76 Απ: Baby shower τι γνώμη έχετε?? Παρ Σεπ 02, 2011 3:26 am
swsw
Η ψυχή της παρέας!
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ?? ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ!! ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Carrie έγραψε:Από το ebay τα παρήγγειλα Δεσποινάκι!!Κοστίζουν περίπου 1,90$ (περίπου 1,30Ε) το ένα και μπορείς να επιλέξεις τι θα γράφει η κορδέλα, το χρώμα του σαπουνιού, το άρωμα, το χρώμα του πουγκιού, της κορδέλας και της πιπίλας!
Swsw είναι κανονισμένο για 1/10!
Despoinaki έγραψε:
Μπορείς να βάλεις το link Carrie μου?
Είναι ωραία ιδέα να τα δίνεις και στην κλινική στους επισκέπτες ή ακόμα και στο σπίτι όταν έρχονται να δουν τα μωράκια μας!
αγγελικημαρια έγραψε:αχ τελεια ειναι !! και τα σαπουνακια και τα μπισκοτακια!!!! αντε με το καλο το παρτυ!
Carrie έγραψε:etoile! έγραψε:
Αληθεια, πως ακριβως γινεται;; Καλουμε μονο γυναικες;;; Χωρις αντρες και παιδια;;; Και την πεθερα;;;
Ναι νομίζω πως αφορά ΜΟΝΟ γυναίκες!Θεωρητικά πρέπει να είναι μαμάδες για να ανταλλάξεις και συμβουλές για το μωρό αλλά εμένα πχ καμία φίλη μου (μόνο μία) δεν έχει μωράκι οπότε..
crazymommy έγραψε:
Αμα μου κρατήσεις τη μικρή θα σου δώσω εγώ όσες συμβουλές θέλεις!!!!!!!!
Υ.Γ.=Απλώς... θα σε τρέξει λιγάκι στην κατάστασή σου...!!!!!
Carrie έγραψε:Despoinaki έγραψε:
Μπορείς να βάλεις το link Carrie μου?
Είναι ωραία ιδέα να τα δίνεις και στην κλινική στους επισκέπτες ή ακόμα και στο σπίτι όταν έρχονται να δουν τα μωράκια μας!
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380211742322&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:GB:1123
Απλώς έχε στο νου σου ότι τα μεταφορικά αφορούν 1 σαπουνάκι!!Αν πάρεις πχ 30 θα πάει επί 30!!
HLIANA έγραψε:
Πολύ ωραία ιδέα κι αυτη Carrie! Για το μαιευτηριο και γενικα για επισκεψεις εγώ είχα δει κι αυτό : http://www.mpomponieracenter.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CE%9A%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%89%CE%BD/%CE%9A%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%B507601.html
αλλά βγαίνει πιο ακριβο και δε νομιζω να συμφερει! Θα κοιτάξω κι αυτό με μεταφορικά!
Carrie έγραψε:Χιχιχιχιχι!!Δίκιο έχετε...!!Πρέπει να σκεφτώ τώρα τι θα είναι αυτό για να δένει με τα γλυκάκια...
HLIANA έγραψε:α! και λυχναρακια κρητικα! Είναι και γλυκα και αλμυρα! Μιαμ μιαμ!
Carrie έγραψε:HLIANA έγραψε:α! και λυχναρακια κρητικα! Είναι και γλυκα και αλμυρα! Μιαμ μιαμ!
kikitso έγραψε:CARRIE MOY ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ.
ΕΙΝΑΙ ΠΙΤΣΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΘΕΛΕΙ 15' ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ 15' ΨΗΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης