Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
250 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 250 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 7]

51Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Κυρ Αυγ 07, 2011 2:55 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ranou νομίζω εγώ στην θέση σου θα το έκανα το Σκ μετά τον 15Αυγ!Κάλλιο νωρίς παρά να μην το προλάβεις γιατί θα έρθει το μωρό νωρίτερα Very Happy Very Happy Σκέψου ότι η δική μου ΠΗΤ ειναι 24/11 και το κανόνισα 1/10. Δεν θέλω να βαρύνω και πάααρα πολύ και θα έχω μολίς σταματήσει από το γραφείο οπότε είναι καλή περίοδος..

52Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Κυρ Αυγ 07, 2011 10:33 am

maria2010

maria2010
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Θα μου άρεσε πολύ να μου είχαν οργανώσει κάτι τέτοιο, δεν το έκαναν όμως.. Έχει αρχίσει να γίνεται μόδα κι εδώ, αν γεννούσες κάνα δύο χρόνια αργότερα είχες μεγάλες πιθανότητες να στο κάνουν. Αλλά να το οργανώσει η εγκυμονούσα μου ακούγετε σαν "πάρτε ένα δώρο κι ελάτε". Μήπως να μαζέψεις εντελώς τυχαία τις φίλες σου μια μέρα στο σπίτι και να τους βάλεις να δουν το επεισόδιο με το baby shower από το Sex and the City, και να λες συνέχεια "αχ, τι ωραίο!!" και ίσως τους μπει καμιά ιδέα Laughing

53Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Κυρ Αυγ 07, 2011 10:35 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria2010 έγραψε:Θα μου άρεσε πολύ να μου είχαν οργανώσει κάτι τέτοιο, δεν το έκαναν όμως.. Έχει αρχίσει να γίνεται μόδα κι εδώ, αν γεννούσες κάνα δύο χρόνια αργότερα είχες μεγάλες πιθανότητες να στο κάνουν. Αλλά να το οργανώσει η εγκυμονούσα μου ακούγετε σαν "πάρτε ένα δώρο κι ελάτε". Μήπως να μαζέψεις εντελώς τυχαία τις φίλες σου μια μέρα στο σπίτι και να τους βάλεις να δουν το επεισόδιο με το baby shower από το Sex and the City, και να λες συνέχεια "αχ, τι ωραίο!!" και ίσως τους μπει καμιά ιδέα Laughing

Άσε Μαρία μου αν περιμένεις από τους άλλους...σώθηκες!!Και το μπάτσελορ στον γάμο μου μόνη μου το οργάνωσα,μόνη μου τους κάλεσα!Οπότε σιγά μην μου έκαναν τώρα το baby shower!Αν αυτό σκεφτούν η μίση ντροπη δική τους και η μισή δική μου!! Razz Razz

54Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Κυρ Αυγ 07, 2011 10:36 am

maria2010

maria2010
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Με το καλό να έρθει στον κόσμο το μωράκι και εύχομαι να περάσετε τέλεια στο πάρτυ!!

55Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Κυρ Αυγ 07, 2011 10:39 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ'ευχαριστώ πολύ!!!!

Επίσης κατέληξα σήμερα και στα γλυκίσματα (σε κάποια τουλάχιστον!!!)!

Πως σας φαίνονται??Θα είναι σε γαλάζιο φυσικά!

http://www.bbm.gr/index.cfm?action=details&prodID=220

http://www.bbm.gr/index.cfm?action=details&prodID=340

http://www.bbm.gr/index.cfm?action=details&prodID=439

56Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Κυρ Αυγ 07, 2011 10:41 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω το εκανα στην πρωτη μου εγκυμμοσυνη κ τωρα θα το κανω αλλα γυρω στον 8ο,για ναχει μεγαλωσει πολυ η κοιλια κι την ζωγραφιζουνε κι κανουν διαφορα σχεδιακια,το εχουμε σαν εθιμο στην Βραζιλια κι το διοργανωνουμε κι εδω,απλα εμεις ζηταμε τι θελουμε,στις ελληνιδες φιλες μου δν ζητησα,αν κ εξηγησα το εθιμο,στις βραζιλιανες ομως ζητησα γτ τα ειχα ολα,να φερουν πανες κι μωρομαντηλα,αλλα πολλες εφεραν κιαλλα διαφορα μικρουλια κι ειχα φτιαξει ενα μεγαλο μπουφε με διαφορα κεικ γλυκακια cup cakes κι ενα σωρο αλλα finger food γτ σε εμας η ονομασια ειναι τσαι μωρου,κ το κανουμε νωρις κ προσφερουμε τσαι κ καφε κ οτι συνοδευεται.Το θεωρω πολυ ομορφο κ γλυκο.Α επισης να πω οτι καλεσα μονο τις πολυ φιλες μου,που ξερω οτι δν θα σχολιασουν οτι κανω κατι τετοιο.

57Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Κυρ Αυγ 07, 2011 10:42 am

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:Σ'ευχαριστώ πολύ!!!!

Επίσης κατέληξα σήμερα και στα γλυκίσματα (σε κάποια τουλάχιστον!!!)!

Πως σας φαίνονται??Θα είναι σε γαλάζιο φυσικά!

http://www.bbm.gr/index.cfm?action=details&prodID=220

http://www.bbm.gr/index.cfm?action=details&prodID=340

http://www.bbm.gr/index.cfm?action=details&prodID=439

τέλεια!! να έρθω κι εγώ?? Embarassed Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 654316 θα φέρω το καλύτερο δώρο!!!!

58Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Κυρ Αυγ 07, 2011 10:43 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:Εγω το εκανα στην πρωτη μου εγκυμμοσυνη κ τωρα θα το κανω αλλα γυρω στον 8ο,για ναχει μεγαλωσει πολυ η κοιλια,το εχουμε σαν εθιμο στην Βραζιλια κι το διοργανωνουμε κι εδω,απλα εμεις ζηταμε τι θελουμε,στις ελληνιδες φιλες μου δν ζητησα,αν κ εξηγησα το εθιμο,στις βραζιλιανες ομως ζητησα γτ τα ειχα ολα,να φερουν πανες κι μωρομαντηλα,αλλα πολλες εφεραν κιαλλα διαφορα μικρουλια κι ειχα φτιαξει ενα μεγαλο μπουφε με διαφορα κεικ γλυκακια cup cakes κι ενα σωρο αλλα finger food γτ σε εμας η ονομασια ειναι τσαι μωρου,κ το κανουμε νωρις κ προσφερουμε τσαι κ καφε κ οτι συνοδευεται.Το θεωρω πολυ ομορφο κ γλυκο.Α επισης να πω οτι καλεσα μονο τις πολυ φιλες μου,που ξερω οτι δν θα σχολιασουν οτι κανω κατι τετοιο.

Ναι και εγώ νωρίς θα το κάνω για καφέ ή τσαι!Δεν θα είμαι για ξενύχτια!!Και γιαυτο σκέφτηκα μπισκότα και cupcakes άντε και κανένα κεικ σοκολάτας!Smile

Lilliput να έρθεις!!!Είμαι σίγουρη ότι θα φέρεις το καλύτερο δώρο!!Τις συμβουλές σου!!! Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 417472 Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 417472

59Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Κυρ Αυγ 07, 2011 8:12 pm

titikos

titikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπραβο!! πολυ ομορφα θα ειναι νομιζω!!
α ρε τυχερε μικρουλη!!! φαντασου και να γεννηθεις τι εχει να σου κανει η μαμα σου!!

60Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Κυρ Αυγ 07, 2011 9:00 pm

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
titikos έγραψε:μπραβο!! πολυ ομορφα θα ειναι νομιζω!!
α ρε τυχερε μικρουλη!!! φαντασου και να γεννηθεις τι εχει να σου κανει η μαμα σου!!

Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 654316 Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 654316 Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 654316 Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 654316 Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 654316

61Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Δευ Αυγ 08, 2011 4:02 am

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="Carrie"]Ranou νομίζω εγώ στην θέση σου θα το έκανα το Σκ μετά τον 15Αυγ!Κάλλιο νωρίς παρά να μην το προλάβεις γιατί θα έρθει το μωρό νωρίτερα Very Happy Very Happy Σκέψου ότι η δική μου ΠΗΤ ειναι 24/11 και το κανόνισα 1/10. Δεν θέλω να βαρύνω και πάααρα πολύ και θα έχω μολίς σταματήσει από το γραφείο οπότε είναι καλή περίοδος..
Συμφωνω πολυ καλη η προταση σου!!!Περαιτερω θεπω να σε ρωτησω δεδομενου οτι επισκεφτηκα και το site που εχεις βαλει με την διοργανωση καπου λενε οτι αν σας το αναλαβουμε εμεις τοτε το κοστος θα ειναι 150 ευρω.Σε αυτο τι ακριβως συμπεριλαμβανουν??θελω να υπολογισω τα εξοδα και δεν ξερω απο που να αρχισω... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

62Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Δευ Αυγ 08, 2011 4:11 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χμμμ...η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω για να σου πω!Προσωπικά παρήγγειλα αναλώσιμα (ποτηράκια κλπ) από το ebay αλλά είμαι σίγουρη ότι και στα jumbo θα βρεις εξίσου ωραία σχέδια. Μου στοίχισαν για 16 άτομα ποτήρια, πιατάκια, χαρτοπετσέτες, 1 χάρτινο τραπεζομάντηλο και 1 banner 22Ε με τα μεταφορικά.Στο site αυτό τους ρώτησα για μπισκότα και cupcakes και μου έιπανε 2Ε το κομμάτι και 15μέρες νωρίτερα η παραγγελεία!!Αλλά ούτε αυτό μην σε αγχώνει γιατί μπορείς πχ εφόσον θα γίνει νωρίς για καφέ (δεν το κάνεις και 8 η ώρα!!) να φτιάξεις κανένα κεικ και να πάρεις πχ καραμελίτσες ή γλυφιτζούρια από jumbo για να δώσεις!Επίσης πλ ωραία ιδεά που είδα ήτανε κουφετάκια σε γαλάζιο (για αγοράκι) με σοκολάτα μέσα. Γενικώς αυτό που σκεφτόμουνα εγώ είναι ότι δεν θέλει τόσο καμία τρελή ετοιμασία μωρε..Το κάνεις πιο πολύ για να δεις τους φίλους σου πριν την γέννα γιατί μετά είτε έρθουν είτε όχι εγώ σκέφτομαι σιγά μην έχω το νου μου εκεί!! Smile Smile Για οτισήποτε θέλεις ρώτησε με!!

63Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Δευ Αυγ 08, 2011 9:44 am

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Νατασάκι γλυκό είμαι σίγουρη πως θα περάσετε υπέροχα!!! Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 215994 Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 215994 Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 215994

64Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Δευ Αυγ 08, 2011 10:35 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aylin έγραψε:Νατασάκι γλυκό είμαι σίγουρη πως θα περάσετε υπέροχα!!! Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 215994 Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 215994 Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 215994

Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 417472 Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 417472 Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 417472 Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 417472

65Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Δευ Αυγ 08, 2011 10:59 pm

momirene

Μπορειτε ωραιοτατα να πατε σε εναν φουρνο και να παραγγειλετε κεκακια, μπισκοτακια, κρουασανακια και οτι αλλο μπορουν να σας φτιαξουν. Συνηθως, τουλαχιστον στην Ξανθη εχουμε, υπαρχουν φουρνοι που αναλαμβανουν διαφορες εκδηλωσεις οποτε ξερουν τι να κανουν. Θυμαμαι πχ στην Θεσσαλονικη ενα μαγαζι που λεγοταν Cookie man που εφτιαχνε πολυ μεγαπη ποικιλια απο μπισκοτο-κεκοειδη..μονο απο εξω να περασεις...σου σπανε τη μυτη οι μυρωδιες Smile
και πιστευω οτι θα βγουν πιο κατω απο 2€ το τεμαχιο.

Οσο για ειδη παρτυ εκτος απο Jumbo παλι υπαρχουν μαγαζια με τετοια πραγματα κυριως στα εμπορικα κεντρα εχει. Το e bay ειναι μια καλη λυση αλλα προσοχη γιατι καμια φορα αργουν να τα στειλουν οποτε να τα παραγγελνεται πολυ νωρις.

66Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Τρι Αυγ 09, 2011 3:51 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
momirene έγραψε:Μπορειτε ωραιοτατα να πατε σε εναν φουρνο και να παραγγειλετε κεκακια, μπισκοτακια, κρουασανακια και οτι αλλο μπορουν να σας φτιαξουν. Συνηθως, τουλαχιστον στην Ξανθη εχουμε, υπαρχουν φουρνοι που αναλαμβανουν διαφορες εκδηλωσεις οποτε ξερουν τι να κανουν. Θυμαμαι πχ στην Θεσσαλονικη ενα μαγαζι που λεγοταν Cookie man που εφτιαχνε πολυ μεγαπη ποικιλια απο μπισκοτο-κεκοειδη..μονο απο εξω να περασεις...σου σπανε τη μυτη οι μυρωδιες Smile

Οσο για ειδη παρτυ εκτος απο Jumbo παλι υπαρχουν μαγαζια με τετοια πραγματα κυριως στα εμπορικα κεντρα εχει. Το e bay ειναι μια καλη λυση αλλα προσοχη γιατι καμια φορα αργουν να τα στειλουν οποτε να τα παραγγελνεται πολυ νωρις.

Ειρηνάκι από Ξάνθη είσαι??Είμαι από Καβάλα!! Very Happy Άσχετα που μένουμε Αθήνα!Ξάνθη μένει ο αδερφός μου τώρα λόγω δουλειάς!Μακάρι να έχουμε την επόμενη μετάθεση μας εκεί γιατί την αγαπώ αυτή την πόλη (και ας μην έχει θάλασσα!)

67Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Τρι Αυγ 09, 2011 12:21 pm

momirene

Carrie έγραψε:
momirene έγραψε:Μπορειτε ωραιοτατα να πατε σε εναν φουρνο και να παραγγειλετε κεκακια, μπισκοτακια, κρουασανακια και οτι αλλο μπορουν να σας φτιαξουν. Συνηθως, τουλαχιστον στην Ξανθη εχουμε, υπαρχουν φουρνοι που αναλαμβανουν διαφορες εκδηλωσεις οποτε ξερουν τι να κανουν. Θυμαμαι πχ στην Θεσσαλονικη ενα μαγαζι που λεγοταν Cookie man που εφτιαχνε πολυ μεγαπη ποικιλια απο μπισκοτο-κεκοειδη..μονο απο εξω να περασεις...σου σπανε τη μυτη οι μυρωδιες Smile

Ειρηνάκι από Ξάνθη είσαι??Είμαι από Καβάλα!! Very Happy Άσχετα που μένουμε Αθήνα!Ξάνθη μένει ο αδερφός μου τώρα λόγω δουλειάς!Μακάρι να έχουμε την επόμενη μετάθεση μας εκεί γιατί την αγαπώ αυτή την πόλη (και ας μην έχει θάλασσα!)
Μιση Ξανθιωτισσα μιση Καβαλιωτισσα με γιαγια απο Χρυσουπολη! χαχαχαχαχ Θαλασσα εχουμε στα 20χιλ ε δεν ειναι και πολλα Smile Εχουμε ομως και βουνα για εκδρομουλες! Σουπερ ειναι η Ξανθη και θα χαρω πολυ αν ερθεις να γνωριστουμε!

68Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Τρι Αυγ 09, 2011 9:05 pm

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
momirene έγραψε:
Μιση Ξανθιωτισσα μιση Καβαλιωτισσα με γιαγια απο Χρυσουπολη! χαχαχαχαχ Θαλασσα εχουμε στα 20χιλ ε δεν ειναι και πολλα Smile Εχουμε ομως και βουνα για εκδρομουλες! Σουπερ ειναι η Ξανθη και θα χαρω πολυ αν ερθεις να γνωριστουμε!

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Αλήθεια λες??Βρε κοίτα τι μικρός που είναι ο κόσμος!!!Φυσικά και θα γνωριστούμε με την πρώτη ευκαιρία!!!Smile

69Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Πεμ Σεπ 01, 2011 11:55 pm

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚαλημέραSmile Μόλις παρήγγειλα και αυτά τα σαπουνάκια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αλλά το σαπουνάκι είναι γαλάζιο, το πουγκάκι λευκό η κορδελίτσα γαλάζια και η πιπίλα λευκή και ζήτησα να μου γράψουν "Thank you for coming"!Νομίζω πως είναι ωραίο για τις καλεσμένες μου να έχουν ένα ενθύμιο από το πάρτυ ,τι λέτε??

70Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Πεμ Σεπ 01, 2011 11:59 pm

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πολύ ωραία!!! cheers

71Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Παρ Σεπ 02, 2011 12:04 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πανέμορφο!

72Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Παρ Σεπ 02, 2011 12:06 am

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πολύ όμορφο! flower

73Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Παρ Σεπ 02, 2011 1:39 am

momirene

Carrie έγραψε:ΚαλημέραSmile Μόλις παρήγγειλα και αυτά τα σαπουνάκια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αλλά το σαπουνάκι είναι γαλάζιο, το πουγκάκι λευκό η κορδελίτσα γαλάζια και η πιπίλα λευκή και ζήτησα να μου γράψουν "Thank you for coming"!Νομίζω πως είναι ωραίο για τις καλεσμένες μου να έχουν ένα ενθύμιο από το πάρτυ ,τι λέτε??
Ειναι πανεμορφα! με το καλο το παρτυ σου!!!!

74Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Παρ Σεπ 02, 2011 1:54 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας ευχαριστώ όλες!!

75Baby shower τι γνώμη έχετε?? - Σελίδα 3 Empty Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Παρ Σεπ 02, 2011 3:20 am

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:ΚαλημέραSmile Μόλις παρήγγειλα και αυτά τα σαπουνάκια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αχ τι τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτά από που θα τα πάρεις Carrie μου?
Πόσο περίπου το κομμάτι?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις