Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
145 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 145 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 7]

151Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Πεμ Σεπ 29, 2011 10:18 pm

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Carrie έγραψε:Αχ κορίτσια η μεγάλη μέρα έφτασε!!!Smile Τακτοποιήσαμε και το δωμάτιο του μπέμπη-εντάξει όχι τα πάντα αλλά τουλάχιστον στήσαμε τα έπιπλα!!- και τώρα σκέφτομαι να ξεκινήσω σιγά σιγά τα του σπιτιού!Αύριο θα μου φέρουν τα γλυκίσματα και κατέληξα τελικά -ναι πάλι άλλαξα γνώμη- να φτιάξω ένα αλμυρό κεικ αντί να πάρω αλμυρά κουλουράκια. Αν το φτιάξω από σήμερα λέτε να μπαγιατέψει μέχρι αύριο?? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Νατασα μου,περασαν οι μερες κ ουτε το καταλαβα!!!!!Με το καλο να ερθει κ ο μπεμπακος!!!!Τι αλμυρο κεικ σκεφτεσαι να φτιαξεις?Σε ρωταω γιατι δεν ξερω κατα ποσο θα εχει ξεραθει μεχρι αυριο...

152Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Πεμ Σεπ 29, 2011 10:25 pm

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξία βρήκα αυτές τις δύο συνταγές που σκέφτομαι να κάνω

http://syntagesapospiti.blogspot.com/2010/09/blog-post_13.html

http://syntagesapospiti.blogspot.com/2011/07/blog-post_25.html

153Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Πεμ Σεπ 29, 2011 10:32 pm

alexia-marinos

alexia-marinos
Πολυ ωραιες ιδεες κ τα δυο κ πρεπει να ειναι κ πολυ νοστιμα!!!Πιστευω οτι το κεικ κ να το φτιαξεις σημερα,αν το κλεισεις μετα σε μια μεμβρανη η με αλουμινοχαρτο θα ειναι οκ.Τα καναπεδακια ομως πιστευω οτι θα εχουν ξεραθει μεχρι αυριο...Δεν ξερω,μπορει να ειμαι κ λαθος...

154Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Πεμ Σεπ 29, 2011 10:35 pm

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι αυτά σίγουρα για αύριο!Άλλωστε δεν παίρνουν και χρόνο!!SmileΑυτό σκέφτομαι και εγώ για το κεικSmile

155Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Πεμ Σεπ 29, 2011 10:37 pm

alexia-marinos

alexia-marinos
Το κεικ μπορεις να το φτιαξεις απο σημερα που εχεις πιο πολυ χρονο,αν το τυλιξεις σε μεμβρανη θα ειναι μια χαρα για τουλαχιστον 2 μερες...Τι ωρα ειναι αυριο το παρτυ?

156Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Πεμ Σεπ 29, 2011 10:39 pm

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είναι στις 6.30:) Το πρωί θα μου φέρουν την πρώτη παρτίδα γλυκάκια και κατά τις 5 την δεύτερηSmile

157Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Πεμ Σεπ 29, 2011 10:44 pm

alexia-marinos

alexia-marinos
Εννοειται οτι περιμενουμε φωτογραφιες Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 272517 Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 272517 Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 272517 !!!!!

158Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Σαβ Οκτ 01, 2011 4:54 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια!!!!!!!!!Έφτασε η μεγάλη μέρα,είμαστε 2 ώρες σχεδόν πριν και είναι περίπου όλα έτοιμα!!Αρκεί να μην μου αργήσουν τα γλυκίσματα!!!!!Έχω ήδη παραλάβει την 1η παρτίδα από τα τρία που περιμένω -από διαφορετικούς τα παρήγγειλα,δεν είναι τόοοοοσα πολλά!!Θα σας βάλω φωτογραφίες αύριο γιατί θέλω να είναι έκπληξη και πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να με παραμονεύουν μερικοί καλεσμένοι μου που ξέρουν ότι γράφω εδώ!!! Wink Wink Wink Wink

159Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Σαβ Οκτ 01, 2011 5:08 am

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie έγραψε:Κορίτσια!!!!!!!!!Έφτασε η μεγάλη μέρα,είμαστε 2 ώρες σχεδόν πριν και είναι περίπου όλα έτοιμα!!Αρκεί να μην μου αργήσουν τα γλυκίσματα!!!!!Έχω ήδη παραλάβει την 1η παρτίδα από τα τρία που περιμένω -από διαφορετικούς τα παρήγγειλα,δεν είναι τόοοοοσα πολλά!!Θα σας βάλω φωτογραφίες αύριο γιατί θέλω να είναι έκπληξη και πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να με παραμονεύουν μερικοί καλεσμένοι μου που ξέρουν ότι γράφω εδώ!!! Wink Wink Wink Wink

Xαιρομαι πολυ Νατασα μου !!!! Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 215994 Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 215994 Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 215994 Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 215994 Μακαρι να μπορουσα να ειμαι εκει.... Ελπιζω να μην κουραστηκες πολυ.... Περιμενουμε λοιπον αυριο τις φωτο κ με τις ευχες μου ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ !!!!!

Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 654316 Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 654316 Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 654316 Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 654316

160Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Σαβ Οκτ 01, 2011 11:24 pm

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια!!!!Σας βάζω φωτογραφία από τον μπουφέ μας

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

και αυτό που βλέπετε δίπλα είναι το βιβλίο ευχών μας που μας το έκανε δώρο μία καλεσμένη - το έφτιαξε η ίδια!Πάντως έχω να σας πω ότι όσες το σκέφτεστε να το κάνετε και να μην κολλήσετε στο τι θα σκεφτεί ο κόσμος!Εννοείται πως δεν μάζεψα δώρα, ήρθαν,έφαγαν, τα είπαμε και φύγανε!Όσοι είναι να μην φέρουν δεν θα φέρουνSmile Επομένως μην κολλάτε καθόλου!!!

161Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Κυρ Οκτ 02, 2011 12:12 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πολυ ομορφα!!!
Δν σου φερανε δωρο ε?Τελικα ο Ελληνας δν αλλαζει,αμα δν του αρεσει κατι δν το κανει.

Εγω στο δικο μου ειχα μονο βραζιλιανους κ απο τις 2 ελληνιδες που καλεσα ηρθε η 1 μονο.

Αλλα δν πειραζει,ευχομαι να περασατε καλα!

Εγω περιμενω πως κ πως να κανω το δικο μου αλλα θα αργησει μαλλον,θα το κανω,μολις μπω στο μηνα μου,δλδ τελη Ιανουαριου.Ισως κ λιγο νωριτερα,δν ξερω.

162Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Κυρ Οκτ 02, 2011 12:36 am

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie έγραψε:Κορίτσια!!!!Σας βάζω φωτογραφία από τον μπουφέ μας

και αυτό που βλέπετε δίπλα είναι το βιβλίο ευχών μας που μας το έκανε δώρο μία καλεσμένη - το έφτιαξε η ίδια!Πάντως έχω να σας πω ότι όσες το σκέφτεστε να το κάνετε και να μην κολλήσετε στο τι θα σκεφτεί ο κόσμος!Εννοείται πως δεν μάζεψα δώρα, ήρθαν,έφαγαν, τα είπαμε και φύγανε!Όσοι είναι να μην φέρουν δεν θα φέρουνSmile Επομένως μην κολλάτε καθόλου!!!

Το βασικο ειναι Carrie μου που περασατε καλα!!!!Να σου ευχηθω κ απο εδω με το καλο να κανεις παλι αλλο ενα baby shower στο επομενο μωρακι σου !!!! Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 334590 Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 334590 Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 334590

163Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Κυρ Οκτ 02, 2011 2:00 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας ευχαριστώ πολύ!!

Μανούλα_24χρ έτσι είναι.. Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 966307 Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 966307 Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 966307

164Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Κυρ Οκτ 02, 2011 3:07 am

markellajohny

markellajohny

εγω γιατι δε μπορω να δω τη φωτογραφια?
με το καλο το μωρακι σου!!!

165Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Κυρ Οκτ 02, 2011 5:06 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markellajohny έγραψε:

εγω γιατι δε μπορω να δω τη φωτογραφια?
με το καλο το μωρακι σου!!!

Δεν έχω ιδέα.. scratch scratch scratch

166Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Τετ Δεκ 14, 2011 7:25 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επαναφεροντας το θεμα,ηθελα να ρωτησω οσες ειστε συμφωνοι με το ν γινει κατι τετοιο,πως θα σας φαινοταν αν στο προσκλητηριο σας γραφανε που προτιμανε να παρετε τ δωρο η να αφησετε δωροεπιταγη?Θα σας ενοχλουσε??
Ενα γφνωστο μαγαζι που θα κανω καποια ψωνια κανει λιστα γεννησης κ μαλιστα στα φερνει κ σπιτι.Κ ηθελα να εκανα μιας κ θα παρω αποκει τ καροτσι κ την αλλαξιερα μπανιερα,αλλα ακομα το σκεφτομαι!

167Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Πεμ Δεκ 15, 2011 2:00 am

momirene

manoula_24xr έγραψε:Επαναφεροντας το θεμα,ηθελα να ρωτησω οσες ειστε συμφωνοι με το ν γινει κατι τετοιο,πως θα σας φαινοταν αν στο προσκλητηριο σας γραφανε που προτιμανε να παρετε τ δωρο η να αφησετε δωροεπιταγη?Θα σας ενοχλουσε??
Ενα γφνωστο μαγαζι που θα κανω καποια ψωνια κανει λιστα γεννησης κ μαλιστα στα φερνει κ σπιτι.Κ ηθελα να εκανα μιας κ θα παρω αποκει τ καροτσι κ την αλλαξιερα μπανιερα,αλλα ακομα το σκεφτομαι!
Εγω θα εγραφα πως αν καποιος θελει να μου κάνει κάποιο δωρο θα προτιμουσα στο συγκεκριμενο μαγαζι μιας και εχω κανει λιστα. κατι σαν αυτο που γραφουν στους γαμους. Σε δικους σου ανθρωπους θα τα δωσεις..μπορεις δινοντας τα να το πεις κιολας για να μην παρεξηγηθεις. Μπορει να σε ρωτησουν κιολας τι θελεις. Εγω περιμενω 2ο μωρο και οταν με ρωτανε λεω λεφτα γιατι εχουμε απ ολα προς το παρον Smile

168Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Πεμ Δεκ 15, 2011 2:07 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοίτα, εσύ ξέρεις αν τα άτομα που θα καλέσεις προτίθεντε να σου φέρουν κάποιο δωράκι ή όχι. Σε όσους νομίζεις ότι θα το πεις και δεν θα το παρεξηγήσουν τότε εντάξει. Αλλά επειδή γενικώς δεν είναι διαδεδομένο σαν ιδέα δεν σκέφτονται όλοι να φέρουν κάτι για το μωρό.Θα μπορούσες πάντα να το γράψεις με τρόπο ώστε να μην παρεξηγηθεί από κανέναν όπως για παράδειγμα κάτι του τύπου.. "Αν θέλετε να χαρίσετε κάτι στην-ον μπέμπα-η, υπάρχει λίστα στο τάδε μαγαζί"

169Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 7 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Πεμ Δεκ 15, 2011 2:33 am

αγγελικημαρια

οι νεες σε ηλικια φιλες σου, ξαδερφες κτλ δε νομιζω να παρεξηγηθουν, ειδικα να εχουν παιδακια θα σε καταλαβουν. αλλα μεγαλυτερες σε ηλικια φιλες μπορει να το σχολιασουν αρνητικα. οπως ειπε κ η κοπελα πες το σε αυτους που εχεις θαρρος

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις