεν μπορει ουτε πισω απο το ποδηλατο να πηγαινει οχι να τρεξει. Θελουν να τον αφηνω σε εκεινους στο σπιτι τους αλλα 2 φορες που πηγαμε Πασχα και 15Αυγουστο και ειπαμε να βγουμε το βραδυ για ποτο, γυρισαμε αρων αρων γιατι ξυπνησε μας εψαχνε και ξεσηκωσε την πολυκατοικια στο ποδι. Οποτε δεν παιζει ακομα να τον αφησω. Ας γινει 10 -12 να θελει μονος του να παει. τωρα 3 ετων...στη δουλεια παω και κλαιει πισω μου.
Θαλασσα παει με τους γονεις μου γιατι οι δικοι μου ειναι και μικροι στην ηλικια 51 & 53.

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ntina έγραψε:
MariaM έγραψε:Κοίτα και εγώ δεν είμαι υπερπροστατευτική και τον αφήνω και να πέσει και να χτυπήσει, και δεν πειράζει αν κλάψει γιατί την επόμενη φορά θα προσέχει. Δεν το αφήνω όμως να ανέβει τα σκαλιά μόνο του, ούτε να τα κατέβει. Εκεί κινδυνεύει να ανοίξει το κεφάλι του ή να σπάσει τα δόντια του. Αυτούς τους σοβαρούς κινδύνους αδυνατούν να καταλάβουν οι γονείς μου. Γι' αυτό δεν είναι άξιοι της εμπιστοσύνης μου.

ναι μαράκι μου το ξέρω και έχεις απόλυτο δίκιο τα έχουμε ξαναπεί εμείς σε άλλο θέμα και συμφωνώ μαζί σου!εμένα ασπούμε η πεθερά μου για να μην χτυπήσει το παιδί θέλει να τον εγκλωβίζει κάπου για να μην χτυπήσει μα πως να βάλεις σε ένα παιδάκι 20 μηνών όρια 1χ1 μέτρο και εκείνη να κάθεται και να κάνει το τσιγαράκι της χαλαρή και απλά να το επιβλέπει εμ δεν είναι έτσι το παιδί θελει παιχνίδι φυσικά και θα βάλεις κάποια όρια αλλά σε λογικά πλαίσια!αν δεν μπορείς και δεν έχεις κουράγιο ας μην το κρατάς!η μαμά μου ασπούμε όταν κρατάει το μικρό τα πρωινά λόγω της δουλειάς μου ασχολείται πάρα πολύ μαζί του και σε πληροφορώ τα περισσότερα πράγματα που ξερει εκείνη του τα έχει μάθει όχι εγώ μέχρι και το "ο" στις προτάσεις ξε΄ρει να ξεχωρίζει κι ας είναι μόνο 20 μηνών.νομίζω ότι είναι στον άνθρωπο σίγουρα οι παππουδες και οι γιαγιαδες αγαπούν τα εγγονάκια τους απλά κάποιοι έχουν μεγαλώσει διαφορετικά και έχουν άλλες αντιλήψεις για κάποια πράγματα.

Εμένα Ντινάκι έτσι είναι η πεθερά μου! Του έχει μάθει πολλά πράγματα του παιδιού και είναι η μόνη με την οποια ταιριάζει ο τρόπος που σκέφτομαι και σέβεται τον τρόπο που μεγαλώνω το παιδί. Είναι η μόνη που μπορώ να εμπιστευτώ, δυστυχώς η μάνα μου με βλέπει ανταγωνιστικά και δεν δέχεται τις παρατηρήσεις μου. Τις προάλλες είχαμε πάει σπίτι της και έχει 2 σκαλιά μέσα στο σαλόνι. Το παιδί-όπως κάθε παιδί- βλεπει τα σκαλιά σαν παιχνίδι. Τρέχει λοιπόν προς τα σκαλιά και εκείνη δεν τον σταματά, ούτε τρέχει να τον φτάσει και να τον κρατήσει. Πόσες φορές σκοντάφτει και πέφτει στο ίσωμα; Άπειρες. Γιατί να μην σκοντάψει και λίγο πριν φτάσει στα σκαλιά λοιπόν. Ε, δεν το καταλαβαίνει με τίποτα. Νομίζω πως το ότι τον βλέπει με τα μάτια αρκεί για να τον γλιτώσει... Είναι παράλογο. Και από την άλλη έχω και τον πατέρα μου να μου λέει πως την στεναχωρώ και πως είμαι υπερπροστατευτική. Άλλος από εκεί. Με τετοια μυαλά ούτε αυτόν εμπιστεύομαι. Του απάντησα και εγώ πως δεν πειράζει να στεναχωρηθεί γιατί αν πάθει το παιδί κάτι μετά δεν θα τους πω τιποτα, γιατί θα είναι ανώφελο! Και στο κάτω κάτω, το παιδί μου βάζω πάνω από τον εγωισμό τους! Και υπερπροστατευτική είμαι επειδή δεν αφήνω να ανοίξει το παιδί μου το κεφάλι του στο σκαλί; Αν το ψάξουν πόντο-πόντο είναι γεμάτος γρατζουνιές και μελανιές.... Αλλά αυτά είναι αθώα χτυπήματα και δεν κινδυνεύει πραγματικά. Με βλέπουν ανταγωνιστικά και φέρονται απερίσκεπτα. Γι' αυτό έχουν χάσει την εμπιστοσύνη μου.

ntina

ntina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ βρε μαράκι έχεις δίκιο απόλυτο.εμένα έτσι με βλεπει η πεθερά μου και ο πεθερός μου θεωρούν ότι επειδή έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους τα ξέρουν όλα.....μεγάλο λάθος...δεν πρέπει να υπερκτιμούμε τις δυνάμεις μας και τις ικανότητες μας!αυτό ισχύει και για εμάς όχι μόνο για τους γονείς μας ή τα πεθερικά μας.ασπούμε εσύ λες για το σκαλάκι....εμείς ειχαμε παει στα πεθερικα μου στο εξοχικό τους το ΣΚ το περασμένο και ενώ καναμε μια χαρά το μπανάκι μας το παιδί έπρεπε να φάει και να κοιμηθεί....όμως η πεθερά μου έκρινε σωστό να πάρει το παιδί όσο εγώ μάζευα τα πράγματα μας και να το παέι μόνο με το παμπερς και χωρίς μπλόύζα ή καπέλο στις κούνιες (13:00) και επειδή ήταν ώρα για φαγητό να του πάρει κιντερ για να τον ξεγελάσει λεει και να φαει αργότερα για να κοιμηθεί πιο πολύ το μεσημέρι.................τι έχεις να πεις? άκου λογική.....ενώ αντίθετα η μαμά μου και εγώ στο θέμα σοκολάτες και γλυκά πατατάκαι κτλ κτλ έχουμε άλλη άποψη δεν λεω θα φάει το παιδί αλλα να το έχουμε φτιάξει εμείς θα φάει που θα φάει μεγαλώνοντας ένα σωρό βλακείες τουλάχιστον τώρα που είναι τόσο μικρός και δεν τα ξερει ας μην του δίνουμε τέτοια πράγματα...κάνω λάθος? είμαι παράλογη?να αυτά σκέφτομαι και που να τον αφήσω μόνο του μακάρι να είχα και εγώ μια πεθερά που θα σκεφτόταν πιο λογικά ή να έιχε η μαμα μου εξοχικό που της έχω εμπιστοσύνη και θα τον άφηνα αλλά τώρα αδύνατον...

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ntina έγραψε:αχ βρε μαράκι έχεις δίκιο απόλυτο.εμένα έτσι με βλεπει η πεθερά μου και ο πεθερός μου θεωρούν ότι επειδή έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους τα ξέρουν όλα.....μεγάλο λάθος...δεν πρέπει να υπερκτιμούμε τις δυνάμεις μας και τις ικανότητες μας!αυτό ισχύει και για εμάς όχι μόνο για τους γονείς μας ή τα πεθερικά μας.ασπούμε εσύ λες για το σκαλάκι....εμείς ειχαμε παει στα πεθερικα μου στο εξοχικό τους το ΣΚ το περασμένο και ενώ καναμε μια χαρά το μπανάκι μας το παιδί έπρεπε να φάει και να κοιμηθεί....όμως η πεθερά μου έκρινε σωστό να πάρει το παιδί όσο εγώ μάζευα τα πράγματα μας και να το παέι μόνο με το παμπερς και χωρίς μπλόύζα ή καπέλο στις κούνιες (13:00) και επειδή ήταν ώρα για φαγητό να του πάρει κιντερ για να τον ξεγελάσει λεει και να φαει αργότερα για να κοιμηθεί πιο πολύ το μεσημέρι.................τι έχεις να πεις? άκου λογική.....ενώ αντίθετα η μαμά μου και εγώ στο θέμα σοκολάτες και γλυκά πατατάκαι κτλ κτλ έχουμε άλλη άποψη δεν λεω θα φάει το παιδί αλλα να το έχουμε φτιάξει εμείς θα φάει που θα φάει μεγαλώνοντας ένα σωρό βλακείες τουλάχιστον τώρα που είναι τόσο μικρός και δεν τα ξερει ας μην του δίνουμε τέτοια πράγματα...κάνω λάθος? είμαι παράλογη?να αυτά σκέφτομαι και που να τον αφήσω μόνο του μακάρι να είχα και εγώ μια πεθερά που θα σκεφτόταν πιο λογικά ή να έιχε η μαμα μου εξοχικό που της έχω εμπιστοσύνη και θα τον άφηνα αλλά τώρα αδύνατον...

Και δεν την είδες όταν το έπαιρνε; Δεν την σταμάτησες; Απαράδεκτη η πεθερά σου! Και όχι τόσο για το πρόγραμμα του παιδιού που πήγε πιο πίσω αλλά γιατί η πρόθεσή της είναι καθαρά να κερδίσει την συμπάθεια του παιδιού με το να το πάει στις κούνιες και να του πάρει σοκολατα... Χωρίς να σκεφτεί 2 πράγματα. Να βάλει έστω ρούχα και αντιηλιακό στο παιδί, και να μην του δώσει σοκολάτα αλλά να φάει κανονικά το φαγητό που πρέπει, που είναι καλύτερο από οποιοδήποτε υποκατάστατο. Δεν σκέφτηκε το καλο το παιδιού και εμένα οι προσωπικοί εγωισμοί και τα τεχνάσματα τέτοιου είδους για να κάνουν το παιδί να τους έχει αδυναμία, μου κάνουν πολύ κακή εντύπωση. Και ειδικά για τα γλυκά και ειδικά για την σοκολάτα υπάρχει και η κατάλληλη ηλικία. Πωπω ευτυχώς που εμένα έτσι είναι η μάνα μου και της τα λέω έξω από τα δόντια...

ntina

ntina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμ το είπες και μόνη σου είναι η μαμα σου και της τα λες έξω απτα δόντια...εμενα όμως είναι πεθερά και εντάξει ενώ της έχω μιλήσει πολλες φορές ήρεμα και ευγενικά το κάνει επίτηδες όπως ήδη το έχεις καταλάβει!την είδα, βέβαια την είδα και μάλιστα της είπα φερτον να του βάλω μπλουζάκι και καπέλο και πήγαινε τον για λιγο και φέρτον να φαει σε κάνα δεκάλεπτο της λεω για να μαζέψω εδώ και να του ετοιμάσω το φαγητό του!και με έγραψε κανονικά όπως κατάλαβες, το είπα στον άντρα μου φυσικά και πηγε και τον έφερε το μικρό και μάλιστα της είχε ήδη μιλησει στον δρόμο.το θέμα όμως είναι πως όσο και να μιλάς σε τέτοιους ανθρώπους άκρη δεν βγάζεις βάζουν τον εγωισμό τους πάνω από όλα και ενώ αγαπούν το εγγόνι τους το εκφράζουν με λάθος τρόπο.

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Διακοπές ο Σταύρος με τα πεθερικά μου η τη μαμά μου ; χαχαχα τα θέλουμε και τα λέμε ; Αν στείλω το Σταύρο διακοπές θα πρέπει να πάνε αυτοί διακοπές σε άλλο τόπο Sad δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε!Και για να το γυρίσω λίγο στο σοβαρό θεωρώ ότι όλα είναι σχετικά πάνω από όλα η κατάσταση υγείας των γιαγιαδων -παππουδων , η τοποθεσία ; υπάρχει μεταφορικό ;υπάρχει νοσοκομείο ; επίσης ρε κορίτσια εγω πιτεύω ότι το κάθε παιδί θέλει και τη μεταχείρηση του και εμείς οι γονείς ξέρουμε το χειρισμό των παιδιών μας οι παππούδες και οι γιαγιάδες ξέρουν ; και πόσο συμφωνούμε εμείς; Για παράδειγμα ο Σταύρος κάνει μπανιο και δεν βγαίνει αν δεν παπαριάσουν τα χέρια του η μάνα μου την άλλη φορά τον είχε ζαλίσει να βγεί λες και την χαλούσε και του έλεγε βγες θα κρυωσεις αν είναι δυνατόν άστον ρε μάνα της λέω τίποτα εκείνη πήγε και του έβγαλε την τάπα και αυτός έσκουζε . Η με το θέμα του φαγητού εγω δνε θέλω να το πιέζουν για το φαγητό είμαι της άποψης τρώει όσο θέλει και ότι θέλει ( με συμφωνία δική μου βέβαια και μέτρο ) ε η πεθερά μου θα το μπουκώνει ...
Κάποτε η κουνιάδα μου είχε φύγει διακοπές στη κω και είχε αφήσει την δίχρονη τότε ανίψια μου στη πεθερά μου στο χωριό το παιδί αρρωστησε και εκεί δνε είχαν παιδίατρο και φύγαμε εμείς απο Αθήνα για να πάμε να πάρουμε το παιδί να το πάμε στο Ναυπλιο το παιδί .Ευσυχώς δνε ηταν κατι σοβαρό επίσης θεωρώ απαγορευτικό σε τόσες μικρές ηλικίες τα παιδιά να απομακρύνονται απο τους γονείς αν είναι θα πάνε διακοπές μαζί με τους γονείς .

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ntina έγραψε:εμ το είπες και μόνη σου είναι η μαμα σου και της τα λες έξω απτα δόντια...εμενα όμως είναι πεθερά και εντάξει ενώ της έχω μιλήσει πολλες φορές ήρεμα και ευγενικά το κάνει επίτηδες όπως ήδη το έχεις καταλάβει!την είδα, βέβαια την είδα και μάλιστα της είπα φερτον να του βάλω μπλουζάκι και καπέλο και πήγαινε τον για λιγο και φέρτον να φαει σε κάνα δεκάλεπτο της λεω για να μαζέψω εδώ και να του ετοιμάσω το φαγητό του!και με έγραψε κανονικά όπως κατάλαβες, το είπα στον άντρα μου φυσικά και πηγε και τον έφερε το μικρό και μάλιστα της είχε ήδη μιλησει στον δρόμο.το θέμα όμως είναι πως όσο και να μιλάς σε τέτοιους ανθρώπους άκρη δεν βγάζεις βάζουν τον εγωισμό τους πάνω από όλα και ενώ αγαπούν το εγγόνι τους το εκφράζουν με λάθος τρόπο.

Ε, δεν πάει καλά η γυναίκα. Της μίλησες και σε έγραψε κανονικά. Εγώ μάλλον θα αντιδρούσα πολύ άσχημα. Η μαμά του είσαι όχι η νταντά του. Αλλά και ο άντρας μου είναι το ίδιο αυστηρός. Αν έκανε κάτι τέτοιο κάποιος δικός του θα είχε γίνει έξω φρενών και θα είχε αντιδράσει πολυ άσχημα.

ntina

ntina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
Ε, δεν πάει καλά η γυναίκα. Της μίλησες και σε έγραψε κανονικά. Εγώ μάλλον θα αντιδρούσα πολύ άσχημα. Η μαμά του είσαι όχι η νταντά του. Αλλά και ο άντρας μου είναι το ίδιο αυστηρός. Αν έκανε κάτι τέτοιο κάποιος δικός του θα είχε γίνει έξω φρενών και θα είχε αντιδράσει πολυ άσχημα.

ναι έτσι όπως το λες και αυτό προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν ότι είμαι μάνα του και εγώ αποφασίζω όπως φυσικά και ο πατέρας του..αλλά είναι αυτό που σου λεω εγωισμός και πάλι εγωισμός ο άντρας μου της τα είπε για τα κάλά αλλα δεν μπόρεσε να της μιλήσεις όπως θα ήθελε γιατί είχε και το μικρό αγκαλιά δεν φταίει κι αυτό σε τιποτα να βλέπει τσακωμούς και να ακούει φωνές!!στο τηλεφωνο της τα είπε μετά από κανα δυο μερες που τον είχε πάρει γιατί κατάλαβε την βλακεία της αλλά κάθε τόσο έτσι γίνεται αφού το κάνει μετά "κανει"ότι το καταλαβαίνει και καλά δεν ξέρω τι να πω αυτό που ξερω ειναι μαυτά που κανουν μόνοι τους μας κάνουν να χάνουμε την εμπιστοσύνη μας γιαυτούς όλο και πιο πολύ με αποτέλεσμα να μην αφήνουμε το παιδί μόνο μαζί τους ούτε για μισή ωρίτσα αυτοι χάνουν....

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
CHRISLA2216 έγραψε:μαλλον γιατι πολλοι θεωρουν οτι "τα παιδια ειναι της μαμας".. και πιστεψε με, το εχω ακουσει απο πολλους!!!

ω ναι...παθουσα κ εγω..

ioannouli έγραψε:Εγώ πάλι έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από τα καλοκαίρια στο χωριό με τη γιαγιά και τον παππού, δε θα ήθελα με τίποτα να το στερήσω αυτό από τη μικρή μου! Από τις 15 Ιουνίου είναι στο χωριό με του γονείς μου, περνάει super, είναι ξετρελαμένη με τον κήπο του παππού της, με τα προβατάκια, τα σκυλάκια, τη θάλασσα... Έχει ξεπεταχτεί αρκετά (είναι 27 μηνών), μιλάμε στο τηλέφωνο και μου λέει όλες τις σκανταλιές που έχει κάνει μέσα στην ημέρα Laughing και εμείς πάμε κάθε ΠΣΚ.

Αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, γιαγιάδες σε ηλικία και με διάθεση, περιβάλλον χωρίς κινδύνους πιστεύω ότι είναι άδικο να κλείνουμε τα παιδιά μας στους 4 τοίχους ενός σπιτιού επειδή δε θέλουμε να τα αποχωριστόυμε.

συμφωνω!

MariaM έγραψε:
litsakos έγραψε:
jojo_mama έγραψε:

Χαχαχα, και εμένα έτσι νομίζουν! Αλλά εμένα ο άντρας μου κάνει και για μάνα και για πατέρα μαζί, όταν είναι με το παιδί, του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη! Κάθε πράγμα στον καιρό του που λένε και ο δικος τους καιρό για παιδιά έχει περάσει. Είναι μόνο 17 μηνών και δεν μπορούν να τον φτάσουν... Αν τύχει να λείψουμε και οι δύο, μονο την πεθερά μου εμπιστεύομαι που ξέρω ότι θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του παιδιού, δεν θα του δώσει να φάει καραμέλες, σπληνάντερο και πατσά και ξέρει να λέει και "όχι". Ενώ η μάνα μου είναι ικανή για όλα τα παραπάνω και αν αρχίσει το παιδί να της σπάει το σπίτι το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή θα γελάει και δεν θα το σταματήσει. Πεθερά ΔΑΓΚΩΤΟ, εγώ!

μια χαρα τα καταφερνουν οι μπαμπαδες οταν βλεπουν οτι τους εμπιστευομαστε. Ολες θα πουμε το μακρυ μας κ το κοντο μας στον μπαμπα "μη ετσι,θα κανεις αυτο,οχι εκεινο κτλ".Τον γιο μας οταν πηγα να γενησω την κορη τον ειχε ο μπαμπας του,αυτος τον κοιμιζε αυτος τον εκανε μπανιο,στην πεθερα μου τον αφηνε 2 ωρες το πρωι κ 3 το απογευμα για να ερθει στο μαιευτηριο.Μια χαρα τα πηγανε οι δυο τους.Γυρισα και τον βρηκα και πιο στρουμπουλο το παιδακι μου.

Ατυχηματα μπορουν να συμβουν και με μας βρε κοριτσια,λογικο ειναι οταν ειναι εξοχη τα παιδια με αυλες κ παραλιες να πεφτουν κ να χτυπουν.Αφου εχουν χωρο να τρεξουν,να εξερευνησουν..και δεν με πειραζει αν φανε κ μια αηδια μια φορα τον χρονο,ή σοκολατα παραπανω.Στο εξοχικο οταν πηγαιναμε ο πεθερος μου επαιρνε τον γιο μου κ πηγαιναν βολτα στην θαλασσα,ε καθε φορα του επαιρνε ή σοκολατα ή παγωτο (μου το καρφωνε ο μικρος Very Happy ) αλλα δεν ειπα κατι,δεν χαλασε κ ο κοσμος,το παιδακι περναγε καλα,εκανε κ bonding με τον παππου (ετσιν το λεμε στο χωριο μου Razz ) και εγω ειχα ενα 2ωρο -με την μικρη μαζι- κ τον αντρα μου να κατσουμε στην αυλη κ να μοιραζομαστε την μικρη.Αυτο εβλεπ κ σκεφτομουν πως θα ειναι αν μας τα κραταγε καποιος ΚΑΙ τα δυο!Θα αδειαζε το κεφαλι μας για λιγο,θα μιλουσαμε για μας..ειναι τυχη να εχεις προθυμους παππουδες (κ νορμαλ) για να αφησεις τα παιδια σου για λιγο.

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια και εγω με τιποτα δεν θα τον εστελνα .τον αφηνω στην μητερα μου για παω για δουλειες και για καπιοα βολτα μεχρι εκει .εμενα ουτε καν θα μου το ζηταγαν γιατι ξερουν και οι ιδιοι οτι ειναι δυσκολο .οι γονεις μας σιγουρα γνωριζουν πολλα αλλα ειναι μεγαλυτεροι ανθρωποι συνηθως και τα αντανακλαστικα τους δεν ειναι ιδια .και χτυπα ξυλο αμα συμβει κατι τι γινεται μετα .οπως ενα παπους που πηγε για μπανιο το εγγονακι του .εφυγε απο την προσοχη του και πνιγηκε .οχι να το χεις εσυ να εχεις εσυ την ευθυνη για οτι τυχει .ειδικα στην ηλικα που λες και αργοτερα

ntina

ntina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
litsakos έγραψε:
Ατυχηματα μπορουν να συμβουν και με μας βρε κοριτσια,λογικο ειναι οταν ειναι εξοχη τα παιδια με αυλες κ παραλιες να πεφτουν κ να χτυπουν.Αφου εχουν χωρο να τρεξουν,να εξερευνησουν..και δεν με πειραζει αν φανε κ μια αηδια μια φορα τον χρονο,ή σοκολατα παραπανω.Στο εξοχικο οταν πηγαιναμε ο πεθερος μου επαιρνε τον γιο μου κ πηγαιναν βολτα στην θαλασσα,ε καθε φορα του επαιρνε ή σοκολατα ή παγωτο (μου το καρφωνε ο μικρος Very Happy ) αλλα δεν ειπα κατι,δεν χαλασε κ ο κοσμος,το παιδακι περναγε καλα,εκανε κ bonding με τον παππου (ετσιν το λεμε στο χωριο μου Razz ) και εγω ειχα ενα 2ωρο -με την μικρη μαζι- κ τον αντρα μου να κατσουμε στην αυλη κ να μοιραζομαστε την μικρη.Αυτο εβλεπ κ σκεφτομουν πως θα ειναι αν μας τα κραταγε καποιος ΚΑΙ τα δυο!Θα αδειαζε το κεφαλι μας για λιγο,θα μιλουσαμε για μας..ειναι τυχη να εχεις προθυμους παππουδες (κ νορμαλ) για να αφησεις τα παιδια σου για λιγο.

το θέμα είναι να έχεις εμπιστοσύνη στον άλλον αυτό μετράει και αυτό το αποκτάς με τον καιρό βλεποντας το συμπεριφέρονται στα παιδιά σου.
Ήσουν και εσύ εκεί με τον άντρα σου εδώ λεμε αν θα άφηνες τα παιδιά σου για διακοπές με τον παππού και την γιαγιά όχι για κανα δυο ωρίτσες!και όσο για τα γλυκά δεν έβλαψαν κανέναν σε λογική ποσότητα αλλά δεν θεωρώ σωστό να δίνει μια γιαγιά σε ένα μωρό 20 μηνών σοκολάτα πριν το μεσημεριανό φαγητό μόνο και μόνο για να το καλοπιάσει γιατι τουλάχιστον η δικιά μου γιαυτό το κάνει...και εμείς όταν είμασταν μικροι μας έδινε κρυφά απτους γονείς μας η γιαγιά μας σοκοφρέτες αλλά μια ώρα λογική αφού έχουμε φάει το φαγητό μας.....και εμείς σαν παιδάκια το θεωρούσαμε καταπλητικό όλο αυτό και γελούσαμε και μας έχει αφήσει μια γλυκιά ανάμνηση!εξάλλου είναι και γιαυτό οι γιαγιάδες και οι παππουδες για να κανουν ότι δεν κάνουμε εμείς στα παιδιά μας όμως μέσα σε λογικά πλαίσια.
φαντάσου να ήξερες ότι θα αφήσεις το παιδί σου στην γιαγιά και στον παππού και κάθε μερα θα τρώει σκατολοίδια, όχι εγώ το θεωρώ λαθος ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία.

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ntina έγραψε:
litsakos έγραψε:

το θέμα είναι να έχεις εμπιστοσύνη στον άλλον αυτό μετράει και αυτό το αποκτάς με τον καιρό βλεποντας το συμπεριφέρονται στα παιδιά σου.
Ήσουν και εσύ εκεί με τον άντρα σου εδώ λεμε αν θα άφηνες τα παιδιά σου για διακοπές με τον παππού και την γιαγιά όχι για κανα δυο ωρίτσες!και όσο για τα γλυκά δεν έβλαψαν κανέναν σε λογική ποσότητα αλλά δεν θεωρώ σωστό να δίνει μια γιαγιά σε ένα μωρό 20 μηνών σοκολάτα πριν το μεσημεριανό φαγητό μόνο και μόνο για να το καλοπιάσει γιατι τουλάχιστον η δικιά μου γιαυτό το κάνει...και εμείς όταν είμασταν μικροι μας έδινε κρυφά απτους γονείς μας η γιαγιά μας σοκοφρέτες αλλά μια ώρα λογική αφού έχουμε φάει το φαγητό μας.....και εμείς σαν παιδάκια το θεωρούσαμε καταπλητικό όλο αυτό και γελούσαμε και μας έχει αφήσει μια γλυκιά ανάμνηση!εξάλλου είναι και γιαυτό οι γιαγιάδες και οι παππουδες για να κανουν ότι δεν κάνουμε εμείς στα παιδιά μας όμως μέσα σε λογικά πλαίσια.
φαντάσου να ήξερες ότι θα αφήσεις το παιδί σου στην γιαγιά και στον παππού και κάθε μερα θα τρώει σκατολοίδια, όχι εγώ το θεωρώ λαθος ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία.

Εμένα Λιτσάκι αν πω να αφήσω το παιδί με την μάνα μου είναι σαν να το αφήνω μόνο του. Το ένα και το αυτό δυστυχώς! Και όπως είπα όλα μεσα στην ζωή είναι και τα χτυπήματα και τα πεσίματα και όλα. Αλλά όχι τα πεσίματα από την σκάλα γιατί αυτή η ζωή κινδυνεύει... Και καλά και τα σκατολοίδια. Αλλά καραμέλα σε 15 μηνών παιδί που θα του σταθεί στο λαιμό και απαγορευεται; Ναι το έχει κάνει και αυτό μπροστά μου. Πάντως επειδή μεγάλωσε παιδιά πραγματικά απορώ... Σαν να ξέχασε, τι να πω... Όπως ανέφερε και η Ντίνα, είναι πάνω από όλα θέμα εμπιστοσύνης και αυτή προς το παρόν τουλάχιστον λείπει διακοπές.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις